Web Analytics Made Easy - Statcounter

حیدر عابدی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: در تمام دنیا و به خصوص کشور‌های پیشرفته در حوزه پزشکی قبل از راه اندازی مراکز درمانی و تخت‌های بیمارستانی به آمایش کلی منطقه از نظر جمعیت و امکانات مورد نیاز اقدام می‌کنند سپس احداث بیمارستان یا کلینیک‌های تخصصی انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  او ادامه داد: در کشور ما سطح بندی خدمات قبل از راه اندازی مراکز درمانی باید به خوبی انجام شود و متناسب با جمعیت هر منطقه  تخت‌های بیمارستانی جدید یا مراکز درمانی راه اندازی شود.   عابدی افزود: به دلیل نبود آمایش منطقه‌ای در سراسر کشور در شهری با ۴۰ هزار نفر جمعیت، یک بیمارستان ۱۰۰ تخت خوابی را احداث می‌کنند که این مسئله هزینه‌های زیادی را بر نظام سلامت تحمیل می‌کند و سبب شده تا ضریب اشغال تخت به شدت کاهش پیدا کند. انتقال مصدومان با اورژانس هوایی به کلینیک های تخصصی او بیان کرد: در کشور‌های پیشرفته در مناطق دور افتاده مصدومان را با اورژانس هوایی به مراکز استان منتقل می‌کنند به طوری که در این مناطق کلینیک‌های تخصصی و بیمارستان‌های مجهز وجود دارد و معتقدم که باید در ایران به این سمت برویم که به جای راه اندازی مراکز ام آر آی که روزانه میلیون‌ها تومان هزینه نگهداری در بر دارد کلینیک‌های تخصصی را در مراکز استان و شهر‌های پر جمعیت راه اندازی کنیم.   عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: وزارت بهداشت باید یک آمایش کلی داشته باشد تا بر اساس آن بداند که بیمارستان و مراکز درمانی را در چه فواصلی از یکدیگر راه اندازی کند.   عابدی ادامه داد: متاسفانه سیستم نظام ارجاع در نظام سلامت کشور پیاده سازی نشده است و همین مسئله موجب سردرگمی بیماران در مطب پزشکان می‌شود. بیشتر بخوانید: نظام درمان به نظام کاسبی تبدیل شده استاو اضافه کرد: بر اساس آمایش منطقه‌ای و اجرای درست سیستم ارجاع به طور دقیق می‌توان تشخیص داد که در هر منطقه چه تعداد پزشک متخصص و عمومی مورد نیاز است.   عضو کمیسیون بهداشت درمان مجلس یاد آوری کرد: به طور کلی به ازای هر ۲۰۰ هزار نفر باید ۲۰۰ پزشک باشد، اما متاسفانه به دلیل توزیع نامناسب و ناهماهنگی‌های موجود در حدود ۵۰ پزشک مشغول به ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مردم هستند.   انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار پزشکی اخبار سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۹۲۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تأمین اعتبار بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی تبریز

به گزارش خبرنگار مهر، مالک رحمتی صبح چهارشنبه در دیدار معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر بهداشت با وی خواستار تأمین اعتبار مورد نیاز برای تسریع در ساخت بیمارستان یک هزار تختخوابی تبریز و تجهیز بیمارستان سرطانی از سوی این وزارتخانه شد.

رحمتی در این دیدار با اشاره به تحولات چشمگیر انجام‌گرفته در عرصه بهداشت و درمان گفت: انقلابی که در حوزه بهداشت و درمان پس از انقلاب اسلامی به وجود آمده است، باید در جامعه به درستی تبیین شود.

وی با تقدیر از فعالان نظام سلامت، خواستار توجه به تخصیص اعتبارات مورد نیاز برای پرداخت معوقات کادر بهداشت و درمان شد و افزود: مشکل عمومی در حوزه بهداشت و درمان بحث معوقات نیروهای پرستاری و کادر بهداشت و درمان است که انتظار می‌رود با تأمین منابع مربوطه شاهد رفع این مشکل باشیم.

وی همچنین خواستار تخصیص اعتبار مورد نیاز برای ادامه ساخت بیمارستان یک هزار تختخوابی شد و اضافه کرد: آذربایجان شرقی در حوزه بهداشت و درمان به مردم شمال غرب کشورمان خدمات ارائه می‌کند و خوشبختانه با ساخت بیمارستان یک هزار تختخوابی مشکلی در زمینه تخت‌های بیمارستانی در شهر تبریز نخواهیم داشت، اما سرعت کار در این پروژه پایین است و باید بتوانیم ضمن سرعت بخشی نسبت به تکمیل این پروژه اقدام کنیم.

تأمین تجهیزات بیمارستان جامع سرطان دیگر مطالبه استاندار از معاون وزیر بهداشت بود.

وی گفت: پیشرفت فیزیکی ساخت این بیمارستان قابل توجه است و در خصوص تأمین تجهیزات مورد نیاز نیازمند حمایت جدی وزارت بهداشت هستیم.

رحمتی، ساخت بیمارستان در شهر جدید سهند را دیگر مطالبه عمومی دانست و افزود: باتوجه به جمعیت شهر جدید سهند ساخت بیمارستان در این شهر مطالبه عمومی است وزارت بهداشت در این عرصه ورود جدی داشته باشد.

استاندار آذربایجان شرقی ساخت بیمارستان در شهر مرند را نیز یادآور شد و گفت: با توجه به اینکه سرانه بستری در شهرستان مرند پایین‌تر از متوسط کشور است، ساخت بیمارستان در این شهر باید به طور جدی پیگیری شود.

کد خبر 6080855

دیگر خبرها

  • درمان سرطان در کشور رایگان می‌شود
  • انجام بیش از ۱۱۰ هزار عمل جراحی برای زوج‌های نابارور
  • اعلام سرانه بیمه درمان پرداختی دهک‌های اول تا نهم/ فرانشیز بستری مددجویان «صفر» شد
  • ساخت دستگاهی که میزان اکسیژن بیمارستان‌ها را مدیریت می‌کند
  • کمک‌ ۳۹ میلیارد تومانی هلال احمر زنجان در حوزه درمان
  • قطع انشعاب ساختمان‌های ناایمن در پایتخت
  • بهره برداری از ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور
  • ضرورت تأمین اعتبار بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی تبریز
  • سازمان بهداشت جهانی باردیگر خواستار حمایت از بیمارستان‌های غزه شد
  • ۵ مطالبه مهم استاندار آذربایجان شرقی از معاون وزیر بهداشت