Web Analytics Made Easy - Statcounter

صبح امروز مجلس شورای اسلامی پیش از آغاز جلسه علنی، جلسه ای غیر رسمی داشت که در این جلسه درباره وضعیت دو نماینده بازداشت شده مجلس صحبت شد.

حسن نوروزی درباره جلسه غیرعلنی امروز مجلس که درباره وضعیت دو نماینده بازداشت شده برگزار شد گفت:نظام اسلامی، نظام تبعیض نیست، در ارتباط با بازداشت دو تن از همکاران نماینده، علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی صحبت کردند و این دو نماینده با وثیقه آزاد شدند البته وثیقه هم به معنای بازداشت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با بیان اینکه بحث بر سر مصونیت نماینده است، افزود: نماینده در حیطه وظایف نمایندگی مصونیت دارد، اگر تخلفی غیر از  وظایف نمایندگی مرتکب شود، جرم فردی است و باید پاسخگو بوده و مواخذه شود.

نوروزی اظهار داشت: علی لاریجانی از جایگاه ریاست خود بر مجلس شورای اسلامی اقدام کردند و گفتند که این دو نماینده تحت وثیقه آزاد شوند، اما کار قاضی تمام نشده است و تا تفهیم اتهام  و آخرین دفاعیات آنها ادامه دارد و حکم آنها در هر صورت تصویب می شود.

مصونیت پارلمانی در حیطه وظایف نمایندگی است

محمد حسینی نماینده تفرش در مجلس شورای اسلامی در این باره به خبرنگار پارلمانی ایرنا گفت: در جلسه غیررسمی مجلس درباره مصونیت پارلمانی این دو نماینده بحث شد و اینکه آیا این مصونیت مشمول دو نماینده بازداشت شده مجلس می شود یا خیر و چرا با توجه به مصونیت نماینده، دستگاه قضایی نماینده را احضار یا بازداشت می کند.

وی ادامه داد: برداشت جلسه این بود که مصونیت قضایی در رابطه با اظهار نظرهای نماینده در دفاع از موکلین آن ها است و امور شخصی نماینده را شامل نمی شود و اگر نماینده ای خارج از حیطه وظایف نمایندگی مرتکب عمل غیر قانونی و تخلف شود، در شمول مصونیت نمایندگی قرار نمی گیرد و دستگاه قضایی می تواند آنها را بازخواست، احضار بازداشت کند و در صورت لازم از آنها اسناد و مدارک بخواهد و در صورت عدم ارائه اسناد و مدارک از سوی دستگاه قضایی بازخواست شوند.

این نماینده مجلس تصریح کرد: این دو نماینده با توجه به اینکه اسناد و مدارک را داده بودند، اما موارد اتهام آنان شخصی بوده است، تخلف آنها در حیطه وظایف نمایندگی قرار نگرفته و و دادگاه با این دو نماینده برخورد کرده و از آنان وثیقه خواسته است، در آن زمان نتوانستند وثیقه را فراهم کنند و بازداشت شدند و اگر چنانچه مغایرت های قانونی در عملکرد آنان وجود دارد باید پاسخگوی دستگاه قضا باشند.

این نماینده مجلس افزود: من نماینده نمی توانم به گمان اینکه چون نماینده هستم و مصونیت دارم هر کاری را بکنم، دادگاه به عنوان یک محکمه صالح باید قضاوت و رای صادر کند.

وی در خصوص اینکه آیا رییس مجلس شورای اسلامی در ارتباط با قرار وثیقه در این باره از رییس قوه قضاییه پیگیری کرده است یا نه، گفت: اگردر مجموعه مسئولین اتفاقی بیفتد، رییس مجلس پیگیری می کند و در این باره هم اگر پیگیری کرده باشند، عادی است و ایشان پیگیری کرده اند که در جریان این موضوع قرار گیرند.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۵۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از برهم‌ خوردن مصونیت پروژه سیاسی تا تضعیف اراده دشمن صهیونیستی

سیامک بهاروند، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی لرستان در گفت‌‍وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا با اشاره به علمیات«وعده صادق» اظهار کرد:‌ حمله اخیر به رژیم جعلی و کودک‌کش اسرائیل به‌عنوان روزی که در آن رژیم صهیونیستی بخش مهمی از قدرت بازدارندگی خود را از دست داد در تاریخ ثبت می‌شود نه به دلیل حجم تلفات در آنها؛ بلکه به دلیل متزلزل شدن اعتمادبه‌نفس صهیونیست‌ها بود.

وی افزود: برهم خوردن مصونیت پروژه سیاسی رژیم صهیونیستی، احساس نگرانی صهیونیست‌ها از چشم‌انداز‌های گوناگون ساخته شده برایشان، تضعیف اراده و اعتماد آنها به آینده این رژیم در سرزمین فلسطین و تثبیت قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی و نواختن سیلی به رژیم صهیونیستی از اهداف عملیات وعده صادق بود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی لرستان عنوان کرد: حفظ امنیت و مواجهه درست با چالش‌های امنیت در محیطی که پیرامون کشور از تلاطم و ناامنی قرار دارد، کار دشواری بوده؛ اما با این اوصاف سپاه پاسداران در حوزه‌های مختلف در رفع این تهدیدات نقش بسزایی داشته است.

بهاروند با اشاره به نقش سپاه پاسداران در امنیت منطقه بیان کرد: گروه‌های تروریستی و تکفیری ازجمله داعش در مقطعی تا نزدیکی مرز‌های ایران آمده بودند؛ اما حضور سپاه پاسداران و با فرماندهی سردار حاج قاسم سلیمانی و با راهنمایی‌های حکیمانه رهبر معظم انقلاب با هدف کمک‌های مستشاری به دولت‌های عراق و سوریه و نیز توقف حملات آشوبگران و عقب‌نشینی آنان از مواضع قبلی به امنیت مرز‌های ایران در مناطق غرب کشور به میزان قابل توجهی افزودند.

وی با بیان ارزش‌های دینی و انقلابی مانند ایثار، فداکاری، حضور جهادی دائمی و شبانه‌روزی در نیرو‌های سپاه گفت: نیرو‌های انقلابی و عاشق امام راحل و مقام معظم رهبری در نهاد مقدس سپاه پاسداران مانند شهید حاج قاسم سلیمانی و... سبب می‌شود تا قشر جوان از آنها الگو بگیرند و اثرگذار باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی لرستان، سپاه پاسداران را مجموعه رسالت‌محور و آرمان‌طلب دانست و مطرح کرد: سپاه در میدان حاضر است و در عمل پایبیند به ارزش‌هاست، چنین مجموعه‌ای نه فقط سازمانی جذّاب بوده؛ بلکه نیروهایش هم جذّاب خواهند بود، افرادش هم برای هر دل سالمی جذّاب است. سردار بلند مرتبه‌ آن مانند شهید سلیمانی، جوان فداکار آن مانند شهید حججی، پاسدار بی‌پیرایه و دلاور مانند ابراهیم هادی؛ سردار زاهدی  و صالحی روزبهانی اینها همه جذّابند؛ هر کدام از اینها الگوی تمام‌نشدنی هستند.

بهاروند تشریح کرد: نقش‌آفرینی سپاه پاسداران در هر زمان و مکان و به‌ویژه در زمان وقوع حوادث غیرمترقبه و شرایط سخت، سبب قوت قلب ملت و حل سریع موضوعات می‌شود در حوادث طبیعی و بلایا مانند زلزله، سیل، کرونا و همانند اینها کمک‌های اساسی داشته و ازجمله وظایف سپاه پاسداران و بسیج حضور در حوادث غیرمترقبه بوده به‌طوری از زلزله خرداد ۱۳۶۹ تا سیل سال ۱۳۹۸ در استان‌های شمالی، لرستان و خوزستان نقش‌آفرینی کردند.

وی با اشاره به مسئله سازندگی‌های سپاه در حوزه‌های گوناگون اضافه کرد: این فصل درخشان بحث بسیار مهمی بوده و نمی‌شود به آسانی از آن گذشت در امور زیربنایی، سپاه حرف نخست را می‌زند و کمتر دستگاهی داریم که در مسائل زیربنایی کشور، راه‌ها، بزرگراه‌ها (به‌عنوان نمونه خرم‌آباد، اراک)، سدها، پالایشگاه‌ها و همانند اینها توانسته باشد به قدر سپاه، این مقدار کار را با هزینه‌های کمتر از معمول و با سرعت بیشتر از معمول انجام دهد؛ بنابراین این یک فصل افتخارآفرین بسیار مهمی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی لرستان توضیح داد: در این مجموعه فاخر که از یادگاران امام راحل به شمار می‌آید، علم و عمل در هم تنیده بوده؛ قدرت سخت و قدرت نرم در هم تنیده است. قدرت سخت موشک و پهپاد و همانند اینهاست که اثرات آن در مقابله با دشمن از سوریه تا فلسطین و... مشخص است. بر اساس آمار‌های رسمی بین‌المللی، ایران در سال ۱۹۹۶ در رتبه ۴۵ کشور‌های دارای برترین فناوری‌های فضایی قرار داشت؛ اما اکنون ایران اسلامی دهمین کشور دارای فناوری‌های نوین فضایی بوده و به موفقیت‌های بزرگی دست یافته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشف حجاب وارداتی است!
  • مصوبات جلسه علنی سه شنبه مجلس
  • رای منفی نمایندگان مجلس به ارجاع گزارش دلیل کمبود دارو به قوه قضاییه
  • مجلس با ارجاع گزارش دلیل «کمبود دارو» به قوه قضاییه مخالفت کرد
  • مجلس با ارجاع گزارش کمبود دارو به قوه قضاییه مخالفت کرد
  • ببینید | بخش چهارم صحبت‌های مهم رئیس قوه قضاییه در رابطه با آسیب های اجتماعی
  • از برهم‌ خوردن مصونیت پروژه سیاسی تا تضعیف اراده دشمن صهیونیستی
  • قالیباف: گزارش جلسه ارزی مجلس و دولت هفته آینده در صحن ارائه می‌شود
  • هفته آینده گزارش جمع‌بندی جلسه ارزی مجلس و دولت در صحن ارائه می‌شود
  • باید بسترهای مشارکت مردم در امر رونق اقتصاد و جهش تولید را فراهم آوریم/ از بازدید نماینده‌های مجلس از زندان‌ها استقبال می‌کنیم