Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت قم، محمود سیجانی در جلسه تنظیم بازار قم افزود: ۳ هزار و ۶۶ تخلف در این بازرسی‌ها ثبت‌که برای ۲ هزار و ۷۲ مورد پرونده تخلف تشکیل‌شده است.

وی ارزش ریالی این پرونده‌ها را ۱۷۴ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: عدم درج قیمت و نرخ نامه به تعداد ۷۹۶ ، عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی با ۲۹۰ مورد، تقلب و کم‌فروشی ۱۹۲ مورد، عدم صدور صورت‌حساب با ۳۳۱ مورد بیشترین تخلف‌ها را بعد از گران‌فروشی به خود اختصاص داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی صدور مجوزهای صنفی در چهارماهه نخست سال جاری را نیز مورداشاره قرار داد و گفت: در این مدت ۲۷۹ فقره مجوز صنفی در رسته‌های تولیدی، توزیعی و خدماتی باارزش ۷۷۷ میلیارد ریال و اشتغال‌زایی ۵۳۰ نفری صادرشده است.

سیجانی بابیان اینکه بیش از ۳۴ هزار واحد صنفی مجوز دار در استان قم وجود دارد، خاطرنشان کرد: از این تعداد، ۱۶ هزار و ۵۰۳ واحد توزیعی، هشت هزار و ۱۷۵ واحد تولیدی و ۹ هزار و ۹۲۷ واحد خدماتی است.

۱۱۷۵ /

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قم تخلفات مالی اصناف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۵۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم مقابله با گران فروشی در داروخانه‌های قم

 غلامیان،معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم در ستاد تنظیم بازار استان با بیان اینکه باید با گران‌فروشی در داروخانه‌ها برخورد شود، گفت: مراجعه کنندگان به داروخانه‌ها عموماً به دلیل حال روحی و جسمی، تخلفات در داروخانه‌ها را پیگیری نمی‌کنند و این موضوع وظیفه دانشگاه علوم پزشکی را دو چندان می‌کند.

وی گفت: برخی از بازرسان و مسئولان رسیدگی به تخلفات این حوزه خودشان ذی‌نفع هستند که این موضوع برخورد با متخلفان را تا حد زیادی پیچیده می‌کند.

غلامیان بر نظارت بیشتر بر فعالیت داروخانه‌ها و مراکز درمانی تاکید کرد و گفت: در حوزه دارو و درمان باید به صورت مستمر نظارت صورت بگیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همچنین بر افزایش نظارت‌ها بر میدان میوه و تره بار شهید رجایی تاکید کرد و گفت: کنترل قیمت‌ها در میدان تره بار تاثیر بسیار زیادی در کنترل قیمت در سطح شهر خواهد داشت و تعزیرات، صمت و جهاد کشاورزی باید با جدیت این موضوع را پیگیری کنند.

وی گفت: اصلاح فرایند نرخ گذاری و نصب برچسب قیمت، اولین اقدامی است که باید هرچه سریع‌تر در میدان میوه و تره بار شهید رجایی عملیاتی شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • ۲ واحد صنفی در طبس پلمب شد
  • جوجه یک روزه گران شد؟ | فروش جوجه با این قیمت ها تخلف است
  • ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال پرونده تخلف صنفی در آذربایجان‌غربی تشکیل شد
  • محکومیت یک واحد عرضه کننده لاستیک خودرو به دلیل گرانفروشی
  • لزوم مقابله با گران فروشی در داروخانه‌های قم
  • تشکیل بیش از ۲ هزار پرونده تخلف صنفی در خوزستان
  • باید با گران فروشی در داروخانه‌ها برخورد جدی صورت بگیرد
  • انجام قریب به ۱۲ هزار مورد بازرسی در اجرای طرح ویژه ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۳ در آذربایجان غربی
  • انجام بیش از ۳ هزار و ۴۰۰ بازرسی از واحد‌های صنفی و غیرصنفی کردستان
  • ۳ تخلف مهم اصناف هرمزگان در طرح نظارتی رمضان و نوروز