Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌ گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، همه ما در زندگی اطراف خود با موارد و مکان‌هایی آشنا می‌شویم که گاهی درک آن و رفتن به آن مکان‌ها دشوار است، اما با دست یافتن به یک سری اطلاعات می‌شود آگاهی را بیشتر کرد. رفتن به فضا برای خیلی از افراد رویایی بیش نیست، اما حال که نمی‌شود به آن مکان‌ها به راحتی سفر کرد اطلاعاتی از زندگی و زیست‌بوم سیارات مختلف جالب توجه بسیاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش قصد داریم به بررسی جالب‌ترین مسائل حوزه نجوم و فضا بپردازیم.

کهکشانی که بوی نیشکر و طعم تمشک را می‌دهد

جالبه بدانید که مرکز کهکشان راه شیری بویی شبیه عرق نیشکر و مزه‌ای مثل تمشک می‌دهد؛ این نقطه از کهکشان توسط تلسکوپ رادیویی IRAM کشف شده است و درون ابری گازی به نام Sagittarius B ۲ در مرکز کهکشان ما وجود دارد اما علت این بو و طعم کشف مواد شیمیایی به نام "اتیل فرمیت" در این کهکشان است که بوی عرق نیشکر و طعم تمشک را می‌دهد.

تنها سیاره‌ای که می‌تواند در آب شناور بماند

جالب است بدانید سیاره زحل دومین سیاره بزرگ و سبک‌ترین سیاره منظومه شمسی است، این سیاره به خاطر اینکه بیشتر از گاز ساخته شده است می‌تواند در آب شناور بماند؛ فضانوردان پس از بازگشت به زمین بوی کباب می‌دهند.

فضانورد‌ان به محض بازگشت از راهپیمایی فضایی، لباس‌ها و لوازمشان بوی گوشت کبابی داغ‌شده می‌دهد؛ گفته شده است منبع این بو می‌تواند ستاره‌های در حال مرگ باشند که در همه جهان هم این نشانه‌ها را می‌توان دید.

قد بلندتر و چشم ضعیفی در فضا خواهید داشت

اگر به فضا بروید متوجه می‌شوید که چند سانتی‌متر بلند‌تر خواهید شد و البته بینایی نیز ضعیف می‌شود که طبق گفته پژوهشگران علت بلند‌تر شدن قد، فقدان نیروی جاذبه است که باعث کشیده شدن ستون فقرات انسان می‌شود و علت ضعف بینایی هنوز مشخص نشده است، ولی فضانوردان با این موضوع روبرو خواهند شد.

اگر بتوانید به مریخ بروید می‌توانید غروب آبی را تماشا کنید

بسیاری از انسان‌ها از قرن‌های پیش به دلیل نزدیکی و شباهت این سیاره به زمین به زندگی در آن باور داشتند، اما تا به امروز هیچ مدرک معتبری از زندگی در مریخ وجود ندارد. اگرچه مدارکی هم وجود دارد که ثابت می‌کند مریخ قبلاً قابل سکونت و مانند زمین بود و همچنان تحقیقات ادامه دارد، اما یکی از تفاوت‌های جالب مریخ با زمین غروب آفتاب آن است که به رنگ آبی است.

دو سیاره ثروتمند که بارانشان از الماس است

به گفته محققان، بارش تگرگ در زحل و مشتری با دانه‌های الماس انجام می‌شود و دلیل آن، ایجاد رعدوبرق‌های مکرر است که متان تبدیل به نوعی دوده به نام کربن می‌شود، این دوده‌ها ابتدا به شکل گرافیت ایجاد و سپس به الماس تبدیل می‌شود، ولی از آنجا که سطح دور سیاره یادشده دمای بسیار زیادی دارد، دانه‌های الماس پس از برخورد، ذوب می‌شوند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی اخبار فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۷۶۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امشب ماه صورتی می‌شود

چهارشنبه، پنجم اردیبهشت، ماه به فاز کامل می‌رسد و بیشتر طول شب قابل مشاهده است، به طوری که حوالی غروب طلوع می‌کند و حوالی سحر نیز غروب می‌کند؛ بر اساس نامگذاری‌های انجام شده توسط قبایل آمریکایی، این پدیده ماه کامل صورتی نام دارد، اگرچه این پدیده در آمریکای شمالی "ماه صورتی" خوانده می‌شود، اما ربطی به رنگ قمر زمین ندارد، بلکه به دلیل رویش گل‌های صورتی در این زمان از سال در منطقه‌ای در آمریکای شمالی است.

به گزارش ایمنا، در شب‌های پس از پنجم اردیبهشت، ماه هر روز حدود یک ساعت دیرتر طلوع می‌کند و اواخر شب نیز با نور زیادی می‌درخشد، سپس طی چند روز فقط در آسمان قبل از سحر و اوایل صبح قابل مشاهده است؛ زمانی که به تربیع آخر می‌رسد، یک هفته پس از ماه کامل، نیمه‌های شب طلوع می‌کند و حوالی ظهر نیز غروب می‌کند.

لحظه دقیق ماه کامل زمانی است که طول جغرافیایی دایره‌البروجی ماه دقیقاً ۱۸۰ درجه از طول جغرافیایی دایره‌البروجی خورشید فاصله داشته باشد، ماه کامل را می‌توان هر زمانی از شب مشاهده کرد.

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی ناسا از سیاره زمین محافظت می‌کند
  • تصاویری زیبا و خیره‌کننده از «ماه صورتی» در سراسر جهان + تصاویر
  • پویش بزمان زیبا با طبیعت بدون زباله اجرا شد
  • رنگ ماه چهارشنبه شب صورتی خواهد شد
  • امشب رنگ ماه عوض می شود!
  • سفر در فضا و زمان؛ میراث ماندگار هابل
  • امشب ماه صورتی می‌شود
  • بادمجان شکم‌پر را با این روش خوشمزه درست کنید
  • سیاره مشتری چه زمانی شروع به حرکت در منظومه شمسی کرده است؟
  • تصاویر نجومی چهارم اردیبهشت (۲۳ آوریل)