Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی گفت: در بازه زمانی ۷ ساله که سازمان پژوهش درگیر برنامه درسی ملی بود، نتایج خوبی را به دست آوردیم و کار‌هایی خوبی انجام شد و حوزه‌هایی جدید به برنامه‌های درسی ما اضافه شد؛ برنامه‌هایی، چون کار و فناوری، سبک زندگی، تفکر و پژوهش از آورده‌های همین طرح است.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی در پاسخ به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو گفت: نظام آموزشی ۶.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
۳.۳ توسط شورای انقلاب فرهنگی تصویب و تدوین شده و در حال اجراست، همزمان با این تغییر ساختار آموزشی، سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی به همسوسازی برنامه‌های درسی بر اساس سند برنامه درسی ملی پرداخت.

وی افزود: سند برنامه درسی ملی، سندی افتخار آمیز و بیار پیشرو در حوزه تعلیم و تربیت است که حداقل ۴۰ نوع نوآوری و ۴ حوزه تربیت را به ارمغان آورد.   ذوعلم تایید کرد: اجرای کامل برنامه درسی ملی به معنای کامل، نیازمند توانمندی و مهارت‌هایی است که این امر به تدریج شکل می‌گیرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین ذوعلم افزود: در این بازه زمانی ۷ ساله که سازمان پژوهش درگیر برنامه درسی ملی بود، نتایج خوبی را به دست آوردیم و کارهایی خوبی انجام شد و حوزه‌ هایی جدید به برنامه‌های درسی ما اضافه شد؛ برنامه‌هایی چون کار و فناوری، سبک زندگی، تفکر و پژوهش از آورده‌های همین طرح است.   وی ادامه داد: در کلیت مسئله هم اعضای شورای عالی نظام اموزش و پرورش و هم خانواده رضایت نسبی داشتند، نظرات دانش‌آموزان را نیز بررسی کردیم و شاید در درسی خاص، نقد و نارضایتی وجود داشته باشد که قطعا این نقد ها بررسی شده و اصلاح می شوند اما در مجموع رضایت نسبی از دانش آموزان داشتیم و جامعه نخبگانی و دانش‌آموزی ما از این طرح به صورت کلی رضایت دارند اما در مراحل بعدی لازم است عمیق تر و جدی تر به مسئله بپردازیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی ذوعلم آموزش و پرورش سیستم آموزشی سند برنامه درسی ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۶۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت مطلوب دلیجان در حوزه فنی و حرفه‌ای و کار و دانش

به گزارش خبرنگار مهر، حسین مولوی ظهر چهارشنبه در شورای اداری شهرستان دلیجان، اظهار کرد: بنا بر پیمایشی که از دانش‌آموزان دلیجانی غربال شده در سامانه در مقاطع تحصیلی هفتم، هشتم و دهم در سامانه نورینو بر اساس خوداظهاری دانش‌آموزان انجام شده، اضطراب، افسردگی، رفتارهای خود آسیب‌رسان، نقص در مهارت برای انجام تکالیف تحصیلی، نقص در خودگردانی (نقص در اعتماد به نفس)، سوءاستفاده از کودکان و پرخاشگری، بیشترین سهم را به خود اختصاص داده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی گفت: ۴۸ درصد دانش‌آموزان دختر شامل ۱۶۱ نفر و ۶۳ درصد دانش‌آموزان پسر شامل ۲۱۱ نفر در مدارس فنی و حرفه‌ای و کار و دانش در حال تحصیل هستند که این امر نشان می‌دهد دلیجان حدود ۱۰ درصد از میزان پیش بینی شده در برنامه هفتم جلوتر است.

وی با اشاره به وجود ۸ باب مدرسه متوسطه نظری در شهرستان دلیجان ادامه داد: میانگین نمرات درس ریاضی استان نسبت به متوسط کشوری بالاتر است اما میانگین شهرستان دلیجان از متوسط استان پایین‌تر است همچنین در رشته تجربی میانگین نمرات دلیجان از متوسط استان بالاتر و در رشته انسانی دلیجان وضعیت بسیار بهتری نسبت به استان دارد.

مولوی با اشاره به صنعتی بودن شهرستان دلیجان گفت: با توجه به نیاز دلیجان به نیروی کار، ضروری است تا به هنرستان‌های جوار صنعت توجه ویژه‌ای شود.

وی تاکید کرد: انتظار می‌رود در شهرستان‌های دلیجان، ساوه و زرندیه برای تضمین اشتغال مطمئن در آینده دانش‌آموزان، هدایت تحصیلی به درستی انجام شود.

کد خبر 6081230

دیگر خبرها

  • «تک ماده» برای ۴ درس؛ کمک به دانش‌آموز یا پوشاندن ضعف آموزش در مدارس؟/ «کاهش معدل از سخت‌تر شدن سوال‌ها نیست از کاهش سطح آموزشی است»
  • ایجاد شرایط مشارکت پر رنگ شهروندان و دانش آموزان در برنامه‌های گرامیداشت هفته معلم
  • آزمون‌های نهایی دانش آموزان به سازمان جدید سنجش واگذار می شود
  • سوابق تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی اثرگذار است
  • شرایط ثبت نام در آزمون های ورودی مدارس/ آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی
  • شرایط ثبت در آزمون های ورودی مدارس/ آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی
  • برپایی جشنواره کارآفرینان کوچک با شعار «مدرسه کارآفرین»
  • وضعیت مطلوب دلیجان در حوزه فنی و حرفه‌ای و کار و دانش
  • تغییر زمان شروع ثبت سفارش کتاب‌های درسی
  • ماجرای به تعویق افتادن سفارش کتاب‌های درسی چیست؟