Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-24@06:59:13 GMT

۲۱ سازمان مردم نهاد در خلخال فعالیت دارند

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۶۹۱۱۶

۲۱ سازمان مردم نهاد در خلخال فعالیت دارند

به گزارش ایرنا، فریدون بابایی روز شنبه  در نشست هم اندیشی با مسئولان تشکل‌های مردمی خلخال افزود: دولت در سال‌های اخیر توجه ویژه‌ای به سمن‌ها و تشکل‌های غیر دولتی مردم نهاد با هدف استفاده از ظرفیت و توان این تشکل‌ها برای دستیابی به اهداف فرهنگی، اجتماعی، کاهش و مقابله با آسیب های اجتماعی و کمک به نیازمندان جامعه داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از افزایش حضور سمن‌ها در فعالیت‌های مختلف اجتماعی از جمله مقابله با آلودگی‌های زیست محیطی، کمک به بیماران نیازمند و سایر فعالیت‌های عام المنفعه  در این شهرستان خبر داد و بیان کرد: از سال گذشته تاکنون  مبلغ ۵ میلیارد و ۳۸۸ میلیون ریال تنها از سوی یک موسسه خیریه و درمانی این شهرستان برای معالجه و درمان بیماران هزینه شده و این درحالی است که سایر تشکل‌ها نیز فعالیت مشابه این فعالیت داشته‌اند.

او با بیان اینکه در راستای حمایت از فعالیت تشکل‌های مردمی در سال جاری ۶۰۰ میلیون ریال از طریق فرمانداری خلخال به سمن‌های تحت پوشش کمک مالی شده است، گفت: سمن‌ها بخشی از سرمایه‌های اجتماعی جامعه هستند که برای تقویت و توانمندسازی آنها باید از هرگونه حمایت لازم و راهکار قانونی استفاده شود.

فرماندار خلخال  با توصیه به مسئولان دستگاه‌های اجرایی برای افزایش همکاری با سازمان‌های مردم نهاد افزود: هر مسئولی که همکاری بیشتری با سمن‌ها داشته باشد موفق تر از دیگران در مسائل اجتماعی، فرهنگی و کاهش آسیب‌های اجتماعی خواهد بود.

او با اعلام آمادگی برای حمایت تشکل‌های مردم نهاد غیردولتی گفت: انتظار از این سمن‌ها حرکت در چارچوب اساسنامه تشکیلات و مقررات اعلام شده در پروانه فعالیت آنهاست.

بابایی با اشاره به نحوه صدور مجوز فعالیت برای تشکل‌های مردمی گفت: با توجه به گسترش مناطق شهرستان در تلاش برای افزایش تعداد سمنهای از ۲۱ تشکل  به ۳۰  تشکل در آینده هستیم.

وی همچنین از تلاش برای تشکیل مجمع خیرین این شهرستان با هدف تجمیع تشکل‌ها و مجامع خیری شهرستان در یک محل برای بکارگیری از توان و ظرفیت کامل آنها جهت  حل مشکلات مردم خبر داد و گفت: در حال حاضر به لحاظ نبود این تشکیلات بسیاری از سمن‌ها از نحوه و نوع فعالیت همدیگر اطلاعی نداشته  واین امر منجر به استفاده چندین باره یک فرد از کمک‌های مالی چند موسسه خیریه می‌شود.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر آسیب های اجتماعی استفاده از ظرفیت درمان مشکلات مردم مردم نهاد قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۶۹۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل اخیر سیستان و بلوچستان آزمایش اعتماد مردم به مسؤولان بود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، رضا شریفی در نشست شورای اداری شهرستان‌های نیکشهر و قصرقند با اشاره به اینکه امور شهرستان‌های قصرقند و نیک شهر را همیشه با افتخار پیگیری کرده‌ام، اظهار کرد: فرمانداران این شهرستان‌ها ارتباط خوبی با مردم گرفته‌اند همچنین تیم اجرایی هر شهرستانی به نسبت ارتباطی که با مردم می‌گیرد درصد موفقیت آن تضمین می‌شود.

وی گفت: مقام معظم رهبری سال‌هاست که شعار سال را به مباحث اقتصادی به ویژه با مشارکت مردم اختصاص می‌دهند و امسال دغدغه مقام معظم رهبری و در واقع دغدغه حکمرانی کشور با پشتوانه مردمی است.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان عنوان کرد: ماشین آلات دستگاه‌ها برای مدیریت بحران سیل و مسائلی از این دست کافی نیست بنابراین استفاده از ظرفیت مردمی و بخش خصوصی یک مزیت به شمار می‌رود که در سیل اخیر مشاهده کردیم مردم در شرایط بحرانی کنارمان بودند.

وی ادامه داد: ایران اسلامی با توکل به خداوند، برکت خون شهیدان و پشتوانه مردمی با افتخار و اقتدار به استکبار سیلی زد و هیمنه آن‌ها را در هم شکست بنابراین باید بگوییم مردم قدرت اصلی نظام و انقلاب هستند دشمن نیز از پشتیبانی مردم از نظام آگاه شده به همین دلیل به دنبال مهندسی معکوس رفته به‌طوری که اکنون اسرائیلی‌ها در عملیات روانی که در فضای مجازی به راه انداخته‌اند بارها تکرار کرده که به ایران حمله کرده یا قرار است حمله کنند.

وی بیان کرد: اگر در سیستان و بلوچستان گروهکی به اسم دفاع از قوم بلوچ یا اهل سنت، یا هر اسم دیگری حرکتی می‌زند پشت پرده این جریان‌ها سرویس‌های جاسوسی است که انسجام مردم را هدف قرار داده‌اند.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان از سال ۱۴۰۲ به عنوان سال پر برکتی در حوزه‌های مختلف برای استان یاد کرد و افزود: علی رغم عقب ماندگی‌هایی که در استان داریم و امکانات متناسب با نیاز مردم خصوصاً در شهرستان‌های نیک‌شهر، قصرقند و فنوج نیست اما براساس نظرسنجی‌های مردمی سال گذشته شاخص‌های سرمایه سازی استان در حوزه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی، زیرساختی، پروژه‌های آب، راه، معدن، مرز، گاز و راه آهن رشد کرده در واقع مجموع اعتبارات استان در سنوات گذشته به چیزی حدود شش تا ۱۰ هزار میلیارد تومان می‌رسید اما در سال ۱۴۰۲ استان بیش از ۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار جذب کرد.

وی گفت: روز اول فروردین ۱۴۰۳ که با وزیر گردشگری ارتباط گرفته بودم اعلام کردم سیستان و بلوچستان به پدیده گردشگری کشور تبدیل خواهد شد که خوشبختانه این اتفاق افتاد اما قضیه چابهار و راسک پیش آمد، اگر دفاع از حق، مطالبه و با پیگیری جریانی است این راه درستی نیست چرا که همه تلاشمان برای شناساندن استان به مردم خارج از این منطقه هدر رفته و بار دیگر تیتر اخبار در حوزه نا امنی شده‌ایم، خوشبختانه تفاوت این اقدام با دهه ۸۰ این بود که مردم با این جریان همراه نبودند چون مردم به کنشگری، تیم خدمتگزار، هیأت اجرایی و هیأت حاکمه خود در سیستان و بلوچستان اعتماد کرده‌اند.

شریفی اظهار کرد: سیل پارسال و امسال مانور مشارکت مردم، انسجام اجتماعی و نخبگانی، مانور اعتماد مردم به مسؤولان بود که باید قدر اعتماد مردم را بدانیم چرا که بزرگترین افتخار ما ارتباط با مردم است چون مردم در آن شرایط بارندگی و سخت سیل به کمک‌مان آمدند و در کمترین زمان ممکن بحران را مدیریت کردند.

وی بیان کرد: در برخی از حوزه‌ها به لحاظ مدیریت بحران کمبودهایی وجود دارد در شورای اداری بمپور و ایرانشهر مطرح کردیم که نیاز است چند پایگاه امداد و نجات دیگر به دلیل پهناوری سیستان و بلوچستان در نقاط مختلف استان برپا شود و هلی کوپتر مستقر شود تا در شرایط بحرانی بتوان از آن‌ها استفاده کرد و امکانات تنها در مرکز استان دپو نباشد.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان در ادامه با بیان اینکه سال‌ها قبل هلال احمر این تدبیر را انجام داده است خاطرنشان کرد: امکانات امداد و نجات در برخی از شهرستان‌ها مانند چابهار، زابل، سراوان، ایرانشهر به عنوان شهرستان‌های معین تدبیر می‌شود اما این‌ها متناسب با حجم و سطح بحران‌های استان نیست در حوزه مدیریت بحران باید حمایت سران طوایف، علما و ریش سفیدان را در کنارمان داشته باشیم و باید از تجربه افراد قدیمی‌تر در این شرایط استفاده کرد.

کد خبر 6085565

دیگر خبرها

  • از مراجعه به مناطق سیل‌خیز خوروبیابانک خودداری کنید
  • رتقای سرانه مطالعه از مهم‌ترین راهکار‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • مردم از مراجعه به مناطق سیل‌خیز خوروبیابانک خودداری کنند
  • بیماری فردگرایی و افول جنبش دانشجویی
  • تحقق اهداف نظام اسلامی در دانشگاه‌ها با همکاری بسیج اساتید و نهاد
  • سیل اخیر سیستان و بلوچستان آزمایش اعتماد مردم به مسؤولان بود
  • سپاه، پناه مردم و مستضعفان است
  • دستگیری دو شکارچی متخلف در شهرستان خلخال
  • ایجاد امنیت پایدار نیازمند همکاری نهاد‌های حکومتی و مردم است
  • دستگیری ۲ شکارچی متخلف در شهرستان خلخال