Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج، برنامه "گفت‌وگوی سیاسی" با موضوع (بررسی راهکارهای تبدیل گفتمان حرکت جهادی به گفتمان عمومی بر اساس تاکیدات رهبری) در ارتباط تلفنی با دکتر محمد زهرایی، رئیس بسیج سازندگی کشور روانه آنتن رادیوگفت‌وگو شد.

محمد زهرایی در مصاحبه با رادیوگفت‌وگو عنوان کرد: باید اشاره کنم که گفتمان جهادی در ابتدا یک تفکر است، نه اردوکشی، تشکیل و راه‌اندازی گروه‌های جهادی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دو با یکدیگر کاملا متفاوتند. صرف این‌که ساختار یا تشکیلاتی را به وجود بیاورید، حتما از آن تفکر اجتهادی بیرون نمی‌آید. به عبارتی تفکر تشکل می‌سازد، اما تشکل تفکر نمی‌سازد. فرهنگ دفاع مقدس در عرصه و در میدان عمل اتفاق افتاد. یکی از میدان‌هایی که می‌توانید به تربیت نیروی انقلابی و کادرسازی و افراد توانمندی برای فرماندهی و مدیریت نظام اداری کشور بیاندیشید، عرصه و میدان عمل واقعی پیدا کند، ۸ سال جنگ تحمیلی بود، جنگی که افراد را درون خودش و در میدان عمل تربیت می‌کرد.

وی افزود: پس از این‌که ما چنین فرصتی را از دست دادیم و دیگر آن میدان‌ها در دسترس نیست، چه باید کرد؟ گروه‌های جهادی در عرصه‌هایی حضور دارند که نزدیک به آن فضاست، یعنی فضای تربیتی در عمل اتفاق می‌افتد و کار جمعی شکل و مدیریت جمعی می‌گیرد، وحدت فرماندهی دارند، همگرایی دارند برای هدف مقدسی که می‌تواند محرومیت‌زدایی یا اقتصاد مقاومتی باشد. وقتی این عرصه خیلی نزدیک به مبانی ارزشی ما باشد، افرادی را نیز از جنس خودش شناسایی و در درون خودش تربیت و توانمند می‌کند.

رئیس بسیج سازندگی ادامه داد: زمانی که با جمعی از جهادگران به دیدار رهبری رفتیم، ایشان فرمودند که گفتمان جهادی باید عمومی شود، یعنی بسیاری از افراد به معنای واقعی کلمه محروم نیستند، بلکه محروم از خدمتگزاری هستند، یعنی توانی دارند و می‌توانند به سایرین در امر خدمت‌رسانی کمک کنند. به عنوان مثال همه گروه‌های جهادی مستقر در کشور اعم از مردمی و مستقل، بسیجیان و گروه‌های عادی همه با هم نزدیک ۵۰۰ هزار نفر هستند، در حالی که این تعداد ۱۰ درصد هم از جمعیت جوان کشور را در بر نمی‌گیرد.

محمد زهرایی گفت: لذا جمعیت جهادی باید عمومی شود و در ثانی لشکر خدمت‌رسان باید افزایش پیدا کند. از طرفی عرصه و گستره گروه‌های جهادی باید متفاوت باشد، یعنی تنها معطوف به دانشگاه‌ها نشویم، فقط بر مساجد، پایگاه‌ها و محلات تمرکز نکنیم، باید ما در جاهایی که فکرش را هم نمی‌کنیم، تشکیل گروه جهادی بدهیم و این تفکر را گسترش دهیم. همچنین اگر خلاء بسیج شدن مردم برای خدمت‌رسانی حل شود، آن عرصه‌ها و نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در بدنه اجرایی و ماموریت‌های دستگاه اجرایی باید تعریف و به رسمیت شناخته شود و سیلقه‌ای و چانه‌زنی نباشد.

وی افزود: وقتی گروه جهادی می‌خواهد در عرصه حضور پیدا کند، چه ما بسیج سازندگی به عنوان نهاد تصمیم‌گیرنده و خدمتگزار آنها و چه نیروهای مستقل جهادی بخواهند با نهادها و دستگاه‌های حاکمیتی رابطه‌ای پیدا کنند تا وارد عمل شوند، باید رابطه‌ها تعریف و رسمیت پیدا کرده باشد. ضمن این‌که رهبری اشاره کردند، خود گروه‌های جهادی و اعضای آن باید مراقبت در ثبات قدم خود داشته تا لغزشی پیدا نکنند. از آن طرف کسانی که قرار است تفکر جهادی را در بدنه جامعه و در میان آحاد مردم گسترش دهند، باید از خودشان مراقبت کنند تا در چنبره گروه‌های ذی‌نفع سیاسی و اقتصادی نیفتند و پاک و زلال بمانند و مبانی ارزشی که با خودشان حمل می‌کنند تا انتهاء به مقصد برسانند، لذا یکی از دغدغه‌هایی که وجود دارد، پاک ماندن نیروهای جهادی از هر گونه شائبه اقتصادی و سیاسی است.

 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۳۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت قیمت شیرخشک بعد از تغییر سیاست های ارزی

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا رستمی، با اشاره به اینکه کم فروشی و گران فروشی خط قرمز سازمان غذا و دارو است، گفت: با توجه به تغییر مؤلفه‌های تأثیر گذار بر قیمت فرآورده‌ها، تلاش می‌کنیم قیمت‌ها را به منظور حفظ زنجیره تأمین و با رویکرد حمایت از مردم مدیریت کنیم.

وی افزود: سیاست ارزی شیرخشک اطفال سال گذشته از ارز ۴۲۰۰ به ارز ترجیحی نوع دوم ۲۸۵۰۰ تومانی تغییر پیدا کرد و متعاقباً قیمت‌های جدید ابلاغ شد با توجه به اینکه قیمت افزایش پیدا کرده بود سازمان غذا و دارو بخش عمده‌ای از مابه التفاوت این افزایش قیمت را تحت پوشش یارانه ارزی قرار داد.

رستمی ادامه داد: در خصوص فرآورده‌های وارداتی، پس از عبور بیش از ۶ ماه از طرح که با مدیریت خوبی به نفع مردم انجام شد و فرآورده‌های که با ارز قبلی تأمین شده بودند، با قیمت قبلی به فروش رسید می‌توانیم به تدریج قیمت جدید را ابلاغ کنیم. لذا، اگر چه به طور طبیعی افزایش قیمت وجود دارد اما مردم هم تأیید خواهند کرد که نسبت به تورم و افزایش قیمت محصولات دیگر، محسوس نخواهد بود.

کد خبر 6084093 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ویزیت رایگان اردو‌های جهادی در مناطق محروم روستایی بخش کوهسار سلماس 
  • افشاگری علی ربیعی درباره هویت حامیان تعطیلی روز پنج شنبه به جای شنبه
  • ربیعی، وزیر اسبق کار: انتخاب تعطیلی پنج شنبه به جای شنبه متاثر از تفکری است که مقابل حاکمیت تفکر «توسعه و پیشرفت» ایستاده است
  • سردار آزمون با گل برگشت اما رم باخت
  • ۳۸۵ اردوی جهادی در خراسان جنوبی برگزار شد
  • رئیس قوه قضاییه: در بحث حجاب از فراجا خواسته شد به میدان بیاید
  • غفلت از کار جهادی باعث عقب ماندگی می شود
  • خدمت رسانی هزارو ۵۷۲ گروه جهادی خراسانی
  • اردو عهد خدمت و گروه های جهادی شهرستان سروآباد
  • وضعیت قیمت شیرخشک بعد از تغییر سیاست های ارزی