Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - ​نقدینه- بانک صادرات ایران با امضای تفاهم‌نامه‌ای مشترک با دانشگاه پیام‌نور، به دانشجویان تمامی مقاطع تحصیلی این دانشگاه وام قرض‌الحسنه دانشجویی با کارمزد ٢.٨ درصدی پرداخت می‌کند.
به گزارش خبرگزاری آریا، این تفاهم‌نامه با حضور حجت‌اله صیدی مدیرعامل بانک صادرات ایران، رضا صدیق و امیر یوسفیان اعضای هیئت‌مدیره، محمدرضا زمانی، رئیس دانشگاه پیام نور، اصغر ابوالحسنی، رئیس کمیته پولی و بانکی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام به امضا رسید و همکاری سال‌های گذشته بانک صادرات ایران با این دانشگاه با ارائه خدمات متنوع‌‌تر بانکی به دانشجویان و کارکنان این دانشگاه ارتقاء یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حجت‌اله صیدی در این مراسم با اشاره به اهمیت تقویت ارتباط بانک صادرات ایران با مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی کشور، آمادگی بانک برای تقویت همه جانبه همکاری با دانشگاه پیام نور را اعلام کرد.
مدیرعامل بانک صادرات ایران افزود: آموزش مهمترین ابزار توسعه از منظر نظریه‌پردازان محسوب می‌شود و بانک صادرات ایران با همین رویکرد در پی نقش ‌آفرینی موثر خود در این حوزه است.
حجت‌اله صیدی با اشاره به وجه مشترک بانک صادرات ایران و دانشگاه پیام نور در مقایسه گستردگی شعب و واحدهای آموزشی، اظهار کرد: بانک صادرات ایران به دنبال تخصیص بهینه منابع و کارآمدی اثربخش آن، همکاری با دانشگاه پیام نور را تقویت خواهد کرد و دانشجویان، اساتید و کارکنان این دانشگاه از خدمات و تسهیلات بانک منتفع خواهند شد.
وی افزود: برای خانواده بزرگ دانشگاه پیام نور کارت ویژه با کاربرد اختصاصی ارائه خواهد شد تا خدمات بانکی و کیفیت بالاتر با سرعت بیشتر به این مجموعه ارائه شود.
رئیس دانشگاه پیام نور نیز در این مراسم با قدردانی از همکاری‌های مطلوب بانک صادرات ایران با این دانشگاه بر تقویت همکاری‌ها تاکید کرد.
محمدرضا زمانی با تشکر از سرعت عمل بانک صادرات ایران در بسترسازی سریع اعطای وام دانشجویان با شرایط جدید، همزمان با امضای این تفاهم‌نامه گفت: مدیریت بانک صادرات ایران در کنار دانشگاه قرار گرفته تا مشکلات مالی و تحصیلی دانشجویان را حل کند.
در این مراسم همچنین اصغر ابوالحسنی، رئیس کمیته پولی و بانکی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام​ با یادآوری سابقه بانک صادرات ایران گفت: سامانه گلستان دانشگاه پیام نور با اتصال به بانکداری الکترونیک بانک صادرات ایران راه‌اندازی شده و با این تفاهم‌نامه مشکل مالی تحصیل فرزندان ٥٠٠ هزار خانوار در کشور حل می‌شود.
بنابراین گزارش، ارتقاء سطح همکاری‌های متقابل و مراودات بانکی از طریق افتتاح انواع حساب‌های ریالی و ارزی و ارائه خدمات ویژه بانکی و اعطای تسهیلات به کارکنان دانشگاه، دانشجویان مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و همچنین پشتیبانی سخت‌افزاری و نرم‌افزاری لازم از درگاه پرداخت اینترنتی برای شهریه دانشجویی از مهمترین مفاد این تفاهم‌نامه است.
همچنین صدور انواع کارت‌های الکترونیکی شامل پرداخت حقوق پرسنل، کارت هدیه با مبالغ مختلف، بن‌کارت (قابل شارژ) برای کارکنان، راه‌اندازی سامانه سپهریار برای مدیریت وجوه متعلق به دانشگاه و مشارکت در پروژه‌های پژوهشی و فناوری دانشگاه و حمایت از استارت‌آپ‌ها از دیگر برنامه‌های بانک برای خدمت به دانشگاه پیام نور در قالب این تفاهم‌نامه است.
بانک صادرات ایران در این تفاهم‌نامه، امکان‌سنجی و حمایت از پایان‌نامه‌ها و پروژه‌های تحقیقاتی دوره‌های کارشناسی ارشد و دکتری در حوزه‌های اقتصادی و بانکی را نیز در دستور کار دارد.
ارزش این تفاهم‌نامه در فاز اول بیش از پنج هزار میلیارد ریال برآورد شده است، که به دانشجویان مقطع کارشناسی در هر ترم هشت میلیون و ٥٠٠ هزار ریال، کارشناسی ارشد ٢٥ میلیون ریال و دکتری ٧٥ میلیون ریال با کارمزد ٢.٨ درصدی وام قرض‌الحسنه دانشجویی پرداخت خواهد شد.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۷۰۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات اعطای تسهیلات به دانشجویان برتر المپیاد ورزش‌های فناورانه اعلام شد

به گزارش گروه آموزش ‌و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ابوالفضل دانشور مدیر کل دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان در خصوص المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی گفت: یکی از کار‌های ارزشمندی که در دولت سیزدهم در وزارت علوم؛ تحقیقات و فناوری و سازمان امور دانشجویان انجام شد تدوین و ابلاغ آئین نامه و شیوه نامه‌های برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه در سطح ملی در سطح دانشگاه‌های کشور بود.

وی افزود: در این راستا سازمان امور دانشجویان، در کنار برگزاری المپیاد‌های وزش‌های قهرمانی و همگانی اقدام به برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی در قالب‌های مختلف (رباتیک، فیجیتال و دیجیتال و نوآوری‌های فناورانه در ورزش) خواهد کرد که فرآیند اجرایی آن در برای اولین بار در تاریخ وزارت علوم و در سال جاری از تاریخ ۲۷ فروردین ماه شروع شد و عزیزان دانشجو در تمام دانشگاه‌های کشور تا ۲۵ اردیبهشت ماه فرصت دارند در سامانه ستاو به آدرس Setav.ir/stso که برای همین منظور آماده شده؛ ثبت نام نمایند.

دانشور با بیان اینکه المپیاد ورزش‌های فناورانه با هدف بروز خلاقیت دانشجویان و همچنین گسترش استفاده از فناوری‌های روز دنیا در سطح دانشجویان دانشگاه‌های کشور طراحی شده است؛ اظهار کرد: از سال ۱۴۰۱ اقدام به تدوین آیین نامه و شیوه نامه‌های ورزش‌های فناورانه کرده‌ایم و در این راستا جلسات متعددی را برگزار و نتیجه آن به دانشگاه‌ها ابلاغ شد و در این رویداد ملی ما به دنبال این هستیم تا با ترکیب تحرک و ورزش و فناوری و سرگرمی ضمن فراهم آوردن زمینه مناسب برای پر کردن اوقات فراغت دانشجویان از برون داد آن برای ساماندهی خوجوش شرکت‌های مختلفی که دانشجویان بتوانند نقش خودشان را برای تولید محصولات و تجهیزات مبتنی بر فناوری ایفا و ضمن کسب درآمد کافی در دوره دانشجویی بحث خودکفایی در تولید محصولات فناورانه ورزشی در کشور کلید زده شود.

وی با اشاره به اینکه یکی از زمینه‌های المپیاد ورزش‌های فناورانه بازی‌های رایانه‌ای است؛ افزود: متاسفانه کشور ایران در تولید بازی‌های رایانه‌ای که در کشور استفاده می‌شود؛ سهم حداقلی دارد بنابراین انتظار داریم دانشجویان به این عرصه ورود پیدا کنند و از دوران دانشجویی وارد چرخه کار و درآمد زایی شوند و صرفا در حوزه باز‌های رایانه‌ای ما بتوانیم تولیدات داخلی مبتنی بر فرهنگ و ارزش‌های بومی خودمان که در دنیا هم خریدارن جدی دارد؛ داشته باشیم.

دانشور یادآور شد: تعدادی از دانشگاه‌های کشور پیش از این و به صورت خود جوش بخش‌هایی از این المپیاد را در دانشگاه‌های خود برگزار می‌کردند، اما مقرر شد این المپیاد در سطح ملی برگزار شود تا خروجی این رویداد بتواند منجر به ایجاد شرکت، تولید محصولات و افزایش مهارت و درآمد دانشجویان و کشور عزیز ما ایران اسلامی شود؛ از طرفی برگزیدگان این المپیاد بعنوان نمایندگان کشور برای شرکت در رویدا‌های بین المللی خواهند بود.

مدیر کل دانشجویان داخل ادامه داد: المپیاد ورزش‌های فناورانه در تمام رشته‌ها در سطح استانی و ملی در ۳ حوزه ورزش‌های رباتیک، ورزش‌های دیجیتال و فیجیتال، فناوری و نوآوری در ورزش برگزار می‌شود و همه دانشجویان ذیل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی می‌توانند با مراجعه به سایت ستاو نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.

 دانشور اظهار کرد: با عنایت به برگزاری این رویداد مهم بصورت استانی و ملی از کلیه دانشگاه‌ها در سطوح مختلف مدیریتی انتظار داریم تا با هم افزایی فکری و تبلیغی کمک کنند تا این رویداد در سطح نام بزرگ ایران اسلامی برگزار و همه ظرفیت‌های دانشجویی کشور وارد این عرصه شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شرایط پرداخت وام ازدواج در سال ١۴٠٣ چیست؟
  • پرداخت تسهیلات ازدواج به فرزندان اعضای صندوق بازنشستگی شرکت ملی صنایع مس ایران
  • از آخرین وضعیت ثبت نام وام شهریه تا نقل و انتقال دانشجویان
  • جزئیات اعطای تسهیلات به دانشجویان برتر المپیاد ورزش‌های فناورانه اعلام شد
  • آغاز ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی از اول اردیبهشت
  • در بانک دی بدون صف انتظار وام ازدواج دریافت کنید
  • ۵ هزار جوان ایرانی با وام ازدواج بانک سینا به خانه بخت رفتند
  • امضای تفاهم‌نامه مشترک دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس و واحد تهران شرق
  • آماده پرداخت ۲۲۳۵ فقره تسهیلات قرض الحسنه ساخت مسکن روستایی هستیم
  • آغاز مهارت افزایی دانشجویان داروسازی با همکاری صنایع سلامت محور