Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، دکتر غفاری با اعلام این خبر اظهار داشت: فرآیند برگزاری هفتمین جشنواره ملی رویش مبتنی بر رویکردهای جدید از آبان ماه سال ۹۷ با ابلاغ دستورالعمل جشنواره به دانشگاه‌ها و مٶسسات آموزش عالی کشور آغاز شد.

وی افزود: در این دوره از جشنواره و به منظور افزایش مشارکت دانشگاه‌ها و تقویت امید در میان دانشجویان جشنواره رویش در ۸۶ دانشگاه کشور برگزار شد که ماحصل این جشنواره‌ها در رویداد ملی رویش تجلی می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ادامه داد: در این دوره از جشنواره ۱۵۷۸ کانون از ۱۳۷ دانشگاه مشارکت داشته و به ارائه دستاوردها و توانمندی‌های خود از طریق سامانه جشنواره و مرسولات پستی پرداخته‌اند که این تعداد در ۳ گروه با یکدیگر به رقابت پرداخته‌اند.

وی همچنین افزود: علاوه بر بخش کانون‌های برگزیده، بخش آثار نیز از دیگر بخش‌های جشنواره است که در این بخش، دانشجویان کانونی در رشته‌هایی از قبیل ادبی، فیلم، تئاتر، موسیقی، هنرهای تجسمی، هنرهای کاربردی (دستی)، عکس، نمایشنامه نویسی و فیلم نامه نویسی به صورت فردی و گروهی رقابت کردند.

دکتر غفاری اضافه کرد: علاوه بر بخش رقابتی جشنواره، در بخش غیر رقابتی، ایده‌های کانونی و چهره‌های موفق کانونی از دیگر محورهای جشنواره بود که در این محورها به ترتیب ۱۱۵ ایده و ۹۰ چهره به دبیرخانه جشنواره معرفی شدند که پس از ارزیابی و انتخاب ایده‌های منتخب، حمایت از اجرای آنها به دانشگاه‌های مربوطه توصیه می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرآیند داوری و انتخاب برگزیدگان اظهار داشت: بیش از ۵۰ چهره برجسته دانشگاهی و افراد خبره در قالب ۱۸ گروه به منظور داوری آثار و دستاوردها دعوت شدند تا در طی مدت یک ماه به ارزیابی و انتخاب برگزیدگان بپردازند.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در ادامه با بیان اهمیت جایگاه کانون‌های فرهنگی در کنار سایر مجموعه‌های دانشجویی گفت: از آنجایی که کانون‌های فرهنگی بستری مناسب به منظور ظهور و بروز سلایق متنوع جامعه دانشجویی است، تقویت پویایی و اثربخشی مضاعف آنها همواره در دستور کار معاونت فرهنگی و اجتماعی بوده است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جامعه علوم تحقیقات و فناوری فرهنگی و اجتماعی معاون فرهنگی و اجتماعی موسیقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۷۲۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره ملی پادکست"قصه‌های خوب با صدای خوب برای بچه‌های خوب" در کرمان

   به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان ، این جشنواره را خانه ادبیات کودک و نوجوانان ایران سرای آذر یزدی و با همکاری ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌های کرمان و یزد و کانون‌های پرورش فکری کودکان و نوجوانان این استان‌ها به همراه بزرگداشت استاد هوشنگ مرادی‌کرمانی، ویژه کودکان هفت تا ۱۱ سال و نوجوانان ۱۲ تا ۱۷ سال برگزار کرده است.

محمدی معاون فرهنگی و رسانه‌ اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان در این مراسم گفت: با ابراز امیدواری اینکه موسسات فرهنگی هنری کرمان نیز در حوزه‌های متعدد فرهنگی و نکوداشت مفاخر نقش خود را ایفا کنند اضافه کرد: استان‌های کرمان و یزد پیوندهای فرهنگی عمیقی دارند و این همراهی‌ها می‌تواند تأثیرگذار باشد و ما نیز در برگزاری این رویدادها همکاری خواهیم کرد.

معاون فرهنگی و رسانه‌ اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد نیز با بیان اینکه امیدواریم با برگزاری این جشنواره در تربیت کودکان و نوجوانان ایران اسلامی نقش مهمی ایفا کنیم  و این نقش تربیتی، ارزشمند و با آثار ماندگار خواهد بود .
حسین دشتی، اضافه کرد: انتخاب یک قصه از جلد یک تا هشت کتب «قصه‌های خوب برای بچه‌های خوب» اثر مهدی ‌آذریزدی و انتخاب یک قصه از آثار هوشنگ مرادی‌کرمانی از بخش‌های این جشنواره است و آیین پایانی جشنواره ۱۸ تیر امسال به میزبانی استان یزد برگزار می‌شود.

 قرار است این جشنواره هر سال در یک استان و با معرفی چهره فرهنگی ادبی آن استان رونمایی و اختتامیه آن در یزد برگزار شود و برآیند سالانه جشنواره یک کتاب صوتی از منتخبین شرکت‌کننده در جشنواره خواهد بود و کارهای برگزیده مجددا به‌صورت حرفه‌ای باز تولید خواهد شد.

کودکان و نوجوانان سراسر ایران می‌توانند در این جشنواره شرکت کنند و کتاب‌های مورد نظر را با لهجه‌های بومی خود خوانده و پادکست تولید کنند. علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند در فضای مجازی به نشانی Azaryazdi.ir مراجعه کنند.

 

دیگر خبرها

  • دانشجویان رسالت بزرگی در احیای حرکت‌های فرهنگی و هنری دانشگاه‌ها دارند
  • جشنواره ملی پادکست «قصه‌های خوب با صدای خوب برای بچه‌های خوب» در کرمان
  • جشنواره ملی پادکست"قصه‌های خوب با صدای خوب برای بچه‌های خوب" در کرمان
  • مشهد؛ هفتمین ایستگاه جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد
  • جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد برگزار می‌شود
  • اختتامیه هفتمین جشنواره مدرسه عشق در رشت
  • چهره برگزیده هنر انقلاب در سال ۱۴۰۲ معرفی شد
  • داوری ۲۱۰ اثر در جشنواره نیایش درختان
  • سیزدهمین دوره جشنواره تیتر ۱۵ اردیبهشت ماه برگزار می شود
  • برگزاری جشنواره نیایش درختان در خراسان جنوبی