Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-25@21:34:15 GMT

شیوه جدید کلاهبرداری یک بدهکار بزرگ بانکی

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۸۰۶۸۱

شیوه جدید کلاهبرداری یک بدهکار بزرگ بانکی

آقای "ع" که یکی از بدهکاران بزرگ بانکی است، با بهره گیری از برخی شیوه ها همچنون خرید سهام، اقدام به اخذ تسهیلات کلان از برخی بانک ها کرده و اقساطش را پس نمی دهد.

به گزارش مشرق، بر اساس اسناد به دست رسیده، آقای ع که یکی از بدهکاران بزرگ بانکی است، با بهره گیری از برخی شیوه های متقبلانه از جمله با 2 کد ملی اقدام به کلاهبرداری و سودجویی از برخی بانک ها و شرکتها کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی که به عنوان مدیرعامل یا عضو و رئیس هیات مدیره برخی شرکت های فولادی، سیمانی و غیره فعالیت داشته است، مقادیر قابل توجهی تسهیلات از برخی بانک های دولتی و خصوصی گرفته که معوق و مشکوک الوصول شدند و هم اکنون نام وی به عنوان یکی از بدهکاران بزرگ بانکی در بانک مرکزی مطرح است.

بیشتر بخوانید: بمباران تبلیغاتی، استراتژی پرسود «شاندیز» کلاهبردار ۱۵ میلیاردی فروش وام در دام قانون

بر اساس این اسناد، نامبرده با سودجویی از نفوذ برخی مسئولان در دولت و مجلس، اقدام به خرید غیرقانونی سهام برخی شرکتها هم کرده است.

یکی از شیوه های متقلبانه وی برای اخذ تسهیلات کلان از بانک ها، خرید بخش کوچکی از سهام بانک ها یا شرکتهای زیر مجموعه بانک ها در بورس بوده تا از این طریق بانک ها را وادار به پرداخت تسهیلات کلان کند. در همین راستا از برخی بانک ها مبالغ زیادی گرفته که عمده این وام ها معوق شدند و همچنان در حال فشار به برخی بانک هاست تا تسهیلات کلان از آنها بگیرد که برخی از این بانک ها به دلیل استعلام منفی بانک مرکزی زیر بار این فشار نرفتند.

لازم به ذکر است که بخش زیادی از سهامداران شرکتهایی که این بدهکار بانکی، بخشی از سهام آن شرکتها را در اختیار دارد، از این فرد به مراجع قضایی شکایت کردند.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: باور 373 بازار سکه و ارز اخبار خودرو نفتکش انگلیسی بدهکار بانکی کلاه برداری اخبار حوادث تسهیلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۰۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت وام فرزندآوری؛ شیوه جدید کلاهبرداران سایبری

بنابر اعلام پایگاه اطلاع رسانی پلیس ،  رئیس پلیس فتای استان اصفهان با اشاره به اجرای طرح حمایتی دولت در پرداخت وام فرزندآوری گفت: برخی از افراد سودجو و کلاهبردار با ارسال پیامک و انجام تبلیغات مختلف در شبکه‌های اجتماعی، شهروندان را به سمت درگاه‌های جعلی پرداخت هدایت می‌کنند و قصد کلاهبرداری از آنان را دارند.

سرهنگ سیدمصطفی مرتضوی افزود: افراد سودجو همواره از هر فرصتی برای کلاهبرداری و سوءاستفاده از کاربران استفاده می‌کنند و یکی از این فرصت‌ها، سوءاستفاده از ارائه تسهیلات و وام‌های بانکی است، در همین راستا نیز این احتمال وجود دارد که مجرمان سایبری تحت عنوان ثبت‌نام وام فرزندآوری یا دریافت خارج از نوبت این وام اقدام به درج تبلیغ در فضای مجازی کنند.

او گفت: مجرمان سایبری با روش‌های مختلف مانند ارسال لینک‌های جعلی در شبکه‌های اجتماعی با عناوینی همچون «برای ثبت‌نام وام فرزندآوری بر روی لینک زیر کلیک کنید» متقاضیان را به صفحات فیشینگ هدایت و اقدام به سرقت از حساب بانکی آنها می‌کنند.

رئیس پلیس فتای استان اصفهان ادامه داد: هموطنان توجه داشته باشند که سایت ve.cbi.ir به عنوان تنها سامانه رسمی تسهیلات قرض الحسنه فرزند فعال است و از مراجعه به لینک‌های ارائه شده در شبکه‌های اجتماعی خودداری کنند.

مرتضوی خاطرنشان کرد: پلیس فتا به صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به شهروندان است و کاربران می‌توانند در صورت مواجه شدن با هرگونه موارد مشکوک در فضای مجازی آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir بخش گزارش‌های مردمی یا با شماره ۰۹۶۳۸۰ با ما در میان بگذارند.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی
  • بدهی کلان استقلال به بانک پرسپولیسی!
  • بدهی کلان استقلال به بانک سهام‌دار پرسپولیس!
  • فیلم|بررسی شرایط واگذاری سهام باشگاه پرسپولیس به کنسرسیوم بانکی
  • بررسی شرایط واگذاری سهام باشگاه پرسپولیس به کنسرسیوم بانکی
  • ترکیب جدید هیئت مدیره پرسپولیس: صددرصد بانکی
  • سود ۳ میلیون دلاری پرسپولیس از خصوصی‌سازی
  • اولین اثر بانکی شدن پرسپولیس: تهاتر پاداش AFC
  • بانک‌هایی که همچنان نرخ سود ممنوعه روی میز دارند/ با بهره بانکی ۴۰ درصد، دلالی جایگزین تولید می‌شود!
  • پرداخت وام فرزندآوری؛ شیوه جدید کلاهبرداران سایبری