Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم گفت: استفاده از حمل‌ونقل عمومی به‌عنوان یک فرهنگ باید از بین مسئولان و مدیران شهری آغازشده تا مردم نیز به‌تبع از آن پیروی کنند. ۰۲ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۲ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

عباس ذاکریان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم، با بیان اهمیت ساماندهی پارکینگ‌های سطح شهر در ایجاد نظم و ترافیک روان در خیابان‌ها اظهار داشت: متأسفانه استفاده از خودروهای شخصی و عدم استفاده از حمل‌ونقل عمومی تردد در هسته مرکزی شهر را دچار مشکل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ساماندهی قوانین پارک در حاشیه خیابان را یکی از الزامات خیابان‌های هسته مرکزی شهر دانست و افزود: کاهش مدت‌زمان پارک خودروی شخصی و افزایش بهای پارک یکی از راه‌هایی است که مانع استفاده از خودروهای شخصی در هسته مرکزی شهر می‌شود.

104 دستگاه اتوبوس جدید برای ناوگان حمل‌ونقل عمومی شهری قم خریداری شد‌دولت کمکی به حمل‌ونقل عمومی قم نمی‌کندحناچی: توسعه حمل‌ونقل عمومی اصلی‌ترین پاسخ به تقاضای شهروندان تهران است

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم، تغییر نگاه خودرو محوری در بین مردم و مسئولان را یکی از مهم‌ترین عوامل کاهش حجم‌های ترافیک عنوان کرد و گفت: استفاده از حمل‌ونقل عمومی به‌عنوان یک فرهنگ باید از بین مسئولان و مدیران شهری آغازشده تا مردم نیز به‌تبع از آن پیروی کنند.

وی درجه‌بندی خیابان‌ها را براساس نظر کمیته فنی شورای ترافیک اعلام و بیان کرد: میدان سعیدی تا سرای خورشید، خیابان اراک تا تقاطع و دوربرگردان خیابان نیروگاه، خیابان شهدا و بلوار نیاش بر طبق درجه‌بندی اعلام‌شده دارای درجه یک هستند.

ذاکریان مدت ‌زمان پارک وسایل نقلیه در خیابان‌های درجه‌یک را  نیم ساعت اعلام  و خاطرنشان کرد: این مصوبه تا پایان سال 98 اعتبار داشته و در آستانه سال 99 درجه‌بندی خیابان‌ها و نرخ و مدت‌زمان پارک خودروها بازنگری می‌شود.

انتهای پیام/

R7854/P4001/S6,62/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۷۱۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبادل تجربیات حمل‌ونقل همگانی اصفهان و سن‌پترزبورگ

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان گفت: در جلسه وبیناری مدیران حمل‌ونقل همگانی شهرداری‌های اصفهان و سن‌پترزبورگ روسیه تبادل تجربیات این دو شهر خواهرخوانده انجام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حسین حق‌شناس امروز _دوشنبه سوم اردیبهشت_ در جلسه وبیناری با مدیران حمل‌ونقل شهرداری سن‌پترزبورگ روسیه ضمن تبریک بیستمین سالگرد خواهرخواندگی اصفهان و سن‌پترزبورگ با بیان ویژگی‌های اقلیمی، جغرافیایی و تاریخی شهر اصفهان اظهار کرد: جمعیت شهر اصفهان ۲.۱ میلیون نفر است که با احتساب شهرستان‌های حومه به سه میلیون نفر می‌رسد.

وی افزود: تعداد سفرهای روزانه در شهر اصفهان ۳.۴ میلیون است و بیشترین وسیله‌ای که شهروندان اصفهانی برای جابه‌جایی از آن استفاده می‌کنند، موتور سیکلت و خودرو است.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با بیان اینکه سهم حمل‌ونقل همگانی و استفاده از دوچرخه در شهر اصفهان پایین است، تصریح کرد: سرانه مالکیت خودور به ازای هر ۱۰۰۰ نفر جمعیت ۳۱۴ خودرو است.

حق‌شناس با اشاره به اینکه حمل‌ونقل اصفهان به اتوبوس و تاکسی وابسته است، خاطرنشان کرد: از سال ۱۳۸۹ اولین اتوبوس بی‌آرتی و از سال ۱۳۹۴ اولین خط مترو در اصفهان راه‌اندازی شد؛ برنامه این است که در آینده سه خط مترو و ۱۲ خط بی‌آرتی فعال شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر چهار خط بی‌آرتی در شهر اصفهان فعال است که روزانه ۱۳۵ هزار مسافر جابه‌جا می‌کند، ادامه داد: درمجموع ۱۰۳ خط اتوبوس کل شهر و حومه را پوشش می‌دهد که روزانه ۴۲۰ هزار مسافر دارد.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با بیان اینکه هزینه بلیت اتوبوس فقط ۲۵ درصد کل هزینه‌های اتوبوسرانی را پوشش می‌دهد، گفت: مشکل اصلی خدمات اتوبوسرانی، کمبود ناوگان و ازدحام ترافیک به‌ویژه در ساعات اوج ترافیک خیابان‌ها است که موجب تأخیر زیاد و نارضایتی مردم شده است.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان ادامه داد: در دوران بیماری کرونا افت زیادی در کیفیت حمل‌ونقل همگانی به وجود آمد که تا کنون به قبل از آن بازنگشته است، اما تلاش می‌کنیم با ارتقای زیرساخت‌های حمل‌ونقل پاک سهم بیشتری از سفرهای شهری با دوچرخه انجام شود.

وی با اشاره به دغدغه‌های موجود در حوزه حمل‌ونقل شهر اصفهان گفت: یکی از دغدغه‌ها انجام سفرهای روزانه شهری به شکلی کارآمد است، کاهش اثرات منفی حمل‌ونقل که آلودگی هوا و صوت است، همچنین افزایش میزان استفاده از حمل‌ونقل عمومی و دوچرخه از دیگر خواسته‌های مدیریت حمل‌ونقل شهر است.

حق‌شناس ادامه داد: بهبود یکپارچگی میان روش‌های مختلف حمل‌ونقل شهری، اجرای محدوده طرح ترافیک، ارتقای ایمنی و پاسخگویی به نیاز گردشگران از جمله سایر دغدغه‌های ما در شهر اصفهان است.

وی خاطرنشان کرد: در جلسه وبیناری مدیران حمل‌ونقل شهرداری‌های اصفهان و سن‌پترزبورگ روسیه تبادل تجربیات این دو شهر خواهرخوانده انجام شد.

کد خبر 747047

دیگر خبرها

  • دولت، یارانه حمل‌ونقل عمومی را افزایش دهد/ آموزش حفظ محیط زیست باید از دوران کودکی آغاز شود
  • برش استانی فرهنگی قزوین از برش‌های مستغنی و باکیفیت کشور است
  • میزان سفرهای حمل ونقل عمومی درون شهری زیر ۵۰ درصد است
  • میزان سفر‌های حمل ونقل عمومی درون شهری ۵۰ درصد است
  • افزایش دوربین‌های ترافیکی سطح شهر در زنجان
  • آغاز رویداد «ایمنی حمل و نقل» در پایتخت از امروز
  • برنامه‌های فرهنگی بر اساس برش استانی مهندسی فرهنگی اجرا شود
  • تبادل تجربیات حمل‌ونقل همگانی اصفهان و سن‌پترزبورگ
  • تزریق اتوبوس به ناوگان حمل ونقل عمومی مشهد آغاز شد
  • مدیریت‌ شهری از ظرفیت رسانه برای معرفی «پنجاه‌بدر» استفاده کند