Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت در تشریح آخرین دستاوردهای دولت تدبیر و امید در حوزه سلامت، کاهش هزینه‌های کمرشکن بستری به ویژه برای روستاییان از رقم بالای ۳۵ درصد به پنج درصد را از جمله اقدامات انجام شده در حوزه روستایی خواند.

به گزارش ایسنا، دکتر سعید نمکی در حاشیه مراسم دستاوردهای دولت تدبیر و امید در توسعه زیرساخت‌های روستایی با حضور در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوال ایسنا درباره اقدامات وزارت بهداشت در دولت تدبیر و امید بویژه در حوزه روستایی، گفت: امروز با حضور آقای رئیس جمهور از فعالیت‌های روستایی در بخش‌های مختلف در حوزه سلامت، برق رسانی، آبرسانی و غیره بازدید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاهش چشمگیر هزینه‌های کمرشکن بستری برای روستاییان

وی افزود: در حوزه بهداشت و درمان در سال‌های بعد از انقلاب دستاوردهای بسیار زیادی داشته‌ایم. در دولت تدبیر و امید نیز به ویژه در زمینه اجرای طرح تحول نظام سلامت، صرف منابع ویژه برای بخش سلامت و افزایش سه درصدی سهم سلامت از جی دی پی، توسعه مراکز بهداشتی و درمانی در قالب مراکز جامع سلامت در مناطق مختلف روستایی و حاشیه شهرها، توسعه پایگاه‌های سلامت، افزایش پوشش واکسیناسیون، افزایش دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی، کاهش هزینه‌های کمرشکن بستری به ویژه برای روستاییان از رقم بالای ۳۵ درصد به پنج درصد، پوشش داروهای اساسی به‌خصوص برای روستاییان و پوشش بیمه همگانی جوامع کمتر برخوردار و روستاییان در قالب بیمه همگانی سلامت از دستاوردهای بسیار مهمی است که در دولت یازدهم و دوازدهم محقق شد.

نمکی همچنین درباره اقدامات انجام شده جهت توسعه تخت‌های بیمارستانی به ایسنا گفت: در حوزه درمان نیز حدود ۲۳ هزار تخت بیمارستانی در دولت تدبیر و امید به تخت‌های بیمارستانی کشور اضافه شده است و امسال هم در نظر داریم تا پایان سال ۶ هزار تخت جدید را به مجموعه تخت‌های کشور اضافه کنیم. در این زمینه اولویت‌مان را بر ۴۰ بیمارستان در مناطق کمتر توسعه یافته مانند استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، هرمزگان، کرمانشاه، ایلام و ... یا در استان‌های برخورداری که لکه‌ها یا نقاط کمتر برخوردار دارند، قرار داده‌ایم. به عنوان مثال در استان تهران، اسلامشهر یکی از نقاط کمتر برخوردار محسوب می‌شود که بیمارستان نداشته است.

تامین 400 خانه بهداشت عشایری با بهورز بومی

 نمکی با بیان اینکه ۶۰۰ مرکز و خانه بهداشت، آموزشگاه‌های بهورزی، محل زیست پزشکی و ... را در روستاها و مناطق کمتر برخوردار تدارک دیده‌ایم، گفت: همچنین در حوزه بهداشت قرار است ۴۰۰ خانه بهداشت عشایری را آماده بهره‌برداری کنیم که ۱۸ مورد از آنها در فارس افتتاح می‌شود. این برای اولین بار است که برای عشایر کوچ‌رو امکاناتی در این زمینه فراهم می‌کنیم. بر این اساس عشایر در ییلاق و قشلاق با کمک بهورز بومی و در یک کانکسی که دارای یخچالی است که با پنل خورشیدی برق می‌گیرد و برای نگهداری واکسن استفاده می‌شود و با تمام امکانات خانه بهداشت به مردم خدمت ارایه می‌دهیم.

آخرین اقدامات در سامانه تیتک و ایجاد شفافیت در سازمان غذا و دارو

نمکی در پاسخ به سوال دیگر ایسنا درباره وضعیت سامانه تیتک و روند ایجاد شفافیت در سازمان غذا و دارو، گفت:  ارز مربوط به دارو و تجهیزات پزشکی را به سرعت ردیابی کردیم و  همچنین تعدادی از متخلفین در این زمینه به دستگاه قضایی معرفی شدند. اخیرا هم پنج پرونده را ارائه داده‌ایم که در حال بررسی هستند.

وی افزود:  خوشبختانه نقاط قوت و ضعف سامانه تیتک را هم ارزیابی کرده و اصلاح می کنیم. به طوری که اطلاع رسانی به مردم و ذینفعان به صورت به روز و شفاف در سامانه قرار گیرد.  امیدواریم تا پایان شهریورماه بتوانیم صاحب یک سامانه شفاف و مورد اعتماد برای مردم در سازمان غذا و دارو باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: توسعه زیرساخت های روستایی وزارت بهداشت دولت تدبیر و امید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۹۶۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری ۴ هزار واحد مسکونی بنیاد مسکن قم تا پایان امسال

محمد اطهری، مدیرکل بنیاد مسکن استان قم به مناسبت سالروز تاسیس بنیاد مسکن در جمع خبرنگاران گفت: از سال ۱۴۰۰ در سطح استان ۷ هزار و ۵۴۲ واحد مسکونی در قالب نهضت ملی مسکن در حال ساخت است که ۴ هزار واحد آن امسال تحویل متقاضیان خواهد شد.

وی افزود: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده ۳۰۰ واحد از این تعداد اردیبهشت ماه امسال و مابقی در مناسبت‌های مختلف تا دهه فجر به متقاضیان تحویل داده می‌شود.

مدیرکل بنیاد مسکن استان قم اشاره به فعالیت بنیاد مسکن در حوزه نوسازی و مقاوم سازی خانه‌های روستایی داشت و افزود: در سطح استان ۹ هزار و ۴۵۰ خانه روستایی نوسازی و مقاوم سازی شده که این تعداد معادل ۵۳ درصد از خانه‌های روستایی استان است.

اطهری درباره مقاوم سازی خانه‌های روستایی ادامه داد: بر اساس مصوبه دولت خانوار‌های روستایی می‌توانند از تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی با بازپرداخت ۲۰ ساله و سود ۵ درصد برای مقاوم سازی منازل خود استفاده کنند.

مدیرکل بنیاد مسکن از دیگر خدمات این اداره کل را صدور ۱۱ هزار پروانه ساخت به روستاییان، صدور سند‌های اراضی شهری و روستایی و واگذاری ۴۵۲ قطعه زمین در سال گذشته به روستاییان عنوان کرد و گفت: از ابتدای تاسیس بنیاد مسکن از سال ۵۸ تا به امروز ۶ هزار و ۸۱۵ قطعه زمین به روستاییان واگذار شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • واگذاری ۴ هزار واحد مسکونی بنیاد مسکن قم تا پایان امسال
  • رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس: برخی خانواده‌ ها، به دلیل نداشتن درآمد کافی برای دریافت خدمات سلامت مراجعه نمی‌کنند
  • رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس: برخی خانواده‌ها، به دلیل نداشتن درآمد کافی برای دریافت خدمات سلامت مراجعه نمی‌کنند
  • مواجهه خانواده‌های ایرانی با هزینه‌های کمرشکن سلامت
  • تحویل ۴ هزار واحد مسکونی بنیاد مسکن قم تا پایان سال
  • تلاش وزارت بهداشت برای افتتاح ۱۰ هزار تخت بیمارستانی جدید در سال ۱۴۰۳
  • راهکارهای کاهش هزینه‌های سلامت در ایران
  • مواجهه ۲.۴۲ درصدی خانواده‌های ایرانی با هزینه‌های سلامت/ راهکار‌های کاهش هزینه‌های کمرشکن سلامت در ایران
  • افتتاح ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • سهم بالای خانوار از هزینه‌های سلامت، مانع تحقق سیاست‌گذاری‌ها