Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل پست استان سمنان گفت: زیر ساخت مناسب برای راه اندازی صندوق پست هوشمند در شهرستان های سرخه، مهدیشهر، آرادان و میامی وجود ندارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نصرت الله مشیری مدیرکل پست استان سمنان در گفتگو با خبرنگار مرآت، با بیان اینکه در 5 ماهه نخست سال جاری نسبت به سال گذشته ترافیک مرسولات صادره 68 درصد کاهش داشته است، گفت: ترافیک مرسولات وارده در سطح استان با رشد 37 درصدی همراه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل پست استان سمنان با اشاره به اینکه شهرستان های سمنان، دامغان، شاهرود و گرمسار مجهز به صندوق  پست هوشمند هستند، عنوان کرد: در دیگر شهرستان ها پد صندوق هوشمند پست نصب شده اما به دلیل محدودیت های موجود زیر ساخت آن فراهم نشده است.

مشیری در ادامه افزود: همکاری 2 ساله یک شرکت استارتاپی با شرکت پست استان سمنان باعث افزایش خرید و فروش الکترونیکی در 5 ماهه سالجاری نسبت به سال گذشته شده است و همچنین میزان 2 برابری محصولات الکترونیکی صادره را نشان می دهد.

وی استان سمنان را جزء 10 استان برتر کشور در زمینه خرید و فروش اینترنتی، عنوان کرد و افزود: میزان واردات محصولات الکترونیکی در سطح استان کاهش پیدا کرده است.

مدیرکل پست استان سمنان ناقص بودن آدرس مقصد، نقل مکان کردن گیرنده مرسولات، فوت گیرنده، خودداری گیرنده برای دریافت مرسولات، را از مهم ترین دلایل عدم  ارسال مرسوله پستی به گیرنده دانست.

مشیری با بیان اینکه با تدابیر شرکت پست در طی 2 سال اخیر به شدت مرسولات اینترنتی از طریق کلاهبرداری کاهش پیدا کرده است، تصریح کرد: فروشگاه ها ملزم به دریافت نشان نماد الکترونیکی از وزارت صمت می باشند که این امر در کاهش کلاهبرداری ها موثر بوده است.

وی ادامه داد: شرکت پست استان با همکاری شهرداری سمنان محل احداث باجه واحد پستی در پایانه مسافربری شهرسمنان رامشخص کرده است که با اقدامات بسیار جدی تا مهرماه سال جاری این باجه پستی افتتاح خواهد شد.

مدیرکل پست استان سمنان با توجه به نامگذاری سال رونق تولید توسط مقام معظم رهبری، گفت: پست استان پس از افتتاح باجه واحد پستی در شهرستان سمنان، با همکاری شهرداری ها باجه پستی در پایانه مسافربری دیگرشهرستان ها ایجاد خواهد کرد.

مشیری در خصوص اجرای پروژه جی نف در سطح استان گفت: متاسفانه این پروژه هنوز در سطح استان به سرویس دهی و اجرا نرسیده است.

وی با اشاره به اینکه درسال گذشته بالغ بر 10 هزار و 660 پلاک در دونقطه شهرک روزیه و مسکن مهر شهرسمنان ساخته و نصب شده است، افزود: تا پایان نیمه اول سال 99 با همکاری شهرداری سمنان نقاط فاقد پلاک، پلاک دار می شوند.

مدیرکل پست استان سمنان در ادامه مطرح کرد: در طی سال 98 برنامه محوری شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران طرح "ستاپ "یعنی سکوی تجارت الکترونیک پست با همکاری تمام کسب و کار های کوچک و بزرگ و استارتاپ ها ایجاد شده  که موجب رونق کسب و کارها، تسریع در جابجایی کالاها  و ضریب نفوذ سرویس های پستی می شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۶۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت‌های ورزش چوگان در تبریز توسعه پیدا می‌کند

فرماندار تبریز از توسعه زیرساخت‌های ورزش چوگان در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، یونس فاتح عصر امروز _دوشنبه سوم اردیبهشت_ در دیدار با رئیس فدراسیون چوگان جمهوری اسلامی ایران از توسعه زیرساخت‌های ورزش چوگان در این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: توجه به مقوله ورزش، از جمله رشته چوگان یکی از اساسی‌ترین مباحث مورد نظر است که باید در راستای توسعه زیرساخت‌های این رشته ورزشی که مورد توجه مقام معظم رهبری نیز قرار دارد، اقدامات لازم انجام شود.

وی افزود: متأسفانه در سال‌های گذشته اقدامات مطلوبی در این خصوص صورت نگرفته که انتظار می‌رود با برگزاری نشست تخصصی با حضور ذی‌نفعان و علاقه‌مندان رشته سوارکاری و چوگان در شهرستان تبریز، عقب ماندگی‌های موجود رفع شود.

فرماندار تبریز در ادامه ضمن پیشنهاد تدوین کتاب معرفت شناسی رشته چوگان اذعان کرد: باید در راستای زنجیره خلق ارزش در رشته ورزشی چوگان اقدامات ارزشمندی صورت گیرد.

وی به نامگذاری یکی از میادین تبریز با عنوان چوگان اشاره کرد و گفت: به منظور ترویج و تبلیغ رشته چوگان در بین شهروندان و همچنین جذب توریسم ورزشی، یکی از معابر شهری تبریز به نام چوگان مزین می‌شود.

فاتح همچنین با اشاره به برگزاری مسابقات ورزشی کشورهای نوروزگاه در ۱۱ رشته ورزشی اظهار کرد: در راستای اضافه کردن رشته چوگان به این مسابقات، رایزنی و نامه نگاری‌ها از سوی فرمانداری تبریز صورت می‌گیرد.

در ادامه این نشست، اصغر ناظری، رئیس فدراسیون چوگان جمهوری اسلامی ایران از تأمین منابع برای توسعه زیرساخت‌های این رشته ورزشی در استان آذربایجان‌شرقی خبر داد و اظهار کرد: فرماندار شهرستان تبریز نگاه ویژه‌ای به رشته ورزشی چوگان دارند که این مسئله موجب توسعه این ورزش خواهد شد.

وی افزود: چوگان تنها یک رشته ورزشی نیست بلکه تاریخ، هویت و میراث ملی ماست که باید اقدامات لازم و حمایت‌های دلسوزانه در این خصوص صورت گیرد.

رئیس فدراسیون چوگان جمهوری اسلامی ایران همچنین از حمایت این فدراسیون از پایان‌نامه دانشجویان در خصوص رشته چوگان خبر داد.

کد خبر 747011

دیگر خبرها

  • لزوم اصلاح سازه‌های تقاطعی فاقد آبگذری در سمنان
  • تولید برق از عرق بدن در حین ورزش!
  • صدور هشدار نارنجی برای بخش کشاورزی در استان سمنان
  • ۳۰ طرح ورزشی استان زنجان در دست احداث است
  • توسعه زیرساخت‌های گردشگری در مسیر رشد ۲۵ درصدی جذب گردشگران
  • زیرساخت‌های ورزش چوگان در تبریز توسعه پیدا می‌کند
  • کسب رتبه نخست عملیات ثبت نام تمتع کشور توسط حج و زیارت استان سمنان
  • «اخلاقی» سرپرست میراث فرهنگی استان سمنان شد
  • تمامی وزارتخانه‌ها برای سند الگوی کشت باید پای کار آیند
  • ارتقاء زیرساخت‌های مخابراتی برای ۱۲۰۰ مشترک بلوار ۱۷ شهریور سمنان