Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه پایگاه اطلاع رسانی وزارت دفاع، سردار «قاسم تقی‌زاده» در همایش بزرگداشت وزیران شهید و شهدای کارمند که در دانشگاه صنعتی مالک اشتر برگزار شد، اظهار داشت: قبل انقلاب آلمانی‌ها دو پروژه آر. پی. جی و کاتیوشا را در ایران داشتند که با انقلاب اسلامی کار را رها و ایران را ترک کردند.

 وی ادامه داد: در جنگ تحمیلی به خوبی متوجه شدیم که کشورهای مختلف به ما سلاح نمی‌دهند و اگر بدهند، بسیار گران‌تر از قیمت واقعی می دهند، به همین دلیل، کارکنان وزارت دفاع همت خود را افزایش دادند و صنایع مختلفی را ایجاد کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 جانشین وزیر دفاع گفت: در ابتدا تنها کار مهندسی معکوس صورت می‌گرفت، اما در مرحله بعد با تحقیق و پژوهش ۷۷۰ سلاح بومی تولید و به کار گرفته شد به عنوان مثال در عرصه موشکی دو سیستم موشکی سوخت جامد و مایع تولید شد و امروز به فضل الهی موشک‌های نقطه زن بسیار دقیق و نقطه زنی تولید شد که در هدف قرار دادن پایگاه‌های داعش همه گان شاهد توان موشکی ما بودند.

 سردار تقی زاده افزود: در بعد برد موشکی متناسب با شعاع تهدیدات تا ۱۸۰۰ کیلومتر موشک‌های بالستیک و کروز تولید کرده‌ایم که موشک‌های کروز تولید ایران بسیار دقیق‌تر از موشک نمونه آمریکایی است و موشک‌های بسیاری تولید کرده‌ایم که بنابر مصالح و ملاحظات امنیتی رسانه‌ای نمی‌شود، اما در صورت حماقت آمریکا و رژیم صهیونیستی آن‌ها را شگفت زده خواهیم کرد.

 جانشین وزیر دفاع افزود: امروز ایران اسلامی جزو شش کشور برتر سازنده موشک‌های ضد تانک است و در حوزه تانک نیز جزو چهارمین کشور سازنده تانک پیشرفته در سطح جهان هستیم؛ امروز تانک کرار ما در برابر موشک‌های ضد تانک مقاوم هستند و این قابلیت بسیار مهمی است که به آن دست یافته‌ایم.

 وی با بیان اینکه در حوزه رزم انفرادی سلاح مسلسل تولید ایران نسبت به نمونه آمریکایی آن ۲۰ درصد قدرت تخریب و دقت بیشتر دارد، گفت: در حوزه رادار، توانسته‌ایم رادار «کاوش» را که از قابلیت‌های بسیاری برخوردار است، بسازیم و در سیستم پیشرفته پدافندی باور ۳۷۳ از آن استفاده می‌کنیم.

 جانشین وزیر دفاع افزود: در حوزه پدافند ارتفاع پست، از سامانه موشکی «عقاب» استفاده می‌کنیم که این سامانه هم در برابر جنگنده‌ها و پهپادها و هم در برابر موشک‌های کروز قابلیت مقابله دارد و در برد متوسط از موشک «صیاد ۲» استفاده می‌کنیم.

 وی ادامه داد: سامانه پدافندی باور ۳۷۳ سبک جدیدی در سیستم‌های پدافندی دنیا است که قادر است اهداف را مورد اصابت قرار دهد.

 سردار تقی زاده گفت: این سامانه قادر به شناسایی و رهگیری و شکار هواپیماهای رادارگریز و موشک‌های کروز و سامانه‌های پهپادی است.

 جانشین وزیر دفاع افزود: اینکه فرماندهی معظم کل قوا می‌گویند آمریکایی‌ها با ما جنگ نخواهند کرد به دلیل این قدرت دفاعی است که توسط فرزندان ملت ایران طراحی و تولید شده است.

 وی در پایان با بیان اینکه ۱۲ هزار و ۷۹۳ پروژه تحقیقاتی با دانشگاه‌ها داریم تصریح کرد: در این حوزه افزایش دقت، قدرت و تاثیرگذاری سلاح‌ها را در دستور کار خود قرار داده ایم. تمامی دستاوردها و سلاح‌های تولید داخل، متناسب با نیاز نیروهای مسلح و جغرافیای تهدید است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت دفاع إيران ایالات متحده آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۷۵۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خط تولید پروتز‌های مفصل زانو و لگن گشایش یافت

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، خط تولید پروتز‌های مفصل زانو و لگن در یک شرکت دانش‌بنیان مستقر در پارک فناوری پردیس، عصر امروز ۲۸ فروردین رسما با حضور معاون اول رئیس جمهور گشایش یافت تا بخشی از نیاز کشور به این محصول وارداتی و ارزبر، تأمین شود. 

سیدمحمد کاظم زاده، قائم‌مقام مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درخصوص حوزه‌های فعالیت این شرکت گفت: فعالیت این شرکت در زمینه تولید انواع ایمپلنت‌های ارتوپدی از سال ۱۳۸۵ آغاز شد و به صورت تخصصی در حوزه ساخت انواع ایمپلنت‌های حوزه تروما (شکستگی‌های ناشی از سوانح) مشغول فعالیت می کند.

وی با بیان اینکه سایت نخست تولید ایمپلنت‌های ارتوپدی این شرکت در شهرک صنعتی مینودشت در استان گلستان واقع شده است، گفت: درحال حاضر ۱۲۰ نفر در این مجموعه مشغول فعالیت هستند. نخستین شرکت ایرانی هستیم که در این حوزه، موفق به اخذ استاندارد اتحادیه اروپا (CE) شده‌ایم.

به گفته وی، درحال حاضر بیش از ۱۵۰ مرکز درمانی داخل کشور از ایمپلنت‌های ترومای تولیدی این شرکت استفاده می‌کنند. تاکنون بیش از ۴۵۰ هزار عمل جراحی با استفاده از محصولات تولیدی شرکت پویندگان پزشکی پردیس در سراسر کشور انجام شده است. 

کاهش ۹۹ درصدی سهم واردات ایمپلنت‌های حوزه تروما به همت دانش‌بنیان‌های داخلی

وی تصریح کرد: حدود ۱۷ سال قبل و زمانی که فعالیت شرکت در استان گلستان آغاز شد، واردات محصولات ارتوپدی در حوزه تروما سالانه بالغ بر ۱۰۰ میلیون دلار بود و عملا ۱۰۰ درصد وابسته به محصولات خارجی بودیم. اما خوشبختانه  طی۲ دهه فعالیت این شرکت دانش‌بنیان و همچنین سایر تولیدکنندگان داخلی، امروز میزان واردات در حوزه تولید ایمپلنت‌های تروما تقریبا به زیر یک درصد رسیده و رقم ارز تخصیص‌داده شده برای واردات این بخش کمتر از ۵۰۰ هزار دلار بوده است. 

کاظم زاده افزود: از سال ۱۳۹۸ با توجه به نیاز‌های روزافزون کشور در حوزه پروتز‌های تعویض مفصل زانو و لگن، با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان و همچنین، صندوق نوآوری و شکوفایی اقدام به راه‌اندازی سایت جدید تولیدی به منظور توسعه محصولات حوزه پروتز مفصل زانو و لگن در پارک فناوری پردیس کردیم و امروز با تلاش حدود ۴ ساله همه پرسنل مجموعه، شاهد بهره برداری از خط تولید جدید پروتز مفصل زانو و لگن هستیم که در آینده نزدیک، بخش اعظم نیاز‌های کشور به پروتز‌های این حوزه را مرتفع خواهد کرد. 

قائم‌مقام مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان خاطرنشان کرد: خوشبختانه از لحاظ سطح کیفیت محصولات تولیدی و سطح فناوری به کار رفته، شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی توانسته‌اند نیاز کشور را مرتفع کنند و برخی از شرکت‌ها که در رأس آن شرکت ما قرار دارد، موفق شده اند محصولات تولیدی ترومای تولیدی خود را به کشور‌های مختلف جهان صادر کند. شرکت‌های ایرانی فعال در این حوزه، بازار بسیار خوبی در کشور‌های منطقه دارند.

وی اضافه کرد: درحال حاضر محصولات تولیدی شرکت دانش‌بنیان پویندگان پزشکی پردیس در ۱۵ کشور جهان ثبت (رجیستر) شده است و در حدود ۷ کشور از محصولات تولیدی این شرکت استفاده می‌کنند. 

ورود به عرصه تولید محصولات های‌تک پروتز‌های مفصل زانو و لگن

کاظم زاده با اشاره به پیچیدگی‌های تولید پروتز‌های مفصل زانو و لگن گفت: تنها کشور‌های محدود چندملیتی که در رأس آنها شرکت‌های آمریکایی قرار دارند، بیشتر بازار این حوزه را در اختیار دارند و بالغ بر ۹۵ درصد بازار کشورمان نیز در اختیار این چند شرکت بزرگ است. با توجه به پیچیدگی‌های ساخت و انحصاری که در این حوزه توسط شرکت‌های آمریکایی ایجاد شده بود، عملا قدرت رقابت از همه شرکت‌ها سلب شده بود.

قائم‌مقام مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان تصریح کرد: با توجه به پیام نوروزی رهبری که سال ۱۴۰۳ را سال «رشد تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کرده‌اند، امیدواریم شرکت‌های دانش‌بنیان بخش خصوصی که قدرت تحرک و شتاب‌دهی بالایی در اقتصاد کشور دارند، بتوانند با حمایت‌های صورت گرفته، این منویات را به ثمر برسانند. امیدواریم سال جدید، سال پررونقی برای کشور باشد و بتوانیم با هم‌افزایی بین بخش خصوصی و دولتی و همراهی و حمایت دولت در آینده نزدیک به افق‌های مدنظر کشور دست پیدا کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سامانه‌های موشکی ۱۵ خرداد و اس ۳۰۰ و اس ۲۰۰ ارتش ایران | تصاویر
  • از دوران وابستگی تا روزگار سرافرازی
  • سالیوان: تحریم‌های جدیدی در زمینه موشک‌ها وضع می‌کنیم
  • خط تولید پروتز‌های مفصل زانو و لگن گشایش یافت
  • عطوان:تهدید اسرائیل جنگ روانی است/صهیونیست‌ها توانایی دفاع از خود در برابر ایران را ندارند
  • مراحل تولید و تست مصاف، مسلسل تازه ارتش ایران
  • خط تولید و تست مصاف، مسلسل تازه ارتش ایران
  • حمایت از تولید داخل باعث رشد نیازهای جدید دارویی در کشور می شود
  • خودکفایی صنعت داروسازی با ورود به تولید مواد اولیه دارویی
  • آثار تولید مواد اولیه دارویی در خودکفایی صنعت داروسازی