Web Analytics Made Easy - Statcounter

پزشکیان با اشاره به اینکه شرایط امروز بیش از پیش به مدیران متخصص نیازمند است و زمانی مشکلات حل می‌شود که کارها را به کاردان بسپاریم، گفت: هم در عمل و هم در گفتار باید نگاه تخصصی به موضوعات داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از شاتا، نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی همزمان با اغاز هفته دولت با حضور سرزده در وزارت صنعت، معدن و تجارت میهمان جلسه شورای معاونین این وزارتخانه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسعود پزشکیان طی سخنانی ضمن تبریک هفته دولت برای همه دولت مردان آرزوی توفیق نمود و تاکید بر اینکه علاقه مند به اظهار نظر در حوزه تخصصی صنعت نیست چرا که باید کار را به متخصصین سپرد گفت: وزارت صنعت دست وزیری کاردان است و فقط متخصصین می توانند کشور را نجات می دهند.

 

وی اضافه کرد: شرایط امروز بیش از پیش به مدیران متخصص نیازمند است و زمانی مشکلات حل می‌شود که کارها را به کاردان بسپاریم.

 

وی افزود: هم در عمل و هم در گفتار باید نگاه تخصصی به موضوعات داشته باشیم و ضرورت دارد دیدگاه های غیر کارشناسی مدیریت شوند.

 

نایب رئیس مجلس خاطر نشان کرد: هیچ مشکلی وجود ندارد که صدها راه حل نداشته باشد و وقتی نفراتی در مصدر امور قرار گیرند که جسارت و مهارت را توأمان بکار گیرند، مشکلات حل می شود.

 

وزیر صمت تاکید کرد: توجه ویژه مقام معظم رهبری به رونق تولید باید الگوی عمل همه مدیران باشد.

 

وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز در جلسه شورای معاونین این وزارتخانه ضمن تبریک هفته دولت به همه کارکنان دولت و سپاسگزاری از حضور ارزشمند دکتر پزشکیان اظهار داشت: شهیدان رجایی و باهنر و البته تمامی شهدا باید الگوی رفتاری و عملی دولتمردان و کارکنان دولت باشند.

 

رضا رحمانی با اشاره به عنایت ویژه مقام معظم رهبری به مسئله رونق تولید و دستورات موکد ایشان در این حوزه، گفت: این نگرش می بایست به عنوان الگوی عمل، مد نظر مدیران در سطح کشور باشد.

 

وی تصریح کرد: به لحاظ فرهنگی شاهد تغییر رویکرد در برخورد مدیران و مسئولان با حوزه تولید و تولیدکنندگان هستیم که ضرورت دارد این نگرش بیش از این تقویت شود.

 

وزیر صمت افزود: یکی از ضروریات امروز کشور، شناساندن دقیق کارکردهای صنعت در کاهش بسیاری از معضلات کشور اعم از بیکاری و تورم به آحاد مردم است.

 

رحمانی ادامه داد: در کنار معرفی اهمیت تولید و صنعت، باید بتوانیم تمامی ظرفیت های عمومی را در راستای حمایت از رونق تولید بسیج کنیم.

 

وی گفت: شرایط باید در جامعه به گونه ای رقم بخورد که خود مردم مطالبه گر رونق تولید و توسعه صنعتی کشور باشند.

 

مردم باید از جهش بسیاری از شاخص های صنعتی کشور آگاه شوند

وزیر صنعت، معدن و تجارت در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اقدامات انجام گرفته در این وزارتخانه در راستای بهبود وضعیت تولید و تجارت، خاطر نشان کرد: در بسیاری از شاخص ها علیرغم همه محدودیت ها با رشد مواجه بودیم که ضرورت دارد به مردم اطلاع رسانی شود.

 

رحمانی اضافه کرد: هفته دولت فرصت خوبی است که مردم از اهم اقدامات این وزارتخانه در راستای حفظ تولید و اشتغال کشور باخبر شوند.

 

وزیر صمت اعلام کرد: همزمان با فرا رسیدن هفته دولت و با حضور دکتر حسن روحانی یکی طرح های بزرگ صنعتی کشور مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

 

رحمانی گفت: همانگونه که پیشتر قول داده بودیم طی هر ماه در سطح کشور یک طرح بزرگ صنعتی افتتاح خواهد شد.

 

افتتاح نمایشگاه فرش با مشارکت 850 واحد تولیدی

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به افتتاح برگزاری نمایشگاه فرش دستباف کشور، گفت: یکی از ویژگی های نمایشگاه امسال فارغ از مشارکت بیش 850 تولید کننده انواع فرش، برگزاری پیوست های استارت آپی و ساخت داخلی نمایشگاه مذبور می باشد که باید در خصوص همه نمایشگاه ها این مهم مورد توجه قرار گیرد.

 

وی افزود: یکی از نکات مورد اهمیت در برگزاری این نمایشگاه ها برگزاری نشست های تخصصی جانبی آن ها نیز است که قطعاً می تواند به رونق فعالیت هایشان کمک قابل توجهی کند./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: هفته دولت مسجد روز جهانی مسجد عید غدیر شبستان یزد شیراز مراسم عمامه گذاری روز جهانی مساجد مساجد غدیر وزارت صنعت وزارت صنعت معدن و تجارت پزشکیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۰۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روابط عمومی؛عامل کلیدی در رونق کسب و کار‌ها

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی نمایشگاه بین المللی تهران،دکتر محسن احمدزاده مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی و امور بین الملل نمایشگاه های بین المللی،در گزارشی به اهمیت جایگاه بخش روابط عمومی در توسعه کسب و کار داخلی و بین المللی پرداخت.

اهمیت روابط عمومی در رونق کسب و کار‌ها از دو جنبه به شمار می‌رود. اولاً، روابط عمومی می‌تواند به عنوان یک ابزار ارتباطی قوی بین سازمان و مشتریان، رقبا و جامعه در حفظ و تقویت روابط تجاری و ایجاد اعتماد بین طرفین مؤثر باشد. با استفاده از روش‌ها و استراتژی‌های مناسب در حوزه روابط عمومی، سازمان می‌تواند تصاویر مثبت و قدرتمندی در ذهن مشتریان و جامعه ایجاد کند که از اهمیت بالایی برای تصمیم‌گیری و وفاداری به سازمان برخوردار است.
دوماً، روابط عمومی می‌تواند نقش مهمی در ترویج و توسعه کسب و کار‌ها در ابعاد بین المللی داشته باشد. با استفاده از استراتژی‌های مناسب در حوزه روابط عمومی، سازمان می‌تواند تصویری قوی و مثبت از خدمات و محصولات خود در بازار‌های جهانی ایجاد کند. این تصویر می‌تواند به تعریف مشتریان بین‌المللی، جلب نمایندگان تجاری بین‌المللی و جذب سرمایه‌گذاران خارجی کمک کند. همچنین، روابط عمومی می‌تواند در فرایند ایجاد شبکه‌های کسب و کار بین‌المللی و بالا بردن شناخت سازمان در بازار‌های خارجی نیز نقش مهمی ایفا کند.
بنابراین، روابط عمومی به عنوان یک ابزار استراتژیک و جهانی در رونق کسب و کار‌ها و گسترش آن در ابعاد بین المللی، بسیار اهمیت دارد. سازمان‌ها باید به طور جدی به برنامه‌ریزی و اجرای استراتژی‌های مناسب در حوزه روابط عمومی توجه کنند تا بتوانند رونق و موفقیت در بازار‌های داخلی و بین‌المللی را به دست آورند.
آقای دکتر احمدزاده چه ابزار‌ها و استراتژی‌هایی در حوزه روابط عمومی می‌تواند به سازمان‌ها در شناخت بازار‌های خارجی کمک کند؟
در حوزه روابط عمومی، تعدادی ابزار و استراتژی می‌توانند به سازمان‌ها در شناخت بازار‌های خارجی کمک کنند. به‌طور کلی، این ابزار‌ها و استراتژی‌ها به منظور ترویج و تبلیغات، ارتباطات عمومی، و تعامل با مخاطبان خارجی مورد استفاده قرار می‌گیرند. در زیر تعدادی از این ابزار‌ها و استراتژی‌ها را ذکر می‌کنم:
-رویداد‌ها و نمایشگاه‌ها: برگزاری رویداد‌ها و نمایشگاه‌های مرتبط با صنعت و محصولات سازمان، فرصتی مناسب برای جذب نمایندگان تجاری و مشتریان بین‌المللی است. این رویداد‌ها به سازمان امکان می‌دهد تا با مخاطبان خارجی در ارتباط باشد و تصویری قدرتمند از خدمات و محصولات خود را ارائه دهد.
-رسانه‌های اجتماعی: استفاده از رسانه‌های اجتماعی، امکان ایجاد تعامل با مشتریان و مخاطبان خارجی را فراهم می‌کند. سازمان‌ها می‌توانند از پلتفرم‌های مختلفی مانند فیسبوک، توییتر، اینستاگرام و لینکدین برای ارتباط مستقیم با مخاطبان خارجی استفاده کنند و اطلاعات مربوط به محصولات و خدمات خود را به اشتراک بگذارند.
-وب‌سایت و وبلاگ: ایجاد یک وب‌سایت فعال و جذاب برای سازمان، امکان دسترسی به اطلاعات و خدمات سازمان را برای مخاطبان خارجی فراهم می‌کند. همچنین، نوشتن وبلاگ‌های مرتبط با صنعت و محصولات سازمان می‌تواند به ارائه محتوای ارزشمند و جذاب به مخاطبان خارجی کمک کند.
-روابط عمومی بین‌المللی: استفاده از استراتژی‌های روابط عمومی بین‌المللی، به سازمان امکان می‌دهد تا ارتباطات مؤثر با مخاطبان بین‌المللی برقرار کند و تصویر قدرتمندی از خدمات و محصولات خود در بازار‌های خارجی ایجاد کند.
-همکاری با رسانه‌ها: برقراری همکاری با رسانه‌های معتبر و مرتبط با صنعت نیز یکی دیگر از این اهمیت به شمار می‌رود
آقای دکتر محسن احمدزاده به نظر شما رویداد‌ها و نمایشگاه‌ها چه فرصتی را برای سازمان‌ها فراهم می‌کنند؟
رویداد‌ها و نمایشگاه‌ها فرصتی برای سازمان‌ها فراهم می‌کنند تا به مخاطبان خارجی خود نزدیک‌تر شوند و ارتباط برقرار کنند. این رویداد‌ها به سازمان امکان می‌دهد تا:
-جذب نمایندگان تجاری و مشتریان خارجی: رویداد‌ها و نمایشگاه‌ها فرصتی مناسب برای جذب نمایندگان تجاری و مشتریان بین‌المللی است. با حضور در این رویدادها، سازمان می‌تواند با مخاطبان خارجی در ارتباط باشد و فرصتی را برای برقراری ارتباطات تجاری و ارائه محصولات و خدمات خود به آنها فراهم کند.
-نمایش و ارائه محصولات و خدمات: در رویداد‌ها و نمایشگاه‌ها، سازمان می‌تواند محصولات و خدمات خود را به صورت مستقیم به مخاطبان خارجی نمایش دهد. این فرصت به سازمان اجازه می‌دهد تا به‌طور مستقیم با مشتریان و نمایندگان تجاری در مورد ویژگی‌ها و مزایای محصولات خود صحبت کند و آنها را متقاعد کند.
-ایجاد تصویر قدرتمند: حضور در رویداد‌ها و نمایشگاه‌ها به سازمان امکان می‌دهد تا تصویری قدرتمند از خدمات و محصولات خود را ارائه دهد. با نمایش محصولات در یک محیط حرفه‌ای و با حضور در کنار رقبا و همچنین با ارائه ارزش افزوده به مخاطبان خارجی، سازمان می‌تواند تصویر خود را در بازار‌های خارجی تقویت کند.
-اطلاعات و تحقیقات بازار: رویداد‌ها و نمایشگاه‌ها فرصتی مناسب برای جمع‌آوری اطلاعات و تحقیقات در مورد بازار‌های خارجی است. سازمان می‌تواند با حضور در این رویدادها، اطلاعات مربوط به رقبا، روند بازار و نیاز‌های مشتریان را به دست آورده و به بهبود استراتژی‌های بازاریابی و فروش خود بپردازد.

دیگر خبرها

  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • شرکت چدن خوسف، نقش به‌سزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • تلاش برای خودکفایی در تولید کودهای فسفاته با تمرکز بر شیمی و معدن
  • حضور پارک فناوری و نوآوری نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • حضور پارک فناوری و نوآوی نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • روابط عمومی؛عامل کلیدی در رونق کسب و کار‌ها
  • کارگران رکن اصلی جهش تولید و رونق اقتصادی هستند
  • بیش از ۳۸ کشور هدف بازار صادراتی تولیدات خراسان شمالی هستند
  • گشایش نمایشگاه شیرینی و شکلات در تبریز
  • نجات 666 میلیون لیتر بنزین توسط وزارت صمت