Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر محمد حاتمی روز شنبه در افتتاحیه نشست تخصصی بین المللی روانشناسی و روانشناختی (پاسفیک) نیروهای انتظامی و نظامی کشور افزود: این سازمان به عنوان سازمان ناظر و استانداردساز علم روانشناسی در کشور بر تمامی فعالیت های روانشناسان و مشاوران ارگان ها، نهادها و سازمان ها نظارت دارد.

وی ضمن ابراز خرسندی از این موضوع که سازمان روانشناسی و روانشناختی از چند سال گذشته تاکنون در نیروهای انتظامی و نظامی فعالیت های گسترده ای در حوزه روانشناسی داشته است، یادآور شد: از سال ۱۹۱۷ روانشناسی در بستر نیروهای نظامی رشد کرده است و خود را مدیون نیروهای نظامی می داند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما هم چه در جنگ تحمیلی و چه در عصر حاضر که همواره با تهدید دشمنان روبه رو هستیم، این علم را با نیروی انتظامی عجین کرده ایم.

رئیس سازمان روانشناسی کشور با اشاره به اینکه علم روانشناسی در کوچکترین حوزه فردی تا بزرگ‌ترین جنگ روانی اهمیت دارد، اظهار داشت: برای افزایش تاب آوری نیروها باید برنامه های لازم در قالب پدافند غیرعامل را تدارک ببینیم.

حاتمی ضمن ابراز خرسندی از اینکه روانشناسی امروزه در تمام افراد جامعه رسوخ پیدا کرده و دیگر فقط برای اختلالات روانی از روانشناس استفاده نمی شود تاکید کرد:جمعیت هدف ما کل مردم ایران و ارتقای سلامت آنان است.

وی تاکید کرد: اگر بخواهیم در نیروهای انتظامی و نظامی کارآمدی بیش‌تری داشته باشیم باید مبحث سلامت روان را در راس قرار دهیم و برای این امر، کمیسیون روانشناسی نظامی را در سازمان روانشناسی و مشاوره راه اندازی کرده ایم که نیروهای زمینی، هوایی و دریایی عضو آن هستند.

حاتمی ادامه داد: انجمن روانشناسی نظامی داریم که خوشبختانه در حال حاضر ۲۰۰ نفر از نیروی زمینی در نوبت مصاحبه جهت همکاری با سازمان روانشناسی و گرفتن مجوز هستند. این یعنی نیروهای نظامی ما به روانشناسی اهمیت می دهند.

رئیس سازمان روانشناسی کشور تصریح کرد: نیروی انتظامی به دلیل ماهیت کار با مردم باید دائما با روانشناسی و مشاوره دم خور باشند و خانواده آنها هم در کنار آنان اهمیت دارند که باید مورد توجه قرار گیرند. موضوعی که نیروی سپاه با ایجاد مرکز شمیم و اجرای برنامه خوب، در این راه گام های بلندی برداشته است.

وی با تاکید بر اینکه مساله پیشگیری را باید در راس کارهای نیروی انتظامی و نظامی قرار دهیم، گفت: نگاه ما زیستی، روانی، اجتماعی و معنوی است و دیگر از دارو استفاده نمی کنیم بلکه سلامت محوری را پیشه خود قرار داده ایم و برای پیاده سازی این نگاه در نیروهای مسلح، باید در تمام مراحل بحث غربالگری را جدی بگیریم و روانشناس و مشاور همپا با نیروهای مسلح گام بردارند تا اگر کسی نیاز به مداخلات روانشناختی دارد شناخته شود.

حاتمی تصریح کرد: بنابر استاندارد جهانی، هر پنجاه خانوار یک روانشناس لازم دارد و خانواده های نیروهای نظامی که دائما ماموریت های سخت را تحمل می کنند بیشتر نیاز به این توجه دارند. کارهای خوبی هم صورت گرفته اما هماهنگی لازم وجود ندارد یعنی معاونت اجتماعی، دانشگاه پلیس، معاونت بهداشت درمان و غیره هر کدام برنامه های مجزایی دارند در حالی که باید در یک فرماندهی منسجم گام بردارند.

رئیس سازمان روانشناسی کشور بر تخصص داشتن مشاوره دهندگان تاکید کرد و گفت: هر کسی نمی تواند مساله سلامت روان را درمان کند و اگر می خواهیم کسی را در این حوزه بکار بگیریم حتما باید توانمندی های او توسط مرجع نظام روانشناسی تایید و ارزیابی شود و خوشبختانه در بخش اعظمی از نیروی انتظامی همکاری گسترده ای با سازمان روانشناسی صورت می گیرد.

وی با بیان اینکه ایجاد مرکز در نیروی انتظامی ممکن است خانواده را محدود کند، اظهار داشت: می توان با ایجاد تفاهم‌نامه با سازمان روانشناسی در بخش درمان بهینه عمل کرد. خوشبختانه بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح خدمات روانشناسی را تحت پوشش قرار داده است که امیدواریم برای همه سازمان این امر را صورت گیرد.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۶۹۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سپند از امتیاز صنایع دفاعی و شرکت‌های دانش‌بنیان برخوردار می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه امروز (دوشنبه ۳ اردیبهشت ماه) و در جریان بررسی گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره جزئیات طرح تقویت و توسعه علوم پژوهش و نوآوری دفاعی (طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) وزارت دفاع، موادی از این طرح را به تصویب رساندند.

ماده ۱- به منظور دستیابی به فناوری‌های برتر مورد نیاز دفاعی و امنیتی حال و آینده با تاکید بر نوآوری و پشتیبانی از توسعه آنها و در راستای غافلگیری فناورانه دشمن و پیشگیری از غافلگیری فناورانه کشور با تاکید بر مدیریت و دستیابی به فناوری‌های بدیل، نوظهور، شالوده شکن، پر مخاطره و برتر ساز در حوزه تهدیدات نوین و همچنین طراحی، ساخت، تولید، تأمین و پشتیبانی محصولات حوزه پدافند نوین، سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی وابسته به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح که در این قانون به اختصار سپند نامیده می‌شود، با هدف تداوم و تثبیت راه دانشمند شهید فخری زاده تشکیل می‌گردد.

ماده ۲- سپند دارای شخصیت حقوقی مستقل و با ماهیت مؤسسه دولتی و دارای استقلال مالی، معاملاتی و اداری بوده و در چهارچوب مقررات نیروهای مسلح و اساسنامه مصوب بدون الزام به رعایت قانون محاسبات عمومی کشور اداره می‌شود.

ماده ۳- نوآوری‌ها و فناوری‌ها و طرح‌های منتخب توسط ستاد کل نیروهای مسلح تعیین و از طریق وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به سپند ابلاغ می‌شود.

ماده ۴- سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) می‌تواند برای اجرای مأموریت‌های خود با تصویب ستاد کل نیروهای مسلح نسبت به ایجاد پژوهشکده و شرکت‌های تخصصی تابعه اقدام کند.

ماده ۵- سپند مشمول کلیه امتیازات، ترجیحات، تخفیفات و اولویت‌های قانونی که در مورد صنایع دفاعی و مراکز تحقیقاتی و پژوهشی و شرکت‌های دانش بنیان در قوانین و مقررات پیش بینی شده و یا می‌شود، خواهد بود.

ماده ۶- سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) از منابع انسانی و امکانات واگذار شده از وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و اعتبارات مصوب سالانه برابر برنامه‌ها و مأموریت‌های مصوب برخوردار می‌شود.

ماده ۷- سپند بر اساس این قانون و نیز اساسنامه مصوب فرماندهی معظم کل قوا اداره می‌شود.

کد خبر 6085197 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • کاهش پرونده‌های رسوبی در سازمان قضایی نیروهای مسلح
  • روسیه: ۲۹۹ پهپاد اوکراینی منهدم شد
  • هم‌اکنون ۳۳ هزار نیروی نظامی ناتو در مرزهای روسیه مستقر هستند
  • گلستان میزبان تیم ملی والیبال نیروهای مسلح کشور
  • امکانات نیروی انتظامی باید بهبود پیدا کند
  • ۷ مصوبه مهم مجلس برای فناوری‌های برتر مورد نیاز دفاعی و امنیتی
  • سپند از امتیاز صنایع دفاعی و شرکت‌های دانش‌بنیان برخوردار می‌شود
  • کارکنان توانا از مهمترین ابزار‌های یک سازمان هستند
  • هرآنچه لازم است درباره «تاب آوری» بدانیم
  • ناتو در اوکراین نیروی نظامی مستقر نخواهد کرد