Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@18:53:29 GMT

لزوم ترسیم نقشه راه برای بهبود وضعیت آبادان

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۷۳۴۳۶

لزوم ترسیم نقشه راه برای بهبود وضعیت آبادان

به گزارش خبرنگار مهر، مهران کفاش ظهر امروز  شنبه در جلسه بررسی جمع بندی مسائل مربوط به شهرستان آبادان در حوزه جاده ها، مسکن مهر و بازآفرینی بافت فرسوده که در محل سالن اجتماعات فرمانداری ویژه آبادان برگزار شد، با اشاره به اینکه دلیل اصلی برگزاری چنین جلسات و بازدیدهایی رسیدن به یک راهکار عملی و نه اداری است، اظهار کرد: دنبال مقصر جلوه دادن کسی نیستیم و علاقه مند هستیم تا با همفکری و دست در دست یکدیگر به جلو حرکت کنیم، حل و فصل مشکلات و مسائل آبادان که حق زیادی به گردن همه ما دارد جزو وظایف ما است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به بازدیدهایی که امروز از جاده های اروندکنار، چوئبده و قفاص انجام شد، افزود: با توجه به گفتگوهایی که با وزیر راه و شهرسازی در مورد جاده های آبادان داشتیم در بحث اولویت بندی پروژه ها در آبادان به اجماع نظر رسیدیم، با توجه به مشکلاتی که در کشور وجود دارد نباید حرفی بزنیم که امکان عملی شدنش را نداشته باشیم، لذا باید با امور واقعی روبرو باشیم تا آبادان به جایگاه واقعی خود برسد.

معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: اگر بخواهیم بر اساس مشکلات موجود به یک راهکار مشترک برسیم باید هر دستگاهی بر اساس مسئولیت های اجتماعی که بر عهده دارد کارهایش را از پیش ببرد، کارکرد آبادان یک کارکرد ملی است اما در سطح عملی کارکردها محلی است، کارکرد استان خوزستان یک کارکرد ملی است اما بهره مندی اش از ملی آن چیزی نیست که اکنون وجود دارد لذا باید هدفمند و با تعامل بیشتر به پیش برویم.

کفاش یادآور شد: در مورد سه جاده اصلی در آبادان شامل آبادان اروندکنار، چوئبده و قفاص تصمیم های خوبی گرفته شد ضمن اینکه سازمان منطقه آزاد اروند هم باید به تعهدات خود در این باره عمل کند و وارد عرصه شود، پالایشگاه و سایر دستگاه های مشابه نیز می توانند در قالب مسئولیت های اجتماعی کمک های زیادی به شهر کنند و انتظار هم چنین است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر کشور با مشکلات مالی زیادی مواجه است، گفت: بهترین پاسخ به تحریم ها پروژه های قابل افتتاح در سطح کشور است، پس دست در دست یکدیگر داده و با تعامل و همکاری امور را از پیش ببریم.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به وجود دستگاه های توانمند زیادی در آبادان افزود: وضعیت شهر آبادان با توجه به دستگاه های توانمندی همچون پالایشگاه، پتروشیمی، بنادر، گمرکات و غیره نباید چنین باشد و ضروری است که این ادارات، سازمان ها و شرکت ها تحت عنوان مسئولیت های اجتماعی به بهبود وضعیت شهر و رفع مشکلات پویا تر و فعالتر ورود کنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: کار کردن در آبادان سوای از هوای بسیار گرم، مسیر سختی برای کار کردن مشابه آنچه در مسیرهای صعب العبور وجود دارد، نیست و این کارکردها را آسانتر می کند، لذا طبق اولویت ها باید کارها را از پیش ببرید و برای آن در جاده آبادان به اروندکنار از هر دو طرف کار پس از پیمان سپاری اش انجام شود.

کفاش تصریح کرد: با کمک نمایندگان آبادان جاده های این شهرستان پس از طی پیچ و خم های فراوان اداری وارد کریدور (قرار گرفتن در ردیف بودجه های ملی) شد لذا در هر دو محور کار باید دنبال و انجام شود.

وی یادآور شد: در بحث قیر مجلس از دولت جلوتر است و علاقه مجلس برای تامین قیر قابل قبول است و همواره در این زمینه حمایت کرده است، از سال های گذشته این اتفاق رخ داده و امسال نیز در بحث قیر برای خوزستان و آبادان نیز سهمیه قیر دیده شده است، در موضوع قیر زمزمه های خوبی در راه است اما به دلیل مشکلات مالی و بودجه ای در حال حاضر هیچ اتفاقی نیفتاده اما در هفته آینده قرار است مبلغ 2 هزار میلیارد تومان برای خرید قیر از تولید کنندگان قیر پرداخت شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی از نمایندگان خواست تا موضوع تهاتر را در صحن مجلس مطرح و به تصویب برسانند.

وی گفت: در موضوع قیر بیشتر کارهای اجرایی که میان وزارت راه و شهرسازی، نفت و قیرسازها بود به انجام رسیده ضمن آنکه تمامی حواله ها تا ۲۸ اسفندماه صادر و پرداخت شده است.

کفاش افزود: در حال حاضر در کشور ۳ هزار کیلومتر جاده آکاده آسفالت داریم که اگر هر چه سریعتر این کار انجام نشود با توجه به در پیش بودن فصل زمستان به طور حتم ۶ هزار میلیارد تومان خسارت به این جاده ها وارد می شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: درباره مسکن مهر آبادان نقد اساسی وجود دارد، امسال باید سال پایانی مسکن مهر باشد و این در حالی است که در بحث مسکن مهر آبادان هنوز جای کار بسیاری وجود دارد، البته در استان خوزستان نیز به نسبت سایر استان ها در این باره مشکل اساسی و عقب ماندگی وجود دارد، به طور حتم در نشستی به طور جدی و ویژه درباره آبادان تصیم گیری می شود.

کفاش با تاکید بر ادامه کار دوبانده کردن جاده اروندکنار به عنوان اولویت اصلی و نخست برای انجام تصریح کرد: در مورد پل چوئبده، با توجه به سد سلولی که در پائین دست در حال احداث است ضروریست تا قبل از آغاز هر اقدامی مطالعات جدی در این باره انجام شود لذا راهداری مشاورش را با مشاور سد سلولی برای تبادل اطلاعات فنی هماهنگ کند.

وی درباره موضوع بازآفرینی بافت های فرسوده در آبادان یادآور شد: اتفاق خوبی که در این باره رخ داده آنکه در بحث بازآفرینی بافت های فرسوده آبادان به نسبت سایر شهرها توجه بیشتری صورت گرفته اما باز هم کم است.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در ماده ۲ برنامه توسعه ششم منطقه اروند نیز در بحث تخصیص اعتبارات برای سساحل سازی دیده شده اما در یک غفلت نام اروند حذف و تمام ۴۷ میلیارد تومانی که برای این بحث پیش بینی شده برای مکران گذاشته شده و لذا این آئین نیاز به اصلاح سریع دارد.

کفاش افزود: به نظر می رسد حل و فصل مسائل آبادان بیشتر بین دستگاهی است و برای آن باید دستگاه های مختلف را درگیر کنیم تا بتوانیم در نشستی مشترک به یک جمع بندی خوبی برسیم و نقشه راهی برای آبادان داشته باشیم تا آبادان و مردمانش به آنچه شان آنها است برسند، لذا نیاز به برگزاری جلسات مشترک برای توسعه و بهبود وضعیت این شهر در تهران نیاز است.

کد خبر 4700639

منبع: مهر

کلیدواژه: راه و شهرسازی مسکن مهر آبادان هفته دولت بوشهر قزوین شیراز شهرکرد ایلام عید غدیر خم گرگان یاسوج خطبه های نماز جمعه کهگیلویه و بویراحمد سانحه تصادف اربعین حسینی استانداری سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۷۳۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین ۶۰۰ میلیون یورو اعتبار برای واردات اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین

 نشست بررسی دستورالعمل واردات اتوبوس از محل بند (ص) تبصره ۷ قانون بودجه ۱۴۰۲ کل کشور به ریاست سید کمال هادیان‌فر معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی، محسن صادقی مدیرکل دفتر ارزیابی‌های اقتصادی و مدیریت بهره‌وری این معاونت، حمیدرضا شهرکی ثانوی معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و جمعی از مدیران عامل و رؤسای شرکت‌ها و تعاونی‌های حمل‌ونقل مسافر برون‌شهری چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه برگزار شد.

در این نشست ابتدا دستورالعمل واردات اتوبوس از محل بند (ص) تبصره ۷ قانون بودجه ۱۴۰۲ کشور تشریح شد که بر این اساس؛ «اولویت با شرکت‌های حمل‌ونقلی یا کارگزار‌های آنها برای واردات باشد»، «شرکت‌های حمل‌ونقل، باید تعهد بدهند پس از تأیید تخصیص ارز در زمان حداکثر یک هفته‌ای نسبت به تهیه نقدینگی نهایی اقدام کنند.

بدیهی است اگر این زمان افزایش یابد شرکت در لیست سیاه قرار گرفته و حداکثر تا یک سال آینده امکان واردات نخواهند داشت.»، «هر شرکت می‌تواند حد اکثر ۲۵ دستگاه وارد کند (مگر در شرایط خاص) لیکن اگر مشکل نقدینگی دارند باید همان ابتدا تعداد دقیق را مشخص کنند. در غیر این صورت حتی اگر بخشی از نقدینگی هم تأمین نشود در لیست سیاه قرار می‌گیرند»، «شرکت‌ها تا رسیدن اتوبوس به سن ۱۰ سالگی امکان فروش آنها را ندارند»، «حداکثر پیمایش اتوبوس‌ها در سال در حوزه بین شهری باید ۱۵۰هزار کیلومتر باشد مگر اینکه با توجه به شرایط روز (مثل کرونا...) این مقدار توسط سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کاهش یابد»، « واردکننده باید با شفاف سازی نرخ ارز تحت نظارت سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، حداکثر ۳ ماه پس از خرید اتوبوس، آن را با سود متعارف واگذار کند. بدیهی است در صورتی که خریدار وجود نداشته باشد امکان تطویل زمان از سوی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای امکان پذیر خواهد بود.»، «شرایط تامین نقدینگی و مشخص کردن حداکثر تعداد (بند ۳)، برای شرکت‌های وارد کننده نیز برقرار خواهد بود».

در ادامه این نشست، سید کمال هادیان فر معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی  بر برگزاری عملیات جابه‌جایی زائران ابا عبدالله در اربعین حسینی (ع) امسال تأکید کرد و گفت: شرکت‌ها و تعاونی‌های مسافربری در نظر داشته باشند با برنامه‌ریزی و همکاری، مشکلات و موانع برطرف می‌شود.

وی افزود: با تدابیر وزیر راه و شهرسازی و تصمیمات اتخاذ شده در ستاد اربعین برای واردات ناوگان حمل‌ونقل عمومی اتوبوس برون‌شهری مبلغ ۶۰۰ میلیون یورو و همچنین ۴هزار میلیارد تومان برای ارائه تسهیلات با سود ۹ درصد از محل منابع داخلی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای به شرکت‌ها و تعاونی‌های حمل‌ونقل مسافر برون شهری برای واردات ناوگان مورد نیاز در نظر گرفته شده است.

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی در ادامه بیان داشت: در فاز اول؛ مبلغ ۱۵۰ میلیون یورو برای واردات اتوبوس با عمر کمتر از ۵ سال (و قیمت هر دستگاه تا ۲۲۰ هزار دلار) در نظر گرفته شده است و متقاضیان واجد شرایط می‌توانند تا صبح روز شنبه هشتم اردیبهشت ماه، تعداد ناوگانی که امکان واردات دارند را به معاونت حمل‌ونقل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اعلام کنند.

هادیان فر خاطرنشان کرد: این یک فرصت استثنایی است که در اختیار بخش حمل‌ونقل عمومی برون شهری قرار گرفته که برای بهره‌مندی این بخش از فرصت پیش رو موانع از سوی وزیر راه و شهرسازی برطرف شده است و سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای نهایت همکاری را به عمل می‌آورد.

منبع: روابط عمومی وزارت راه و شهرسازی 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت شاخص فضای کسب و کار کرمانشاه
  • بهبود ۹ پله‌ای رتبه فضای کسب و کار کرمانشاه
  • لزوم توجه به سلیقه مردم در امور مختلف
  • تعیین ۶۰۰ میلیون یورو اعتبار برای واردات اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین
  • وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است
  • تخصیص ۶۰۰ میلیون یورو برای واردات اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • وضعیت آلودگی هوای تهران در خنک ترین روز بهاری | نقشه میزان آلاینده ها در هر منطقه را ببینید
  • لزوم انجام کار مطالعاتی دقیق بر روی پل‌ها و جاده‌ها
  • بهبود جاده های روستایی و شهری پاکدشت به سرعت پیگیری شود