Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران، سردار سرتیپ پاسدار غلامرضا سلیمانی در همایش سالانه تعالی اساتید و نخبگان بسیجی حوزه‌های علمیه استان‌های قم، خراسان رضوی، تهران بزرگ و اصفهان که صبح امروز در مجمتع فرهنگی آموزشی امامت برگزار شد، اظهار کرد: بیاینه گام دوم و صدور آن توسط رهبر معظم انقلاب، می‌تواند سرفصل جدیدی در تاریخ انقلاب اسلامی باشد و بسیج نیز در پنجم آذر ماه سال جاری به چهلمین سالگرد تشکیل خود می‌رسد و تقارن این دو با هم، ماهیت تشکیلات بسیج را بیان می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در بیاینه گام دوم مخاطب جوانان بوده‌اند، تصریح کرد: بسیج به عنوان نهاد اجرایی انقلابی کشور که دارای افتخارات زیادی است، می‌تواند نقش اساسی و تعیین کننده در موفقیت هرچه بیشتر و کامل این بیاینه داشته باشد، تحقق این هدف الزاماتی به دنبال دارد که در سازمان بسیج یکی از رسالت‌های سازمان بر این مترتب است.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین یادآور شد: حضور بسیج در دهه اول انقلاب بسیار اعجاب برانگیز است؛ بسیج در پیروزی انقلاب اسلامی با به میدان آوردن مردم متدین و انقلابی و با تکیه بر فرهنگ تشیع توانست در مقابل قوی‌ترین حکومت منطقه غرب آسیا به پیروزی برسد، نه تنها در مقابل این حکومت، بلکه ۶۰ هزار مستشار نظامی نیز در کشور حضور داشتند.

سلیمانی خاطرنشان کرد: ملت ایران همان روزی که حکومت در دستشان نبود، آمریکا را شکست دادند. این قدرت بسیار بزرگی است، برای اولین بار در قرون متمادی که مبارزات علمای اسلام در اعصار مختلف به عرصه ظهور رسیده بود، ولی نتوانسته بود پیروزی تضمین‌کننده‌ای داشته باشد اسلام ناب به پیروزی رسید و اداره جامعه را به دست گرفت.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه در حکومت‌های غربی احزاب واسطه بین حکومت و مردم هستند، عنوان کرد: امام راحل (ره) مکتب جدیدی را بنیان گذاشت و فرمان تشکیل بسیج را صادر کرد، بسیج بود که با حضورش در میدان نبرد تفکر عاشورایی و علوی را در جبهه ترویج داد، مردم کوچه و بازار از مساجد جوشیدند، هزاران شهید تقدیم کردند و مکتب دفاعی و باور ما می‌توانیم را ایجاد کردند.

وی ادامه داد: امسال در نظر داریم برای ۹۲ هزار شهید بسیجی کنگره برگزار کنیم. ما ۳۶ هزار شهید دانش‌آموز داریم، ۹۲هزار شهید بسیج نشان دهنده این است که مردم عادی بدون آموزش، در بالاترین سطوح نقش‌آفرینی کردند و عامل موفقیت جمهوری اسلامی شدند.

سلیمانی اظهار کرد: همه این‌ها به گنجینه تبدیل شد و امروز یک مکتب دفاعی امنیتی داریم که می‌تواند در دنیا مورد الگو قرار گیرد و هر جا مورد الگو قرار گرفت پیروزی‌ها را به دنبال داشت.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ضمن بیان اینکه حضور سازمان یافته جوانان و نوجوانان در راستای بیانیه گام دوم برای تحقق فرامین رهبر معظم انقلاب از اصلی‌ترین رسالت های بسیج است، تصریح کرد: رهبری نگاه دیگری به بسیج دارند مبنی بر اینکه بسیج باید اعتلا کند و در شرایط بهتری قرار گیرد، برای اینکه بسیج بتواند نقش خود را در راستای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب ایفا کند باید به وضع بسیج توجه کنیم، باید در بحث بسیج آسیب‌شناسی کنیم.

وی یادآور شد: ما باید مسئله‌شناسی کنیم، 160 هزار رده در کشور داریم که بخشی از آن‌ها بیرون از مساجد است و باید به داخل منتقل شود، ۶۰ هزار واحد دانش‌آموزی و ۳۸ هزار واحد قشری داریم، متاسفانه بخش قابل توجهی از این‌ها غیرفعال هستند.

سلیمانی اضافه کرد: در زمینه اردوهای جهادی اگر هر پایگاه دو دسته اردوی جهادی سازماندهی کند ۱۰۸هزار اردوی جهادی داریم، اگر پایگاه‌ها فعال شوند بسیاری از انتظارت برآورده می‌شود، این‌ها در قالب حلقه‌های صالحین نیز می‌توانند نیروی تربیتی خوبی باشند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به کلام رهبری مبنی بر اینکه  یکی از دغدغه‌های من پشتوانه فکری نیروهای بسیجی است، افزود: این نیاز به قوت خود باقی است، اگر بسیجیان را جذب نکنیم، نمی‌توانیم پشتوانه فکری آن‌ها را تقویت کنیم و در این بخش به شدت نیازمند بسیج طلاب و روحانیون هستیم.

مردم‌یاری از ضرورت‌های دوره فعلی بسیج است/ تعمیر و بازسازی 11 هزار منزل مسکونی سیل‌زده توسط بسیج

وی ضمن بیان اینکه اگر به پایگاه‌های بسیج اعتماد کنیم، اختیار برنامه‌ریزی را در اختیار آن ها قرار می‌دهیم، بیان کرد: از الزامات اصلی اعتلای بسیج توجه به منظومه فکری رهبری است، هیچ خلاء تئوریکی نداریم و رهبری همه آن‌ها را فرموده‌اند، از دیگر ضرورت‌هایی که در دوران فعلی پیش روی ما قرار دارد، خدمت‌رسانی، مردم‌یاری و محروم‌زدایی است.

سلیمانی با اشاره به اینکه بسیج در سیل اخیر موفق شد 11 هزار و 500 منزل مسکونی را تعمیر یا بازسازی کند، عنوان کرد: واحدهای تعمیری تا پایان شهریور ماه تحویل شده، بخش قابل توجهی از واحدهای احداثی تا پایان آذرماه تحویل می‌شوند و بخش دیگری به سرعت در حال پیگری است، سپاه و بسیج ۴۰ پروژه محرومیت‌زدایی را طرح‌ریزی کرده‌اند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: مطالبه‌گری، پرچم‌داری عدالتخواهی و مبارزه با ظلم و فساد باید به دست نیروهای انقلابی باشد و اگر درست برنامه‌ریزی شود کسانی که می‌توانند بدون ورود به سیاست مطالبه داشته باشند، همین نیروهای بسیجی هستند.

وی ضمن بیان اینکه برنامه‌هایی برای استقلال اقشار در برخی موارد در حال پیگری است، عنوان کرد: ظرفیت‌های تحقق گام دوم انقلاب بسیار زیاد است، و همه آن‌ها در بسیج موجود است و ما در مرحله جدیدی که بسیج شروع کرده باید این ظرفیت‌سازی‌ها را نیز در اولویت کار خود قرار دهیم.

سردار سلیمانی اظهار کرد: در رابطه با ظرفیت‌سازی با بسیج اساتید و طلاب روحانی هیچ محدودیتی نداریم، هیچگونه نگرانی در این مورد نداریم، مواردی که در اختیار بسیج باشد رسیدگی و در بقیه موارد پیگیری می‌کنیم.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر فرمانده بسیج سردار غلامرضا سلیمانی قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۵۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکیه سادات اخوی نونوار می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، شهردار منطقه ۱۲ تهران گفت: طرح بازسازی این حسینیه در سازمان نوسازی شهر تهران تصویب شده بود و مقررشد از ۱۴ اردیبهشت با برگزاری مناقصه و انتخاب پیمانکار، مرحله اول بازسازی این حسینیه آغاز شود.

وحیدرضا انارکی افزود: این حسینیه را که قدمتی بیش از ۲۰۰ سال دارد و در آثار ثبت ملی کشور ثبت شده است، حاج سید ابراهیم تقوی معروف به «اخوی» در زمان فتحعلی شاه قاجار در محله عودلاجان تهران احداث کرده که به مرور زمان به تکیه «سادات اخوی» معروف شده است و وارثان این حسینیه طی چند نسل متوالی تلاش کرده‌اند که میراث نیاکان به همان شکل و شمایل با سنت‌های باقیمانده حفظ شود.

شهردار منطقه ۱۲ گفت:این تکیه تاریخی که علاوه بر ظرفیت مذهبی جزوی از تاریخ کشور نیز محسوب می‌شود در سه مرحله شامل اجرای کانال زه کش، مقاوم سازی ایوان شرقی و مرمت‌های جزیی و تاسیساتی به کمک سازمان نوسازی شهر تهران بازسازی می‌شود.

دیگر خبرها

  • بازسازی گذرگاه آبی مرکزی شهر ایلام
  • بازسازی گذرگاه آبی مرکزی شهر ایلام در دستور کار است
  • چرا اگر سپاه نبود کشور هم نبود؟
  • بازسازی ساختمان بلدیه با کاربری فرهنگی
  • مشکلات باقیمانده مناطق زلزله‌زده خوی حل شوند
  • اشتغال‌زایی ۳۵۰ میلیاردی بسیج سازندگی در لرستان
  • درخواست شهروندان منطقه ۱۴ تهران برای بازسازی یک خانه قدیمی + فیلم و تصاویر
  • دیدار ۴۶ کارگر استان گیلان با رهبر انقلاب
  • تکیه سادات اخوی نونوار می‌شود
  • سرلشکری که هدیه ۳ میلیون تومانی شاه را رد کرد | نظامی شاهنشاهی چطور بعد از انقلاب فرمانده ارتش شد؟