Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا، عباس اورسجی، رییس فدراسیون کبدی در نشست خبری که عصر امروز برگزار شد درباره برگزاری اولین دوره مسابقات جام جهانی جوانان کبدی به میزبانی ایران عنوان کرد: پس از سال‌ها تلاش زیاد در این رشته رشد چشمگیری داشتیم و در  همه سال‌هایی که کبدی در مسابقات حضور داشت و عنوان کسب می کرد همیشه از هندوستان می‌باختیم چون ساختار و قدمت کبدی بیشتری از ما داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حدود هشت هزار باشگاه رسمی و غیر رسمی کبدی در این کشور فعالیت می کنند اما تلاش کادر فنی و ورزشکارانمان باعث شد تا در بازی های آسیایی جاکارتا موفقیت بزرگی به دست آمد.

او ادامه داد: به دنبال این هستیم تا با رایزینی ها این رشته المپیکی شود چرا که مطمئنا اگر قرار باشد یک رشته تیمی در المیپک برای ایران مدال کسب کند رشته کبدی این توانایی را دارد بنابراین در مسابقات قهرمانی جهان از کشورهای مختلف دعوت کردیم و در تلاش هستیم تا با رایزنی های مختلف به هدفمان برسیم.

اورسجی افزود:  در این مسابقات علاوه بر قهرمانی تیم ایران نگاهی هم به کسب کرسی های بین المللی داریم و می خواهیم با یک برنامه ریزی خوب و مناسب  کرسی کسب کنیم چون حق طبیعی‌مان است.

او در مورد تداوم قهرمانی تیم های ملی زنان و مردان ایران در آسیا و پشتوانه سازی برای آنها گفت: قطعا اگر فقط تمرکزمان را بر روی تیم ملی بزرگسال بگذاریم آینده از آن ما نخواهد بود. همین الان که تیم جوانان را برای جهان آماده می‌کنیم با اطمینان می‌گویم که حدود ۸۰ درصد تیم ملی بزرگسالان در سال های بعد را همین جوانان تشکیل می دهند. حتما در زمینه پشتوانه سازی برنامه داریم. الان  از دل المپیادهای استعدادیابی، استعدادها را انتخاب می کنیم و آنها را آماده می کنیم و هر سه ماه یک بار اردو برگزار می کنیم. علاوه بر این مربیان برتر را به شهرهای مختلف می فرستیم تا آموزش‌های لازم را به مربیان شهرستان‌ها بدهند.

او در خصوص اسپانسری نیز خاطر نشان کرد: وارد پانزدهمین سال تاسیس فدراسیون کبدی می‌شویم از نظر توسعه این رشته در بخش های مختلف وضعیت خوبی داریم. علی رغم اینکه زمان زیادی  از کار این  فدراسیون  نمی‌گذرد اما قهرمانی آسیا را در کارنامه داریم و این نشان می‌دهد که پتانسیل و استعداد در این بخش وجود دارد . معتقدم امروز پول،  ماشین و ساختمان سرمایه نیست بلکه نیروی انسانی و دانش به روز سرمایه‌مان است و در این راستا هم تلاش می‌کنیم.  در مورد اسپانسر نمی‌توانیم توقع زیادی داشته باشیم اما استارت کارمان از لیگ سال گذشته مردان شروع شد که همه هفته ها را پخش تلویزیونی داشتیم. همین باعث شد حدود ۲۵۰ میلیون تومان اسپانسر گرفتیم و بحث ویدئو چکمان را انجام دادند. علاوه بر این در هندوستان فضای تبلیغاتی خوبی وجود دارد، الان  این کشور لژیونرهایی داریم که در لیگ ستارگان این کشور بازی می کنند و  این رقابت ها حدود ۸۰۰ میلیون نفر بیننده دارند، به دنبال این هستیم که برخی تبلیغاتمان را به این کشور بفروشیم.  همچنین در نظر داریم  با این کشور  در سال چند بازی داشته باشیم و هر آنچه از تبلیغات به دست آید به صورت مساوی تقسیم می شود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا در المپیک ۲۰۲۴ این رشته المپیکی می شود؟ گفت:  بعید می‌دانم به المپیک ۲۰۲۴ برسد چون باید تعداد کشورها به اندازه لازم برسد البته دو سال قبل در شورای المپیک از  مسابقاتی که در هندوستان برگزار شد بازدید کرد،  فکر می‌کنم هندوستان برای ۲۰۲۸ درخواست میزبانی المپیک کرده و اگر این اتفاق بیفتد حتما در ۲۰۲۸ کبدی المپیکی می شود.

رئیس فدراسیون کبدی در مورد حمایت وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک گفت: بدون کمک وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک نمی توانیم گام برداریم و بعد از قهرمانی در آسیا نگاه بسیار خوبی به فدراسیون شده است. خود دکتر سلطانی فر و آقای صالحی امیری شخصا در مورد  وضعیت کبدی سوال می کنند. حتی وقتی ۱۵۰۰ متر فضا برای ساخت سالن می خواستم وزیر گفت ۲هزار متر به شما می‌دهیم. الان یک زمین در اطراف تهران رصد کردیم و اگر فراهم شود  ظرفیت خوبی ایجاد می شود. با ایجاد سالن کبدی در آن زمین و ایجاد بحث هتل و سایر موارد می توانیم درآمدزایی هم داشته باشیم.

او در مورد پاداشی که قرار بود پس از بازی های آسیایی جاکارتا از محل منابع فدراسیون به تیم های ملی زنان و مردان داده شود؟ بیان کرد: قبل از بازی های آسیا و هنگام بازدید از تمرین خانم ها دیدم خیلی خوب کار می کنند به همین دلیل به  آنها گفتم در صورت قهرمانی ۱۰ سکه از محل فدراسیون به شما می دهیم اما آن موقع سکه یک میلیون بود با این حال سر قولم هستم هر چند ۱۰ سکه نمی توانم اما قطعا کمکی به خانم ها و آقایان می کنیم.

اورسجی با اشاره به میزبانی مسابقات در جزیره کیش گفت:  همه کارهای اجرایی دارای مراقبت های ویژه هستند. ما برای تک تک اتفاقاتی که ممکن است بیفتد برنامه ریزی کردیم ولی نمی توانیم حوادث غیر مترقبه را پیش بینی کنیم. در گرگان هم که آن اتفاق افتاد  بحث آبروی کشور در میان بود و کسی که عکس  را گرفت می توانست منتشر نکند. یکی از نگرانی های من در همه رویدادها همین حواشی است.  فدراسیون جهانی اعلام کرد اگر به دنبال میزبانی در بخش بانوان هستید بابد شرایط لازم را فراهم کنبد چون مربی برخی تیم ها مرد است.  نمی شود بدون برنامه ریزی و با تصمیمات عجولانه برنامه ها را پیش برد.

رییس فدراسیون کبدی  در مورد کشورهای شرکت کننده در این مسابقات بیان کرد:  ۲۴ کشور را برای مسابقات جوانان دعوت کردیم. می‌توانستیم ۴۰ کشور را هم دعوت کنیم اما هنوز برخی کشورها تازه شکل گرفتند و شاید سطح فنی مسابقات را پایین بیاورند به همین دلیل از کشورهایی که کیفیت خوبی دارند دعوت کردیم تا هم سطح مسابقات بالا باشد و هم  هزینه ی زیادی نداشته باشیم. تا الان ۱۶ تیم اعلام آمادگی کردند. برنامه داشتیم تا از پنج قاره حداقل یک کشور در مسابقات شرکت کند تا درخواست المپیکی شدنمان به  شورای المیپک قابل قبول‌تر باشد. الان کشورهای کانادا، کنیا، دانمارک، اوگانادا، لسهتان، هند، مالزی، بنگلادش، سریلانکا، افغانستان و چند کشور دیکر اعلام آمادگی کردند. برخی کشورهامثل ایتالیا و اتریش  هم به دنبال گرفت امتیازهایی هستند  اما بازهایی برای شرکت هستند و اگر بتوانیم شرایط پرواز آنها از دبی را با هزینه مناسب فراهم کنیم حتما ۲۰ کشور در این مسابقات شرکت می‌کنند.

رئیس فدراسیون کبدی در پاسخ به این سوال که آیا کبدی هم بدهی دارد؟  بیان کرد: خوشبختانه جز فدراسیون هایی بودیم که مباحث مالی مان در سال ۹۷ بسیار مطلوب اعلام شد. در بحث مالیاتی هم خوشبختانه ۱۲ میلیون تومان بود که پرداخت کردیم و هیچ بدهی به هیچ جا نداریم. استراتژیمان در مباحث مالی این است که اگر من رئیس نبودم نفر بعدی نگوید فدراسیون از قبل بدهی دارد.

اورسجی در مورد برنامه فدراسیون برای افزایش تعداد لژیونرهای ایران و کسب درآمد از این طریق گفت: منبع کشورهای دیگر برای لژیونر گرفتن فدراسیون بوده است و ۶ نفر هر سال لژیونر می شدند اما امسال تمام ایام عیدم را صرف این کردم که تعداد لژیونرهایمان را افزایش دهم به همین دلیل چارچوبی برای اعزام آنها فراهم کردیم که در نتیجه ۱۰ نفر دیگر هم لژیونر شدند. حدود ۹ درصد از مبالغ قرارداد این بازیکنان  بر اساس چهارچوبی که داریم به فدراسیون می رسد.  این مبلغ  در مجموع  حدود ۱ میلیار تومان می شود و   که آن را صرف بحث توسعه همگانی و خرید تاتامی هزینه کنیم.

اورسجی در پایان در مورد برنامه‌های تدارکاتی پیش بینی شده برای تیم جوانان برای حضور موفق در مسابقات جهانی اظهار کرد: تا به امروز 9 دوره اردو برای این تیم برگزار شده و فعلا هم در حال رایزنی هستیم  که اگر شرایط فراهم  باشد بتوانیم یک اردوی برون مرزی هم برای تیم داشته باشیم. کشورهای مد نظر ما هندف سریلانکا و تایلند است ولی باید دید شریط مهیا است یا خیر. البته سه نفر از بچه‌های تیم جوانان در جاکارتا حضور داشتند و در کنار بزرگسالان بودند و خوشبختانه آمادگی خوبی هم دارند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: المپیک دبی رشد وزارت ورزش آسیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۷۴۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو ایرانی هیات رئیسه جهانی در کمیته نظارت بر مسابقات ووشو

به گزارش خبرگزاری مهر، چهل و یکمین نشست هیأت رئیسه فدراسیون جهانی ووشو در شهر «جیانگ یئن» با حضور تمامی اعضا و به ریاست «گائو ژیدان» رئیس فدراسیون جهانی و مهدی علی‌نژاد عضو ایرانی این هیأت رئیسه برگزار شد.

در ابتدای این نشست؛ صورت جلسه چهلمین نشست هیأت رئیسه فدراسیون جهانی و شانزدهمین کنگره فدراسیون جهانی که هر دو رویداد سال گذشته در تگزاس برگزار شده بود، به تأیید اعضا رسید. سپس «ژان کیوپینگ» دبیرکل فدراسیون جهانی، گزارشی از فعالیت‌های ۶ ماه اخیر این فدراسیون جهانی و همچنین پیکارهای پیش رو ارائه داد. وی همچنین یادآور شد؛ با توجه به اینکه کشورهای متعددی موفق به اخذ ویزا جهت حضور در رقابت‌های قهرمانی جهان نشدند؛ بنا به پیشنهاد ایران؛ پیکارهای انتخابی جام‌جهانی ووشو با حضور ۳۸ کشور امروز آغاز به کار کرد.

برگزاری چهارمین دوره مسابقات جهانی «تایچی» در سنگاپور، نهمین دوره مسابقات جوانان جهان در برونئی‌، سومین دوره جام جهانی تالو در یوکوهاما ژاپن و دهمین دوره جام جهانی ساندا در ملبورن استرالیا از دیگر موارد مطرح شده در این نشست بود. در این نشست مقرر شد؛ میزبانی دهمین دوره مسابقات قهرمانی جهان به چین داده شود که این مسابقات در واقع حکم کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۶ جوانان داکار سنگال را خواهد داشت

درخواست امارات برای عضویت در فدراسیون جهانی مورد بررسی قرار گرفت. همچنین گزارش‌هایی از سوی رؤسای کمیته فنی، کمیته داوران و کمیته اخلاق ارائه و مورد تأیید قرار گرفت. در پایان این نشست؛ علی‌نژاد با «گائو ژیدان» وزیر ورزش، رئیس کمیته ملی المپیک و رئیس فدراسیون جهانی ووشو گفت‌وگو و مذاکراتی را داشتند.

همچنین مهدی علی‌نژاد عضو هیأت رئیسه فدراسیون جهانی ووشو به عنوان یکی از اعضای سه نفره کمیته نظارت بر برگزاری مسابقات انتخابی جام‌جهانی معرفی شد.

مسابقات انتخابی جام‌جهانی ووشو از امروز (۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) به صورت رسمی در شهر» «جیاینگ یئن» چین آغاز شده است.

کد خبر 6087261

دیگر خبرها

  • خبر خوش وزیر ورزش درباره سربازی ورزشکاران
  • آنهایی که اهل ژیمناستیک نیستند، به انتخابات نیایند
  • جای خالی صالحی امیری در کمیته ملی المپیک
  • جمالپور: حق کشتی فرنگی خوزستان داشتن ۲ مربی در المپیک است
  • رسولی: به اندازه فوتسالیست‌ها به ورزش‌های دیگر که پرچم ایران را بالا می‌برند توجه شود +فیلم
  • عضو ایرانی هیات رئیسه جهانی در کمیته نظارت بر مسابقات ووشو
  • دبیرکل فدراسیون کبدی مشخص شد
  • دبیر جديد فدراسیون کبدی معرفى شد
  • خیرخواه:اینچه درگاهی برای ژیمناستیک ایران کم نگذاشت
  • کسی فکر نمی‌کرد به سهمیه المپیک برسیم/ ژیمناستیک به خودباوری رسید