Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-20@02:40:05 GMT

همه چیز درباره ویار بارداری

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۹۲۰۲۰

برخی زنان باردار هستند که به دلیل شرایط خاص خود نسبت به دیگران این دوران را با سختی سپری می‌کنند ناطقان: بارداری یکی از پرهیجان‌ترین دوران زندگی مادر به شمار می‌رود. در این میان برخی زنان باردار هستند که به دلیل شرایط خاص خود نسبت به دیگران این دوران را با سختی بیشتری سپری می‌کنند. اگر بعد از بررسی علائم بارداری مشخص شد باردار هستید این مطالب را بخوانید، زیرا به زودی با آن روبه رو می‌شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
ویار چیست؟
بنا به نظر متخصصین تغذیه در دوران بارداری، ویار از برخی خوراکی‌ها و  گاهی بیزاری از آن کاملاً حقیقی است. اینها تمایلات تجربه جدیدی هستند که برای غذای خاصی اشتیاق و برای برخی غذا‌ها بی‌میلی به وجود می‌آورد.
علت ویار بارداری چیست؟
علت ویار بارداری به خوبی مشخص نشده است اما علت احتمالی آن تغییرات هورمونی و احساسی است که می‌تواند برچشایی زبان و واکنش‌ها به غذا تاثیر بگذارد؛ که ویار اکثر مادران در سه ماه اول بارداری به اوج خود می‌رسد و در چهارماهگی کاهش پیدا می‌کند. در غیر این صورت به پزشک مراجعه کنید.

متخصصان تغذیه معتقدند ممکن است علت دیگر ویار بارداری، بالا بردن سطح رضایتمندی‌شان باشد. بارداری دوران مشکلی است و همه چیز رنگ جدیدی پیدا می‌کند. اغلب مادران برای بهبود حالت تهوع خود به سمت ترشیجات یا خوراکی‌های ترش می‌روند. همچنین به گفته متخصصان رابطه‌ای بین ویار بارداری و کمبود مواد مغذی در بدن مادر وجود ندارد، بنابراین لازم نیست که همیشه برای خوردن آن‌ها آماده باشید.

البته متخصصین معتقدند که ممکن است دلیل به وجود آمدن ویار در دوران بارداری، کمبود مواد مغذی مورد نیاز بدن باشد. این متخصصین ویار را به عنوان اخطار طبیعی بدن می‌شناسند اما شواهد کمی برای پشتیبانی از این فرضیه وجود دارد. حقیقت این است که هیچ کس به طور قطع دلیل ویار را نمی‌داند. بنابراین، برای ایمنی بیشتر باید به ویارهایتان توجه داشته باشید تا برای سلامتیتان خطر ساز نباشد.بیشتر بخوانید: خطراتی که مادر دوقلوها را تهدید می‌کند

ویار‌های سالم، ولی با ارزش غذای پایین چیست؟
بسیاری از بانوان به مواد غذایی که ارزش غذایی پایین و یا کالری و قند فراوانی دارند ویار می‌کنند؛ که این اتفاق موجب افزایش وزن بیشتر در مادران می‌شود و در آخر منجر به دیابت بارداری خواهد شد.
کدام ویار‌ها ممنوعه هستند؟
اگر در دوران بارداری میل به خوردن این مواد غذایی پیدا کردید، اجتناب کنید، زیرا احتمال خطر باکتری در آنها وجود دارد:
ماهی خام (سوشی)
ماهی دودی
گوشت نیم پز
پنیر نرم
لبنیات محلی
شیر پاستوریزه نشده
سوسیس و کالباس
 
ویار مواد غیر خوراکی چیست؟
احتمالا ویاری مثل زیتون در کیک پنیر یا ترشی روی بستنی عجیب به نظر برسند، اما آسیبی به شما نمی‌زند ولی ویار مواد غذاییِ سرشار از شکر، می‌تواند سلامت شما را تهدید کند. ویار‌هایی که جای نگرانی دارد، ویار مواد غیر خوراکی است زیرا برخی از مادران در دوران بارداری تمایل زیادی به خوردن مواد مانند خاک، زغال، گچ، سنگ، خاکستر، کود پیدا می‌کنند. اگرشما هم به ویار مواد غیر خوراکی دچار هستید، حتماً به پزشک مراجعه کنید.

برای دوری از ویار‌های ناسالم و غیرمجاز چه باید کرد؟
ابتدا هوس خود را با جایگزینی سالم‌تر و مغذی‌تر تعویض کنید. همچنین می‌توانید درهنگام ویار، خودتان را با کاری سرگرم کنید مثلا به پیاده روی بروید. البته مواد غذاییِ قلیایی مثل گوجه فرنگی‌های کوچک و کلم بروکلی به کاهش ویار‌های شما کمک کند. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: ویار ، بارداری ، زنان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: ویار بارداری زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۹۲۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویژگی رژیم غذایی سالم چیست؟

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: رژیم غذایی سالم رژیمی است که سه وعده اصلی و سه تا چهار میان وعده داشته باشد، سیستم گوارش افرادی که تنها سه وعده اصلی را مصرف می‌کنند، در طولانی مدت آسیب می‌بیند و به ویژه افراد لاغر بیشتر باید مراقب این موضوع باشند.

احمد اسماعیل زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اهمیت حفظ عادت‌های غذایی اظهار کرد: برای حفظ عادت‌های غذایی مهم است که وعده صبحانه با نان‌هایی با سبوس بالا مانند نان جو مصرف شود، همچنین افراد می‌توانند عدسی، لوبیا و تخم مرغ و پنیر کم نمک را در این وعده استفاده کنند، اما بهتر است از مربا، عسل، ارده و شیره، خامه فراورده‌هایی که بسیار شیرین است، استفاده نکنند.

وی افزود: افراد باید از میان وعده صبحانه تا ناهار یک تا دو واحد میوه مصرف کنند، همچنین در وعده ناهار می‌توانند از انواع خورشت‌ها، مرغ و ماهی، گاهی گوشت قرمز استفاده کنند، همچنین غذاهایی مانند الویه، کشک بادمجان، میرزاقاسمی را در این وعده اصلی می‌توانند مصرف کنند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: بین وعده ناهار تا شام یک تا دو واحد میان وعده شامل چای با خرما، انجیر، مویز و میوه‌های فصل را می‌توان مصرف کرد، همچنین بهتر است افراد غذایی سبک مانند آش، سوپ، انواع سالاد در وعده غذایی شام مصرف کنند و نباید نان و برنج در این وعده استفاده شود، مصرف یک واحد لبنیات مانند ماست و شیر قبل از خواب کمک می‌کند افراد خواب راحت‌تری را تجربه کنند و بدن جذب کلسیم بهتری داشته باشد.

اسماعیل زاده تصریح کرد: افرادی که دچار کمبود مواد مغذی در بدن هستند و وزن آن‌ها از حد نرمال کم‌تر و لاغر هستند، مواد مغذی تحریک‌کننده اشتها در بدن خود ندارند و بی‌اشتها می‌شوند.

وی با بیان اینکه افرادی که بی‌اشتها هستند و میل به خوردن مواد غذایی و میان وعده ندارند، ضعف، کسلی، خستگی‌های مکرر، خواب‌آلودگی و بی‌حالی را بسیار تجربه می‌کنند، خاطرنشان کرد: اگر وزن فردی بسیار کم باشد باید به متخصصان تغذیه مراجعه کند تا بر اساس مکمل‌های تجویز شده، اشتها و میل آنها به خوردن مواد غذایی بیشتر شود و ورود مواد مغذی به بدن افزایش یابد.

مدیرکل بهبود تغذیه وزارت بهداشت با بیان اینکه رژیم غذایی سالم رژیمی است که سه وعده اصلی و سه تا چهار میان وعده داشته باشد، اضافه کرد: سیستم گوارش افرادی که تنها سه وعده اصلی را مصرف می‌کنند، در طولانی مدت آسیب می‌بیند و به ویژه افراد لاغر بیشتر باید مراقب این موضوع باشند؛ افرادی که در ماه مبارک رمضان دریافت بیش از حد کالری در وعده افطار و سحر داشتند، باید پس از ماه مبارک رمضان میزان کالری مصرفی خود را کنترل کنند.

اسماعیل زاده با اشاره به اینکه افراد باید وعده‌های اصلی صبحانه و ناهار را مصرف کنند، اما مد نظر داشته باشند که وعده شام آنها پرکالری نباشد، خاطرنشان کرد: مصرف میوه و سبزی باید مد نظر افراد قرار گیرد و مصرف کیک و آب‌میوه‌های صنعتی محدود شود، همچنین به منظور کنترل وزن در وعده ناهار افراد می‌توانند سبزیجات پخته مصرف کنند و روزانه ۲۰ تا ۳۰ دقیقه پیاده‌روی داشته باشند.

کد خبر 744698

دیگر خبرها

  • رژیم‌های سم‌زدایی از بدن؛ دروغ یا واقعیت؟
  • غذا‌های مفیدی که بدن هر بیماری را تقویت می‌کند
  • مواد غذایی‌ای که به کاهش التهاب معده کمک می‌کنند
  • امحا مواد غذایی فاسد در آباده
  • اهدا ۱۵۰ بسته مواد غذایی به بیماران خاص و هموفیلی درنیشابور
  • کشف و معدوم سازی مواد غذایی فاسد
  • جمع آوری هزار و ۷۹۵ کیلو گرم مواد غذایی غیر بهداشتی در فیروزه
  • ویژگی رژیم غذایی سالم چیست؟
  • ۱۰ خاصیت شگفت انگیز اسفناج در بارداری
  • تعطیلی ۲۵۹ مرکز متخلف در طرح سلامت نوروزی