Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-03-28@23:42:23 GMT

قربانیان جدید لیگ برتر فوتبال ایران

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۸۳۳۱۹

قربانیان جدید لیگ برتر فوتبال ایران

در حالی که هنوز یک هفته از رقابت‌های لیگ برتر برگزار شده است، مدیران عامل دو باشگاه از تیمشان جدا شده‌اند که این اتفاق عجیبی در لیگ برتر است.

به گزارش مشرق، برخلاف ادوار گذشته لیگ برتر، این بار مدیران به جای مربیان در چرخه قربانیان فوتبال قرار گرفته‌اند تا از این نظر شاهد یک سنت شکنی در فوتبال ایران باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فصل جدید لیگ برتر با برکناری یک مدیر با سابقه به اسم سعید آذری آغاز شد تا ذوب آهن با شوک مدیریتی بزرگی مواجه شده باشد.

تنها به فاصله چند روز از برکناری آذری، دومین مدیر لیگ برتری هم از سمت خود کناره گیری کرد. بهرام رضاییان با سابقه پنج سال مدیریت در پارس جنوبی جم و در حالی که این تیم با مدیریت وی از لیگ دو به لیگ یک و از لیگ یک به لیگ برتر صعود کرد، به دلیل مشکلات  مالی از سمت خود استعفا داد که این استعفا مورد پذیرش هیات مدیره قرار گرفت.

بیشتر بخوانید:

مدیرعامل یک تیم لیگ برتری استعفا کرد

شواهد و قرائن نشان می‌دهد رضاییان نمی‌تواند آخرین مدیری باشد که قربانی شرایط باشگاهش می‌شود و احتمال این که به زودی مدیر یا مدیران دیگری ضلع سوم مدیران جدا شده را تشکیل دهند وجود دارد.

در حال حاضر برخی باشگاه‌های لیگ برتری از مدیرانی استفاده می‌کنند که روی لبه تیغ قرار داشته و هر آن ممکن است از مدیریت باشگاهشان کنار بروند.

با اضافه شدن مربیان برکنار شده و یا استعفا دهنده، به نظر می رسد این فصل از مسابقات لیگ برتر فوتبال ایران تغییرات زیادی را شاهد خواهد بود. 

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: باور 373 بازار سکه و ارز اخبار خودرو نفتکش انگلیسی فوتبال لیگ برتر سعید آذری بهرام رضاییان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۳۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کناره گیری مدیران ارشد بوئینگ به علت مشکلات ایمنی

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ شبکه تلویزیونی فرانس ۲۴ در مطلبی به بررسی مشکلات گسترده در شرکت هواپیماسازی بوئینگ آمریکا پرداخت که لرزه‌های آن دامنگیر مدیران این شرکت شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


رفتن مدیر اجرایی بوئینگ، یک تغییر بزرگ در گروه رهبری برای این غول هوافضای آمریکا است که دچار گرفتاری شده است. بوئینگ با این کار‌ها در تلاش است شهرت نابود شده خودش را بازسازی کند. براساس تصمیم جدید این شرکت، دِیو کال هون (Dave Calhoun) مدیر اجرایی بوئینگ، تا پایان سال از مقام خودش کناره گیری می‌کند. لاری کِلنِر (Larry Kelner) و اِستَن دیل (Stan deal) دو نفر از مدیران ارشد بوئینگ نیز از مقام خود کناره گیری می‌کنند.

بیانیه دیو کال هون. مدیر اجرایی بوئینگ: ما فقط و فقط بر تکمیل تلاش‌هایی متمرکز خواهیم ماند که با هم انجام داده ایم برای اینکه شرکتمان را پس از چالش‌های بسیار شدید پنج سال گذشته، به ثبات بازگردانیم. امنیت و کیفیت، در خط مقدم همه کار‌هایی قراردارد که ما انجام می‌دهیم.

بحران تمام عیار این شرکت هواپیماسازی در سال ۲۰۱۸ شروع شد و آن زمانی بود که یک فروند هواپیمای بوئینگ از نوع مَکس ۷۳۷ Max اندکی پس از برخاستن، در آب‌های نزدیک جزیره جاوه در اندونزی سقوط کرد. در این سانحه، هیچیک از سرنشین‌ها زنده نماند. درست شش ماه بعد، یک فروند هواپیمای مَکس ۷۳۷ دیگر در اتیوپی سقوط کرد که به کشته شن ۳۴۶ نفر منجر شد. متعاقب این اتفاقها، گروه رهبران بوئینگ تغییر کردند و جت‌های خانواده مَکس بوئینگ به مدت ۲ سال در سراسر جهان از رده فعالیت خارج شدند، زیرا این سوانح هوایی ناشی از خطا در سامانه تثبیت این نوع هواپیما‌ها بود. اواخر سال گذشته تحقیقاتی درباره جت‌های مکس ۷۳۷ بوئینگ انجام شد، آنهم پس از آنکه مشخص شد در معاینه‌های فنی معمولی یک پیچ با مهره‌های گمشده در دو هواپیما، مشاهده شده است. در ماه ژانویه جدیدترین مورد از مشکلات بوئینگ در زمینه کنترل کیفیت مشاهده شد و آن زمانی بود که قسمت در در بدنه هواپیما در یک فروند هواپیمای کاملا تازه از نوع مکس ۷۳۷ در ارتفاع تقریباً ۱۵ هزار پایی منفجر شد و سبب ایجاد حفره‌ای در بدنه هواپیما شد. بررسی‌های بعدی هیئت ایمنی ملی پرواز‌ها در امریکا نشان داد که چهار پیچ و مهره مهم در قسمت در این هواپیما، سر جای خود نبوده اند! به استناد گزارش نیویورک تایمز، نهاد بررسی امنیت هواپیماها، در بررسی‌های خود متوجه ده‌ها مشکل در خط تولید هواپیما‌های مکس ۷۳۷ شد. این یافته‌ها پس از ممیزی ۶ هفته‌ای از این شرکت به دست آمد. بوئینگ با پیگرد قانونی مسافران و همچنین تحقیقات کیفری درباره سوانح رخ داده مواجه شده است.

 

دیگر خبرها

  • اقدام عجیب سفیر ایران در باکو/ برای عزت ایران استعفا دهید
  • معرفی کادر جدید فنی و مدیر تیم صنعت نفت آبادان
  • درخشان: فوتبال ایران با مدیریت بیگانه است
  • دیدار نوروزی مدیران بانک ایران زمین از شعب پایتخت
  • ذخیره لیگ برتری، محور اصلی تیم ملی
  • معرفی کادر فنی و مدیر تیم صنعت نفت آبادان
  • دستیار نکونام استقلال را تهدید کرد!
  • ناراحتی دستیار نکونام از شرایط مالی استقلال
  • مدیر رسانه ای مس رفسنجان: بازی سختی با استقلال در تهران داریم/ بخشی از مطالبات فصل قبل باقیمانده است
  • کناره گیری مدیران ارشد بوئینگ به علت مشکلات ایمنی