Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، در نشست دکتر رضا راضی‌زاده و هیأت همراه با دکتر رضا حسینی، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه‌ منابع استاندار آذربایجان غربی، که تسهیلگران و مجریان برکت نیز در آن حضور داشتند، ضمن آغاز فرآیند ایجاد ۱۲۰۰ طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور برکت در این استان، نحوه‌ همکاری و تعامل دستگاه‌های اجرایی با بنیاد برکت مورد بررسی و تأکید قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست، الگوها و مدل‌های اشتغال‌زایی و توانمندسازی اقتصادی بنیاد برکت در استان نیز ارایه و تبیین شد.

معاون توسعه‌ کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در خصوص فعالیت‌های اشتغال‌زایی این بنیاد در استان آذربایجان غربی توضیح داد: سال گذشته تکاب به عنوان یکی از شهرستان‌های محروم کشور تحت پوشش فعالیت‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت قرار گرفت و ۴۶۰ طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور در این شهرستان و ۷۲ روستای تابعه‌ی آن راه‌اندازی شد.

دکتر راضی‌زاده ادامه داد: راه‌اندازی این تعداد طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور باعث ایجاد ۱۵۰۰ شغل در این مناطق شد. بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) برای ایجاد ۱۵۰۰ شغل مذکور، ۴۱۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاص داد.

وی از تحت پوشش قرارگرفتن ۴ شهر جدید استان آذربایجان غربی در سال ۹۸ خبر داد و اظهار داشت: بنیاد برکت برای سال ۹۸، ایجاد ۱۲۰۰ طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور را در شهرستان‌های شاهین‌دژ، ماکو، پلدشت و شوط هدف‌گذاری کرده است که این تعداد طرح اشتغال‌زایی تا پیش از بهمن‌ ماه سال جاری به بهره‌برداری کامل خواهد رسید.

معاون توسعه‌ کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکت افزود: با بهره‌برداری از این ۱۲۰۰ طرح اشتغال‌زایی، بیش از ۳۶۰۰ شغل در ۳۰۰ روستای این ۴ شهرستان ایجاد می‌شود.

دکتر راضی‌زاده با اشاره به سرمایه‌گذاری بیش از ۱۱۰۰ میلیارد ریالی بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) برای اشتغال‌زایی در شهرستان‌های شاهین‌دژ، ماکو، پلدشت و شوط خاطرنشان کرد: سال گذشته یک مجری و ۶ تسهیل‌گر بنیاد برکت در استان آذربایجان غربی مشغول به خدمت‌رسانی بودند که با توجه به گسترش دامنه‌ی فعالیت‌ها، به ۲ مجری و ۱۱ تسهیل‌گر در سال ۹۸ افزایش پیدا کرد.

وی در خصوص رسته‌های شغلی ایجادشده در استان آذربایجان غربی نیز توضیح داد: عمده‌ی این مشاغل در رسته‌هایی مانند پرورش دام سبک و سنگین، زنبورداری، پرورش بوقلمون، صنایع دستی، مشاغل دانش‌بنیان و خدمات ایجاد می‌شود، اما با توجه به وجود معادن طلا در شهرستان تکاب، راه‌اندازی کارگاه‌های طلاسازی نیز در دستور کار است.

معاون توسعه‌ کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکت ادامه داد: از آن‌جایی که شهرستان ماکو نیز در خط مرزی قرار دارد، تمرکز ما ایجاد مشاغلی با تولید محصولاتی است که قابلیت صادرات را داشته باشند.

گفتنی است، بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در راستای محرومیت‌زدایی، توسعه، پیشرفت، توانمندسازی اقتصادی و توزیع عادلانه‌ی امکانات و فرصت‌ها، نهضت ایجاد اشتغال‌زایی را در روستاها و مناطق محروم کشور راه‌اندازی کرده است. بنیاد برکت همچنین در سال ۹۸ بیش از ۱۰ استان را به استان‌های هدف خود در زمینه‌ی اشتغال‌زایی اجتماع‌محور افزوده است و‌ هم‌اینک ۲۸ استان، ۱۷۵ شهرستان و ۶ هزار روستا تحت پوشش و حمایت کارآفرینی این بنیاد قرار دارند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آذربایجان غربی اشتغال حضرت امام صنایع دستی معاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۶۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار رئیس بنیاد مسکن کشور با نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،در این دیدار حجت السلام و‌المسلمین قریشی با اشاره به اهمیت توجه به احداث و مقاوم سازی مسکن روستایی گفت: مردن این استان قبل انقلاب دز زمان ۸ سال دفاع مقدس و بعد آن در تقابل با ضد انقلاب هزینه‌های زیادی پرداخت کردند و وضعیت امروز برازنده آنها نیست 

وی افزود: احداث و‌مقاوم سازی خانه‌های روستایی باید در اولویت قرار بگیرد و در این بخش از توان خیرین بخش خصوصی هم استفاده شود 

امام جمعه ارومیه از ساخت خانه طلاب و روحانیون در روستا‌ها به عنوان یک نیاز نام برد و گفت: اگر خانه عالم ساخته شود مشکل استقرار روحانیون در روستا‌ها هم رفع خواهد شد

صالحی رئیس بنیاد مسکن کشور هم در این دیدار از افزایش سهمیه استان در مقاوم سازی خانه‌های روستایی از ۱۷هزار ۵۰۰سال قبل به ۲۲ هزار ۵۰۰، افزایش سهمیه قیر برای بهسازی معابر روستایی، افزایش سهمیه واگذاری زمین روستایی در قالب طرح نهضت ملی مسکن تا ۳۰ هزار قطعه و پایان احداث و تعمیر بیش از ۲۳ هزار مسکن آسیب دیده زلزله‌های سال گذشته خوی خبر داد

دیگر خبرها

  • بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در حل مشکلات مردمی، پیشتاز باشد
  • مقاوم سازی پنج هزار واحد آذربایجان‌غربی به برنامه بنیاد مسکن اضافه شد
  • دیدار رئیس بنیاد مسکن کشور با نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی
  • واگذاری ۳۰ هزار قطعه زمین روستایی در آذربایجان غربی
  • پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان
  • فعالیت پنج تشکل ایثارگری در آذربایجان‌غربی
  • ایجاد ۸۳۳ اشتغال خانگی با اعتبار ۹۴۰ هزار میلیون ریال
  • اجرای طرح ملی زراعت چوب با مشارکت بنیاد برکت در لالی +فیلم
  • رویداد صدرا در اشتغال‌زایی نسل جوان نقش دارد
  • لایروبی ۱۲۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های اولویت‌دار آذربایجان شرقی