Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، تقی سهرابی ظهر شنبه در جمع خبرنگاران که به مناسبت کسب ۵۴ عنوان عنوان برتر بیست و دومین جشنواره تولیدات مراکز استانها برگزار شد، در پاسخ به پیشنهاد فوق که از سوی خبرنگار مهر داده شد، همچنین از طرح ایجاد موزه رادیو و ابزار و آرشیوهای هنری این رسانه در استان استقبال کرد و گفت: در ارتباط با موزه هم یکی از آرزوهای ماست؛ در دوره که تهران به سر می بردم و مسئول روابط عمومی سازمان بودم موزه سازمان صداو سیما را پی گیری کردیم و در ۳ نقطه تهران راه اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه مجموعه کالاهای موزه ای در انبارهای مرکز صداو سیمای فارس وجود دارد، افزود: موجودی آن قدر هست که بتوان یک موزه از آن تشکیل داد؛ موزه از داشته های معنوی و تجهیزات فنی و برنامه های فاخر و مجموعه آثار مکتوب هر مجموعه ایست که در اختیار داریم و ارزشمند است.

مشکلات اعتباری سد راه تاسیس موزه رادیو شیراز

مدیرکل صداوسیمای فارس در عین حال مشکلات اعتباری را سد راه تاسیس موزه یادشده دانست و گفت: دست به نقد لابی ساختمان صدا و سیمای مرکز فارس را که داریم به شکل موزه در می آوریم.

وی دیگر اقدام جدید صدا و سیما فارس را در راستای موزه فوق مورد اشاره قرار داد و افزود: مرکز فارس مزین به آثار هنرمندان استان شده است و صدا و سیما را از یک مکان اداری صرف خارج کرده و تبدیل به یک نمایشگاه بزرگ شده است.

سهرابی از معرفی آثار هنرمندان استان بدین وسیله خبر داد و افزود: صدا و سیمای فارس این توانمندی را دارد که تبدیل به یک موزه بزرگ برای معرفی آثار هنرمندان این سرزمین تاریخی و هنری بشود.

وی از دیجیتال سازی آرشیو صوت و تصویر صداو سیما فارس خبر داد و گفت: تا امروز برنامه های رادیو، تلویزیون و خبر به وسیله اتوماسیون در آمده و برنامه های فاخر پیشین هم در دستور کار آرشیو قرار گرفته و اکنون مرکز فارس از نادر مراکزی است که تمامی کارهایش از طریق اتوماسیون انجام می شود.

ایجاد شبکه دوم استان فارس با عنوان «گردشگری»

مدیرکل صدا و سیمای فارس همچنین از ارایه طرح ایجاد شبکه دوم استان فارس با عنوان «گردشگری» در دوره استاندار پیشین خبر داد و با اشاره به اینکه در استان خراسان شبکه رادیویی زیارت در حال فعالیت می باشد، گفت: تمام استدلال و طرح خود را با نام شبکه تلویزیونی و رادیویی گردشگری به مدیران سازمان دادیم و استاندار کنونی فارس هم حاضر به مشارکت در راه اندازی است.

به گفته سهرابی، صدا و سیمای مرکز فارس در ابتدا برای ایجاد شبکه دوم کشور ساخته شده بود و این زمینه ساز خوبی شد که در حوزه های فنی هم تمام کارهای خود را انجام دهد.

وی با اشاره به اینکه تولید مستند داستانی حضرت شاهچراغ (ع) را خودمان در دستور کار قرار داده ایم، گفت: از تجربه ساخت مستند داستانی نبرد «ادسا» هم در ساخت مستند حضرت شاهچراغ (ع)، استفاده خواهیم کرد.

مدیر کل صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران مرکز فارس تولید سریال با محوریت حضرت شاهچراغ(ع) را دغدغه این مرکز دانست و گفت: در این خصوص توافقی بین شورای چهارم، شهردار سابق و تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی(ع)، منعقد شد؛ با شورای کنونی هم صحبت شده اما به نتیجه دلخواه دست پیدا نکردیم.

معطل سرمایه گذار برای ساخت سریال شاهچراغ(ع) نمی مانیم

وی با اشاره به اینکه تولید مستند داستانی حضرت شاهچراغ(ع) در دستور کار استانی قرار گرفته، اظهارکرد: اگر سرمایه گذار ورود پیدا کرد، قدردان هستیم و اگر نیامد ما معطل آن نخواهیم ماند و از تجربه ساخت مستند داستانی نبرد «ادسا» هم در ساخت مستند حضرت شاهچراغ(ع)، استفاده خواهیم کرد و پس از آنکه سرمایه گذار وارد عرصه شود، سریال را خواهیم ساخت، این سریال در اقتصاد گردشگری مذهبی استان هم نقش به سزایی ایفا خواهد کرد.

سهرابی با اشاره به وضعیت ساخت سریال «خورشیدهای سه گانه» گفت: این سیاست ها را در ارتباط با مجموعه تلویزیونی فوق داریم؛ ظاهرا سرمایه گذار با عوامل خارجی تجربه داشتند ولی نظر ما بر اینست از نیروهای بومی استفاده شود.

پایان پژوهش سریال «خورشیدهای سه گانه» توسط ۴۰ استاد دانشگاه

مدیرکل صدا و سیما فارس با اشاره به اینکه پژوهش سریال «خورشیدهای سه گانه» با حدود ۴۰ نفر از استادان دانشگاه های کشور به سرپرستی کاووس حسن لی، انجام شده است، افزود: این پژوهش در قالب ۱۳ تا ۱۴ کتاب چاپ شده است که در مهرماه این پژوهش رونمایی می شود.

وی با اشاره به اینکه هزینه ها بالا رفته و چنانچه سرمایه گذار افزایش سرمایه را انجام دهد سریال ساخته می شود در غیر این صورت سریال به شکل تک تک به ترتیب «سعدی»، «حافظ» و «خواجوی کرمانی» ساخته می شود، تاکید کرد: ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال هزینه برای سریال پیش بینی می کنیم که یک سریال ۹۰ قسمتی درخور  این سه شاعر بزرگ فارس و کشور ساخته شود.

سهرابی با اشاره به اینکه ۱۳ مجموعه انیمیشن ۲۲ دقیقه ای در خصوص سعدی در حال ساخت است، اعلام کرد: در یکی ۲ سال آینده باید در انتظار شکوفایی بخش انیمیشن در شیراز باشیم.

وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر نظر کارشناسی پیرامون تعطیل شدن برنامه های پرطرفدار «۹۰» و «کلاه قرمزی» هم گفت: این موضوع در حوزه ماموریت من نیست و هرگونه اطلاعات مسئولین این شبکه ها در این خصوص بیشتر خواهد بود.

سهرابی از بهره برداری ۱۶۰ طرح و پروژه صدا و سیمای مرکز فارس از هفته دولت تا پایان مهرماه خبر داد و گفت: طرح های صدا و سیما با حضور مدیران ارشد صدا و سیما به بهره برداری می رسد البته این طرح ها به شکل آزمایشی در حال ارائه خدمات هستند؛ بیش از ۸۰ ایستگاه تلویزیون دیجیتال بخشی از این پروژه ها هستند.

موفقیت در جشنواره «آسیا ویژن» به خاطر پوشش اخبار سیل

وی با اشاره به اینکه همزمانی جشنواره «آسیا ویژن» با جشنواره برترین های صدا و سیما باعث شد تا جایزه این جشنواره مغفول واقع شود، گفت: کشورهای آسیا و اقیانوسیه مجموعه رسانه ای دارند که به ABU معروف است و جشنواره «آسیا ویژن» تحت این مجموعه انجام می شود.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز فارس با اشاره به اینکه در بخش خبر کشورهایی که در خصوص یک واقعه مهم با سه اصل سرعت، دقت و صحت مطالب را ارسال می کنند، رتبه بندی انجام می شود، افزود: خبر واقعه سیل شیراز، این سه اصل را دارا بود و در جشنواره آسیا ویژن این خبر به رتبه برتر رسید.

سهرابی با اشاره به اینکه امروز همسان سازی فرکانس رادیو را شاهد هستیم و از ابتدای استان تا انتهای استان با یک فرکانس صدا دریافت می شود و این طرح برای اولین بار در کشور اجرایی شده است، تاکید کرد: صدا و سیمای مرکز فارس، روی موضوع HD شدن خود تاکید دارد که باید دوربین و فرستنده ها HD شود و از این رو ۱۶۰ ایستگاه و فرستنده باید به HD تبدیل شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، صدا و سیما مرکز فارس در بیست و دومین جشنواره تولیدات استانی که به میزبانی بجنورد برگزار شد، توانست ۵ تندیس هدهد زرین و ۲۲ رتبه اول و ۳۲ رتبه دوم کسب کند.

کد خبر 4700452

منبع: مهر

کلیدواژه: شیراز صدا و سيماي فارس موزه برنامه نود هفته دولت بوشهر قزوین شیراز شهرکرد ایلام عید غدیر خم گرگان یاسوج خطبه های نماز جمعه کهگیلویه و بویراحمد اربعین حسینی سانحه تصادف استانداری سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۷۱۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید رادیو داروها در سازمان انرژی اتمی ایران

رئیس سازمان انرژی اتمی از افزایش تولید رادیو داروها در این سازمان خبر داد و گفت: رادیوداروها در فرایندی که سازمان انرژی اتمی طی کرده، امروزه پاسخگوی کل نیاز کشور است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، محمد اسلامی ظهر امروز در جمع خبرنگاران در بوشهر با اشاره به برگزاری کنفرانس دوسالانه بین‌المللی هوش مصنوعی و علوم داده در دانشگاه‌ خلیج‌ فارس بوشهر اظهار داشت: هوش مصنوعی مجموعه‌ای از نرم‌افزارها و سیستم مدیریتی داده است که در فرایند مختلف به‌کارگیری می‌شود.

وی ادامه داد: در سازمان انرژی اتمی ایران از نقطه صفر مبدأ که استفاده از جمع‌آوری دیتا، شناسایی کانسنگ‌ها تا حمل و نقل و فرآوری، چرخه‌ای حرکت می‌کند به‌صورت مجزا از هم یا یکپارچه جای خودش را باز کرده و روز به روز گسترش می‌یابد.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران اضافه کرد: نکته مهم این است که فرایند نظارتی، کنترلی و مدیریت ما باید به‌گونه‌ای باشد تا همیشه آگاهی‌ها و تصمیم‌گیری ما به‌هنگام باشد، بخش‌های آن به‌صورت طبیعی در جریان تاریخی اتفاق افتاده و بخش‌هایی هم باید به آن اضافه و تکمیل شود که این مهم در دستور کار سازمان انرژی اتمی ایران قرار دارد.

وی با بیان اینکه دانشگاه خلیج فارس بوشهر دارای ظرفیت‌های مختلف و خوبی است، گفت: اولین نیروگاه اتمی ایران در جوار دانشگاه خلیج‌ فارس بوشهر قرار دارد براساس برنامه‌ریزی تعامل و همکاری پیوسته و دامنه‌داری پایه‌گذاری می‌شود، اگرچه همکاری‌ها برقرار است.

اسلامی، از ایجاد رشته‌های هسته‌ای در دانشگاه خلیج فارس بوشهر خبر داد و بیان کرد: استاندار بوشهر در قالب تفاهم‌نامه همکاری بلندمدت در ایجاد ظرفیت لازم در دانشگاه خلیج‌ فارس به‌خصوص برای رشته‌های هسته‌ای اعلام آمادگی کرده‌اند که ما هم موافق هستیم و ان‌شاءالله هماهنگی لازم در فرآیندهای اجرایی انجام خواهیم داد که بتوانیم با توجه به طرح توسعه‌ای که در کشور ایجاد می‌کنیم از کانون اول انرژی هسته‌ای نیروگاه اتمی بوشهر، این حرکت مکمل هم صورت گیرد و بتوانیم از ظرفیت انسانی، علمی و پژوهشی استان بوشهر بیشتر استفاده کنیم.

معاون رئیس جمهور با اشاره به افزایش تولید رادیو داروها در سازمان انرژی اتمی ایران تصریح کرد: رادیوداروها در فرایندی که سازمان انرژی اتمی طی کرده امروز کل نیاز کشور این سازمان پاسخگو است. از ظرفیت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در پروژه‌های نوین خودمان در حوزه رادیودارو استفاده کرده‌ایم و یکی از یافته‌ها که به معنای واقعی کلمه در تراز اول جهانی قرار دارد کار بالینی آن در بوشهر در حال انجام است و نتیجه گرفته و به‌زودی رونمایی و رسانه‌ای می‌شود.

انتهای پیام/190/.

دیگر خبرها

  • بررسی ظرفیت‌های ِصداوسیمای کرمان برای اجرایِ طرحِ مولدسازی
  • رونمایی از دستاوردهای جدید صنعت هسته‌ای
  • دستاوردهای جدید صنعت هسته‌ای به‌زودی رونمایی می‌شود
  • افزایش تولید رادیو داروها در سازمان انرژی اتمی ایران
  • جدول پخش برنامه‌های سیمای مرکز آذربایجان غربی سوم اردیبهشت
  • بررسی ابعاد پاسخ مقتدارانه سپاه پاسداران در گفت و گوی خبری سیمای آذربایجان غربی
  • ۴ هزار جوان ۱۸ ساله در آرزوی مستقل شدن هستند
  • ساعت پخش خبر شبانگاهی سیمای مازندران تغییر می کند
  • انرژی خورشیدی چیست؟
  • اعلام برنامه شبکه‌های رادیویی برای نمایشگاه کتاب