Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد رضا کارگر روز شنبه در واکنش به سخنان  فریدون نهرینی معاون امور حقوقی دولت گفت: از میراث فرهنگی می‌خواهیم اموال غیرمنقول را شناسایی کند تا نه دولت و نه غیر دولت تعرضی نسبت به این اموال نداشته باشند؛ اینها میراث کشور هستند.

 وی افزود: تعهد شناسایی، ثبت و نظارت آثار تاریخی و فرهنگی که در فهرست اموال نهاد ها و وزارتخانه ها دولتی قرار دارد، در اختیار سازمان میراث است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین  در اجرای این تعهد وزارتخانه ها باید همکاری داشته باشند که این اتفاق نمی افتد.

کارگر گفت: بخش کمی از وزاتخانه‌ها و نهاد های دولتی در این خصوص همکاری می کنند و بیشتر این نهاد ها همکاری نمی کنند. البته سازمان میراث فرهنگی قصد تصرف و تغییر آثار غیر منقول را ندارد و تنها آئین نامه ها و نحوه نگهداری اموال را در اختیار وزارتخانه ها قرار می‌دهد. و بر نگهداری صحیح آن نظارت دارد.

وی از نهادها و وزارتخانه ها در خواست کرد در این خصوص با میراث فرهنگی، همکاری‌های لازم را داشته باشند.

امروز فریدون نهرینی معاون امور حقوقی دولت در پنجاه و هشتمین جلسه شورای هماهنگی امور حقوقی دستگاه های اجرایی کشور که با حضور معاونان وزرا و مدیران کل حقوقی در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، با تاکید بر شناسایی اموال غیرمنقول دولت افزود: نفایس ملی کشور تابع دیرینگی و قدمت هستند یا اساساً ممکن است نو باشند و به خاطر انحصاری بودن در شمار اموال غیرمنقول دولت قرار ‌گیرند.
وی ادامه داد: قانون اساسی این اموال را به چند دسته تقسیم کرده است همچنین در قانون محاسبات عمومی کشور چهار دسته اموال استثنا شده اند.
نهرینی اضافه کرد: بر اساس این قانون دولت حق فروش بناهای تاریخی را ندارد؛ این اموال غیرمنقول در شمار نفایس ملی و از نوع منحصر به فرد هستند و حتی مجلس شورای اسلامی هم نمی‌تواند انتقال دهد؛ به هیچ وجه هیچ مرجعی حق انتقال آنها را ندارد اما مهمتر از همه این است که باید توسط دستگاه های اجرایی شناسایی شوند.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۷۴۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتصاب مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان

سید عزت‌الله ضرغامی وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، در حکمی امیر کرم‌زاده را به‌عنوان مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان منصوب کرد. 

در حکم ضرغامی خطاب به کرم‌زاده آمده است:

بنا به پیشنهاد معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌ها و نظر به‌مراتب تعهد و تجارب ارزنده جنابعالی، به‌موجب این حکم به‌عنوان مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان، منصوب می‌شوید.

انتظار دارد با تکیه بر ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی، اجتماعی، سیاسی و دینی استان اصفهان، در اجرای راهبرد‌های کلان وزارتخانه مبتنی بر تغییر، تحول، توسعه و فناوری و تحقق اهداف و مأموریت‌های ذیل اهتمام جدی داشته باشید.

حفاظت و صیانت از میراث فرهنگی، تاریخی و احیا و حفظ بنا‌های تاریخی، پایگاه‌ها و موزه‌ها، فرهنگ‌سازی عمومی در جامعه در حوزه میراث‌فرهنگی از طریق معرفی، ترویج و اشاعه ظرفیت‌های تمدنی، تاریخی، فرهنگی، مذهبی و آئینی، به‌کارگیری روش‌های نوین و خلاقانه مدیریتی در راستای مرجعیت یافتن آن مرکز در حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، تحول و دگرگونی شایسته در گردشگری و جذب توریست با ایجاد ظرفیت‌های جدید، مشارکت واقعی و مؤثر بخش خصوصی، تقویت بوم‌گردی‌ها، تور‌های گردشگری، افزایش کمیت خدمات‌دهی هتل‌ها و رستوران‌های سنتی و بین‌راهی، نظارت مستمر و کارآمد بر حوزه گردشگری، برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های نو و مبتکرانه در راستای رونق کسب و کار، حمایت از تولید و صنایع‌دستی، ایجاد و احداث بازارچه‌ها و فروشگاه‌ها و آموزش و پرورش هنرمندان بااستعداد، تعامل و ارتباط مؤثر، کارآمد و مستمر با مسؤولان و سازمان‌های دولتی و انقلابی و سازمان‌های مردم‌نهاد، تشکل‌ها، صنوف و انجمن‌های مردمی و غیردولتی، گسترش، همبستگی و انسجام درون‌سازمانی میان همکاران و مدیران در راستای افزایش انگیزه برای خدمت صادقانه به مردم و ارتقای بهره‌وری، طراحی نظام کارآمد، درآمدزایی صرفه‌جو و چابک بر اساس سیاست‌ها و دستورالعمل‌های ابلاغی و حفظ و مراقبت از بیت‌المال، پاکدستی و فسادستیزی، تسهیل دسترسی مردم به مسؤولان و پاسخ‌گویی به افکار عمومی و شفافیت در همه کار‌ها را مورد تأکید قرار می‌دهم.

از سوابق کرم‌زاده، مدیرکلی میراث‌فرهنگی استان سمنان، مدیرکل توسعه و ترویج صنایع‌دستی کشور، سرپرست مجموعه فرهنگی و تاریخی سعد آباد تهران، معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری صندوق حفظ و احیا بنا‌های تاریخی کشور، معاون شرکت توسعه ایران‌گردی و جهان‌گردی کشور، معاون دفتر تسهیلات و تامین منابع وزارت میراث‌فرهنگی، معاون دفتر مطالعات و آموزش گردشگری کشور، مشاور اقتصادی معاونت صنایع‌دستی کشور، معاون سرمایه‌گذاری میراث‌فرهنگی استان زنجان، دو سال پیاپی کسب عنوان مدیر نمونه و رتبه اول جشنواره شهید رجایی استان سمنان در حوزه دستگاه‌های فرهنگی، علمی و آموزشی و کسب رتبه اول اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان سمنان در ارزیابی‌های سازمان استخدامی کشوری در بین ادارات کل میراث‌فرهنگی استان‌ها را می‌توان نام برد.

کرم‌زاده دانش آموخته مدیریت بازرگانی و مدیریت صنعتی در مقطع دکتری است.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • تثبیت مالکیت اراضی کشاورزی خوزستان به ۷۰ درصد رسید
  • برگزاری نمایشگاه استانی آثار کمتردیده شده موزه ملی ایران
  • تحقق اهداف نظام اسلامی در دانشگاه‌ها با همکاری بسیج اساتید و نهاد
  • حاجی بادام؛ میراث شیرین یزدی‌ها
  • انتصاب مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان
  • نرم افزار لرستان سفر مترجم چند زبانه در سفر
  • ثبت ۴۱ میراث ناملموس از استان البرز در فهرست آثار ملی
  • شناسایی مخفیگاه سارقان در میبد
  • تعامل شهرداری و میراث فرهنگی به منظور توسعه پایدار گردشگری
  • تعامل شهرداری و میراث در راستای توسعه پایدار گردشگری