Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سورنا ستاری پیش از ظهر یکشنبه مراسم رونمایی رسمی از داروی برکسورف (اولین سورفکتانت ریوی تولید شده در ایران که به داروی درمان زجر تنفسی نوزادان مشهور است)، اظهار کرد: توسعه این دارو کاملا استاندارد است.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت ورود بخش خصوصی در حوزه پژوهش، گفت: همه می دانیم با بودجه دولتی نمی توانیم بسیاری از محصولات را تولید و به مردم ارائه کنیم زیرا بودجه دولتی باید صرف زیرساخت ها شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به اینکه در حوزه داروهای بیوتیک برنامه ریزی کرده ایم، گفت: خوشبختانه از سال گذشته در خصوص تامین مواد اولیه دارویی اقدامات خوبی انجام شده است.

ستاری هزینه سه درصد داروهای وارداتی را ۷۰۰ میلیون دلار اعلام کرد و گفت: با برنامه ریزی های انجام شده تا دو سال آینده مشکلی برای تامین دارو از جمله سه درصد داروهای وارداتی نخواهیم داشت.

وجود وابستگی‌های جدی در حوزه غذا

وی از حوزه غذا به عنوان یک حوزه استراتژیک در کشور یاد کرد و گفت: اگر تامین غدا در کشور به درستی انجام نشود با مشکلات زیادی رو به رو می شویم.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به اهمیت حوزه غذایی، گفت: اگر در این حوزه با مشکل مواجه شویم همه حوزه ها به خطر می افتد، در این حوزه هنوز وابستگی جدی در بحث دانش وجود دارد.

ستاری در بخش دیگری با بیان اینکه فکر می کنیم تولید کننده مرغ و گوشت هستیم در حالی که غذای جوجه ها وارداتی است، گفت: تامین واکسن و داروی مرغ و جوجه نیز از اهمیت بالایی برخوردار است.

اهمیت حوزه بیوتک غذایی بالا است

وی با تاکید بر اینکه در حال توسعه مرغداری ها در سراسر کشور هستیم، گفت: حتی سازمان هایی که بودجه زیادی دارند به توسعه مرغداری و دامداری روی آورده و بخش دانشی که ارزش افزوده ایجاد می کند، کاملا مغفول مانده است.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به اینکه بسیاری از شرکت های حوزه بیوتک انسانی به حوزه دام، طیور و آبزیان نیز ورود کرده اند زیرا ارزش افزوده بالایی دارد، گفت: کشور نیازمند توسعه حوزه های دام، طیور و آبزیان است، در این حوزه ها از شتاب دهنده ها و شرکت های دانش بنیان حمایت می کنیم.

ستاری با تاکید بر اینکه باید حوزه بیوتک غذایی توسعه یابد، گفت: اهمیت حوزه بیوتک غذایی بالا است، تکنیک آن در ایران وجود دارد، شرکت های فوق العاده ای در این زمینه فعالیت می کنند که توانمند هستند، از نظر اقتصادی هم حوزه ای مهم است.

وی عنوان کرد: امید است حرکتی که امروز میان‌قشر جوان ما در قالب شتاب دهنده ها اتفاق افتاده است موجب شود اتفاقات خوب در اکوسیستم تجاری سازی و فناوری کشور ایجاد شود.

کد خبر 4701313

منبع: مهر

کلیدواژه: سورنا ستاری معاون علمی رییس جمهور دارو هفته دولت بوشهر قزوین شیراز شهرکرد ایلام عید غدیر خم گرگان یاسوج خطبه های نماز جمعه کهگیلویه و بویراحمد سانحه تصادف اربعین حسینی استانداری سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۲۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از بسته حمایت از صادرکنندگان محصولات دانش بنیان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سید امیر برهانی نائینی در جلسه‌ای که با حضور محمد مجید فولادگر، معاون هماهنگی و محیط کسب و کار وزارت صنعت، معدن و تجارت، علی بابائی دبیر کارگروه ملی صنعت دانش بنیان و همچنین مدیران ارشد تعدادی از شرکت‌های صادراتی دانش بنیان با هدف آشنایی بیشتر با خدمات حمایتی صندوق برگزار شد ضمن تشریح خدمات متنوع بیمه‌ای و تضمینی صندوق ، از بسته حمایتی جدید ویژه صادرکنندگان محصولات دانش بنیان رونمایی کرد.   مدیرعامل و رئیس هیات مدیره صندوق ضمانت صادرات افزود : بر اساس تاکیدات مقام عالی وزارت و با تصویب هیات مدیره صندوق مبنی بر حمایت همه جانبه از صادرات شرکت‌های دانش بنیان، این شرکت‌ها می‌توانند با بهره‌برداری از خدمات تضمینی صندوق به توسعه عملکرد صادراتی خود مبادرت کنند. وی با اشاره به امکان تضمین تسهیلات سرمایه در گردش صادراتی در سیستم بانکی کشور با حداقل وثایق نوع اول، گفت : در همین راستا، صدور ضمانت‌نامه اعتباری برای شرکت‌های دانش بنیان، به صورت کاهش حداکثر ۱۰ درصدی از حداقل وثایق نوع اول در هر گروه اعتباری خواهد بود. به این صورت، وثایق نوع اول برای شرکت‌های دانش بنیان واقع در گروه‌های اعتباری A و B، صفر در نظر گرفته خواهد شد.   برهانی نائینی تاکید کرد: همچنین در راستای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان صادراتی که از ظرفیت شرکت‌های امین استفاده می‌کنند، صندوق ضمانت صادرات ایران به پوشش اعتباری خریداران خارجی برای شرکت‌های فوق اقدام خواهد کرد.   مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات گفت: با توجه به محدودیت منابع مالی بانک‌ها و ضرورت استفاده از سایر ابزار‌ها و روش‌های نوین تامین مالی، شرکت‌های صادراتی دانش بنیان می‌توانند با استفاده از ضمانت‌نامه‌های صندوق ضمانت صادرات ایران و از طریق صندوق‌های تامین کننده مالی (crowd funds) بخشی از سرمایه ثابت مورد نیاز برای پروژه‌های صادرات محور خود را تامین کنند. ترکیب وثایق و تسهیل فرآیند صدور در این حوزه نیز با حداکثر ظرفیت حمایتی صندوق (با حداکثر ۳۰ درصد وثیقه) محقق خواهد شد. فولادگر، معاون وزیر صمت هم ضمن تبیین اهمیت صادرات محصولات دانش بنیان، این حوزه را پیشران سیاست‌های اصلی وزارت صمت جهت توسعه صنعتی معرفی کرد و گفت : رویکرد محوری وزیر با توجه به سوابق علمی و تجربی وی، اهتمام به صادرات محصولات دانش بنیان است. انتظار می‌رود با بسته جدید حمایتی در نظر گرفته شده از سوی صندوق، گام مهمی در جهت توسعه صادرات محصولات دانش بنیان برداشته شود.

دیگر خبرها

  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • اثرگذاری توسعه دانش‌بنیان‌ها در به‌روزرسانی موقوفات
  • گردهمایی مدیران مراکز نوآوری در کارخانه نوآوری امیدینو
  • زیرساخت‌های حمل‌ونقل کشور در مسیر پیشرفت
  • رونمایی از بسته حمایت از صادرکنندگان محصولات دانش بنیان
  • تاسیس شرکت دانش‌بنیان از سوی ایرانیان خارج کشور حمایت می‌شود
  • ۶۰ پروژه توسعه فناوری زیستی تامین مالی شد
  • دانش‌بنیان شدن صنعت نفت به توسعه زنجیره ارزش کمک می‌کند
  • زوایای هوشمندسازی انرژی در برنامه هفتم توسعه