Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا؛ جعفر پاشایی در خصوص تدریس زبان ترکی در مدارس استان، اظهار کرد: روز پنج شنبه هفته گذشته در شورای آموزش و پرورش استان، دستورالعمل ابلاغی وزیر آموزش و پرورش به استان‌های سراسر کشور در قالب برنامه‌ی ویژه‌ی مدرسه بررسی شد. 

وی افزود: براساس برنامه‌ی ویژه‌ی مدرسه، هر استان در کشور به تناسب ظرفیت منطقه‌ای- بومی می‌تواند هر هفته دو ساعت از ساعات درسی را به استفاده از ظرفیت‌های خود اختصاص دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

پاشایی با بیان این‌که طبق تصمیم گیری‌ها مقرر شد هفته‌ای دو ساعت به طور پایلوت جهت  آموزش زبان ترکی در استان اختصاص دهیم، گفت: با توجه به این‌که آموزش زبان ترکی همواره مطالبه‌ی عمومی مردم بوده است، به همین دلیل تصمیم بر این شد، طرح  آموزش زبان ترکی در مدارس آذربایجان شرقی اجرا شود. 

وی با بیان این‌که ستادی در استان تشکیل شده که در مدت 20 روز تعداد مدارس، مدرس و محتوا را تعریف می‌کند، گفت: تعداد مدرس و مدارسی که در این طرح مشارکت داده می شوند به احتمال زیاد تا 25 و 26 شهریورماه اعلام خواهد شد. 

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی با اشاره به اهمیت آموزش زبان ترکی در مدارس استان، گفت: طبق اصل 15 قانون اساسی همواره به آموزش زبان‌های بومی و محلی تاکید شده است، استان ما نیز جزو استان‌های دو زبانه بوده و به همین دلیل باید زبان‌های بومی و محلی را تقویت کنیم. 

 وی در بخش دیگر سخنان خود با بیان این‌که امسال تعداد بازنشستگان آموزش و پرورش زیاد است، گفت: با توجه به برنامه ریزی‌های انجام شده در اول مهرماه هیچ کلاسی خالی از معلم نخواهد بود. 

وی ادامه داد: آموزش و پرورش استان طبق قانون از ظرفیت معلمان حق التدریس و بازنشستگان در مدارس استفاده خواهد کرد. 

پاشایی، از ورود 1200 نفر نیروی جدید از دانشگاه فرهنگیان به آموزش و پرورش  در مهرماه سال جاری خبر داد و گفت: طبق ماده 28 معلمان جدیدی به آموزش و پرورش اضافه می‌شود و به همین دلیل هیچ کمبود معلمی برای سال تحصیلی جدید نخواهیم داشت.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی آموزش و پرورش آموزش و پرورش استان قانون معلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۷۸۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۵۰ درصد از دانش آموزان شیر دریافت می‌کنند

حسین اسداللهی، دبیر كمیته ملی شیر وزارت آموزش و پرورش در ارتباط تلفنی با برنامه صبح و گفتگو رادیو گفت و گو در مورد توزیع شیر مدارس در ۱۴۰۳ ضمن تبریک سال نو گفت:  طرح توزیع شیر در مدارس پس از توقف ده ساله از سال گذشته مجددا احیا شد.در این طرح بیش از ۸ میلیون دانش‌‌آموز دوره ابتدایی تحت پوشش شیر رایگان قرار گرفتند. امسال نیز این طرح با برنامه منسجم تری پیگیری می‌شود.

وی یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ میانگین توزیع ۲۸ نوبت وعده شیر رایگان در اختیار دانش آموزان ابتدایی مدارس قرار گرفت و در نیمه پایانی سال تحصیلی از پس از تعطیلات عید نوروز، توزیع شیر در مدارس آغاز شده و تا پایان امتحانات نیز شاهد توزیع میانگین ۱۵ نوبت شیر در مدارس خواهیم بود.

دبیر كمیته ملی شیر وزارت آموزش و پرورش اظهار كرد: این برنامه در سال تحصیلی جدید منسجم تر و قوی تر از گذشته برگزار می‌شود و امیدواریم زنگ مهر و مدرسه با زنگ شیر آغاز شود.

وی افزود: از ۲۳ مهر سال گذشته وزارت آموزش و پرورش تمام زیرساخت‌های خود را برای اجرای این طرح فراهم كرد و شركت‌های لبنی در استان‌های مختلف برای كسب آمادگی فرصت خواستند. در برخی از استان‌ها شاهد توزیع شیر از دی آغاز شده اما ۷۰ درصد كشور از آذر تحت پوشش قرار گرفت.

وی با بیان این كه بیش از ۵۰ تا ۶۰ درصد دانش آموز ابتدایی مدارس دولتی كشور شیر دریافت می‌كنند، گفت: در كشور ۵۰۰ واحد تولید لبنی وجود دارد و استانداردهای شیر مدارس بسیار سختگیرانه از شیر بازار است. از بین ۵۰۰ شركت ۸۴ شركت واجد شرایط شدند كه براساس رتبه بندی و تمایل آن‌ها ۲۰ تای آن‌ها وارد طرح شده‌اند. برخی از شركت‌های لبنی نیز در صف انتظار قرار دارند تا در صورت عدم توانایی شركتی در تامین شیر، این مسئولیت بر عهده شركت دیگری نهاده شود.

دبیر كمیته ملی شیر وزارت آموزش و پرورش بابیان این که عمده چالش در تامین شیر مدارس، تامین پاكت استریل است؛ تصریح کرد:  سهم تولید شیر مدارس در كشور تنها ۲۰۰ میلیون پاكت استریل است.  در حالی  كه برای تامین شیر مدارس به ۴۰۰ میلیون پاكت استریل نیاز داریم.

وی افزود: به واسطه تامین شیر مدارس، چند واحد لبنی كه با ظرفیت كمتری كار می‌كردند به ظرفیت آن‌ها اضافه شده و تولید پاكت نیز افزایش یافته است. به دلیل كمبود این پاكت‌ها در هفته‌های منتهی به سال ۱۴۰۳ در شهر تهران به جای توزیع شیر در پاكت ۲۰۰ سی‌سی از پاكت یك لیتری استفاده شد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • آغاز اجر‌ای طرح اتصال مدارس خوی به شبکه فیبر نوری 
  • تغییر تقویم آموزشی مدارس؛ امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟
  • تغییر تقویم آموزشی مدارس/ امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟
  • این افراد معلم می‌شوند
  • احتمال بازگشایی مدارس از شهریورماه/ طرح شناور شدن آغاز سال تحصیلی پیگیری می‌شود
  • انتخابات هیات بدنسازی و پرورش اندام آذربایجان شرقی تجدید می شود
  • روایان پیشرفت در مدارس آذربایجان شرقی راه اندازی شود
  • آغاز سال تحصیلی از مهر به شهریور تغییر می‌کند؟!
  • تحویل ۴۵۰ کلاس درس به آموزش و پرورش استان اصفهان
  • بیش از ۵۰ درصد از دانش آموزان شیر دریافت می‌کنند