Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-20@02:58:27 GMT

مدت زمان حذف صفر از پول ملی چقدر است؟

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۷۱۰۵۳

مدت زمان حذف صفر از پول ملی چقدر است؟

یک مقام مسئول در نظام بانکی با بیان اینکه اجرای ذهنی و عملیاتی حذف صفر از پول ملی، یک پروسه یک‌ساله است، گفت: نظام بانکی آمادگی اجرای کار عملیاتی برای جایگزینی «ریال پارسه» را دارد.

به گزارش مشرق، حجت‌اله صیدی در نشست خبری امروز خود با خبرنگاران با بیان اینکه تغییر واحد پول و حذف واحد صفر از پول ملی دارای دو جنبه ذهنی و عملیاتی است، گفت: جنبه ذهنی این عملیات بین ۶ تا ۷ ماه و حتی یک سال زمان نیاز دارد تا ذهن مردم به واحد جدید پول ملی یعنی ریال پارسه عادت کند ضمن اینکه در دنیا نیز اتحادیه اروپا این تجربه را داشته و مقداری زمان برده تا به لحاظ ذهنی، مردم خود را با واحد یورو تطبیق دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در ایران تطبیق واحد جدید پول ملی با محاسبات عامه مردم، سریعتر انجام خواهد شد چرا که واحد تومان از قدیم مورد استفاده بوده است اما معادل جدیدی که واحد پول خرد کشور دارد و با عنوان ریال پارسه شناخته می‌شود، ممکن است اندکی زمانبر باشد تا در محاسبات مردم مورد استفاده قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: رای منفی فعالان اقتصادی به حذف صفر از پول ملی فرصت ۳ ماهه برای تهیه آیین نامه اجرایی حذف ۴ صفر +سند

صیدی گفت: به لحاظ فیزیکی نیز ۶ ماه زمان لازم است تا عملیات تغییر واحد پول ملی اتفاق بیفتد که البته بانک‌ها، دولت و مؤسسات اقتصادی در کنار مردم باید کمک کنند تا این کار هر چه سریعتر انجام گیرد و نظام بانکی نیز آمادگی کامل دارد تا این موضوع را پیگیری نماید.

این مقام مسئول در نظام بانکی خاطرنشان کرد: در حوزه یورو سه ماه زمان صرف شد تا معضلات مرتبط با جایگزینی سکه‌ها در فروشگاه‌های کشورهای عضو اتحادیه اروپا حل شود که امیدواریم در ایران نیز این اتفاق ظرف ۶ تا ۷ ماه ساماندهی شود.

وی اظهار داشت: برخی کالاها گردش بالایی دارند که ممکن است قیمتگذاری آنها دچار مشکل شود؛ اما به هر حال ذهن همه مردم در طول تاریخ به دنبال رُند کردن است و به مدت زمان مشخصی نیاز دارد.

صیدی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر واگذاری اموال مازاد این بانک نیز گفت: از ابتدای سال گذشته ۸۸۰ میلیارد تومان از اموال مازاد بانک تحت مدیریت به فروش رفته و ۱۸۱۷ رقبه نیز باقی‌مانده که کل مبلغ آن ۲۰۰۰ میلیارد تومان است؛ ضمن اینکه ۶۳۴ رقبه اموال آماده فروش و ۱۳۵۰ میلیارد تومان ارزش اموال قابل فروش است.

این مقام مسئول در نظام بانکی با بیان اینکه بالغ بر ۱۲۰۰ میلیارد تومان تخصیص وجه به بخش تولید کشور صورت گرفته است، افزود: طبق آماری که از خودروسازی‌ها، صنایع فولادی، پتروشیمی و صنایع غذایی به دست آمده، این صنایع توانسته‌اند از طرح «طراوت» به عنوان رونق تولید ملی استفاده نمایند ضمن اینکه زنجیره تأمین‌کننده دارو نیز با اعتبار اسنادی ریالی و ارزی، از این موضوع بهره‌مند شده‌اند.

وی با بیان اینکه بدهی معوقه ما به بانک مرکزی صفر است، تصریح کرد: خط اعتباری از بانک مرکزی بابت تسهیلات تکلیفی و حمایت از سپرده‌گذاران مؤسسه ثامن اخذ شده بود که در سال ۹۷ بخش اعظمی از آن پوشش داده شده و اقساط مرتبط آن پرداخت شده است پس در این حوزه نیز ریالی معوقه به بانک مرکزی نداریم.

صیدی در خصوص حضور این بانک در بازار متشکل ارزی نیز گفت: این موضوع در حال پیگیری است و این بانک نیز به بازار متشکل ارزی خواهد پیوست.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: باور 373 بازار سکه و ارز اخبار خودرو نفتکش انگلیسی نظام بانکی حذف صفر از پول بانک مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۷۱۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک‌ها حق بنگاه‌داری ندارند/ واحد‌های تولیدی باید به بخش خصوصی و فعالان اقتصادی واگذار شوند

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور در جشن احیای ۲۰۱ واحد راکد تولیدی و صنعتی استان سمنان اظهار کرد: شاخص‌ها نشان‌دهنده کاهش نرخ بیکاری و افزایش اشتغال در استان سمنان است.

وی افزود: برخی واحد‌های تولیدی در استان به دنبال نیروی کار هستند که خبر بسیار خوبی است. نرخ تورم در استان کاهشی و رشد اقتصادی رو به افزایش است.

رئیس جمهور اضافه کرد: رشد تولید و رشد اقتصادی می‌تواند بسیاری از مشکلات اقتصادی را حل کند، شکل‌گیری اقتصاد مقاومتی در گروی تولید است؛ تلاش در تمام کشور باید در مسیر افزایش تولید باشد.

رئیسی با بیان اینکه وقتی بانک یک واحد تولیدی را تملک می‌کند، به دلیل اشتغال در زمینه پولی و مالی به تولید و صنعت توجه نمی‌کند، تأکید کرد: وزارت صمت، ستاد واحد‌های تولیدی و صنعتی و بانک مرکزی با تشکیل کارگروهی مشترک، فعال شدن واحد‌های تولیدی احیاشده  در تملک بانک‌ها را پیگیری کنند.

وی گفت: به تبعیت از فرمان رهبر معظم انقلاب بانک‌ها حق بنگاه‌داری ندارند؛ واحد‌های تولیدی باید به بخش خصوصی و فعالان اقتصادی واگذار شوند.

رئیس جمهور همچنین اضافه کرد: مشارکت مردم باید با سازوکارهایی همراه باشد؛ یکی از جلوه‌های این سازوکار تعاونی‌ها هستند که می‌توانند به اقتصاد کشور کمک کنند.

رئیسی ادامه داد: معاونت تعاون وزارت رفاه و بخش‌های دیگر از تعاونی‌ها بدانند امسال یکی از جلوه‌های مهم مشارکت مردم، میدان دادن به تعاونی‌ها است.



در حال بروزرسانی...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازدیدمعاون وزیر صمت از ۲ واحد صنعتی درمشهد
  • خط و نشان صریح ابراهیم رئیسی برای بانک‌ها با «حق ندارید»! | فیلم
  • احیای ۸ هزار و ۴۰۰ واحد تولیدی راکد کشور
  • رئیسی در سمنان: تمام همت دولت تحقق وعده‌ها در استان است/تذکر مهم به بانک‌ها 
  • رئیسی در سمنان: تمام همت دولت تحقق وعده‌ها در استان است/تذکر رئیس جمهور به بانک‌ها 
  • رئیسی: بانک‌ها حق بنگاه‌داری ندارند
  • بانک‌ها حق بنگاه‌داری ندارند/ واحد‌های تولیدی باید به بخش خصوصی و فعالان اقتصادی واگذار شوند
  • دستور ویژه رئیسی برای احیای واحد‌های تولیدی در تملک بانک‌ها
  • تکمیل ۴۰۰ واحد مسکن نیمه‌کاره ۲۰ ساله در رزن
  • لیست جدید ابربدهکاران حقوقی و حقیقی بانکی اعلام شد