Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-19@05:28:55 GMT

ایجاد پارک جنگلی در منطقه گلشن شیراز

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۸۰۱۸۹

ایجاد پارک جنگلی در منطقه گلشن شیراز

مهرجهانیان گفت: پارک جنگلی هفت هکتاری گلشن با هزینه ۱۶ میلیارد ریال هزینه عمرانی در نظر گرفته شده است که پیست ۲ کیلومتری دوچرخه سواری، پنج زمین ورزشی مختلف، سکوی نماز و آلاچیق دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «محمودرضا مهرجهانیان»، امروز (یکشنبه 3 شهریور) در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه شهرداری شیراز متشکل از 11 منطقه است که منطقه چهار در قسمت جنوب و جنوب غرب شیراز واقع شده است که در محدوده بلوار پاسداران در ضلع غرب، بلوار عدالت و خیابان انقلاب در ضلع شرق و کمربندی در ضلع جنوبی قرار دارد و یکی از مناطق وسیع شهر شیراز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

شهردار منطقه چهار شیراز با تاکید بر اینکه 254 هزار نفر در این منطقه ساکن هستند و منطقه 2 هزار و 355 هکتار وسعت دارد، اضافه کرد: با توجه به اینکه گفته می شود امسال، ترسالی را شاهد خواهیم بود برای برخی مناطقی که آب گرفته می شد، مسائل دفع آب های سطحی در نظر گرفته شده است.

 

وی با اشاره به اینکه با توجه به وسعت و تراکم جمعیتی بیشترین مراجعه کننده شهرداری داریم، اضافه کرد: طبق بودجه مصوب سال 98، بودجه عمرانی این منطقه 345 میلیارد ریال بوده و 28 وظیفه در این راستا در نظر گرفته شده است.

 

مهرجهانیان با یادآوری این مطلب که در سال جاری 2 کار اساسی در این منطقه شکل می گیرد، یادآور شد:  پارک جنگلی هفت هکتاری «گلشن» (کشن) با هزینه 16 میلیارد ریال هزینه عمرانی در نظر گرفته شده است که پیست 2 کیلومتری دوچرخه سواری، پنج زمین ورزشی مختلف، سکوی نماز و آلاچیق دارد.

 

شهردار منطقه چهار شیراز با اشاره به اینکه فرهنگسرا در منطقه کشن در حال طراحی است که پس از تصویب کارهای اجرایی شکل می گیرد که در 500 متر مربع سال آینده به بهره برداری می رسد، افزود: پارک ایرانی در باغ 9 و نیم هکتاری ایجاد می شود که فاز یک طراحی تمام شده و فاز دوم طراحی در حال اجراست و سعی می کنیم در کوتاه ترین زمان اجرایی شود.

 

وی تاکید کرد: پارک فروزان در حال بهسازی است و آب راکد این پارک را اکسیژن افزایی و تصفیه می کنیم که ماهی های آن هم دچار مشکل نشوند و آب بهداشتی باشد.

 

این مقام مسئول اظهارداشت: برای زاغه نشینی کوچه 29 بلوار امیرکبیر از طریق فرمانداری قرار شد با آنان تعامل شود تا از این منطقه خارج می شوند.

 

وی در خصوص ترمینال سابق «امیرکبیر» هم گفت: این محل به همراه ساختمان کنونی این شهرداری به مجتمع ایستگاهی مترو شیراز تبدیل می شود.

 

بلوار «امیرکبیر» از گذشته به خاطر تعمیر خودروهای سبک و سنگین شناخته شده است، اضافه کرد: به دنبال ساماندهی برای آنان هستیم و سعی داریم تا مجتمع هایی ایجاد شود که به آن مجتمع ها هدایت شوند.

 

 

پایان پیام/130

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد عید غدیر هفته دولت روز جهانی مسجد مساجد روزنامه شبستان یزد غدیر عید غدیر خم شیراز پارک جنگلی شهرداری شیراز شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۰۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نانو و تجهیزات پزشکی از حوزه‌های شاخص فناوری در ایران است

رئیس پارک فناوری پردیس با اشاره به تعاملات بین‌المللی ایران در عرصه فناوری با کشورهای مختلف گفت: پیشرفت‌های ایران در حوزه‌های مختلف فناوری از جمله نانو و تجهیزات پزشکی چشمگیر است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مهدی صفاری‌نیا؛ رئیس پارک فناوری پردیس در گفت‌وگو با شبکه خبری راشاتودی، به بیان بخشی از دستاوردهای شاخص ایران در حوزه فناوری و همکاری‌های فناورانه با کشورهای مختلف از جمله چین و روسیه پرداخت. مشروح این گفت‌وگو به شرح زیر است.

دستاوردهای شاخص ایران در حوزه علوم و فناوری چیست که شما به آنها افتخار می‌کنید؟

در حوزه‌های مختلفی توانستیم تعادل خوبی در سطح بین‌الملل ایجاد کنیم. برای مثال در حوزه فناوری نانو حدود 20 سال پیش فعالیت خود را آغاز کردیم و اکنون در بین کشورهای معدودی در جهان در حوزه تولید دانش فنی این حوزه هستیم.

ایران در حوزه بیوتکنولوژی پیشرفت‌های چشمگیری داشته است. همانطور که می‌دانید در حوزه تولید دارو شرکت‌های تولیدکننده واکسن متعددی در زمینه ی کرونا در ایران داشته‌ایم و پس از گذشت مدت زمان کوتاهی، نیاز کشور به واردات واکسن کرونا مرتفع شد.

داروی "ترمیم زخم پای دیابت" در پارک فناوری پردیس تولید شد

واردات تجهیزات بیمارستانی نیز در زمان کرونا تقریبا ضرورتی نداشت. ما تمامی تجهیزات از جمله دستگاه ونتیلاتور و تنفس را در ایران تولید کردیم. با توجه به این پیشرفت‌ها، ایران در زمان کرونا به مرحله صادرات واکسن و تجهیزات پزشکی رسید.

این تصور وجود دارد که علم منحصر به غرب است. چطور ایران این ذهنیت را از بین برده است؟

تا حدود 30 سال پیش ممکن بود تصور کنیم اگر هیچ داروی غربی وجود نداشته باشد، مردم دچار مشکل خواهند شد. در زمان جنگ تحمیلیِ ایران و عراق و پس از آن تحریم‌ها، ما را بر آن داشت که باور کنیم می‌توانیم. این شعاری بود که رهبر ایران به تدریج جا انداخت که «ما می‌توانیم» و ما می‌توانیم نیازهایمان را در زمان تحریم‌ها برآورده کنیم.

بنابراین تحریم‌ها به فرصتی برای ایران تبدیل شد. این فرصت باعث شد که محصولاتی که سابقا باید از غرب وارد می‌کردیم، دیگر وارد نکنیم. بنابراین فضای جدیدی برای متخصصان ایرانی ایجاد شد تا بازار را پیدا کنند و این محصولات را بومی‌سازی نمایند.

در کنار آن، با ایجاد حمایت‌های دولتی، محصولات تولید داخل که سطح قابل قبولی از کیفیت را داشتند، مورد حمایت قرار گرفتند. بنابراین فرصت تحریم‌ها باعث افزایش تعداد شرکت‌های دانش بنیان از صدها شرکت به هزاران مورد شد. استخدام ده‌ها هزار فارغ‌التحصیل دانشگاهی در این شرکت‌ها، در همین زمان رخ داد. با وجود تحریم‌ها، بنگاه‌های دولتی، سازمان‌ها و شرکت‌ها نمی‌توانستند واردات انجام دهند، چرا که اقتصادشان فلج شده بود.

بنابراین به خرید محصولات فناورانه تولید داخل علاقه‌مند شدند و اکنون سهم مطلوبی از نیازهای ایران توسط این شرکت‌های دانش‌بنیان تامین می‌شوند. اکنون این ما نیستیم که ضرر کردیم بلکه شرکت‌های غربی و اروپایی بودند که بازار ایران را از دست دادند.

روسیه و چین شرکای ایران در زمینه سیاسی ـ اقتصادی و حتی علم و فناوری هستند. همکاری این دو کشور با ایران در پارک پردیس را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ و آیا پروژه مشترکی هم وجود داشته است؟

چین و روسیه شرکای راهبردی ایران در زمینه همکاری فناورانه هستند. بزرگترین سابقه همکاری فناورانه بین ایران و روسیه است که به حدود چهل سال پیش بر می‌گردد. شرکت‌های مشترک دارای فناوری پیشرفته بین ایران و روسیه، در این دو کشور ایجاد شدند.

همکاری در زمینه دارو، منجر به ایجاد شرکت‌های مشترک در پارک فناوری پردیس شد. این تجربه باعث ایجاد شراکت با شرکت‌های سایر کشورها نیز گردید. ما اکنون بیش از 10 شرکت در پارک فناوری پردیس داریم و شرکای خارجی در زمینه محصولات دارای فناوری پیشرفته دارند.

این موضوع در مورد چین نیز با تجربه مشترک فناوری نانو بین سازمان‌های ایرانی و چینی در پارک پردیس اتفاق افتاد. همچنین ما اکنون توافق همکاری با پارک‌های فناوری متعددی در روسیه داریم. ما دفاتر مشترکی در دو کشور داریم و همین موضوع در مورد چین هم اتفاق افتاد، بنابراین ما می‌توانیم همکاری بین شرکت‌هایمان را گسترش دهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری تور پرنده نگری در پارک جنگلی آبیدر سنندج
  • زیرسازی منشعبات خیابان گلشن منطقه دو ارومیه
  • تشکیل برنامه راهبردی عملیاتی شهرداری شیراز تا سال ۱۴۰۴
  • خداحافظی با پیاده‌رو‌های خاکی در منطقه پردیسان قم
  • اولویت‌دهی جهت تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام شهری شیراز
  • حکایت همنشینی زباله‌ها پای درختان منطقه جنگلی کومان سپیددشت + فیلم
  • دسترسی به بافت تاریخی شیراز تسهیل می‌شود
  • اعلام محدودیت‌های ترافیکی رژه روز ارتش در شیراز
  • اجرای ۱۲۰ پروژه شهری در منطقه ۵ شهرداری شیراز
  • نانو و تجهیزات پزشکی از حوزه‌های شاخص فناوری در ایران است