Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، بیت الله عبداللهی در نشست علنی امروز  مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی گفت: سیب باغداران حوزه انتخابیه من در حالی که سال های قبل صادر می شد، در سال جاری صادر نمی شود، به همین جهت محصولی که ۳ هزار تومان هزینه تولید آن است باید به مبلغ ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ تومان در بازارهای داخلی به فروش برسد که مشکلات فراوانی را برای باغداران ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باغداران کود و سم را به قیمتی گران تهیه می کنند، بیان کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت باید فکری به حال صادرات سیب کند، در غیر اینصورت باغداران درختان خود را قطع کرده و مشکلات فراوانی به دنبال خواهد داشت.

وی افزود: مدارس اکنون در حال باز شدن هستند و معلمان نیز مشکلات فراوانی دارند، هرچه سریعتر وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش باید به مجلس معرفی شود.

عبداللهی گفت: احداث راه جانقور – بخشایش از سال ۹۷ موافقت نامه دارد و عدم اجرای این پروژه با وجود اینکه اعتبار لازم را دارد باعث شرمندگی است.

 

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۵۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات گوشت آفریقایی و تانزانیایی به ایران

معاون سازمان توسعه تجارت گفت: گوشت گرم از کنیا، آفریقای جنوبی و تانزانیا به ایران وارد می‌شود.

به گزارش اقتصاد ۱۰۰، وی افزود: سال گذشته برنامه‌ریزی شد تا در یک سند ۵ ساله تجارت دو کشور به ۵ میلیارد دلار دست یابیم. همچنین رؤسای جمهور ایران و پاکستان برای تحقق تجارت ۱۰ میلیارد دلاری توافق کرده‌اند.

معاون سازمان توسعه تجارت ایران افزود: موافقت‌نامه تجارت آزاد با اوراسیا نیز در انتظار مصوبه مجلس است. طرف‌های مقابل ما قول داده‌اند که تا پایان بهار امسال مصوبه مجلس را می‌گیرند و لذا ما نیز امیدواریم قبل از پایان دوره مجلس فعلی مصوبه مجلس را دریافت کنیم.

وی در خصوص تجارت ایران و قاره آفریقا اظهار کرد: قاره آفریقا هزار و ۲۰۰ میلیارد دلار تجارت دارد لذا بازار کشور‌های آفریقایی بسیار بزرگ است و در حوزه‌های مختلف از جمله معدن، نفت، گاز، پتروشیمی و … می‌توان در این کشور فعالیت کرد و در حوزه‌های مختلف با توجه به مواد اولیه موجود در این کشور می‌توان برای تولید مشترک برنامه‌ریزی کرد.

قنادزاده در پاسخ به این سوال که آیا قرار است یک هیأت تجاری از کره شمالی نیز برای بازدید از نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی به ایران بیاید، گفت: هنوز هیأتی وارد نشده است. تا قبل از برگزاری نمایشگاه و حضور کشور‌های مختلف در نمایشگاه نمی‌توانیم بگوییم به طور قطع چه کشوری برای بازدید از این نمایشگاه حضور خواهد داشت.

وی در خصوص گوشت‌های وارداتی از آفریقا بیان کرد: گوشت گرم از کنیا، آفریقای جنوبی و تانزانیا به ایران وارد می‌شود.

دیگر خبرها

  • واردات گوشت آفریقایی و تانزانیایی به ایران
  • تلاش های اصحاب رسانه در برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره خبرگان رهبری قابل تقدیر است
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • واردات گوشت از آفریقا به کشور
  • تمام تلاش‌مان را می‌کنیم تا مشکلات دارویی برطرف شود
  • هشدار سرمازدگی به باغداران همدانی
  • هیئت بلندپایه ‎ترکمنستان وارد کابل شد
  • بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی کمبود دارو در کشور
  • غرب فرهنگ خود را بر دیگر کشورها تحمیل نکند
  • باغداران مبارزه به موقع با آفات درختان مرکبات را جدی بگیرند