Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سیاسی ایلنا، حسین مقصودی  در جلسه علنی امروز ( یکشنبه، ۳ شهریورماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور  از قوه قضائیه، وزارت اطلاعات و سازمان بازرسی اطلاعات سپاه برای اقتدار در مبارزه با فسادهای اقتصادی بزرگ و کلان تشکر کرد و گفت: انتظار می‌رود این حرکات و اقدامات تداوم داشته باشد.

عضو کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس شورای اسلامی، خطاب به نمایندگان مجلس، رئیس جمهور و وزرا افزود: می خواهم نیم نگاهی به تاریخ و تاثیرگذاری سبزوار در ایران، اسلام و دفاع مقدس و از سویی وضعیت غم انگیز و پرغصه و مشکلات امروز این شهر داشته باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تاریخ سبزوار چنان با تاریخ ایران در هم آمیخته شده که در برخی از اعصار وقتی سرگذشت سبزوار را مطالعه می کنیم مانند آن است که تاریخ ایران را مطالعه کردیم و وقتی از تاریخ ایران می‌گوییم در واقع سرگذشت سبزوار را مطالعه کردیم.

سخنگوی فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی و اداری مجلس دهم، یادآور شد: نگاهی عالمانه و نقادانه  به تاریخ سبزوار جهان اسلام و تاریخ ایران نشان می‌دهد که در هر جا نامی از تاریخ ایران هست حتماً ردپایی از  سبزواری‌ها وجود دارد.

مقصودی با بیان اینکه بزرگترین دیوانسالاران ایرانی از سبزوار ظهور کردند، گفت: از جنگاوران سبزواری تا سرداران شهدای دفاع مقدس و  شهدای مدافعان حرم زبانزد عام و خاص هستند.

 وی ادامه داد: مسجد جامع سبزوار از قیام سربداران تا دفاع مقدس قدمگاه حرکت قیام سربداران بسیجیان  و مدافعان حرم برای حرکت به میعادگاه عاشقان و همین مکان میزبان شهدای سربداران از شهدای دفاع مقدس مدافعان حرم بوده است؛  اما امروز سبزوار با این قدمت تاریخ خسته، افسرده و پژمرده است و نیاز به کمک شما نمایندگان دارد و در این اوضاع و شرایط و این روزها دستان و شانه‌های خسته سبزوار نیاز به کمک نمایندگان و دولت دارد.

 این نماینده مردم در مجلس دهم، افزود: حاشیه نشینی در سبزوار، بیکاری جوانان، افزایش اعتیاد و سن بالای ازدواج، بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی، افزایش طلاق‌های عاطفی شایسته نام و تاریخ و قدمت ایران نیست.

سخنگوی فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی و اداری مجلس دهم، از نمایندگان مجلس خواستار نگاهی عمیق  و عالمانه برای حل مشکلات سبزوار شد و تصریح کرد: روستاهای تاریخی سبزوار در حال خالی شدن از سکنه هستند؛ مردم سبزوار در تاریخ سبزوار ظلم تاریخی مجلس ششم و دولت هفتم را در بحث  تقسیمات کشوری هیچ وقت از یاد نخواهم برد زیرا حق سبزوار ضایع شد.

 نماینده مردم سبزوار، جوین و جغتای در مجلس شورای اسلامی خطاب به نمایندگان و رئیس جمهور گفت: نگاه توسعه محور  و عدالت محور فقط به محرومیت‌ها مشکلات سبزوار این ایران کوچک، تنها راه چاره ایجاد استان سربداران با مرکزیت سبزوار و هفت شهرستان تابعه است؛ امیدوارم آقای روحانی و نمایندگان با این اقدام مهم بدهی خود را  تاریخ ایران و سبزوار  ایفا نمایند.

 عضو کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: مشکلات راه آهن سبزوار و جاده‌های سبزوار و  در بسیاری از موارد و موانعی که باعث شده امروز پیشرفت و توسعه در سبزوار نباشد باید حل و فصل شوند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اعتیاد قوه قضائیه مجلس شورای اسلامی مشکلات نماینده مردم در مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۴۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موسیقی ایران به پاپ منحصر شده است/ تاریخ انقضای موسیقی‌های بی سر و ته تمام می‌شود

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ کسری حاجی‌زاده خواننده، آهنگساز، تهیه کننده، مدیر هنری و مدیر شرکت فرهنگی و هنری «نوای هنر آرنا» است. وی از کودکی شروع به آموزش موسیقی و پیانو کرد و پس از یادگیری و اجرای چندین کنسرت هنرجویی علاقه‌مند به آواز شد. پس از فراگیری آواز کلاسیک و پاپ به عضویت گروه کُر و ارکستر «آوای شفق» درآمد و در چندین کنسرت در تالار وحدت، تالار اندیشه، سالن محک، ایوان شمس و … حضور داشت.

او همچنین به عنوان مدیر هنری سابقه همکاری با شبکه‌های مختلف تلویزیونی و همچنین برنامه تلویزیونی «باهمستان موسیقی» را دارد و در تولید و انتشار چندین هزار قطعه موسیقی به عنوان مدیر تولید و مدیر پخش نقش بسزایی داشته است. با این هنرمند گفت‌وگویی انجام دادیم از نظرتان می‌گذرد:

کمی درباره مشکلات گروه کُر در ایران صحبت کنید.

مشکلاتی که درباره هنر در ایران وجود دارد فقط مختص به گروه‌های کُر نیست ولی بیشترین مشکلات مختص گروه‌های کر و ارکستر‌ها است. مگر می‌شود از هیچ سمت حمایتی از این گروه‌ها نشود؟ آنقدر بی تفاوتی به گروه‌های کُر و ارکستر‌ها شده است که بیشتر آنها تعطیل شده‌اند و دیگر کسی تمایل به همکاری ندارد و ترجیح می‌دهند یا در گروه‌های پاپ فعالیت کنند یا به کار‌های غیر از موسیقی بپردازند. متاسفانه نه حمایت از سوی ارگانی صورت می‌گیرد و نه اطلاع رسانی درستی از این گروه‌ها می‌شود در نتیجه انگیزه‌ای برای اعضای این گروه‌ها نمی‌ماند.

مخاطب امروز با کنسرت‌های گروه کُر ارتباط برقرار می‌کند؟

مخاطب امروز پذیرای چیزی است که آن را ببیند. وقتی کسی غذایی را نه هرگز دیده و نه هرگز خورده معلوم است که پذیرای آن نمی‌شود. تمام تبلیغات، تمام سالن‌ها و تمامی رسانه‌ها تمایل زیادی برای نشان دادن این گروه‌ها ندارند، چون سال‌های سال است که فقط به موسیقی پاپ اهمیت داده شده و درآمد بالایی از این راه دارند. انگار موسیقی پاپ انحصار موسیقی ایران شده است. نه فقط گروه‌های کر بلکه ما در چند سال اخیر تبلیغاتی از اجرا‌های سنتی، گروه‌های بانوان و دیگر گروه‌ها هم نمی‌بینیم.

چه مخاطبانی جذب این کنسرت‌ها می‌شود؟

متاسفانه الان مخاطبانی که عاشقانه این فضا را دوست دارند یا از قدیم با این گروه‌ها آشنا بودند فقط مخاطب این کنسرت‌ها هستند. مشکل ما ریشه‌ای است و زمان می‌برد تا حل شود. آموزش‌هایی که در فضای مجازی داده می‌شود به این مشکلات دامن زده است. بیشتر اساتیدی که واقعا سواد بالایی در موسیقی دارند بیکار نشسته اند تا عده‌ای با آموزش‌های تجربی بدون اصول این مشکلات را بیشتر کنند.

در کشور‌های دیگر به چه صورت است؟

بر خلاف ایران در کشور‌های اروپای غربی از دوران رنسانس با این فضا آشنایی دارند و در کلیسا‌ها گروه‌های کر فعالیت داشتند و آواز‌های مذهبی اجرا می‌کردند و در دوران باروک به اوج خودش رسید. علاوه بر آن وقتی از دوران کودکی در مدارس موسیقی تدریس می‌شود همه افراد گوش موسیقیایی دارند و درست را از غلط به راحتی تشخیص می‌دهند. برای همین است که خوانندگان آنها همه بسیار کوک و ژوست اجرا می‌کنند، چون مردم به راحتی فالش خواندن خواننده را متوجه می‌شوند. علاوه بر تمامی این جریانات مردم تصمیم می‌گیرند که چه نوع موسیقی را گوش دهند نه اینکه برای آنها تصمیم گرفته شود.

آیا ارکستر و گروه کر در ایران با شکست مواجه شده است؟

هنر همیشه راه خودش را پیدا می‌کند و یک زمانی تاریخ انقضای این موسیقی‌های بی سر و ته هم تمام می‌شود، اما با سیاست‌های گرفته شده در ارتباط با ارکستر‌ها و گروه‌های کر فعلا دچار یک خفقان بزرگی شدیم که امیدوارم به زودی با حمایت مسئولین از این بحران بزرگ عبور کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روزی به نام سنه / از قدمت شهر سنندج چه می‌دانید؟
  • توجه به قرآن، بسیاری از مشکلات امروز ما را حل می‌کند
  • پس لرزه برگزاری جلسه مجلس و دولت در دفتر قالیباف نه صحن مجلس
  • تمام تلاش‌مان را می‌کنیم تا مشکلات دارویی برطرف شود
  • موسیقی ایران به پاپ منحصر شده است/ تاریخ انقضای موسیقی‌های بی سر و ته تمام می‌شود
  • نقدعلی، نماینده مجلس: نیروی انتظامی قبل از آنکه لایحه حجاب به سرمنزل مقصود برسد پیش‌دستی کرد؛ قدردان شماییم/ نمایندگان نسبت به معیشت این عزیزان اقدام کنند که هر روز شهدایی را تقدیم می‌کنند
  • کنایه ذوالنوری به قالیباف: اگر رئیس شوم، از بیرون به صورت اتوبوسی جمعیت ناآشنا به مجلس نمی‌آورم
  • سردار دادگر: بصیرت و دشمن شناسی علمای اهل سنت شایسته تحسین است
  • خودکشی ۶۰ جوان بدلایل فقر، اعتیاد و بیکاری
  • افزایش تعداد نمایندگان در دستورکار مجلس/اسامی متاخران امروز