Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، داراب یزدانی صبح یکشنبه در همایش ملی عناب اظهار کرد: همایش ملی عناب در خراسان‌جنوبی این پیام را دارد که این استان رویشگاه اصلی این محصول است.
مدیرکل دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی جهاد دانشگاهی کشور و دبیر علمی همایش بیان کرد: عناب مقاوم در برابر خشکی، شوری و گرما است و از این جهت کشت آن بسیار مناسب اقلیم خراسان‌جنوبی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۹۳ مقاله به همایش ملی عناب رسید

یزدانی با بیان اینکه ۹۳ مقاله به دبیرخانه همایش ملی عناب رسید، ادامه داد: در نهایت ۶۵ مقاله برای شرکت در همایش پذیرفته شد که تعدادی از آنان به صورت سخنرانی ارائه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بحران قرن، مسئله مهم و حیاتی آب است، افزود: بسیاری از اراضی کشور در اقلیم خشک و فراخشک قرار دارند و از طرف دیگر اراضی کشاوری به آب وابسته است.

مدیرکل دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی جهاد دانشگاهی کشور و دبیر علمی همایش گفت: خراسان‌جنوبی از چهار استان کم باران کشور محسوب می‌شود و متوسط بارندگی در آن تنها ۱۱۴ میلی متر است.

یزدانی با بیان اینکه بهینه‌سازی تولید و فرآوری زرشک، عناب و زعفران در جهاد کشاورزی از سال ۹۵ آغاز شد، بیان کرد: متأسفانه در حوزه فرآوری به عناب کم لطفی شده است.

وی ادامه داد: شش شربت عناب به عنوان داروی طب سنتی مجوز گرفته است و به جز این موارد اقدام خاص دیگری در حوزه فرآوری عناب صورت نگرفته است.

ولی الله مظفریان، دانشیار موسسه جنگل‌ها و مراتع کشور نیز در این همایش اظهار کرد: در ایران امروزه طب سنتی به طب گیاهی تغییر نام داده است و تأکید طب سنتی بر استفاده از گیاهان دارویی متعدد است.

۴۰۰ گونه گیاه دارویی در بازار طب سنتی وجود دارد

وی بیان کرد: ۴۰۰ گونه گیاه دارویی در بازار طب سنتی وجود دارد و مورد استفاده مردم قرار می‌گیرد.

دانشیار موسسه جنگل‌ها و مراتع کشور ادامه داد: اطلاعات اکثر افراد در حوزه گیاهان دارویی بر اساس شنیده‌ها است و کمتر از پژوهش کاربردی بهره گرفته شده است.

مظفریان افزود: اگر عناب و زعفران وارد سفره غذایی مردم شود، بی شک در افزایش سلامت در جامعه نقش آفرین خواهد بود.

کد خبر 4701403

منبع: مهر

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی عناب بیرجند هفته دولت بوشهر قزوین شیراز شهرکرد ایلام عید غدیر خم گرگان یاسوج خطبه های نماز جمعه کهگیلویه و بویراحمد سانحه تصادف اربعین حسینی استانداری سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۳۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدیو) هدف قرار گرفتن دو پایگاه آمریکایی در سوریه

پایگاه آمریکایی در فرودگاه الجیر در شمال حسکه سوریه هدف حمله پهپادی قرار گرفت.

به گزارش مهر به نقل از المیادین، دومین پایگاه آمریکا در سوریه نیز طی کمتر از یک ساعت هدف قرار گرفت.

در این ارتباط گفته شده است که پایگاه میدان نفتی العمر با ۴ موشک و پایگاه خراب الجیر با ۳ موشک و یک پهپاد هدف قرار گرفتند.

گفته شده است که اطلاعات دقیق از تلفات مستقیم در داخل پایگاه آمریکایی در خراب الجیر خبر می‌دهد.

هدف قرار دادن دو پایگاه آمریکایی حدود دو ماه پس از توقف هدف گیری پایگاه‌های آمریکایی در شرق سوریه صورت می‌گیرد.

ساعاتی پیش یک پایگاه آمریکایی در فرودگاه الجیر در شمال حسکه سوریه پس از هدف قرار گرفتن توسط یک پهپاد با انفجاری مهیب روبرو شد.

خبرگزاری رویترز هم به نقل از دو منبع امنیتی گزارش داد که حداقل ۵ موشک از شهر زمار عراق به سمت پایگاه نظامی آمریکا در شمال شرق سوریه شلیک شد.

همچنین خبرنگار المیادین اعلام کرد که صدای انفجار از پایگاه آمریکایی در روستای گرین نزدیک میدان نفتی العمر در حومه دیرالزور در شرق این کشور سوریه شنیده شده است.

یک منبع امنیتی عراقی نیز تائید کرد که ۵ فروند موشک از منطقه شمال غربی موصل به سمت پایگاه آمریکایی در پایگاه الجیر در سوریه شلیک شده است.

با شروع بحران سوریه در سال ۲۰۱۱ آمریکا به دنبال تضعیف این کشور، تجزیه و در نهایت ساقط کردن نظام بشار اسد در این کشور برآمد، اما پس از گذشت حدود یک دهه، این هدف‌ها تحقق نیافت. در نتیجه «بشار اسد» رئیس جمهوری این کشور ماندگار و آغوش کشور‌های عربی بار دیگر روی دمشق باز شد. اوایل بهمن ماه، نشریه «فارن پالیسی» به نقل از منابع آگاه فاش کرد که آمریکا در حال برنامه‌ریزی برای خروج از سوریه است و این نشریه به نقل از مقامات آمریکایی خبر داد: کاخ سفید دیگر اهمیتی برای مأموریت آمریکا در سوریه قائل نیست و مأموریت نیرو‌های آمریکایی در سوریه را غیرضروری می‌داند.

این گزارش اضافه کرد: بحث‌هایی در واشنگتن درباره تاریخ خروج نیرو‌های آمریکایی از سوریه در جریان است؛ اما زمان آن تا کنون مشخص نشده‌است. همزمان با فارن پالیسی، رسانه آمریکایی «پولیتیکو» نیز به نقل از سه مقام ارشد دولت آمریکا گزارش داد که مذاکراتی درباره خروج نظامیان آمریکایی از سوریه جریان دارد.

در عین حال حملات اخیر گروه‌های مقاومت علیه پایگاه نظامی آمریکا در سوریه و دیگر مناطق بیش از هرچیز تحت تأثیر تحولات غزه و ادامه جنگ علیه فلسطینی‌ها صورت می‌گیرد.

بسیاری از گروه‌های مقاومت در منطقه اعلام کرده‌اند که هدف قرار دادن اهداف و منافع آمریکایی در منطقه تا زمان توقف کامل جنگ علیه غزه ادامه خواهد داشت.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • نیوزویک: آمریکا رو به افول است
  • ممنوعیت عرضه دارو‌های گیاهی در عطاری‌ها
  • قرار گرفتن گل محمدی در برنامه‌ی توسعه‌ی کشت استان یزد
  • آلرژی و حساسیت فصلی رو به این میوه کوچک و خوشمزه بسپارید
  • (ویدیو) هدف قرار گرفتن دو پایگاه آمریکایی در سوریه
  • گیاهی که در قرون وسطی از آن شربت جوانی می‌ساختند
  •  تمدید ارسال مقاله به همایش بین المللی زیستن با کیفیت
  • پیگیری ایجاد کنسرسیوم در حوزه گیاهان دارویی و فرآورده‌های طب سنتی
  • پیگیری ایجاد کنسرسیوم گیاهان دارویی و فرآورده‌ های طب سنتی
  • بازار پنج هزار میلیارد دلاری در انتظار حوزه گیاهان دارویی و فرآورده‌های طب سنتی