Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

کدخدایی در توییتر نوشته بود: در قضایای چند روز اخیر که متأسفانه برخی آتش بیار معرکه شده بودند، دیگرانی نیز با چشمان بسته چاره کار را در انتشار مذاکرات شورا دیدند. این مذاکرات چند سالی است هم به صورت کاغذی و هم در پایگاه پژوهشکده منتشر می گردد. اگر برخی نمی بینند شاید عینک دیگری لازم است!

سخنگوی شورا تصویری از صفحه‌ای که محتوای جلسات شورای نگهبان در آن است انتشار داده که اتفاقاً با دقت به آن متوجه می شویم مشروح مذاکرات از ۱۳ اسفند ۱۳۹۳ بروزرسانی نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته همین شفافیت مدنظر سخنگوی شورای نگهبان نیز با شفافیت واقعی فاصله بسیاری دارد. در واقع بکارگیری شفافیت در ارتباط با شورای نگهبان یعنی جلسات بررسی مصوبات مجلس به صورت آنلاین یا دستکم با فاصله ای معقول بر روی پایگاه شورای نگهبان قابل شنیدن و مشاهده باشد. اینکه بعد از گذشت چند ماه یا چند سال فایل نوشتاری جلسه ای بر روی وب سایت قرار گیرد هرگز به معنای شفافیت و انتشار محتوای جلسات نیست. مسلم است از این گونه فایل ها حتی به فرض این که محتوای مذاکرات به صورت کامل هم آورده می شود نمی توان عمل به شفافیت برداشت کرد.

بنابراین برخلاف توییت سخنگوی شورای نگهبان، باید عنوان کرد اتفاقات سیاسی اخیر ثابت کرد حتماً جلسات شورای نگهبان که به بررسی مصوبات مجلس شورای اسلامی می پردازد باید علنی باشد تا علاوه بر نظارت همگانی، زمینه تقویت شورای نگهبان و افزایش جایگاه آن نزد مردم فراهم شود. اتفاقاً خوب است شورای نگهبان در این زمینه پیش قدم شود و سریع تر از دیگر نهادها به پیشواز شفافیت و انتشار محتوای جلسات برود.

پیشنهاد می شود شورای محترم نگهبان با توجه بیشتر به این مهم و فراهم آوردن مقدمات انجام آن بجای انتشار جلسات قدیمی‌تر، جلسات اخیرتر این شورا را در پایگاه خود منتشر کند و به مرور به انتشار مشروح مذاکرات قدیمی‌تر بپردازد.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: شورای نگهبان عباسعلی کدخدایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۹۲۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلسات شورای قضایی خوزستان مسئله‌محور باشد

رئیس کل دادگستری خوزستان گفت: شورای قضایی استان باید به شورایی مسئله‌محور تبدیل شود، استان را به سمت توسعه و پیشرفت سوق دهد تا مسائل و مشکلات استانی که قابلیت حل از طریق شورای قضایی را دارد، در دستور کار قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، علی دهقانی امروز _یکشنبه دوم اردیبهشت_ در اولین جلسه شورای قضائی استان اظهار کرد: هدف اول دستگاه قضائی اقدام در راستای شعار سال است، تحقق جهش تولید با مشارکت مردم به عنوان شعار سال مربوط به یک دستگاه نیست و همه دستگاه‌ها باید به فراخور و تناسب مسئولیت‌ها و تکالیفی که به عهده دارند، زمینه مشارکت مردم در این خصوص را فراهم آورند.

وی افزود: این شورا ظرفیت بسیار مؤثری در تحقق شعار سال دارد، اعضای شورای قضائی باید ضمن انجام تکالیفی که در این زمینه به عهده دارند باید به عنوان مسئولان دستگاه قضائی در استان، بر عملکرد سایر دستگاه‌ها نظارت داشته باشند.

رئیس کل دادگستری خوزستان خاطرنشان کرد: شورای قضائی در کنار ستاد تسهیل، ستاد اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، شورای اداری و … این ظرفیت را دارد که با برنامه‌ریزی و به صورت کاربردی، مشکلات و موانع شعار سال را مرتفع و به تحقق آن کمک کند.

دهقانی دومین هدف را اجرای برنامه‌های عملیاتی مبنی بر سند تحول و تعالی قوه قضائیه عنوان و اضافه کرد: این سند پس از به روز رسانی از سوی رئیس محترم قوه قضائیه ابلاغ و در دستور کار قرار گرفت، هوشمندسازی خدمات و استفاده از فناوری، رابطه مستقیمی با خدمت‌رسانی مطلوب دارد و این امر به صورت ویژه در دستور کار شورای قضائی قرار دارد.

وی تصریح کرد: در برنامه‌های عملیاتی که باید به عنوان مبنای امور در قوه قضائیه قرار گیرد بر اساس هشت هدف برنامه‌ریزی شده است لذا اجرای آن باید در جهت اجرای خدمت مطلوب به مردم، توسعه و پیشرفت و تسهیل در امر خدمت‌رسانی باشد و با توجه به نقش نظارتی دستگاه قضائی بر تحقق حقوق عامه و نیز شأن رسیدگی این دستگاه به تخلفات و جرایم، ترک فعل‌ها و قصور سایر دستگاه‌ها، باید به گونه‌ای عمل شود که اثرگذار و ترمیم‌کننده باشد و استان را به سمت و سوی پیشرفت و توسعه ببرد.

رئیس کل دادگستری خوزستان اضافه کرد: امروز شورای قضائی باید به یک شورای مسئله محور تبدیل شود و در جلساتی که برگزار می‌شود، موضوعات مهم استان را مطرح و مسائل حقوقی و قضائی آن‌ها را مرتفع کند.

دهقانی اضافه کرد: دستگاه قضائی نمی‌تواند دست روی دست بگذارد و در خصوص مسائل مهم استان مانند مترو، شبکه فاضلاب و تعاونی‌های مسکن مشکلات را تنها به متولیان امر واگذار کند بلکه باید به دلیل مسئولیت نظارتی که بر عهده دارند، در زمان و جای مناسب به مسائل ورود و اقدامات لازم را جهت رفع موانع حقوقی و قضائی امور انجام دهد.

وی با اشاره مجازات‌های جایگزین حبس، گفت: یکی از این مجازات‌ها خدمات عمومی رایگان است که با شناخت ظرفیت‌های استان می‌توان با رضایت مجرمیا از این فرصت بهره‌مند شد و آرای مؤثری را در این خصوص صادر و اجرا کرد.

کد خبر 746583

دیگر خبرها

  • واکاوی اصل ۲۲ قانون اساسی در سلسله جلسات شرح مبسوط قانون اساسی
  • بارگذاری اطلاعات مربوط به مراکز انتفاعی در سایت شفافیت شهرداری
  • برنامه جلوگیری از انتشار محتوای ضدفرهنگی به مجلس ارائه می‌شود
  • ضرورت پیگیری اقدامات بازدارنده برای جلوگیری از انتشار محتوای ضدفرهنگی در فضای مجازی
  • اژه‌ای: همیشه طرفدار برگزاری دادگاه علنی و انتشار محتوای آن‌ها بوده‌ام
  • جلسات شورای قضایی خوزستان مسئله‌محور باشد
  • فراخوان سراسری «وعده صادق» منتشر شد
  • انتشار رباعی‌های حمید رضا شکارسری پس از ۷ سال
  • «دیسکورد» به دستور دادستانی فیلتر شد
  • پروژه «وعده صادق» در قالب چهار محتوا منتشر شد