Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-24@12:46:24 GMT

خودروهایی‌ که برق از سرتان می‌پرانند!

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۸۹۳۹۵

خودروهایی‌ که برق از سرتان می‌پرانند!

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از همشهری،  تلاش برای استفاده از سوخت پاک و جلوگیری از انتشار گازهای گلخانه‌ای باعث شده تا خودروسازان با جدیت بیشتری به‌دنبال تولید خودروهای الکتریکی باشند. خیلی‌ها اما با یک پیش‌فرض ذهنی خودروهای الکتریکی را کم قدرت تصور می‌‌کنند و فکر می‌کنند با داشتن خودروی الکتریکی نمی‌توان مسافت زیادی را با یک‌بار شارژ طی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدا شاید خودروهای برقی، وسایل نقلیه‌ای ضعیف و با کاربردی محدود بودند، اما حالا با پیشرفت فناوری‌های جدید شرایط کاملا فرق کرده و آنها تبدیل به اتومبیل‌هایی کارآمد و پرقدرت شده‌اند. اگرچه هنوز راهی طولانی تا فراگیرکردن این خودروها در میان عمومی مردم باقی مانده، اما گام‌های مثبتی در این خصوص برداشته شده است. در ایران شاید خودروهای کاملا الکتریکی را اصلا کسی در خیابان ندیده باشد، اما در کشورهای دیگر این ماجرا به‌تدریج در حال عادی شدن میان مردم است. در کشورهای مختلفی هم هر روز ایستگاه‌های شارژ سریع خودروهای برقی ساخته می‌شوند تا کار برای سفرهای طولانی هم با این خودروها آسان شود.در اینجا قصد داریم، قدرتمندترین خودروهای برقی جهان را به شما معرفی کنیم که هر چند قیمت‌های بالایی دارند اما از لحاظ قدرت و سرعت برق از سرتان می‌پرانند!

 

تسلا مدل S پرفورمنس

شاید در مقایسه با ابرخودروها، تسلا دیگر اتومبیل‌های قدرتمند نسازد، اما در عوض قیمت محصولات این کارخانه حسابی پایین آمده است. مدل S، یکی از زیباترین و کارآمدترین محصولات تسلا به‌حساب می‌آید که با موتور برقی از قدرت و شتاب ایده‌آلی برخوردار است. تسلا که این خودرو را در کالیفرنیا تولید می‌کند، آن را در سال2012روانه بازار کرده است. مدل S دارای 3موتور است که کارکرد همزمان آنها، قدرت فوق‌العاده‌ای را در اختیار راننده قرار می‌دهد.

   قدرت موتور: 581اسب‌بخار

   صفر تا صد: 2.4ثانیه

   حداکثر سرعت: 249کیلومتر بر ساعت

   حداکثر برد: 595کیلومتر

   ابعاد: 4.98× 1.96× 1.44متر

   وزن: 2250کیلوگرم

   قیمت: 100هزار دلار (یک میلیارد و 200میلیون تومان)

 

 

 

پورشه تایکان

کانسپت این خودرو نخستین بار در نمایشگاه خودرو فرانکفورت در سال2015رونمایی شد.

 این مدل پورشه با نام «ماموریت E» شناخته می‌شود و قرار است در سال2020روانه بازار شود. این نخستین پورشه تمام برقی است که به تعداد بالا تولید خواهد شد.

 ابتدا صحبت از 20هزار دستگاه بود، اما پورشه اخیرا به‌صورت رسمی اعلام کرده که 30هزار دستگاه از این مدل را روانه بازار خواهد کرد.

   قدرت موتور: 590اسب‌بخار

   صفر تا صد: 3.5ثانیه

   حداکثر سرعت: 250کیلومتر بر ساعت

   حداکثر برد: 500کیلومتر

   ابعاد: 4.85× 1.99× 1.3متر

   وزن: دو هزار کیلوگرم

   قیمت: 85هزار دلار (یک میلیارد و 20میلیون تومان)

 

نیو EP9

شرکت نیو یک کارخانه چینی است که دفتر مرکزی آن در شهر شانگهای قرار دارد. تخصص اصلی این کارخانه که در سال2014 تاسیس شده، ساخت و تولید خودروهای برقی است. این شرکت که به آن تسلای چین هم می‌گویند، تاکنون 3مدل خودروی برقی تولید کرده‌اند که مدل‌های ES6و ES8 اتومبیل‌های SUV بوده‌اند. جدیدترین مدل این کارخانه که در سال2016 میلادی به بازار عرضه شده، EP9 نام دارد که اکنون در زمره برترین و قدرتمندترین خودروهای برقی جهان محسوب می‌شود.

   قدرت موتور: 1341اسب‌بخار

   صفر تا صد: 2.7ثانیه

   حداکثر سرعت: 350کیلومتر بر ساعت

   حداکثر برد: 427کیلومتر

   ابعاد: 4.88× 2.23× 1.15متر

   وزن: 1735کیلوگرم

   قیمت: 1.2میلیون دلار (14میلیارد و 400میلیون تومان)

 

 

اسپارک اوول

شرکت ژاپنی اسپارک خودروی برقی خود را در سال2018 آماده عرضه به بازار کرده است. این ابرخودرو در تیراژ 50دستگاه تولید می‌شود و قرار است تا اواسط سال2020به‌دست مشتریان برسد.  در ساخت اسپارک اوول از فیبر کربن به مقدار زیاد استفاده شده و به گفته کارشناسان یکی از رقبای اصلی تسلا رودستر نسل دوم است. این خودرو می‌تواند به محض ورود به خیابان، رکورد سریع‌ترین اتومبیل تمام برقی شهری جهان را نیز به‌خود اختصاص دهد.

   قدرت موتور: 1150اسب‌بخار

   صفر تا صد: 2.1ثانیه

   حداکثر سرعت: 280کیلومتر بر ساعت

   حداکثر برد: 150کیلومتر

   ابعاد: 4.82متر × 0.76× 0.99متر

   وزن: 860کیلوگرم

   قیمت: 3.6میلیون دلار (43میلیارد و 200میلیون تومان)

 

لوتوس اِویجا

ماه گذشته میلادی، شرکت انگلیسی لوتوس نخستین خودروی تمام برقی خود را به نام اِویجا معرفی کرد. قرار است تعداد 130دستگاه از این خودرو تولید و روانه بازار شود. لوتوس قصد داشته با تولید این خودروی برقی هم قدرت‌نمایی کند و هم نیم‌نگاهی به وضعیت بازارش برای تولیدات آینده داشته باشد. هنوز درخصوص ورود این خودروی گران‌قیمت به بازار تاریخ دقیقی ارائه نشده است.

قدرت موتور: 1970اسب‌بخار

صفر تا صد: زیر 3ثانیه

حداکثر سرعت: 320کیلومتر بر ساعت

حداکثر برد: 400کیلومتر

ابعاد: 4.46× 2× 1.22متر

وزن: 1680کیلوگرم

قیمت: 2میلیون دلار (24میلیارد تومان)

 

ریماک C_TWO

«ریماک اتومبیلی» یک کارخانه خودروسازی در کرواسی است که دفتر مرکزی آن در «سِتا نده‌یا» در استان زاگرب قرار دارد. ریماک اتومبیلی در سال 2009و با هدف تولید خودروهای برقی اسپورت، سیستم‌های خودروهای برقی و باتری تأسیس شد. این کارخانه تاکنون 2مدل با نام‌های کانسپت یک و کانسپت S را به بازار عرضه کرده و جدیدترین مدل نیز با نام کانسپت

 C_TWO با موتور الکتریکی 4هسته‌ای به‌زودی تولید خواهد شد. برنامه شرکت، تولید 150دستگاه از این مدل و ارائه آن به مشتریان در سال2020 است.

   قدرت موتور: 1888اسب‌بخار

   صفر تا صد: 1.85ثانیه

   حداکثر سرعت: 415کیلومتر بر ساعت

   حداکثر برد: 650کیلومتر

   ابعاد: 4.75× 1.98× 1.2متر

   وزن: 1950کیلوگرم

   قیمت: 2.1میلیون دلار (25میلیارد و 200میلیون تومان)

 

 

 

تسلا رودستر

نسل جدید تسلا رودستر به‌زودی وارد بازار خواهد شد. نسل قبلی این خودرو که در سال2008 عرضه شد، موفقیت‌های بسیار زیادی را به‌دست آورد، اما قیمت نسبتا بالا و همچنین برد کوتاه از نقاط ضعف آن بود. روند تولید تسلا رودستر یک در سال2012 به پایان رسید. حالا رودستر2 آماده حضور در بازارهای جهانی است و شرکت تسلا قول داده این مدل را در سال آینده میلادی به‌دست مشتریان خود برساند.

   قدرت موتور: 1300 اسب‌بخار

   صفر تا صد: 2.1ثانیه

   حداکثر سرعت: 402کیلومتر بر ساعت

   حداکثر برد: 998کیلومتر

   وزن: 833کیلوگرم

   قیمت: 200هزار دلار (دو میلیارد و 400میلیون تومان)

 

جِنوویشن GXE

کارخانه جنوویشن یک کارخانه آمریکایی در مریلند است. این کارخانه رکورد ثبت‌شده‌ای در گینس برای خود دارد و مدل GXE سریع‌ترین خودروی برقی شهری جهان نام گرفته است. این خودرو براساس پلتفورم شورولت کوروت Z06ساخت سال2006تولید شده است. جنوویشن با ساخت GXE تلاش کرد تا رکوردهای متعددی را در صنعت خودروهای برقی جهان بشکند که در این امر نیز موفق عمل کرد. برنامه این شرکت بر تولید نسل جدیدی از GXE تمرکز دارد که استارت این حرکت در سال2018خورده است.

   قدرت موتور: 800اسب‌بخار

   صفر تا صد: زیر 3ثانیه

   حداکثر سرعت: 354کیلومتر بر ساعت

   حداکثر برد: 282کیلومتر

   ابعاد: 1.75× 0.759× 1.24متر

   وزن: 1905کیلوگرم

   قیمت: 750هزار دلار (9میلیارد تومان)

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: خودرو صنعت خودرو پورشه تسلا سوخت پاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۹۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معافیت کالا‌های صادراتی ایران از دریافت گواهینامه کیفیت در کشور‌های مقصد

سعید تاجیک رئیس کمیسیون انرژی اتاق تهران در نشست خبری امروز گفت: در واقع با هم‌ترازی بین‌المللی استاندارد، این امکان برای شرکت‌های بازرسی و آزمایشگاه‌های ایرانی فراهم می‌شود تا گواهینامه کیفیت قابل پذیرش در سایر کشور‌ها را صادر کنند که براساس آن هزینه و زمان تست و بازرسی کالا‌های صادراتی ایرانی کاهش خواهد یافت.

او افزود: پیش‌بینی می‌کنیم این هم‌ترازی ۲۰ میلیارد دلار از کالا‌های صادراتی کشور را تحت تاثیر قرار داده و با انجام عملیات تست و بازرسی کالا‌ها در داخل کشور، سالانه از خروج تقریباً ۵۰ میلیون دلار ارز از کشور جلوگیری شود.

تاجیک‌ تصریح کرد: روند تولید خودروهای برقی در دنیا مشخص است. در سال ۲۰۲۲ بیش از ۱۳ درصد تولید خودرو در دنیا برقی بوده است، طبق پیش بینی انجام شده از سال ۲۰۳۰ دیگر خودروی فسیلی تولید نخواهد شد.

او بیان کرد: متاسفانه در کشور یک سیاست و یک نهاد گذار مطلوب برای خودروهای برقی نداریم، به طوری که ما عزمی درست در زیرساخت خودروهای برقی توسط وزارت نیرو را نمی بینیم و به نظر می رسد باید یک نهاد مطلوب در این زمینه دست به کار شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • آغاز تولید خودروهای برقی چینی در تایلند
  • فروش اقساطی تاکسی برقی آغاز شد + قیمت و شرایط فروش
  • خودروهای برقی چینی ارزان شد
  • EV2؛ خودروی مقرون‌به‌صرفه‌ کیا آماده رقابت با تسلا می‌شود
  • آغاز فروش اقساطی تاکسی برقی کرمان موتور (+قیمت، جدول فروش و مشخصات و عکس خودرو)
  • آغاز فروش اقساطی تاکسی برقی کرمان موتور (+قیمت ، جدول فروش و مشخصات و عکس خودرو)
  • (تصاویر) خودرویی که شیشه جلو و سقف ندارد
  •  قدم جدید مدیران خودرو برای رهبری بازار خودروهای برقی در ایران
  • معافیت کالا‌های صادراتی ایران از دریافت گواهینامه کیفیت در کشور‌های مقصد
  • افول تسلا؛ قیمت سه مدل از خودروهای برقی تسلا در آمریکا کاهش می‌یابد