Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@17:05:54 GMT

نمایشگاه بزرگداشت شجریان همزمان در ۲ گالری

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۸۴۳۸۵

نمایشگاه بزرگداشت شجریان همزمان در ۲ گالری

گالری‌های نگر و ایده پارسی به صورت همزمان به مناسبت زادروز محمدرضا شجریان، نـمایشگاه گروهی نـقاشی‌خط و خـوشنویسی برگزار می‌کنند.

به گزارش ایسنا، نمایشگاه نقاشی‌خط و خوشنویسی با عنوان «بخوان ای خسرو آواز ایران» و به کیوریتوری ۱۰۰هنر (عباس مشهوری و فرزانه تجری) ۲۹ شهریور ماه به صورت همزمان در گالری‌های نگر و ایده پارسی آغاز به کار می‌کند و تا سوم مهر ماه نیز ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این نمایشگاه آثار هنرمندانی چون مراد فتاحی، علی مختاری، جعفرعلی سروی همپا، مسعود فضل اللهی، بهنام مرادی، امیرشجاع شجاعی‌پور، مرتضی علیپور، حمیدرضا اکبری، جواد یوسف‌زاده، ایرج شاهمرادی، الهام جهانفرد، سهیلا احمدی، علی حسن پوررحیم، حسن نائینی، محمدرضا جوادی‌نسب، محمد علی سبزه‌کار، رسول مرادی، مجتبی سبزه و ...به نمایش گذاشته می‌شود.

گالری نگر در خیابان قیطریه، ضلع جنوبی پارک، خیابان روشنایی، کوچه دلارام، پلاک ۳۳ واقع شده است. ساعت بازدید از این نمایشگاه هر روز (به غیر از شنبه‌ها و پنجشنبه‌ها) از ساعت ۱۵ الی ۲۰ اعلام شده است. 

گالری ایده پارسی نیز در خیابان شریعتی، خیابان کلاهدوز، نرسیده به سه‌راه نشاط، کوچه اله‌وردی آذر، پلاک ۲۸ واقع شده است. ساعت بازدید از این نمایشگاه نیز هر روز به غیر از پنجشنبه‌ها از ساعت ۱۷ الی ۲۰ فراهم است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: محمدرضا شجريان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۴۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناسا در مریخ با مشکلی بزرگ مواجه شد

به گزارش خبرآنلاین، بازیابی خاک و سنگ‌های مریخ برای دهه‌ها در فهرست کارهای ناسا بوده است، اما با افزایش هزینه‌ها، انجام آن به آینده موکول می‌شود. یک بررسی مستقل، مجموع هزینه‌ها را بین هشت تا ۱۱ میلیارد دلار، با تاریخ رسیدن به زمین در سال ۲۰۴۰ نشان داده است که این حدود یک دهه دیرتر از زمان اعلام شده است.

به نقل از ایسنا، بیل نلسون(Bill Nelson)، مدیر ناسا می‌گوید که این تاریخ خیلی دیر است. او از صنایع خصوصی و مراکز آژانس فضایی می‌خواهد تا گزینه‌های دیگری برای بازسازی پروژه ارائه دهند. با توجه به اینکه ناسا با کاهش کلی بودجه مواجه است، او می‌خواهد از لغو پروژه‌های علمی دیگر برای تامین مالی پروژه بازگشت نمونه مریخ جلوگیری کند.

او در یک کنفرانس خبری گفت: ما می‌خواهیم هر ایده جدید و تازه‌ای را که می‌شود دریافت کنیم.

مریخ نورد استقامت(Perseverance) ناسا از زمان فرودش روی مریخ در سال ۲۰۲۱ در دهانه جیزرو(Jezero) مریخ که دلتای یک رودخانه باستانی است، ۲۴ نمونه هسته را در لوله‌های خود جمع آوری کرده است. هدف آن جمع‌آوری بیش از ۳۰ نمونه برای جست‌وجوی نشانه‌های احتمالی حیات باستان در مریخ است.

آژانس فضایی ناسا می‌خواهد برخی از نمونه‌های جمع‌آوری‌شده را در دهه ۲۰۳۰ با هزینه بیش از هفت میلیارد دلار به زمین برساند. این امر مستلزم فضاپیمایی است که برای دریافت لوله‌ها به مریخ می‌رود و از روی سیاره به سمت زمین پرتاب می‌شود. سپس باید با فضاپیمای دیگری که نمونه‌ها را به زمین می‌آورد در مدار مریخ ملاقات کند.

رئیس ماموریت علمی ناسا، نیکی فاکس(Nicky Fox)، در کنفرانس خبری از اعلام احتمالی اینکه چه زمانی ممکن است نمونه‌ها به زمین برسند، با توجه به برنامه و جدول زمانی جدید، یا حتی تعداد نمونه‌هایی که ممکن است بازگردانده شوند، خودداری کرد.

دانشمندان مشتاق هستند نمونه‌های بکر مریخ را در آزمایشگاه‌های خود تجزیه و تحلیل کنند که تجهیزات‌ آنها بسیار پیشرفته‌تر از تجهیزات آزمایش ابتدایی انجام شده توسط فضاپیماها در خود سیاره سرخ است. به گفته ناسا، برای تایید هرگونه شواهدی مبنی بر وجود حیات میکروسکوپی که قدمت آن به میلیاردها سال قبل از جریان آب روی این سیاره برمی‌گردد، به چنین آزمایش عمیقی نیاز است.

نلسون می‌گوید که این نمونه‌ها به ناسا کمک می‌کنند تا تصمیم بگیرد که فضانوردان در دهه ۲۰۴۰ به کدام بخش مریخ بروند.

آزمایشگاه پیشرانش جت ناسا در پاسادنا، کالیفرنیا، مسئول پروژه نمونه بود. این آزمایشگاه اوایل سال جاری به دلیل کاهش بودجه صدها نفر از کارکنان خود را اخراج کرد. نلسون به دنبال ایده‌هایی از سراسر آژانس فضایی است و امیدوار است تا اواخر پاییز هر ایده‌ ممکنی را دریافت کند.

۵۸۵۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896219

دیگر خبرها

  • گالری گردی آخر هفته در نمایشگاه‌های جدید تهران
  • تدوین برنامه های فرهنگی هنری و ورزشی در مراغه
  • ایده‌ای جالب و بهداشتی برای استفاده در مکان‌های عمومی (فیلم)
  • برق برخی مناطق ۷ شهرستان گیلان فردا قطع می‌شود
  • ◄ اجلاس اکو همزمان با نمایشگاه ریلی/ نمایشگاه یازدهم کلید خورد
  • برنامه‌های فرهنگی در اردبیل رشد ۴۰۰ درصدی دارند
  • ناسا در مریخ با مشکلی بزرگ مواجه شد
  • در راستای حفظ قند پارسی / شکر بودن شرط دارد
  • قطعی برق در ۵ شهرستان گیلان
  • رژه یگان‌هایِ مستقر در استان کرمان، فردا همزمان باروز ارتش