Web Analytics Made Easy - Statcounter

کورش تهامی معتقد است، سینماسازی به‌خصوص در شهرستان‌ها اگر با رعایت استانداردهای لازم صورت گیرد، می‌تواند هم تاثیر فرهنگی و هم تاثیر اقتصادی داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از حوزه هنری، «کورش تهامی» بازیگر سینما و تلویزیون با تأکید بر لزوم سالن‌سازی در نقاط دورافتاده گفت: در این دوره و زمانه حرف زدن راجع به این مسائل و به‌خصوص لزوم توسعه سینماسازی کمی خنده‌دار است؛ زیرا مسلم است که سینما یکی از بهترین ابزار فرهنگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ولی از آنجا که عموما در میان مدیران کمتر تأکید بر توسعه زیرساختی سینما را می‌بینیم، بد نیست که بیشتر و بیشتر درباره این مسیر حرف بزنیم.

 

بازیگر درام‌های ماندگار «برف روی شیروانی داغ» و «رگ خواب» ادامه داد: واجب است که به سینماها بها داده شود؛ به‌خصوص سینماهایی که در شهرستان‌ها وجود دارد. در بیست سال پیش نیستیم که بخواهیم بنشینیم و بگوییم این کار را باید کرد بلکه باید این اتفاق‌ها یعنی ساخت سینماها به صورت فراگیر رخ دهد و ادامه داشته باشد.

 

کورش تهامی با بیان اینکه ساخت و ساز کل کشور را دربرگرفته ولی حجم سالن‌سازی معقول نیست تأکید کرد: برندهای مختلف پوشاک می‌کوشند با شریک شدن در مراکز خرید زنجیره‌ای و مال‌های تجاری به سمت جلب مخاطب بروند. باید به جایی برسیم که ارگان‌های سینمایی نیز بخشی از بودجه خود را صرف ایجاد سالن در مال‌های تجاری کنند.

 

بازیگر «آشوب» و «گناهکاران» درباره نقش بهمن سبز در توسعه ناوگان سینمایی بیان داشت: اینکه حوزه هنری وظیفه‌اش را درست انجام داده و هم و غم خود را گذاشته برای بازسازی سالن‌های فرسوده و ساخت سینماهای مدرن رفتاری نیکوست؛ به‌خصوص که بهمن سبز حوزه هنری شهرستان‌هایی را نشانه رفته که مدت‌های مدیدی است در آن‌ها خبری از سینما نبود و یا سالن‌هایشان سوخته و یا ویران شده بود.

 

تهامی ادامه داد: بهمن سبز نباید تنها بماند و باید بخش‌های دولتی سینما به کمکش بروند و راهش را هموار کنند. چهل سال تولید کردیم و حداقل نگاه را به زیرساخت داشتیم. حالا بیاییم و ده سال زیرساخت‌ها را توسعه دهیم تا مشکل کمبود سالن حل شود.

 

کورش تهامی ضمن مقایسه سطح پردیس‌های سینمایی ایران با کشورهای منطقه گفت: هنوز که هنوز است جای کار داریم. کشورهای عرب اطراف خلیح فارس چه سینماهای مجهزی که نساخته‌اند. آن‌ها سینما ندارند و سالن مجهز می‌سازند تا مخاطب را به سمت سینما بکشانند چون می‌دانند وقتی مخاطب سینما را داشته باشند می‌توانند روی توسعه صنعت سینما هم حساب باز کنند.

 

این بازیگر ۴۸ ساله افزود: ایران هشتاد میلیونی به صدها پردیس سینمایی درجه یک نیاز دارد. وقتی سیستم سینماها به‌روز می‌شود، مسلما توسعه ژانری هم در سینما روی می‌دهد و گونه‌هایی مثل علمی-تخیلی و فانتزی توسعه می‌یابد.

 

تهامی در پایان متذکر شد: اکنون در کل دنیا سینما حرف اول و آخر را می‌زند و بزرگ‌ترین مفاهیم را از طریق سینما به مردم می‌رسانند و حتی وقتی می‌خواهند بر ذهنیت کل دنیا تاثیر بگذارند، خیلی ماهرانه و زیرکانه از طریق سینما و فیلم‌سازی این کار را می‌کنند. ما نیز باید همین مسیر را برویم که پیش‌نیازش داشتن سالن‌های استاندارد است.

 

پایان پیام/31

منبع: شبستان

کلیدواژه: عید غدیر روز جهانی مسجد روزنامه عید غدیر خم هفته دولت مساجد روز جهانی مساجد مسجد غدیر بیرجند بهمن سبز کوروش تهامی حوزه هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۷۳۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان سینمایی فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳ را منتشر کرد

به گزارش قدس آنلاین به نقل از اداره‌کل روابط عمومی سازمان سینمایی، متن این فراخوان به این شرح است:

معاونت توسعه فناوری و مطالعات سازمان سینمایی، با هدف ارتقای سینمای ایران از طریق مساله‌یابی دقیق و شناخت چالش‌های اصلی آن، محورهای پژوهشی سازمان سینمایی را (که با نظرخواهی از سینماگران، پژوهشکده‌ها پژوهشگران، استادان دانشگاه، بخش‌های مختلف سازمان سینمایی، اصناف و انجمن‌های سینمایی گردآوری شده است) با رویکرد میان‌رشته‌ای و کاربردی، پس از پالایش توسط شورای پژوهشی معاونت، به شرح زیر اعلام می‌نماید:

*محورهای پژوهشی:
۱- سینمای ایران، گفتمان و آرمان‌های انقلاب اسلامی
۲- سینمای دفاع مقدس و مقاومت
۳- جهش تولید در سینمای ایران و چالش های پیش رو
۴- کارکرد های سینما در روایت پیشرفت ایران اسلامی و امید افزایی
۵- طراحی الگوی بهره‌گیری از ظرفیت زیست بوم علم و فناوری در توسعه زیرساخت‌های سینما درایران
۶- ظرفیت‌های سینما در کار آفرینی و اشتغال
۷- ظرفیت‌های روایی سینمای ایران درخارج از تهران (مستند، انیمیشن و داستانی)
۸-سینما، فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی (ظرفیت‌های هوش مصنوعی برای آینده سینمای ایران)
۹- موانع و راهکارهای تقویت فیلمنامه در سینمای ایران
۱۰- ظرفیت‌های ادبیات فارسی، فرهنگ عامه و موسیقی محلی در تولید آثار انیمیشن، مستند و داستانی
۱۱- خلاء‌ها و چالش‌های حقوقی سینمای ایران (حقوق مخاطب ، مالکیت معنوی ، نظام قراردادها و ... )

سازمان امور سینمایی و سمعی بصری، از کلیه مراکز علمی و پژوهشی، اساتید و پژوهشگران برای همکاری دعوت به عمل می‌آورد.

* علاوه بر حمایت از طرح‌های پژوهشی در محورهای ده‌گانه یاد شده، چنانچه پایان نامه‌هایی به موضوعات مذکور بپردازند و یا به صورت خلاقانه به یکی از نیازهای کاربردی سینمای ایران پاسخ دهند، درمقطع کارشناسی ارشد تا سقف ۱۰۰ میلیون ریال و درمقطع دکتری تا سقف ۱۵۰ میلیون ریال، مورد حمایت قرارخواهند گرفت.
پژوهشگران محترم قبل از ارائه طرح‌نامه پژوهشی (پروپوزال)، ارائه فرم درخواست طرح اولیه پژوهشی (RFP) و قطعی کردن عنوان پژوهش، ضروری است برای دریافت فرم مربوطه به آدرس سایت اینترنتی زیر مراجعه نمایید.
apf.farhang.gov.ir/fa/deputy/appliedresearch

• مهلت ارسال آثار: ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
درخواست‌ها و طرح‌نامه‌های پژوهشی می‌بایستی به ایمیل‌های معاونت توسعه فناوری و مطالعات سینمایی cinemares@chmail.ir ارسال شوند. بدیهی است این طرح‌ها، نزد سازمان امانت خواهند بود.

• شماره تماس : ۳۸۵۱۲۲۳۴ - ۰۹۱۲۵۳۶۶۶۸۵

صبا کریمی

دیگر خبرها

  • برگزاری کنگره ابن حسام و آیت الله تهامی
  • کنگره ملی ابن حسام خوسفی و آیت‌الله تهامی در خراسان جنوبی برگزار می‌شود
  • هشت فیلم کوتاه خراسان شمالی به مرحله تولید رسید
  • در سینما و تئاتر چه خبر است؟
  • تلویزیون و سازمان‌های سینمایی آثار برتر رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی را تولید کنند
  • اکران فیلم کوتاه؛ رفع تکلیف یا ضرورت؟!
  • فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • سازمان سینمایی فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳ را منتشر کرد
  • انتشار فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳
  • رقابت برای رام کردن اژدهای سینما