Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-23@16:34:14 GMT

حفاری ۱۲۴ حلقه چاه‎ نفت و گاز در یک سال

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۸۲۴۰۰

حفاری ۱۲۴ حلقه چاه‎ نفت و گاز در یک سال

بر اساس اعلام شرکت ملی حفاری ایران، «سید عبدالله موسوی» ضمن گرامیداشت هفته دولت، گفت: این شرکت موفق شده است در  سال گذشته (اول شهریور ۹۷ تا اول شهریورماه ۹۸)، عملیات حفاری مربوط به ۱۲۴ حلقه چاه های نفت و گاز را به اتمام برساند که از این تعداد یک حلقه اکتشافی، ۵۲ حلقه توسعه ای توصیفی و ۷۰ حلقه تعمیری تکمیلی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس هیأت مدیره شرکت ملی حفاری ایران با تاکید بر اینکه اولویت نخست برنامه‌های این شرکت پاسخگویی به نیازهای صنعت نفت در زمینه عملیات حفاری و ارائه خدمات جانبی فنی و مهندسی مربوط به این بخش است، گفت: این شرکت از جمله شرکت های بالادستی زیر مجموعه شرکت ملی نفت ایران است که بر اساس وظایف سازمانی نقش اساسی در زنجیره تولید نفت و گاز ایفا می کند.

موسوی با اشاره به اینکه حدود ۱۵ هزار نفر متخصص، کارشناس و کارکنان مجرب و کارآمد در شرکت ملی حفاری ایران مشغول به کار هستند، گفت: این شرکت با دارا بودن ۷۲ دستگاه حفاری خشکی و دریایی و تجهیزات روز آمد، خدمات یکپارچه ای مشتمل بر ۲۰ تخصص خاص به بخش های مختلف صنعت نفت ارائه می دهد.

وی اضافه کرد: هم اکنون ۶۹ درصد عملیات حفاری چاه های نفت و گاز و ۶۰ درصد خدمات جنبی در کشور از سوی این شرکت ارائه می شود.

موسوی به چهار دهه فعالیت این شرکت در عرصه صنعت حفاری در ایران اشاره کرد و گفت: در سال های اخیر نزدیک به ۲۰ شرکت بخش خصوصی در این صنعت ورود کرده که با صراحت می توان اذعان کرد که تعداد قابل توجهی از  متخصصان و کارشناسان آنها از دانش آموختگان مرکز آموزش تکنولوژی حفاری و از میان کارکنان این شرکت هستند.

وی ادامه داد: این از افتخارات شرکت ملی حفاری است که به عنوان یک شرکت مادر تخصصی در زمینه پرورش نیروهای مستعد در صنعت حفاری ایفای نقش کرده است.

موسوی ادامه داد: در مدت پیش گفته ۱۷۰ هزار و ۲۷۰ متر حفاری چاه ها به ثبت رسید و این در حالی است که متراژ حفاری جهت دار و افقی که نیاز به تخصص ویژه ای دارد، ۲۶ هزار و ۸۱۰ متر و شمار عملیات خدمات ویژه و فنی حفاری نیز ۶۴۲۲ مورد گزارش شده است.

وی یادآور شد: خدمات ویژه شامل نمودارگیری، چاه پیمایی و نمودار گیری از سیال حفاری و خدمات فنی حفاری به اسیدکاری گسترده و ویژه، سیمان کاری، تزریق پذیری، لوله  مغزی سیار، آزمایش چاه با ساق مته، حفاری با هوا و حفاری به روش فروتعادلی، لوله گذاری چاه، نصب آویزه و آزمایش بهره دهی چاه اطلاق می شود.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران ورود این شرکت به پروژه های میدان محور که در راستای حفظ، نگهداشت و افزایش تولید از سوی شرکت ملی نفت ایران تدوین و به شرکت های زیر مجموعه ابلاغ شده را یادآور شد و اظهار کرد: در این راستا تا کنون اجرای دو پروژه در طرح توسعه میادین نفتی گچساران و نفت شهر به ملی حفاری واگذار و این شرکت با شماری از شرکت های بخش خصوصی نیز در این زمینه مشارکت دارد.

وی تداوم همکاری با مراکز علمی پژوهشی، شرکت های دانش بنیان، سازندگان و صنعتگران داخلی در جهت ساخت قطعات و تجهیزات کاربردی در حفاری را از اقدامات اجرایی شرکت در همسویی با برنامه های اقتصاد مقاومتی عنوان و با اشاره به نامگذاری امسال به عنوان سال رونق تولید تصریح کرد: این روند در سال جاری با جدیت بیشتری دنبال می شود.

موسوی توجه به امکانات رفاهی کارکنان از جمله در بخش های فرهنگی و ورزشی و حضور موثر این شرکت در انجام مسئولیت های اجتماعی را بخش دیگری از فعالیت های شرکت معرفی کرد.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هفته دولت هفته دولت نفت ایران کارآمدی دولت شرکت ملی نفت ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۲۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگ‌ترین میدان گازی اروپا تعطیل شد

پس از تایید مقامات هلند برای توقف دائمی عملیات حفاری در میدان گازی "گرونینگن" به منظور کاهش خطرات زمین لرزه در منطقه شمالی این کشور، این میدان گازی به طور رسمی تعطیل شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، پس از تایید مقامات هلند برای توقف دائمی عملیات حفاری در میدان گازی "گرونینگن" به منظور کاهش خطرات زمین لرزه در منطقه شمالی این کشور، این میدان گازی روز جمعه به طور رسمی تعطیل شد.

پس از سال ها کاهش تولید با هدف محدودکردن خطر زمین لرزه‌هایی که فرآیند حفاری در این منطقه ایجاد می کند، از اکتبر 2023، این میدان گازی تنها با کسری از ظرفیت کامل خود تولید کرده است. زمین لرزه در این منطقه در طول سال‌ها به هزاران ساختمان آسیب رسانده است.

با این حال، 11 حلقه چاه در این میدان در صورت وقوع یک زمستان سرد و به دلیل وضعیت نامشخص بین المللی با توجه به درگیری‌های نظامی روسیه و اوکراین باز می‌ماند.

مردم هلند با جهش هزینه قبوض انرژی دست و پنجه نرم می‌کنندافزایش صورتحساب انرژی برای خانواده‌های هلندی

پس از آن که دولت متعهد شد که تولید در این میدان گازی هرگز از سر گرفته نخواهد شد تا خطرات زمین لرزه در این منطقه محدود شود، مجلس سنای هلند در هفته جاری میلادی، قانونی را برای تعطیلی دائمی این میدان تصویب کرد.

سناتورها در ابتدا قصد داشتند این قانون را دو هفته پیش تصویب کنند، اما پس از ابراز نگرانی چندین حزب در مورد صادرات این کشور، رای نهایی را به تعویق انداختند و موجب خشم مقامات محلی در استان شمالی شدند.

هانس ویجلبریف، وزیر معادن، که از تعطیلی حمایت می‌کرد، گفت اگر این تعطیلی منجر به تاخیر طولانی و عدم اطمینان بیشتر در مورد خطر زلزله برای مردم منطقه شود، استعفا خواهد داد.

مقامات گرونینگن پارلمان را به عقب نشینی از وعده خود مبنی بر پایان دادن به حفاری گاز در این میدان متهم کردند.

این میدان که بزرگ‌ترین میدان گازی اروپا محسوب می‌شود و در سال 1963 افتتاح شد، یکی از پشتوانه‌های اصلی اقتصاد هلند بوده و هنوز هم دارای ذخایر عظیم گاز است. این میدان در اوج دوره تولید خود یعنی 10 سال پیش بیش از 50 میلیارد متر مکعب گاز تولید می‌کرد.

با این حال، این منطقه از سال 1986 بیش از 1600 زمین لرزه را ثبت کرده است که به 85000 ساختمان آسیب رسانده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تسریع اجرای پروژه فیبرنوری استان بوشهر
  • اخذ تصمیمات مهم برای تسریع در اجرایی پروژه فیبر نوری استان بوشهر
  • نمایش توان فنی و مهندسی ایران در سریلانکا
  • تشکیل۲ هزار حلقه میانی برای تسریع در نوسازی بافت‌های فرسوده
  • بزرگ‌ترین میدان گازی اروپا تعطیل شد
  • انسداد ۱۴ حلقه چاه غیر مجاز در«گلاهک» رودهن/ادوات حفاری توقیف شد
  • اولین‌نشست حلقه «بچه‌های ایران آینده» برگزار می‌شود
  • اولین نشست حلقه «بچه‌های ایران آینده» برگزار می‌شود
  • برگزاری اولین‌نشست حلقه «بچه‌های ایران آینده»
  • توقیف دستگاه حفاری غیرمجاز آب در تاکستان