Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت درباره وضعیت سامانه تیتک و روند ایجاد شفافیت در سازمان غذا و دارو، گفت: ارز مربوط به دارو و تجهیزات پزشکی را به سرعت ردیابی کردیم و همچنین تعدادی از متخلفین در این زمینه به دستگاه قضایی معرفی شدند. اخیرا هم پنج پرونده را ارائه داده‌ایم که در حال بررسی هستند.

دکتر سعید نمکی در حاشیه مراسم دستاوردهای دولت تدبیر و امید در توسعه زیرساخت‌های روستایی با حضور در جمع خبرنگاران درباره اقدامات وزارت بهداشت در دولت تدبیر و امید بویژه در حوزه روستایی، گفت: امروز با حضور آقای رئیس جمهور از فعالیت‌های روستایی در بخش‌های مختلف در حوزه سلامت، برق رسانی، آبرسانی و غیره بازدید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاهش چشمگیر هزینه‌های کمرشکن بستری برای روستاییان

وی افزود: در حوزه بهداشت و درمان در سال‌های بعد از انقلاب دستاوردهای بسیار زیادی داشته‌ایم. در دولت تدبیر و امید نیز به ویژه در زمینه اجرای طرح تحول نظام سلامت، صرف منابع ویژه برای بخش سلامت و افزایش سه درصدی سهم سلامت از جی دی پی، توسعه مراکز بهداشتی و درمانی در قالب مراکز جامع سلامت در مناطق مختلف روستایی و حاشیه شهرها، توسعه پایگاه‌های سلامت، افزایش پوشش واکسیناسیون، افزایش دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی، کاهش هزینه‌های کمرشکن بستری به ویژه برای روستاییان از رقم بالای ۳۵ درصد به پنج درصد، پوشش داروهای اساسی به‌خصوص برای روستاییان و پوشش بیمه همگانی جوامع کمتر برخوردار و روستاییان در قالب بیمه همگانی سلامت از دستاوردهای بسیار مهمی است که در دولت یازدهم و دوازدهم محقق شد.

 

نمکی همچنین درباره اقدامات انجام شده جهت توسعه تخت‌های بیمارستانی به ایسنا گفت: در حوزه درمان نیز حدود ۲۳ هزار تخت بیمارستانی در دولت تدبیر و امید به تخت‌های بیمارستانی کشور اضافه شده است و امسال هم در نظر داریم تا پایان سال ۶ هزار تخت جدید را به مجموعه تخت‌های کشور اضافه کنیم. در این زمینه اولویت‌مان را بر ۴۰ بیمارستان در مناطق کمتر توسعه یافته مانند استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، هرمزگان، کرمانشاه، ایلام و ... یا در استان‌های برخورداری که لکه‌ها یا نقاط کمتر برخوردار دارند، قرار داده‌ایم. به عنوان مثال در استان تهران، اسلامشهر یکی از نقاط کمتر برخوردار محسوب می‌شود که بیمارستان نداشته است.

تامین 400 خانه بهداشت عشایری با بهورز بومی

 نمکی با بیان اینکه ۶۰۰ مرکز و خانه بهداشت، آموزشگاه‌های بهورزی، محل زیست پزشکی و ... را در روستاها و مناطق کمتر برخوردار تدارک دیده‌ایم، گفت: همچنین در حوزه بهداشت قرار است ۴۰۰ خانه بهداشت عشایری را آماده بهره‌برداری کنیم که ۱۸ مورد از آنها در فارس افتتاح می‌شود. این برای اولین بار است که برای عشایر کوچ‌رو امکاناتی در این زمینه فراهم می‌کنیم. بر این اساس عشایر در ییلاق و قشلاق با کمک بهورز بومی و در یک کانکسی که دارای یخچالی است که با پنل خورشیدی برق می‌گیرد و برای نگهداری واکسن استفاده می‌شود و با تمام امکانات خانه بهداشت به مردم خدمت ارایه می‌دهیم.

وی افزود:  خوشبختانه نقاط قوت و ضعف سامانه تیتک را هم ارزیابی کرده و اصلاح می کنیم. به طوری که اطلاع رسانی به مردم و ذینفعان به صورت به روز و شفاف در سامانه قرار گیرد.  امیدواریم تا پایان شهریورماه بتوانیم صاحب یک سامانه شفاف و مورد اعتماد برای مردم در سازمان غذا و دارو باشیم./ایسنا

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۹۷۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰۰ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی وارد استان شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد،  سعید جاودان سیرت در سخنرانی پیش از خطبه‌های نمازجمعه یاسوج با اشاره به ضرورت تشکیل پرونده الکترونیکی و اقدامات صورت گرفته در این زمینه اشاره کرد و گفت: توجه به ایجاد پرونده الکترونیک سبب پیش‌بینی به موقع بیماری‌ها، شناسایی و ارائه راهکار و درمان به موقع آنها خواهد شد. سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج به روز شمار سلامت اشاره کرد و گفت: یکی از رویکرد‌های مهم توجه به سلامت روان و جسم آحاد جامعه است. جاودان سیرت به تقویت بهداشت و تاب آور ساختن نظام سلامت در هنگام تهدیدات همچون کرونا که سبب عبور از مشکلات شد اشاره کرد و ادامه داد: شیوع بیماری‌های قابل پیشگیری، بیماری‌های واگیر و غیر واگیر و درمان با واکسن، بالارفتن نرخ چاقی، تهدیدات زیست محیطی بخشی از چالش‌ها است که راهکار‌های مختلف وزارت بهداشت و دانشگاه از طریق ظرفیت سازی جامعه، تقویت سیستم‌های بهداشتی، مشارکت و همکاری بین بخشی و برون بخشی در نظام سلامت، توانمند سازی جامعه، افزایش سواد سلامت جامعه در مراکز بهداشت، خانه‌های بهداشت از طریق مسائل بروز، چاپ بنر و ترویج رفتار‌های بهداشتی، آمار و اطلاعات در حوزه بهداشت در حوزه واکسن، بهداشت مدارس، زنان باردار و... از جمله راهکار‌ها در این بخش است. دکتر جاودان سیرت گفت: دانشگاه علوم پزشکی تنها ۲۵ درصد از سلامت جامعه را بر عهده دارد و ۷۵ درصد آن نیازمند همکاری‌های بین بخشی است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در ادانه با اشاره به خدمات صورت گرفته در ایام تعطیلات نوروز گفت: در این مدت بیش از یک هزار و ۵۲۰ مورد انتقال بیمار و مراجعه به اورژانس صورت گرفته است.
وی ادامه داد: در حوزه بهداشت نیز ۶۷ هزار و ۵۰۶ مراجعه، ویزیت، آزمایشگاه انجام و در بخش درمان نیز بیش از ۲۴ هزار خدمت به مراجعین سرپایی و بستری ارائه شد.
اقدامات به دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در سالی که گذشت
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج همچنین به خدمات دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و گفت: در سالی که گذشت بالغ بر ۵۱۳ هزار و ۵۸۱ نفر به مراکز درمانی و سرپایی استان مراجعه نموده اند.
وی افزود: بیش از ۹۳۰ هزار مراجعه در حوزه بهداشت و ۱۵۷ هزار و ۱۵۸ مورد در حوزه اورژانس ارائه خدمت ثبت شد.
وی در پایان تاکید کرد: در سال‌گذشته ۴۴ طرح، عمرانی بهداشتی و درمانی افتتاح، ۱۱ طرح کلنگ‌زنی شد همچنین ۲۸ طرح از ۳۰ تا ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته اند.  

دیگر خبرها

  • افتتاح مرکز جامع سلامت روستای میقان شاهرود
  • ۴۰۰ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی وارد استان شد
  • طرح‌های حوزه سلامت در شاهرود افتتاح و کلنگ زنی شدند
  • فعالیت ۸۰۰۰ آزمایشگاه در کشور
  • افتتاح پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی سمنان
  • افتتاح پارک علم و فناوری سلامت در سمنان
  • افتتاح بخش آی.سی.یو و سی.آرم بیمارستان طالقانی تبریز
  • تلاش وزارت بهداشت برای افتتاح ۱۰ هزار تخت بیمارستانی جدید در سال ۱۴۰۳
  • افتتاح ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • ۲۷ میلیون نفر تا پایان سال زیر پوشش سلامت خانواده قرار می‌گیرند