Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@02:30:45 GMT

سه هزار کیلومتر جاده در کشور نیاز به آسفالت دارد

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۷۵۰۹۴

سه هزار کیلومتر جاده در کشور نیاز به آسفالت دارد

به گزارش ایرنا مهران کفاش شنبه در نشست بررسی وضعیت راه های ارتباطی شهرستان آبادان در فرمانداری ویژه این شهرستان اظهار داشت: همه قیر اختصاص یافته به استان ها در سال ۱۳۹۷ تامین شد و در سالجازی از هفته آینده۲۰هزار میلیارد ریال اعتبار برای تامین قیر مورد نیاز استانهای مختلف کشور تامین اعتبار خواهد شد.

وی گفت: تعامل بخوبی بین مجلس و وزارت راه و شهرسازی برای تامین منابع مورد نیاز قیر وجود دارد و سعی می کنیم با تمام محدویت‌ها و تحریم دشمن مشکلی در این زمینه نداشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کفاش در بخش دیگری ازسخنان خود بر لزوم نگاه ویژه به طرح ها و پروژه ها در بخش جاده های مواصلاتی استان خوزستان و شهرستان آبادان تاکید کرد و افزود:باید به خوزستان و آبادان در این زمینه نگاه ملی داشت.

 وی به بازدید خود از طرح های راهداری در آبادان اشاره کرد و گفت:با توجه به لزوم تسریع در احداث جاده آبادان به اروندکنار قرار بر این شد که عملیات اجرایی این طرح از ۲ محور انجام شود.

به گزارش ایرنا معاون استاندار  و فرماندار ویژه آبادان نیز در این نشست حوادث رانندگی در مسیر جاده آبادان به اروندکنار اشاره کرد و گفت: متاسفانه هر ماه شاهد فوت و مجروح شدن مردم در این مسیر هستیم.

زین العابدین موسوی گفت:بعد از جنگ تحمیلی آبادان به حق خود در توسعه متوازن و بخصوص در بخش راهداری نرسیده است.

یکی از نمایندگان مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی نیز در این ادامه این نشست اظهار داشت:راه های مواصلاتی یکی از محورهای توسعه هر جامعه هستند و از این رو انتظار می رود دولت نگاه ویژه به توسعه راه ها در آبادان داشته باشد.

غلامرضا شرفی افزود:انتظار می رود وزارت راه و شهرسازی با کارشناسی بیشتر توجه ویژه ای به مشکلات جاده های آبادان داشته باشد.

یکی دیگر از نمایندگان مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی گفت:در سالجاری برای اولین بار احداث و تکمیل جاده آبادان به اروندکنار ردیف اعتبار ملی گرفته است ولی حجم کار انجام شده در این پروژه بسیار ناچیز است.

عامر کعبی گفت:انتظار می رفت با اختصاص ردیف اعتبار ملی در سال جاری شاهد شتاب بخشی به اجرای این پروژه باشیم ولی عملیات اجرایی این پروژه همچنان کُند است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به اجرای طرح راه آهن بندرامام به خرمشهر اشاره کرد و گفت:خط راه آهن از پنج کیلومتری آبادان عبور می کند  و حذف آبادان از مسیر آن ناخوش آیند است.

جلیل مختار دیگرنماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی نیز بر تسریع در اجرای طرح های راهداری در آبادان تاکید کرد و اظهار داشت:بعد از ۳۰ سال از پایان جنگ تحمیلی جاده آبادان به اروندکنار که یکی از مسیرهای پرترافیک و محل عبور کاروان های راهیان نور است چهارخطه نشده و شاهد بروز تصادف در این مسیر هستیم.

وی افزود:بندرهای اروندکنار و چوئبده نیز از دسترسی به راه های مواصلاتی بی بهره هستند .

مختار گفت:پنج محله آبادان به عنوان بافت فرسوده تعریف شده ولی تاکنون هیچ اقدامی برای بازسازی آنها نشده است و از سوی دیگر مسکن مهر آبادان نیز از امکانات رفاهی و امنیتی بی بهره است.

به گزارش ایرنا مدیر کل راه و شهرسازی استان خوزستان نیز گفت:۲۰ هزار واحد مسکن مهر نیمه تمام و ۱۰ هزار واحد مسکن مهر  فاقد متقاضی در استان خوزستان نیازمند تعیین تکلیف هستند.

رضا رضایی اظهار داشت:بعد از استان تهران ،استان خوزستان بیشترین واحدهای مسکن مهر را به خود اختصاص داده است.

۳۰۱۵/۶۰۶۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قیر راه و شهرسازی آبادان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۷۵۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجم طرح‌های راهداری در بهاباد ۱۵ برابر شده است

به گزارش گروه استان‌های ایسکانیوز «محمد رستگاری» در حاشیه سفر به شهرستان بهاباد و در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در این سفر یک روزه از کلیه راه‌های استحفاظی شهرستان بهاباد بازدید شد و مسائل با حضور معاونان و کارشناسان حوزه راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مورد بررسی قرار گرفت.

وی در مورد تقاطع روستای پرک و دو بانده شدن این مسیر از سه‌چاهون تا بافق نیز گفت: تقاطع روستای پرک یکی از نقاط حادثه‌خیز استان براساس پایش سال ۱۳۹۴ کشور تعیین و در کنار ۱۰ نقطه حادثه‌خیز استان براساس این پایش در اولویت اصلاح قرار گرفته است که امیدواریم در این مورد خاص تا یکی دو ماه آینده شاهد اصلاح کامل این تقاطع باشیم.

رستگاری ابراز امیدواری کرد: با اصلاح این تقاطع در قالب یک میدان استاندارد با دسترسی‌های کافی، بار ترافیکی معادن منطقه از روستای پرک خارج و به سمت کوشک و روستاهای اطراف نیز کاهش یابد.

وی در مورد دو بانده شدن مسیر بهاباد به چادرملو نیز اظهار کرد: این مسیر خطرناک و پرحادثه که از مشکلات اصلی مردم بهاباد و هزاران کارگری است که در این مسیر تردد دارند، یک محور اختصاصی بوده که در گذشته جهت ایجاد راه دسترسی توسط خود مجتمع معدنی چادرملو ایجاد شده است ولی اداره کل راهداری آماده تحویل گرفتن این محور برای تامین اعتبار جهت رفع نواقص آن و با توافق مسئولان چادرملو، دو بانده سازی آن هستیم.

مدیر کل راهداری استان در پاسخ به سئوال خبرنگار ایسنا در بهاباد راجع به آسفالت برخی راه‌های روستایی بهاباد مانند راه‌های روستایی درند، ندن، بموئیه، خرمتک و تنگل و کمکوئیه، گفت: راه روستاهای با جمعیت بالای ۲۰ خانوار امکان آسفالت دارند و هم اکنون نیز تمام روستایی با این شرایط در استان دارای راه آسفالت هستند.

خبرنگار: محمد مهدی داوری

انتهای خبر/

کد خبر: 1228097 برچسب‌ها سازمان راهداری حمل و نقل جاده ای تردد جاده ها ترددهای جاده ای

دیگر خبرها

  • پیش بینی استقرار پایگاه فوریت‌های پزشکی در مسیر زوار شلمچه
  • عملیات روکش آسفالت محور طبس – یزد آغاز شد
  • ۹۸ درصد روستاهای بوشهر راه آسفالت دارند
  • تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان در طرح راه‌های روستایی بوشهر
  • اوج گیری گرما در اروند
  • کمربندی دلیجان به طول ۶ کیلومتر آسفالت می‌شود
  • آسفالت نزدیک به ۱۱ کیلومتر از راه‌های روستایی چایپاره
  • حجم طرح‌های راهداری در بهاباد ۱۵ برابر شده است
  • روکش آسفالت محور روستایی اسلامیه سرند
  • نیاز ۱۵۰۰ میلیارد ریالی برای تکمیل جاده بیرجند - قاین