Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، غلامرضا اکبری زاده اظهار کرد: اختلاف میان دو وزارتخانه تازه تاسیس و زیرمجموعه‌های آن بر سر نحوه تقسیم اموال و دعوای حقوقی منجر به رهاسازی بازار و صنعت شده و به دنبال آن بدبینی در بین مردم می‌شود که با توجه به در پیش بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی می‌طبد که به شیوه‌ای اقدام شود تا شاهد حضور حداکثری مردم در پای صندوق‌های رای باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تجارت حلقه قبل و بعد از تولید است، ادامه داد: در واقع پیوستگی این دو موضوع بسیار زیاد است و عملا تفکیک آن متاسفانه سبب توسعه بروکراسی اداری خواهد شد.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی آبادان عنوان کرد: تفکیک به دو وزارتخانه عملا فرآیند صدور مجوزهای کسب و کار به علت تفاوت سلیقه و بخشنامه در دو وزارتخانه به شدت طولانی خواهد شد.

اکبری زاده تصریح کرد: اختلاف میان دو وزارتخانه تازه تاسیس و زیرمجموعه‌های آنها به علت تفاوت دیدگاه‌ها در مورد تعرفه‌ کالاها و خدمات وارداتی و همچنین عوارض کالاها و خدمات صادراتی توسعه خواهد یافت و همچنین پاسخگویی در خصوص مشکلات تولید و تجارت دو گانه خواهد بود و باعث متهم کردن یکدیگر در فضای رسانه‌ای می‌گردد.

وی، تناقض در میان تصمیمات را سبب سردرگمی فعالان بخش خصوصی برشمرد و خاطرنشان کرد: تولیدکنندگان نسبت به واردات بی رویه از سوی وزارت بازرگانی و یا شرکت‌های زیرمجموعه به شدت شاکی خواهند شد؛ مصرف‌کنندگان نیز نسبت به کمبود کالا و یا پایین بودن کیفیت برخی کالا و شکل‌گیری انحصارات شاکی خواهند شد و اعتراضات در این زمینه افزایش می‌یابد و حتی ممکن است به بروز اغتشاش منجر شود.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی آبادان تاکید کرد: بر اساس مقررات مرتبط با اصل 44 قانون اساسی و خروج دولت از تصدی‌گری، تشکیل وزارت بازرگانی در تناقض با این مقررات خواهد بود و از این حیث تشکیل دو وزارتخانه با قوانین مبنی بر کوچک‌سازی دولت و عدم گسترش ساختار اداری مغایرت بنیادی دارد و هزینه‌های کارمندی و تشکیلاتی دو وزارتخانه تشدید می‌یابد. 

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اتاق بازرگانی آبادان تشکیل وزارت بازرگانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۷۲۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان در شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف

معاون بهره‌وری اقتصادی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور از تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان توسط شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سهیل بیگدلی شامگاه چهارشنبه _پنجم اردیبهشت_ در جلسه مدیران و کمیسیون سرمایه‌گذاری اوقاف و امور خیریه استان اظهار کرد: اقداماتی که در استان قزوین انجام می‌شود به نوعی تولید ثروت محسوب می‌شود؛ کل رقبه‌های استان ۱۱۰ هزار مورد است و گاهی با تغییر کاربری به ۱۲۰۰۰۰ رقبه هم می‌رسد که می‌تواند ظرفیتی برای مولدسازی باشد.

وی از تعیین ۷ محور سرمایه‌گذاری در حوزه وقف خبر داد و افزود: این ۷ محور در حوزه‌های انرژی خورشیدی، صنعت، معدن، کشاورزی، آبزی‌پروری و پرورش دام سبک و سنگین مشخص شدند که تمامی ظرفیت‌های یادشده در این استان موجود است.

معاون سازمان اوقاف با اشاره به راه‌اندازی شبکه تولید دام سازمان متبوعش در سرتاسر کشور اضافه کرد: در این شبکه ۲۰۰۰۰ رأس دام سبک داریم و تولید ۱۰۰ تن شیر در روز هم توسط شبکه دامداری و دامپروری موقوفات رقم می‌خورد.

بیگدلی به مرز آبی ۴۰۰۰ کیلومتری در خلیج فارس اشاره کرد و گفت: با همه مشکلات آبی که وجود دارد، محصولی که در آب داریم ۱۵۰۰ تن ماهی و در مقیاس ۷۰۰ تا ۸۰۰ کیلوگرم است و در حال حاضر در تولیدات این سازمان، حدوداً ۲۵۰۰ تن ماهی در داخل آب وجود دارد.

وی ادامه داد: در حوزه انرژی خورشیدی هدف گذاری‌ها ۱۱۰ مگاوات است که در حال حاضر تولید ما ۱۰ مگاوات است و با هدف‌گذاری مورد نظر فاصله زیادی داریم؛ در موضوع معدن هم ظرفیت فوق‌العاده‌ای در سازمان اوقاف وجود دارد و جهت نوع بهره‌وری از این ظرفیت برنامه‌ریزی صورت گرفته است.

معاون بهره‌وری اقتصادی سازمان اوقاف و امور خیریه همچنین از تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان توسط شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف خبر داد و گفت: حدود ۲۰ شرکت دانش‌بنیان ایجاد کردیم و ۱۹ شرکت دیگر هم پیشنهاد شده که نمونه‌ای از آن‌ها در زمینه تولید تجهیزات پزشکی فعالیت می‌کنند و در حال حاضر سازمان اوقاف ۲۰ محصول با گردش مالی بالا از طریق همین شرکت‌ها تولید می‌کند.

کد خبر 747669

دیگر خبرها

  • تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان در شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف
  • فارن افرز: چرا قدرت بزرگ‌تر همیشه در ژئوپلیتیک بهتر عمل نمی‌کند؟
  • هشدار کنکوری مخبر به ۳ وزارتخانه
  • آغاز ایمن سازی رایگان دام‌های هویزه برعلیه بیماری‌های طاعون نشخوارکنندگان کوچک و آبله
  • عزم دولت برای خصوصی سازی جدی است
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس نقطه عطفی در فوتبال ایران خواهد بود
  • کنفرانس ویدویی میان تولیدکنندگان ازبکستان و اصفهان برگزار می‌شود
  • انتقاد رییس اتاق بازرگانی تهران از دلار ۴۰ هزار تومانی: دولت هم چوب را می‌خورد هم پیاز را
  • کارآفرینان با همکاری اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه‌سازی کنند
  • ضرورت شبکه‌سازی میان مراکز نوآوری و کارآفرینی