Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-25@10:13:13 GMT

ماجرای پخش نشدن «گیله‌وا» چیست؟

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۷۸۱۵۳

ماجرای پخش نشدن «گیله‌وا» چیست؟

خبر‌هایی در رسانه‌ها منتشر شد که بالاخره مینی سریال «گیله‌وا» رنگِ آنتن را می‌بیند، اما مدیران شبکه افق خبر از قُرقِ «مختارنامه» می‌دهند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، تلویزیون سردرگمِ پخش یک سریال است که‌ آیا جدیدترین محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج را روی آنتن ببرد یا خیر؟ زیرا از روز اول مطرح شد که شبکه سوم سیما این کار را انجام می‌دهد و کار اردلان عاشوری با بازی بهروز شعیبی در نقش میرزا کوچک‌خان جنگلی را مخاطب می‌بیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اتفاق برای قبل از پخشِ سریال «گاندو» است ولی «آچمز» هم از شبکه سه پخش شد و کماکان خبری از این مینی سریال نشد.

کیفیت پایین سریال و پاره ای مشکلات را برخی عواملِ روی آنتن نرفتن این مینی سریال از شبکه سه سیما می‌دانند. البته که چند روز پیش اعلام شد «گیله‌وا» را شبکه افق پخش می‌کند و یکی از مدیران شبکه افق در گفتگویی این موضوع را تکذیب کرد و گفت: اصلاً چنین خبری از طرف شبکه افق اعلام نشده و ما قرار است از فردا شب ساعت 23:30 مجموعه تلویزیونی «مختارنامه» را روی آنتن ببریم.

اما اردلان عاشوری کارگردان سریال گفته که هنوز تبلیغات مناسبی برای سریال نشده و تلاش‌کرده‌اند تا جلوی نمایش این مینی سریال را از شبکه افق بگیرند. او از پخشِ «گیله‌وا» در شرایط بهتری خبر داده است.

اینجا مسئله، مسئله پخش یک سریال تلویزیونی نیست بحثِ هدررفتن تولید یک اثر است. مقصر عدم نظارت لازم بر پروژه‌هاست که در زمان پیش‌تولید، تولید و پس از تولید آنچنان که باید و شاید دقت لازم بر نظارت سریال‌های تلویزیونی نمی‌شود.

بعضاً سریال‌ها دچار معضلاتِ سوژه‌ای، موضوعی، شخصیت‌پردازی، فیلمنامه‌ای و ایجاد تناقض‌ نمایشی هستند که بایستی جلویِ پخش آن‌ها گرفته شود یا به قولی شاهد بخشنامه‌های تنبیه و تشویق برای ساخت آثار بهتر در حوزه سریال‌سازی باشیم. مطمئناً با این روند، حتماً تهیه‌کننده، کارگردان و حتی بازیگر از هیچ کوششی برای بهتر بودن و فرار از ضعف و فقدان‌های نمایشی، دریغ نخواهد کرد.

از طرفی علت اصلی عدم پخش «گیله‌وا» ممنوع‌التصویری خانم بازیگر نیست؛ همان نکته‌ای که چندی‌پیش روابط‌عمومی سازمان صداوسیما درباره آن نوشت: سازمان صداوسیما تا به حال کسی را رأساً ممنوع‌التصویر نکرده، نمی‌کند و نخواهد کرد.  اگر این عامل دخیل باشد حتماً «ترور خاموش» شبکه یک هم روی آنتن نخواهد رفت، زیرا همان بازیگر در این سریال تلویزیونی نقش موثری هم دارد و این روزها تیزر پخش این سریال در تلویزیون پخش می‌شود. 

جزیره‌ای عمل کردن و اتخاذ هر تصمیم و سیاست اجرایی در هر شبکه تلویزیونی جزو دلایلی است که «گیله‌وا» فعلاً پخش نشده است. البته اگر به کیفیت سریال‌ها هم توجه شود و برای تولید و پخشِ سریال در تلویزیون امتیاز مثبت و منفی و یک ساختار اصولی درنظر گرفته شود حتماً تلویزیونی‌ها بدون سردرگمی با آثار سریالی و حتی برنامه‌ای رفتار خواهند کرد. مخاطب هم این‌قدر از فقدانِ آثار جذاب برنامه‌ای و سریالی رنج نخواهند برد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سازمان هنری رسانه ای اوج سریال گیله وا بهروز شعیبی سریال گاندو شبکه سه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۷۸۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل دوم مجموعه تلویزیونی «آقای قاضی» از شبکه دو 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در این فصل «بهزاد خلج» که همچنان نقش آقای قاضی را ایفا می‌کند وارد یک شعبه جدید به نام شعبه ۱۲۱ می‌شود، و با داستان‌هایی متفاوت به جنبه‌های دیگری از آموزه‌های حقوقی می‌پردازد.

فصل دوم مجموعه «آقای قاضی» از هفته آینده پنجشنبه و جمعه‌ها میزبان مخاطبان شبکه دو سیما خواهد بود.
در فصل اول مجموعه «آقای قاضی» با استفاده از ساختار داستانی برای آموزش مسائل حقوقی، با ساختاری اپیزودیک در فضای دادگاه، پرونده‌های مختلف قضایی به شکلی عمومی نشان داده می‌شد و در هر قسمت از این مجموعه با نمایش دو اپیزود بعد از بیان مطالبات فرد یا گروه شاکی و متشاکی که وارد دادگاه می‌شدند و صدور حکم قاضی، یک آموزش حقوقی به مخاطبان داده می‌شد.

سرقت، ضرب و شتم، فروش به غیر، خیانت در امانت، آزار کلامی، مزاحمت تلفنی و تهدید، مخدوش کردن پلاک ماشین از جمله موضوعات مطرح شده در فصل اول این مجموعه بود.


دیگر خبرها

  • پخش یک سریال خارجی جدید از تلویزیون
  • «کُر کوهستان » روی آنتن شبکه دو می‌رود
  • سریال جدید تلویزیون به دو شبکه می‌رسد
  • شبکه سه؛ پربازدیدترین شبکه تلویزیون
  • ۶۹/۲ درصد ایرانیان، تلویزیون می‌بینند | شبکه 3، آی فیلم و شبکه یک؛ به ترتیب پربازدیدترین شبکه‌های تلویزیونی
  • جزئیات 2 سریال جدید تلویزیون ؛ معمایی و کمدی (+عکس)
  • سریال‌های جدید تلویزیون را بشناسید
  • بازیگران شبکه نمایش خانگی را ستاره‌باران کردند
  • فصل دوم مجموعه تلویزیونی «آقای قاضی» از شبکه دو 
  • شوخی همسفران «نون خ» با مسعود فراستی +فیلم