Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- با سفر معاون توسعه‌ی کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) به آذربایجان غربی، فرآیند ایجاد 1200 طرح اشتغال‌زایی برکت در این استان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، در نشست رضا راضی‌زاده و هیأت همراه با رضا حسینی، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه‌ی منابع استاندار آذربایجان غربی، که تسهیلگران و مجریان برکت نیز در آن حضور داشتند، ضمن آغاز فرآیند ایجاد 1200 طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور برکت در این استان، نحوه‌ی همکاری و تعامل دستگاه‌های اجرایی با بنیاد برکت مورد بررسی و تأکید قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست، الگوها و مدل‌های اشتغال‌زایی و توانمندسازی اقتصادی بنیاد برکت در استان نیز ارایه و تبیین شد.
معاون توسعه‌ی کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در خصوص فعالیت‌های اشتغال‌زایی این بنیاد در استان آذربایجان غربی توضیح داد: سال گذشته تکاب به عنوان یکی از شهرستان‌های محروم کشور تحت پوشش فعالیت‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت قرار گرفت و 460 طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور در این شهرستان و 72 روستای تابعه‌ی آن راه‌اندازی شد.
راضی‌زاده ادامه داد: راه‌اندازی این تعداد طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور باعث ایجاد 1500 شغل در این مناطق شد.  بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) برای ایجاد 1500 شغل مذکور، 410 میلیارد ریال اعتبار اختصاص داد.
وی از تحت پوشش قرارگرفتن 4 شهر جدید استان آذربایجان غربی در سال 98 خبر داد و اظهار داشت: بنیاد برکت برای سال 98، ایجاد 1200 طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور را در شهرستان‌های شاهین‌دژ، ماکو، پلدشت و شوط هدف‌گذاری کرده است که این تعداد طرح اشتغال‌زایی تا پیش از بهمن‌ ماه سال جاری به بهره‌برداری کامل خواهد رسید.
معاون توسعه‌ی کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکت افزود: با بهره‌برداری از این 1200 طرح اشتغال‌زایی، بیش از 3600 شغل در 300 روستای این 4 شهرستان ایجاد می‌شود.
راضی‌زاده با اشاره به سرمایه‌گذاری بیش از 1100 میلیارد ریالی بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) برای اشتغال‌زایی در شهرستان‌های شاهین‌دژ، ماکو، پلدشت و شوط خاطرنشان کرد: سال گذشته یک مجری و 6 تسهیل‌گر بنیاد برکت در استان آذربایجان غربی مشغول به خدمت‌رسانی بودند که با توجه به گسترش دامنه‌ی فعالیت‌ها، به 2 مجری و 11 تسهیل‌گر در سال 98 افزایش پیدا کرد.
وی در خصوص رسته‌های شغلی ایجادشده در استان آذربایجان غربی نیز توضیح داد: عمده‌ی این مشاغل در رسته‌هایی مانند پرورش دام سبک و سنگین، زنبورداری، پرورش بوقلمون، صنایع دستی، مشاغل دانش‌بنیان و خدمات ایجاد می‌شود، اما با توجه به وجود معادن طلا در شهرستان تکاب، راه‌اندازی کارگاه‌های طلاسازی نیز در دستور کار است.
معاون توسعه‌ی کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکت ادامه داد: از آن‌جایی که شهرستان ماکو نیز در خط مرزی قرار دارد، تمرکز ما ایجاد مشاغلی با تولید محصولاتی است که قابلیت صادرات را داشته باشند.
گفتنی است، بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در راستای محرومیت‌زدایی، توسعه، پیشرفت، توانمندسازی اقتصادی و توزیع عادلانه‌ی امکانات و فرصت‌ها، نهضت ایجاد اشتغال‌زایی را در روستاها و مناطق محروم کشور راه‌اندازی کرده است. بنیاد برکت هم‌چنین در سال 98 بیش از 10 استان را به استان‌های هدف خود در زمینه‌ی اشتغال‌زایی اجتماع‌محور افزوده است و‌ هم‌اینک 28 استان، 175 شهرستان و 6 هزار روستا تحت پوشش و حمایت کارآفرینی این بنیاد قرار دارند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: فرآیند اشتغال زایی بنیاد برکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۸۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد هنرستان در همسایگی صنایع آذربایجان غربی

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان‌غربی امروز در همایش روز ملی گندم و نان و تجلیل از فعالان زنجیره تولید نان استان گفت: هنرستان‌های جوار صنعت در استان به‌ منظور تامین نیروی کار ماهر راه اندازی می‌شود.

جواد کرمی افزود: برنامه ریزی برای داشتن نیروی کار ماهر در واحد‌های اقتصادی از ملزومات پیشرفت است و استان به این نیرو‌ها نیاز ویژه دارد چرا که نیروی کار غیر ماهر بهره وری را کاهش می‌دهد.

وی اضافه کرد: درصدد هستیم هنرستان‌های جوار صنعت تاسیس شود و این موضوع مطالعه و کارشناسی شده و به همت استانداری آذربایجان غربی هم اکنون به مرحله اجرا نزدیک می‌شود.

تولید بیش از یک میلیون تن میزان تولید گندم در آذربایجان غربی

معاون استاندار ادامه داد: در دولت سیزدهم برای مدیریت نان و گندم اتفاقات مطلوبی رخ داده است و بیش از یک میلیون تن میزان تولید گندم استان در سال گذشته بود که در این زمینه به رتبه پنجم کشوری دست یافته است که این یک رتبه و جایگاه مطلوب در کشور محسوب می‌شود.

کرمی گفت: در بخش توزیع و کارخانجات و در روند تولید نان مدیریت بهینه لازم بود و در این راستا رتبه بندی کارخانه‌ها را مورد توجه قرار داده شد و سهمیه بندی شکل گرفت و مقرر شده است این ارزیابی‌ها هر ۶ ماه بررسی شود و اگر واحدی این الزامات را رعایت نکند اقدامات لازم انجام شود.

وی ادامه داد: در بخش نانوایی‌ها نیز در بحث تولید و توزیع نان اقداماتی انجام شد و قرار شد در این راستا صدور مجوز‌ها با اهلیت سنجی انجام شود چرا که برخی افراد در ارومیه چندین نانوایی دارند ولی حتی خود این افراد در این استان زندگی نمی‌کنند.

وی اضافه کرد: برای کاهش صف‌های نان و مدیریت زمان شهروندان نانوایی‌های آزاد پز در استان فعالیت می‌کنند و تلاش‌ها براین است که با مشارکت خود مردم نتایج مطلوبی اخذ شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان‌غربی با اشاره به تحقق شعار سال هم بیان کرد: مشکل اصلی کشور همانگونه که رهبر معظم انقلاب با نگرش هوشمندانه خود بیان کردند به مشکلات اقتصادی باز می‌گردد و در این زمینه مشارکت مردم در این امر لازم است.

وی با اشاره به جذب سرمایه گذار در استان و همراهی با واحد‌های تولیدی در آذربایجان غربی افزود: به غیر از این مشارکت مردم در امر اقتصاد ممکن نیست.

کرمی گفت: در این راستا و با پیگیری‌های استاندار آذربایجان غربی یکشنبه‌های تولید در استان رقم خورد و تلاش‌هایی برای رفع مشکلات واحد‌های صنعتی و تولیدی انجام شد که عملکرد خوبی برای استان در مقایسه با سنوات قبل ثبت شد.

تحقق ۱۳۳ درصدی سهم اشتغال در آذربایجان غربی

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی با اشاره بهتحقق ۱۳۳ درصدی سهم اشتغال استان در سال ۱۴۰۲ گفت: این اقدامات هر چند با مشارکت بخش خصوصی محقق شده است و دولت نیز نقش مهمی در این زمینه دارد.

وی ادامه داد: پارسال در زمینه سیب صنعتی مدیریت خوبی در استان انجام شد و در زمینه قیمت و مدیریت جمع اوری بهداشتی مشکلی گزارش نشد و مجوز لازم به سردخانه‌ها در زمینه خرید و انبارداری داده شد.

معاون استاندار بیان کرد: در زمینه صادرات سیب با توجه به افزایش متقاضیان صادرات واشباع بازار اقدامات و تدابیر لازم بکار گرفته شد.

کرمی با تاکید بر مدیریت آب در استان بیان کرد: در سال‌های گذشته عمده کشت در منطقه در بخش گندم به صورت دیم بود و لازم است تغییرات جدی در بخش کشاورزی با استفاده از بکارگیری دانش‌های روز و تغییر الگوی کشت انجام شود.

شورای انقلاب فرهنگی ۱۱ مناسبت جدید را برای درج در تقویم رسمی کشور تصویب کرده که ۷ مناسبت از جمله "روز ملی گندم و نان" در ضمیمه تقویم رسمی کشور بنا بر جشن‌ها و آئین‌های شکرگزاری محصولات کشاورزی با هدف توسعه نشاط اجتماعی و احیای فرهنگ روستا است.

برپایی نمایشگاهی از فرآورده های نان و گندم و سیاه چادر عشایری و پخت نان تازه توسط بانوان عشایری از برنامه های جانبی این مراسم بود. 

در ادامه این همایش از فعالان زنجیره تولید نان در استان تجلیل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان غربی ارومیه

دیگر خبرها

  • بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در حل مشکلات مردمی، پیشتاز باشد
  • مقاوم سازی پنج هزار واحد آذربایجان‌غربی به برنامه بنیاد مسکن اضافه شد
  • دیدار رئیس بنیاد مسکن کشور با نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی
  • واگذاری ۳۰ هزار قطعه زمین روستایی در آذربایجان غربی
  • فعالیت پنج تشکل ایثارگری در آذربایجان‌غربی
  • ایجاد ۸۳۳ اشتغال خانگی با اعتبار ۹۴۰ هزار میلیون ریال
  • عضویت 106 هزار نوجوان در کانون های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • اجرای طرح ملی زراعت چوب با مشارکت بنیاد برکت در لالی +فیلم
  • ایجاد هنرستان در همسایگی صنایع آذربایجان غربی
  • رویداد صدرا در اشتغال‌زایی نسل جوان نقش دارد