Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست وزارت آموزش و پرورش در دیدار با مدیران و کارکنان مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی وجود نظام جامع ارزیابی را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: اجرای نظام جامع ارزیابی و نظارت برای ارتقای کیفیت آموزشی لازم است و تحلیل آن باید همواره روی میز مدیران وجود داشته باشد.

به گزارش ایسنا، سید جواد حسینی در دیدار با مدیران و کارکنان مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی، ضمن تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، اظهار کرد: آموزش و پرورش فرا وزارتخانه ای است که به دلیل گستره زیاد و حجیم بودن، نهادینه کردن فرهنگ سازمانی با هدف همگرایی و هم سویی کارکنان آن بسیار اهمیت دارد و باعث کاهش تضادها و فاصله صف تا ستاد می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی سنجش را بسیار حساس و دارای اهمیت ویژه برای آموزش و پرورش برشمرد و افزود: حرمت آموزش و پرورش باید در مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی حفظ شود لذا  کار در این مرکز مانند ساعت دارای چهار ویژگی؛ دقت، هماهنگی بین اجزا، شفافیت و نگاه رو به جلو است.

حسینی از طرح ۶۶۲  ماده امتحانی دوره‌های مختلف تحصیلی در این مرکز خبر داد و تصریح کرد: برخورداری از روایی، قوه تمیز بودن و ضریب دشواری از ویژگی های سوال استاندارد است لذا طراحان سؤال باید آموزش‌های لازم در این خصوص را فراگیرند.

وی سنجش برای یادگیری را اصلی‌ترین استراتژی مرکز سنجش توصیف و عنوان کرد: سنجش باید برای پایدار کردن و عمق بخشیدن به یادگیری باشد لذا برخی آزمون ها این هدف را محقق نمی کنند و باید اصلاح شوند.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش وجود نظام جامع ارزیابی را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: اجرای نظام جامع ارزیابی و نظارت برای ارتقای کیفیت آموزشی لازم است و تحلیل آن باید همواره روی میز مدیران وجود داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه تشکیل بانک اطلاعات سوال بسیار مهم و در ارزیابی کیفی موثر است و باید در دستور کار قرار گیرد، اظهار کرد: تصحیح الکترونیکی امتحانات باید جایگزین روش سنتی شود، همچنین ارسال الکترونیکی سوالات نیز فساد را از بین می برد.

وی بر هماهنگی نظام جامع ارزیابی و نظارت با طرح های تدبیر، تعالی و بوم تاکید و اظهار کرد: اجرای سه برنامه فوق محتوای سند تحول را در مدارس محقق می سازد.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش افزود: به دنبال اصلاح نظام سنجش دوره‌های تحصیلی هستیم.

به گزارش معاونت روابط عمومی و اطلاع رسانی آموزش و پرورش، وی بر تشکیل کمیته علمی در مرکز سنجش تاکید و اضافه کرد: در این مرکز علاوه بر آزمون ها باید از جعل مدارک نیز جلوگیری شود لذا یکپارچه سازی سامانه‌ها در این خصوص موثر است.

شایان ذکر است؛ در ابتدای این دیدار خسرو ساکی رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت به تشریح آخرین برنامه ها و فناوری‌های به کار گرفته شده در مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی پرداخت و در ادامه تعدادی از مدیران گزارشی از عملکرد این مرکز ارائه و پیشنهادهای خود را مطرح کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش امتحان نهایی سرپرست وزارت آموزش و پرورش سید جواد حسینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۶۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت خانواده از آموزش پرورش تا آموزش عالی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ برای ارتقای سلامت در جامعه و رسیدن به اهداف آن، باید از کوچکترین جز یک جامعه یعنی خانواده شروع کرد و گامی برای ارتقای سلامت خانواده، می‌تواند از آموزش فرزندان در مدرسه آغاز شود و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت آموزش و پرورش نقشی مهم می‌توانند ایفا کنند.
در این راستا قرار است زنگ حوزه سلامت امروز با حضور رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش و بهرام عین اللهی وزیر بهداشت زده شد، زیرا دانش آموزان می‌توانند برای ارتقای سلامت خانواده‌ها کمک کنند.

حدود سه میلیون سفیر سلامت دانش آموزی
دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش، با توجه به اسناد بالادستی و سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری و سند تحول بنیادین، برنامه‌ها و سیاست‌هایی برای ارتقای سلامت اجرا می‌کند که یکی از این برنامه‌ها، استفاده از تشکل دانش‌آموزی سفیران سلامت است و با توجه به کمبود نیروی متخصص حوزه سلامت در آموزش و پرورش، از ظرفیت سفیران سلامت به عنوان پیام‌آوران بهداشت و سلامت استفاده می‌کند. گستردگی فعالیت‌های آموزش و پرورش و حضور هزاران دانش‌آموز در کلاس‌های درس موجب می‌شود تا توجه به امر سلامت در مدارس از اهمیت ویژه‌ای برخوردار شود و هرچه سطح سلامت دانش‌آموزان ارتقا پیدا کند، خانواده سالم‌تر و جامعه سالم‌تری خواهیم داشت.
اجرای برنامه سفیر سلامت دانش آموزی در سه مقطع ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم از سال ۱۳۹۴ تا کنون فرصتی مناسب برای انتقال مفاهیم بهداشتی به خانواده‌ها و جامعه است.
حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت می‌گوید: هم اکنون حدود سه میلیون سفیر سلامت دانش آموزی در سراسر کشور داریم که در ۱۶ جلسه آموزش‌های لازم را دریافت کرده اند و در برنامه ۱۴۰۳ وزارت بهداشت، آموزش و دانش آموزان نقش اساسی خواهند داشت.
به گفته معاون بهداشت وزارت بهداشت، تلاش‌ها برای افزایش سفیران سلامت دانش آموزی به ۴ میلیون نفر ادامه دارد و همچنین دانش آموزانی هستند که سفیر سلامت ۱۶ میلیون خانواده هستند.

ارتقای سلامت دانش آموزان؛ سرمایه گذاری برای نسل آینده
کودکان و نوجوانان آینده‌سازان کشور هستند و توجه به جنبه‌های مختلف سلامت آنان تضمین‌کننده سلامت حال و آینده جامعه است و در سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش نیز به ارتقای سلامت دانش آموزان به عنوان سرمایه گذاری برای نسل آینده توجه ویژه‌ای می‌شود.
همچنین آموزش‌وپرورش با داشتن متخصصان در امر آموزش‌وپرورش و مدیران مدارس می‌تواند گام‌های مؤثری برای ارتقای سلامت جامعه بردارد، زیرا هر یک از دانش آموزان به‌عنوان سفیر، سلامت خانواده‌ها را به مسائل و پیام‌های بهداشتی آگاه می‌کند و می‌تواند در آینده به‌عنوان مجری توانمند سلامت کشور باشد.
رویکرد سواد سلامتی به مفهوم ایجاد توانایی در درک مطالب بهداشتی یکی از راهکار‌های اساسی در توانمندسازی دانش آموزان سفیر سلامت است.
این در حالیست که میان وزارت بهداشت و وزارت آموزش و پرورش برای تربیت سفیران سلامت تفاهم نامه‌ای منعقد شده است.

اجرای طرح نهضت ملی سواد سلامت آموزی
حسین رضایی زاده دبیر هیئت ممتحنه رشته طب سنتی و تاریخ پزشکی هم با اشاره به شعار دومین روز هفته سلامت «سلامت خانواده از آموزش و پرورش تا آموزش عالی» از اجرایی شدن طرح ملی نهضت سواد سلامت آموزی در ۱۰ استان کشور خبر داد و گفت: این طرح خصصی آموزش سلامت و سبک زندگی سالم است که دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با همکاری وزارت آموزش و پرورش و با تمرکز بر روی سه قشر از مخاطبان در مدارس کشور آغاز خواهد کرد که مخاطبان آن شامل معلمان و مربیان پرورشی و سلامت مدارس، دانش آموزان و والدین است.
به گفته این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، طرح ملی نهضت سواد سلامت آموزی، با هدف آموزش‌های ساده و کاربردی با زبان کودکان برای دانش آموزان مقطع اول تا ششم تدوین شده تا با بهره گیری از فنون گرافیک و اصول آموزش کودکان، مهمترین آموزه‌های سبک زندگی را در قالب داستان به ایشان بیاموزد.
در مرحله اول طرح بیش از ۱۰۰۰ مدرسه در ۱۰ استان تهران، قم، البرز، قزوین، اصفهان، کرمان، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد و اردبیل و مازندران و ۳۰۰ هزار نفر از دانش‌آموزان قرار است آموزش‌های کلی سبک زندگی و سلامت و تغذیه سالم را فرا بگیرند.

از سویی برای توانمند سازی افراد برای خودمراقبتی، علاوه بر سفیران سلامت دانش آموزی در مدارس، در دانشگاه‌ها نیز سفیران سلامت دانشجو برای مراقبت از سلامت خود و همسالان تربیت شده اند.
ده درصد دانشجویان هر دانشگاه به عنوان سفیر سلامت معرفی شوند که این دانشجویان پس از ثبت نام، با دوره‌های آموزشی راهنمای خودمراقبتی جوانان از جمله تغذیه، اعتیاد، مصرف دخانیات، ورزش و فعالیت بدنی، پیشگیری از حوادث، سلامت روان، ایدز، بیماری‌های آمیزشی و … بصورت حضوری آشنا می‌شوند و به دانشجویان شرکت کننده در دوره گواهی آموزشی اهدا می‌شود.
سفیران سلامت دانشجو پس از شرکت در دوره‌های آموزشی می‌توانند مطالب آموزشی را به دیگر گروه‌ها منتقل کنند.

هفته سلامت در اردیبهشت هرسال با هدف ترویج مفاهیم کلیدی سلامت و گفتمان‌سازی در جامعه و سیاستگذاران و ذی‌نقشان با تاکید بر اولویت‌های ملی سلامت برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • تأکید بر آگاه سازی دانش آموزان از نحوه برگزاری امتحانات نهایی
  • شرایط مناسب برای برگزاری امتحانات‌نهایی در مهاباد مهیا شود
  • جذب ۳ هزار نیروی دبیری در خراسان رضوی در سال جاری
  • تمهیدات لازم جهت برگزاری کنکور در شهرستان دیلم اندیشیده شود
  • اعلام اسامی چند برابر ظرفیت آزمون استخدامی ویژه رشته شغلی آموزگار ۱۴۰۳
  • آغاز گزینش پذیرفته‌شدگان آزمون استخدام آموزگار از ۵ اردیبهشت
  • وضعیت مطلوب شیر مدارس در چهارمحال‌ و بختیاری
  • وضعیت مطلوب شیر مدارس در چهارمحال‌وبختیاری
  • بیش از ۵۵۰ هنرستان فنی و حرفه‌ای در خوزستان فعالیت می‌کنند
  • سلامت خانواده از آموزش پرورش تا آموزش عالی