Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهلا عموری شنبه با اشاره به سرگردانی کامیون‌های حمل بار در مرز چذابه، اظهارداشت: همزمان با فعال شدن باسکول‌های عراقی مسیر العماره و بصره، دولت عراق از هر کامیون اقدام به اخذ ۲۰ هزار دینار کرده است.

وی ادامه داد: این اقدام واکنش رانندگان عراقی را در پی داشته تا جایی که طی ۲ روز گذشته از بارگیری کالا‌ها در مرز خودداری کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اتاق بازرگانی اهواز در خصوص نحوه صادرات کالا‌های ایرانی، توضیح داد: زمانی که کالا‌ها در مرز چذابه تخلیه می‌شوند کامیون‌های عراقی برای بارگیری وارد خاک ایران می‌شوند، اما هم اکنون در دوره اعتصاب کامیون داران این کشور قرار گرفته ایم که به نظر می‌رسد باید برای رفع آن چاره اندیشی شود.

اعتصاب رانندگان عراقی، صادرات کالا از مرز چذابه را مختل کرد
وی ادامه داد: به همین دلیل روند صادرات از مرز چذابه با اخلال و سرگردانی خودرو‌های حمل بار ایرانی همراه شده و باعث خسارت‌های زیادی به صادر کنندگان گردیده است.

به گفته وی در حال حاضر بخش زیادی از کالا‌های خوراکی و فاسد شدنی در مرز چذابه موجود است که به دلیل اعتصاب کامیون داران عراقی امکان انتقال آن‌ها به آنسوی مرز ممکن نیست.

دبیر شورای گفت: وگوی دولت با بخش خصوصی استان همچنین به برخی مشکلات به وجود آمده طی ماه‌های اخیر در زمینه صادرات کالا به کشور عراق اشاره کرد و گفت: اول مردادماه امسال نیز به دلیل خراب شدن دستگاه ایکس ریل طرف عراقی در مرز چذابه امر صادرات در این مرز به مدت یک هفته متوقف شده بود.

مرز چذابه در حوزه شهرستان دشت آزدگان در غرب خوزستان در سال ۱۳۸۸ برای تردد زائران عتبات عالیات و صادرات کالا به عراق باز شد.

پارسال حدود ۵۵۰ میلیون دلار انواع کالا‌های غیرنفتی از پایانه تجاری چذابه صادر شد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: مرز چذابه ایران و عراق اعتصاب کالاهای ایرانی وزارت بازرگانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۷۷۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد صادرات غیر نفتی در هرمزگان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان گفت: هدفگذاری صادرات کالا‌های غیر نفتی در سال ۱۴۰۲ بیش از سه میلیارد و صد میلیون دلار بود که سه میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار محقق شد که دو برابر سال قبل از آن بود..

عادل شهرزاد افزود: هدف گذاری ما برای سال ۱۴۰۳ بیش از ۴ میلیارد دلار است.

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت هرمزگان گفت: بیشترین صادرات در بخش صنعت و معدن، شامل فلزات معمولی مانند فولاد، موادمعدنی، و محصولات کشاورزی و صنایع دستی بوده است.

بیشتر بخوانید؛ صادرات۶۰ هزارتن مواد معدنی از بندرخمیر

خلیل قاسمی افزود: کشور‌های چین، امارات متحده عربی و عمان بیشترین مقصد صادرات کالا‌های غیرنفتی هرمزگان است.

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت هرمزگان افزود: با افزایش واحد‌های تولیدی - صنعتی و معدنی در استان و زیرساخت‌ها، هدفگذاری امسال نیز محقق می‌شود.

دیگر خبرها

  • ◄ درخواست مهم انجمن رانندگان کامیون از اتحادیه تولیدکنندگان قطعات وسائط سنگین
  • افزایش صادرات از گمرک شهرصنعتی کاوه
  • صادرات ۱۲ هزار تُن کالا از قم در فروردین ۱۴۰۳
  • کامیون‌های حامل بار اضافه در مسیر خلخال - پونل توقیف شدند
  • رشد صادرات غیر نفتی در هرمزگان
  • افزایش ۱۳ درصدی میزان حمل کالا در زنجان
  • محموله صادراتی اسرائیل در مرز بازرگان توقیف شد + جزئیات
  • اولین عرضه خودرو در بورس کالا در سال ۱۴۰۳
  • ◄ مالیات از درآمدی که مربوط به رانندگان کامیون نیست
  • ۳۰ دستگاه کامیون کشنده در بورس کالا عرضه می‌شود