Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور گفت: انتقاد از دولت بلامانع است و حتی در دولت یازدهم و دوازدهم انتقاد از دولت نه تنها هزینه ای ندارد، بلکه توام با جایزه و تشویق بوده است.


به گزارش شریان نیوز،حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور صبح امروز در مرقد مطهر امام خمینی(ره) گفت: خداوند بزرگ را شاکریم که در آغاز هفته دولت در شروع کار سومین سال دولت دوازدهم به زیارت امام راحل نائل آمدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حجت‌الاسلام روحانی تصریح کرد: حضور ما در کنار مرقد امام یاد از راه و خط و سیره امام است و تعهد چندباره به مسیر و راهی که او برای ما برگزید و معرفی کرد. او از پیشتازی یک نهضت عظیم و بزرگ اسلامی ما را به انقلاب رساند و راهبری آن انقلاب را بر عهده گرفت و پس از پیروزی انقلاب به عنوان معمار جمهوری اسلامی ایران مسیر و راه خدمت به مردم را به ما نشان داد.

رئیس جمهور گفت: این سه مرحله نهضت اسلامی انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی در طول یک خط و مکمل یکدیگر هستند. گفتمان انقلاب که امام(ره) برای ما به وجود آورد گفتمانی با سعه صبر بود، همه اندیشه‌ها و اعتقادات و سلیقه‌ها را در خود جای می‌داد و فضا برای کسی تنگ نبود و ما باید این گفتمان را با همین وسعت ادامه دهیم.

حجت‌الاسلام روحانی افزود: در گفتمان جمهوری اسلامی ایران عمدتا مدیریت نظم و نظام اسلامی مطرح است، بنابراین کسانی که فکر می‌کنند گفتمان انقلاب در برابر گفتمان جمهوری اسلامی است راه اشتباه و خطایی را پیش گرفتند، چرا که این دو در طول هم هستند و در عرض هم نیستند.

رئیس جمهور اظهار کرد: دولت سازی مرحله بسیار سخت و بسیاری آن را بعد از فرهنگ و تمدن سازی می‌دانند، در دولت همه توان برای اجرای آرمان‌های انقلاب به کار گرفته می‌شود.

حجت‌الاسلام روحانی گفت: طبق تأکید امام(ره) دولتی موفق است که خادم مردم است و دولتی می‌تواند راه را ادامه دهد که از حمایت مردم برخوردار باشد، امام(ره) بار‌ها تأکید می‌کردند که این دو در کنار یکدیگر است و یکی بدون دیگری راه به مقصد نمی‌برد.


رئیس جمهور با تأکید بر اینکه آنچه امام درباره اینکه میزان رأی مردم است فرمودند؛ یک شعار و تظاهر به دموکراسی نبود، بلکه براساس نظریه فقهی امام بود گفت: نظام جمهوری اسلامی، ایرانی را با قدرت در منطقه حساس خاورمیانه به نمایش گذاشته است، تا زمانی که مردم با انقلاب و انقلاب با مردم هست، این نظام خادم مردم است و به راه خود ادامه می‌دهد.

حجت‌الاسلام روحانی با بیان اینکه استفاده از نسل جوان در اداره کشور یک ضرورت برای همه ماست، تأکید کرد: نسل اول و دوم انقلاب بار نهضت و اداره کشور را در روزهای سخت بر دوش داشتند و آینده نیز از آن نسل سوم و چهارم است. نسل اول و دوم که ما هستیم باید کم کم خانه را تمیز کنیم و به صاحبخانه آن که نسل سوم و چهارم است، بسپاریم.

او گفت: تا زمانی که انقلاب و نظام به مردم متصل است و با رأی آنها مشروعیت می‌یابد، هیچ گزندی نمی‌تواند این نظام و انقلاب را از پا درآورد و یا حتی تهدید کند.

رئیس جمهور اذعان کرد: سی سال از رحلت امام عزیز ما گذشته است و نظامی که او به ما معرفی کرد و معمارش بود، نه تنها در برابر باد و باران مصون ماند که در برابر طوفان و سیل هم مقاوم ایستاد و امروز می‌بینیم که نظام جمهوری اسلامی ایران، ایرانی با عزت و با قدرت در منطقه حساس خاورمیانه به نمایش گذاشته است.

حجت‌الاسلام روحانی تصریح کرد: امروز در شرایط سخت و پیچیده‌ای قرار گرفته‌ایم و در طول یک سال گذشته مردم در رنج بودند؛ اما همچنان استوار در برابر توطئه‌های دشمنان ایستادند.

رئیس جمهور گفت: بی‌تردید با وحدت دولت و ملت از این پیچ تاریخی عبور خواهیم کرد و دشمن را مأیوس خواهیم کرد، یأس دشمن هدف بزرگ ماست و امید بر آینده برای مردم هدف مهم‌تر برای ماست و تا این امید باقی است راه ما ادامه خواهد یافت.

حجت‌الاسلام روحانی اظهار کرد: در ماه‌های اخیر احساس آن را داریم که مشکلات علی‌رغم فشار و رنج کاسته می‌شود، آمار دیروز مرکز آمار این واقیعت را نشان می‌دهد که هم تورم ماهانه نسبت به قبل کاهش یافته است، گرچه هنوز ما با مشکلات تورمی مواجه هستیم، در شرایط فعلی همه توانمان رابرای رفاه مردم بر خواهیم داشت، مشکلات گاهی ناشی از قصور، کوتاهی و گاهی ناشی از خطاهاست، اما گاهی مشکلات به دلیل ایجاد شرایط نخواسته از سوی دشمنان است.

او تأکید کرد: انتقاد از دولت بلامانع است و حتی در دولت یازدهم و دوازدهم انتقاد از دولت نه تنها هزینه ای ندارد، بلکه توام با جایزه و تشویق بوده است. در این اشکال نیست و ما از آن استقبال می‌کنیم و این یکی از آثار دولت یازدهم و دوازدهم است و بسیار سخت است که بعد از این بتوانند این را تغییر دهند.

رئیس جمهور  در پایان تأکید کرد: راهی جز وحدت برای تغییر این شرایط ناخواسته نداریم، همه در کنار هم خواهند بود، با تضعیف دولت کسی تقویت نمی‌شود.

منبع: شریان

کلیدواژه: سقوط هواپیمای تهران یاسوج ایالات متحده آمریکا مجلس شورای اسلامی سوریه یاسوج بوشهر ایران کرمانشاه سقوط هواپیما روسیه عراق گرگان بارش برف تیم فوتبال استقلال تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۶۸۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان اقتصاد نفتی جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست

ایسنا/کرمان رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به نامگذاری امسال به «جهش تولید با مشارکت مردم» گفت: مشکلات و معضلات اقتصادی، همه حوزه‌ها را تحت تاثیر قرار داده و باید این اقتصاد نفتی و آفت‌زده را درمان کرد که این جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست.

حجت الاسلام و المسلمین محمدحسین موسی پور بعد از ظهر امروز پنجم اردیبهشت ماه در جلسه شورای اداری استان کرمان اظهار کرد: راهبرد امام راحل در مبارزه علیه رژیم پهلوی و در پیروزی انقلاب تا زمان حیاتشان آگاهی‌بخشی، بصیرت‌دهی و بسیج توده‌ها بود و امام این عنصر یعنی مردم را قدرت نرم در سیاست جلوه داد و از این قدرت بهره گرفت.

وی افزود: امام خمینی(ره) هیچ گاه با جنگ مسلحانه و چریکی موافقت نکرد و باید این راهبرد (حضور مردم) انقلاب را به پیروزی رساند و موجب تکوین، اثبات و استمرار انقلاب همین عامل مردم و حضور آنها در صحنه‌های مختلف بود.

موسی پور بیان کرد: امام برای اینکه این قدرت نرم را سامان بدهد، از چهره‌های برجسته انقلاب (شهیدان مطهری، بهشتی، حقانی و ...) برای اطلاع‌رسانی، آگاهی‌بخشی و ساماندهی حرکت‌های مردم علیه رژیم پهلوی استفاده کرد و بعد از انقلاب این گروه کارش را ادامه داد تا سال ۵۹ که امام نهاد شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی را برای همین کار تشکیل داد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به اینکه برهه خطرناک ابتدای انقلاب بر اثر ساماندهی مردمی همین مجموعه به سلامت عبور داده شد، افزود: سیاست‌گذاری، ساماندهی، برنامه‌ریزی، نظارت و راهبری مناسبت‌ها، فراخوان و مراسم ملی، سیاسی مذهبی و انقلابی به دوش شورای هماهنگی نهاده شده و تاکنون به خوبی این ماموریت انجام شده است.

وی تصریح کرد: شورای هماهنگی با کمک مردم و هم‌افزایی کمک‌های دولتی و مردم توانسته انقلاب را از گردنه‌های سخت عبور داده و توطئه‌های دشمن را خنثی کند.

موسی پور گفت: کارنامه شورا در جنگ قابل مطالعه است. در فتنه ۷۸ و توطئه سنگینی که علیه نظام بود، با حضور به موقع شورا و هماهنگی بین نهادهای مردمی و حاکمیت خنثی شد و بعد از آن همه مسائل سال‌های ۸۸، ۹۶ و ... با قدرت و حضور مردم خنثی شد و مردم حرف اول و اخر را زدند.

وی بیان کرد: در فتنه پیچیده و سهمگین سال ۱۴۰۱ که دشمن با تمام ظرفیت و ابزارها آمده و مطمئن بود نظام اسلامی را سرنگون خواهد کرد؛ حضور مردم خنثی سازی کرد و از زمانی که فتنه اوج گرفت، میلیون‌ها نفر از مردم در قالب تظاهرات، راهپیمایی‌ها، محکومیت‌ها و ... به میدان آمدند و استکبار دید قدرت مردمی نظام هنوز سر جایش است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور اظهار کرد: علی رغم همه مشکلات، گرفتاری و ضعف‌ها، مردم پای نظام ایستاده‌اند و در راهپیمایی روز قدس امسال شاهد بودیم که مردم چگونه به صحنه آمدند و رهبری عبارت بی‌نظیری درباره این حضور بیان کردند و این حضور خنثی ساز توطئه‌ها و نقطه قوت نظام اسلامی است.

وی بیان کرد: هر آنچه که این سرمایه اجتماعی و حضور مردم را افزایش بدهد، یک عبادت، وظیفه و فضیلت است و هر چه موجب بی‌اعتمادی و کاهش حضور مردم بشود، گناه بزرگ و نابخشودنی است.

موسی پور با تاکید بر اینکه وظیفه ما و شما در افزایش این سرمایه اجتماعی بسیار سنگین است، گفت: در تبیین و ایجاد اعتماد و خدمت به مردم هر کاری که می‌توانیم انجام بدهیم، نباید کوتاهی کنیم زیرا حضور مردم در همه صحنه‌ها گره‌گشا و راهگشاست.

وی با اشاره به نامگذاری امسال به «جهش تولید با مشارکت مردم» اظهار کرد: مشکلات و معضلات اقتصادی، همه حوزه‌ها را تحت تاثیر قرار داده و باید این اقتصاد نفتی و آفت زده را درمان کرد که این جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور افزود: یکی از مهم‌ترین عوامل رشد اقتصادی و تولید که مداوم و مستمر باید باشد، زمانی امکان‌پذیر است که مردم به صحنه بیایند و وظیفه تک تک مسئولان است برای این مسئله راهکار اندیشیده و پروژه‌های رغبت انگیز تعریف کنند تا مردم سرمایه‌های خود را وارد چرخه کنند.

وی با اشاره به اینکه یکی از مسائل مهم عرصه تولید، صرفه‌جویی است، اظهار کرد: ۱۰۰ میلیارد دلار اتلاف انرژی در کشور داریم که باید به سمت حل این مسئله برویم؛ بهره‌وری در کشور ما کاهشی است و تا نقطه مطلوب فاصله داریم در حالی که یک سوم رشد اقتصادی را بهره‌وری تشکیل می‌دهد.

موسی‌پور اظهار کرد: ۹۲ درصد منابع آبی ما صرف کشاورزی می‌شود و اگر ۱۰ درصد در این حوزه صرفه‌جویی صورت بگیرد، مشکل آب در کشور حل می‌شود و این هم با آگاه‌سازی و مشارکت مردم ممکن است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انتقاد از رایگان نشدن هزینه سمپاد دهک اول تا چهارم
  • اهمیت «دور دوم انتخابات مجلس» نباید کمتر از دور اول تلقی شود
  • کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید
  • تجلیل از مؤسسات خیریه، گروه‌های جهادی و مراکز نیکوکاری فارس
  • درمان اقتصاد نفتی جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست
  • تمام فتنه‌های علیه کشور با حضور مردم خنثی شد
  • خیز نبویان برای لیدری فراکسیون انقلاب در مجلس آینده
  • هر جا کار به دست مردم سپرده شد موفقیت به دست آمد
  • تشکیل اولین فراکسیون مجلس دوازدهم کلید خورد
  • محاکم به اصل پیشگیری از تکرار جرم توجه کنند