Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-25@21:00:43 GMT

استکبارستیزی خط مشی اصلی حوزه های علمیه است

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۷۲۴۶۲

استکبارستیزی خط مشی اصلی حوزه های علمیه است

حجت الاسلام و المسلمین سید حسن بطحایی روز شنبه در نشست هم اندیشی اساتید حوزه علمیه قم در سالن جلسات خبرگزاری رسا در قم اظهار داشت: نظام اسلامی پدیده بدیعی است که انبیا الهی در طول تاریخ آرزوی تشکیل چنین حکومتی را داشتند.
وی با بیان اینکه اسلام همواره از سوی کفار و دشمنان مورد تحریم قرار می گرفته است، بیان داشت: پیامبر اسلام و مسلمانان نیر سه سال در شعب ابیطالب  تحت تحریم اقتصادی کفار قریش قرار داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وی با اشاره به نقش انقلاب اسلامی در پیشرفت و آبادانی کشور گفت: ایران از ابتدای شکل گیری تا دوران استقرار نظام اسلامی چنین پیشرفتی را به خود ندیده است.
بطحایی افزود: نظام پست شاهنشاهی کشور را در همه عرصه های مختلف نظامی، اقتصادی، بهداشتی و فرهنگی مچاله کرد، و بلاهای زیادی را بر سر مردم آورد.
وی تاکید کرد: در حفظ انقلاب مسئولیت داریم و در این خصوص نباید تنها به حرف اکتفا شود.
وی گفت: ایران در سطح عالی در برابر همه زورگویان جهان که قلدرترین و بیهوش ترین آنها حکومت رذل آمریکا است، با اقتدار ایستاده است.
وی با اشاره به اهمیت تبیین فرهنگ اسلامی در جامعه گفت: رسانه ها و صدا و سیما باید در خدمت اشاعه فرهنگ قرآن و اهل بیت قرار بگیرند.
بطحایی همچنین مسئولیت قوه قضاییه را نیر در گام دوم انقلاب مهم دانست و گفت: تعطیل کردن حدود الهی غلط است، چون پیامبراکرم(ص)  فرموده با فرد دزد با شوخی برخورد نکنید، از این رو اهمال در اجرای حدود الهی جایز نمی باشد.
استاد حوزه علمیه قم نیز در این جلسه پیروی کشور از ولایت را علت محدثه و مهمترین عامل در ایجاد و شکل گیری انقلاب عنوان کرد و گفت: حضرت امام انقلاب را انفجار نو دانست و مردم نیز دنبال این نور را گرفتند و انقلاب حاصل شد.
حجت الاسلام و المسلمین محمد حسن احمدی فقیه یزدی گفت: اگر می خواهیم انقلاب اسلامی را به یک الگوی کامل برای جهان تبدیل کنیم باید همه مسائل اسلامی را تبیین کنیم.
وی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب آن را زیبا و همه جانبه توصیف کرد و گفت: حوزه ها و روحانیت باید با جدیت به این بیانیه توجه کند، تا دیگر شاهد تکرار وقایع تلخ تاریخی مانند مشروطیت نباشیم.
حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب در اواخر ماه بهمن ۹۷ در بیانیه ای خطاب به جوانان و آینده‌سازان ایران، برداشتن گام بزرگ دوم به سمت آرمان های انقلاب اسلامی را در هفت فصل تبیین کردند.
استاد حوزه همچنین بیانیه گام دوم انقلاب را برای شناسایی مفسده ها و مصلحت ها عنوان کرد و افزود: حضور حوزه ها در صحنه، توطئه های دشمنان را بی اثر می کند.
وی با اشاره به اهمیت اقتصاد و فرهنگ تصریح کرد: این دو مقوله در اسلام از یکدیگر جدا نمی باشند و باید همه جهت ها را در نظر بگیریم.

۷۴۰۳/ ۶۱۳۳/

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر آرمان های انقلاب اسلامی آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب انقلاب حوزه های علمیه قم قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۷۲۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جامعة المصطفی، مولود مبارک انقلاب اسلامی است

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: جامعة المصطفی العالمیه شجره‌ طیبه‌ای است که به برکت انقلاب اسلامی شکل گرفت تا همراه با مبانی دین و ارزش‌های تشیع، گفتمان انقلاب اسلامی به کشورها تسری پیدا کند نباید این مولود مبارک را تنها جریانی تعلیمی دانست. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با هیئت علما و رؤسای مدارس علمیه هندوستان که با حضور جمعی از طلاب غیرایرانی جامعة المصطفی العالمیه برگزار شد، اظهارداشت: همه این تلاش‌هایی که شما در عرصه تبلیغ دین در سرزمین هندوستان دارید، باید در استخدام پیروی از خط ولایتمداری حضرت بقیة الله الاعظم (ارواحنا فداه) باشد زیرا امام زمان(عج) نوکری می‌پسندند که نوکر به‌روز حضرت باشد و به درد شرایط حال امت اسلام بخورد. از این حیث، شاید بتوان گفت که از نظر وجود اقدس امام عصر(عج)، یک طلبه سطح یک از یک عالم برجسته شأنیت بیشتری داشته باشد زیرا او متناسب با زمانه حال و شرایط موجود، خدمتی را به دین عرضه می‌کند که سایرین از آن غافل هستند.

وی افزود: اقتضای نوکری کردن در این آستان نیز به میدان‌داری در عرصه‌ای است که پرچم ولایت اهل‌بیت(ع)‌ و معارف دینی را در عصر حاضر بلند کرده و اینجاست که اهمیت صیانت از انقلاب اسلامی موضوعیت پیدا می‌کند؛ تا جایی که امروزه نه‌فقط دوستان و دلسوزان بلکه حتی دشمنان اسلام نیز از مسائل سیاسی عبور کرده و چشم به ولایت معصوم دارند. این منطقی است که به برکت انقلاب اسلامی جهانی شد تا هرکس در هر گوشه از این عالم، چشم به ظهور داشته باشد و مهدی صاحب الزمان(عج) را در کانون توجه و تحلیل خود قرار دهد.

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: این تحلیل اساتید برجسته سیاست در نظام سلطه است که شیعه را همچون پرنده‌ای با دو بال نهضت حسینی و قیام مهدوی توصیف کرده و این دو مبنا را هدف قرار داده اند. بر همین اساس، هرکس در جهت ترویج ارزش‌هایی مبتنی بر این دو اصل بکوشد، بیش از سایرین سربازی کرده و مورد عنایت وجود اقدس امام زمان(عج) خواهد بود.

وی تأکیدکرد: فرصت مدیریت مدارس و حوزه‌های علمیه در خطه‌ای همچون سرزمین هندوستان با گستره جمعیتی و فرصت‌های تبلیغی را غنیمت بدانید. در موقعیتی که شما قرار دارید، هر مدرسه علمیه به مثابه اردوگاه بقیة الله(عج) است بنابراین طوری عمل کنید که گویا از طرف امام زمان(عج) به این مسئولیت منصوب شده‌اید و باید به هر ابزار ممکن در این دستگاه نوکری مؤثر داشته باشید.

آیت‌الله علم‌الهدی گفت: این همان عرصه‌ای است که سربازی شما در دستگاه امام زمان(عج) با آن سنجیده خواهد شد؛ به طوری که اگر امروز طلبه از فقه و اصول و کلام بهره‌مند باشد و سطوح عالی حوزه را یکی پس از دیگری پشت سر بگذارد اما از بینش سیاسی و تقید به انقلاب اسلامی بی‌بهره باشد، تلاش و مجاهدت او برای کسب علوم حوزوی ابتر است و راه به جایی نخواهد برد.

وی بیان کرد: جامعة المصطفی العالمیه نیز یکی از شجره‌های طیبه‌ای است که به برکت انقلاب اسلامی شکل گرفت تا همراه با مبانی دین و ارزش‌های تشیع، گفتمان انقلاب اسلامی نیز به کشورهای عالم تسری پیدا کند بنابراین نباید این مولود مبارک را صرفاً یک نمایندگی آموزشی و یک جریان تعلیمی دانست. جامعة المصطفی همان بازوی صادرکننده گفتمان انقلاب است و از این جهت، تلاش شما در تقابل مستقیم با اراده شیطانی استکبار قرار دارد و موردعنایت خاص امام زمان(عج) خواهد بود.

به گزارش تسنیم، بیش از 50 میلیون شیعه اثنی عشری و 200 میلیون مسلمان اهل سنت علاقمند به اهل بیت(ع) در هندوستان زندگی می‌کنند و در 100 مدرسه و حوزه علمیه هندوستان، سه هزار طلبه مشغول تحصیل علوم حوزوی هستند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • حمایت هزار استاد حوزه علمیه قم از بازگشت ون‌های گشت ارشاد
  • بیانیه حوزه علمیه خواهران استان یزد در حمایت از طرح نور فراجا
  • حمایت بیش از هزار استاد حوزه علمیه قم از اجرای طرح «نور» در زمینه حجاب
  • حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا(س) بیانیه مشترک صادر کردند
  • بیانیه مشترک حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا(س) در حمایت از اجرای طرح عفاف و حجاب
  • جامعة المصطفی، مولود مبارک انقلاب اسلامی است
  • هر مدرسه علمیه، اردوگاه امام زمان(عج) است/ جامعة المصطفی، مولود مبارک انقلاب اسلامی
  • جامعة المصطفی مولود مبارک انقلاب اسلامی است
  • وعده صادق اخلاقی‌ترین عملیات تاریخ نظامی جهان بود
  • «وعده صادق» اخلاقی‌ترین عملیات تاریخ نظامی جهان بود