Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-24@22:30:16 GMT

قابلیت اصلاح خودکار به جیمیل افزوده شد

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۸۴۳۶۹

قابلیت اصلاح خودکار به جیمیل افزوده شد

ایتنا - به تازگی قابلیت و امکانات جدیدی به سرویس پست الکترونیک جیمیل افزوده شده است تا به صورت خودکار اشتباهات املایی و دستوری را تشخیص داده و اصلاح کند.

به نظر می‌رسد که گوگل به عنوان شرکت توسعه‌دهنده سرویس پست الکترونیک جیمیل تصمیم گرفته است تا قابلیت‌های مبتنی بر فناوری هوش مصنوعی را به پلت‌فرم جیمیل خود اضافه کند و بدین ترتیب اشتباهات املایی و دستوری که کاربران در متون نوشتاری خود ثبت کرده‌اند را به صورت اتوماتیک شناسایی و اصلاح کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایتنا از ایسنا، با اینکه سرویس‌هایی نظیر گرامرلی همواره در تلاش بودند تا کیفیت متون نوشتاری کاربران را در فضای مجازی بهبود ببخشند، اما حالا گوگل به نظر می‌رسد که می‌خواهد قابلیت و امکانات جدیدی را به جیمیل اضافه کند تا کاربران بتوانند به راحتی و سهولت بیشتری اشتباهات خود را اصلاح کنند.

گوگل با انتشار گزارش و بیانیه جدیدی اعلام کرده است که کاربران با تایپ کاراکترهای متنی و پس از اتمام نوشتن کلمات و جملات موردنظر، از سوی هوش مصنوعی گوگل پیشنهاداتی را به صورت خودکار دریافت می‌کنند که به تشخیص سریع اشتباهات املایی و دستوری  و همچنین اصلاح عبارات نادرستی که کیفیت متن نوشته شده کاربران را پایین می‌آورد، کمک بسزایی می‌کند.  

کارشناسان بر این باورند که گوگل به سرعت در تلاش است تا با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین همچون هوش مصنوعی، امکانات و قابلیت‌های جدید و منحصر بفردی را به پلت‌فرم سرویس پست الکترونیک جیمیل اضافه کند و بدین ترتیب گوی رقابت را از سایر سرویس‌های پست الکترونیک در جهان برباید.  

منبع: ايتنا

کلیدواژه: جیمیل ایمیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۴۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از پابند الکترونیک در خوزستان ۲۱ درصد افزایش یافت

رئیس کل دادگستری خوزستان گفت: استفاده از پابند الکترونیک برای زندانیان به عنوان یک نهاد ارفاقی در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن، ۲۱ درصد افزایش یافت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان علی دهقانی امروز _دوشنبه سوم اردیبهشت_ در جلسه کمیته کاهش جمعیت کیفری استان، اظهار کرد: در حالی که در سال ۱۴۰۱، تعداد ۷۱۰ نفر از زندانیان واجد شرایط از پابند الکترونیکی بهره مند شدند، این رقم در سال گذشته به ۸۶۵ فقره رسید.

وی افزود: کاهش جمعیت کیفری در ایجاد فضای مناسب اصلاح و بازپروری مجرمان در ندامتگاه‌ها اهمیت بسزایی دارد، با استفاده صحیح از مجازات‌های جایگزین حبس و نهادهای ارفاقی قانونی از جمله نظام نیمه آزادی، فرصت و فضای بیشتری برای اصلاح مجرمان حرفه‌ای که بیرون بودن آنان از زندان برای جامعه خطرناک است، فراهم می‌شود.

رئیس کل دادگستری خوزستان با بیان این که افرادی می‌توانند از این ارفاق‌ها بهره‌مند شوند که در برنامه‌های اصلاحی زندان شرکت داشته و به تعهدات خود در زندان عمل کرده باشند، خاطرنشان کرد: در همین راستا جمعیت زندان‌ها باید به صورت مرتب رصد و با پالایش افراد واجد شرایط شناسایی شوند.

دهقانی تصریح کرد: استفاده از پابند الکترونیک در نظام نیمه‌آزادی فرصتی برای مرتکبان فراهم می‌کند که مجازات حبس خود را در کنار خانواده و در محل اشتغال خود بگذرانند و چنانچه فردی شرایط استفاده از این فرصت را قبل از انتقال به زندان داشته باشد، باید این موضوع مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به ضرورت ایجاد ساز و کار مناسب در خصوص کاهش بازداشت‌های موقت و کوتاه مدت، اضافه کرد: اقامت کوتاه متهمین در زندان‌ها، نه تنها فرصت اصلاح آنان و استفاده از شرایط مفیدی همچون حرفه‌آموزی را برای آنان فراهم نمی‌کند بلکه موجب ناهمگونی جمعیت مددجویان می‌شود.

رئیس کل دادگستری خوزستان با اشاره به ماده ۵۱۳ قانون آئین دادرسی کیفری در خصوص انتقال زندانی به محل سکونت وی، تصریح کرد: طبق تبصره ۳ این ماده، در صورتی که محل اقامت محکوم به حبس، خارج از حوزه دادگاه صادرکننده حکم باشد، نامبرده برای تحمل ادامه حبس به زندان محل اقامت خود منتقل می‌شود؛ مگر اینکه این امر موجب مفسده باشد که در این صورت با تشخیص قاضی صادر کننده رأی قطعی، به نزدیک‌ترین زندان به محل اقامت خود منتقل می‌شود و هزینه انتقال نیز از محل اعتبارات قوه قضائیه پرداخت می‌شود.

دهقانی ادامه داد: بر همین اساس سال گذشته ۱۸۴ زندانی از استان خوزستان به زندان محل سکونت خود منتقل شدند و برای مابقی زندانیان مشمول این ماده قانونی نیز به زودی تصمیم‌گیری خواهد شد.

کد خبر 746926

دیگر خبرها

  • اقدام جهادی اصلاح و سرویس فیدر ۲۰ کیلو ولت دو مداره آوج و شهیدآباد
  • وابستگی عاطفی کاربران به دستیارهای هوش مصنوعی
  • هشدار محققان گوگل: کاربران ممکن است به دستیار‌های هوش مصنوعی وابستگی عاطفی پیدا کنند
  • نوآوری‌های ادامه‌دار با کمک هوش مصنوعی / ساخت دوربین و سمعک پردازشگر صدا و تصویر
  • هوش مصنوعی گوگل روی موبایل کارآمدتر می‌شود
  • کوتاه‌تر شدن مراحل درخواست خودرو در تپسی
  • با واتس‌اپ بدون اینترنت، فایل منتقل کنید
  • با واتساپ بدون اینترنت ، فایل منتقل کنید
  • تصاویر واقعی از گوگل پیکسل ۸A منتشر شد/ پرچمدار گوگل در رنگ‌های جدید در راه است
  • استفاده از پابند الکترونیک در خوزستان ۲۱ درصد افزایش یافت