Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر صندوق بازنشستگی کشوری مدیریت استان زنجان روز دوشنبه در نشست خبری افزود: ۱۷ هزار و ۷۰۰ نفر بازنشسته از خدمات جاری این صندوق به‌ ویژه حقوق بهره‌مند که بیش از ۱۴ هزار و ۶۰۰ نفر بازنشسته و بیش از ۲ هزار و ۳۰۰ نفر نیز وظیفه‌ بگیر هستند.

میرهادی موسوی خاطرنشان کرد: وظیفه‌بگیر به اعضای خانواده اتلاق می‌شود که بعد از فوت بازنشسته، حقوق وی را دریافت می‌کنند و در حال حاضر ۱۵ هزار و ۶۰۰ نفر از شاغلان نیز مشترک و عضو صندوق بوده که عمده آن‌ها کارکنان دولت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئول خاطرنشان کرد: بازنشستگان عضو صندوق علاوه بر دریافت حقوق و مزایای قانونی، خدمات دیگری از جمله خدمات رفاهی، بیمه‌ای، برگزاری تورهای زیارتی و سیاحتی و پرداخت وام ضروری بازنشستگان نیز دریافت می‌کنند.

وی اظهار داشت: سفرهای زیارتی و سیاحتی صندوق به‌گونه‌ای است که یارانه‌ای برای بازنشسته و یک نفر همراه از سوی صندوق اختصاص داده شده و باقی‌مانده هزینه با مشارکت بازنشستگان تامین می‌شود.

موسوی در خصوص خدمات بیمه‌ای خاطرنشان کرد: اعضای صندوق تحت پوشش بیمه عمر و حوادث قرار گرفته و حتی شاغلان برخی دستگاه‌ها نیز از این بیمه بهره‌مند هستند.

وی با بیان اینکه در کنار بیمه عمر و حوادث، بیمه تکمیلی درمان نیز برای مشترکان ارائه می‌شود، افزود: درمان، یکی از مشکلاتی است که امروز پیشکسوتان با آن مواجه هستند و این مهم می‌طلبد تا صندوق بازنشستگی کشوری، دولت و مجلس کمک‌هایی کنند تا مشکل درمانی این قشر برطرف شود.

موسوی ادامه داد: قرارداد جدید بیمه تکمیلی نیز از ابتدای شهریور جاری منعقد شده است.

وی با بیان اینکه تمام خدمات صندوق به صورت الکترونیکی و با ثبت نام متقاضیان در سایت، ارائه می‌شود، اظهار داشت: از سال گذشته تا پایان مرداد جاری، چهار هزار و ۸۰۰ نفر در مجموع به میزان ۲۴ میلیارد ریال وام ضروری دریافت کرده‌اند.

مدیر صندوق بازنشستگی کشوری مدیریت استان زنجان گفت: با وجود مشکلات مالی دولت و صندوق خوشبختانه تا کنون هیچ وقفه‌ای در پرداخت حقوق‌ها نبوده و بخشی از پرداخت‌ها با حمایت‌های دولت انجام می‌شود و اگر دولت کمک نکند منابع صندوق، کفاف پرداخت حقوق‌ها را نخواهد کرد.

موسوی اظهار داشت: در گذشته، حقوق‌ها به حساب استان و سپس به دستگاه مربوطه و در ادامه به حساب بازنشستگان پرداخت می‌شد که وقفه‌ای پنج تا هفت روزه را در پی داشت اما اتفاق مهم و اقدام حیاتی و اساسی که در دولت تدبیر و امید افتاد این است که حقوق‌ها در سراسر کشور به صورت همزمان و به صورت مستقیم به حساب بازنشستگان واریز شده و از وقفه و سرگردانی پول، جلوگیری می‌کند.

وی در خصوص رصد اشتغال مجدد بازنشستگان در دستگاه‌های دولتی، خاطرنشان کرد: قانون در این زمینه، تکلیفی برای ما مشخص نکرده و ما موظف به پرداخت حقوق بازنشستگی وی هستیم.

موسوی افزود: بر اساس قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان که در سال ۹۷ ابلاغ شد مسئولیت به‌کارگیری بازنشستگان در دستگاه‌های اجرایی با بالاترین مقام اجرایی آن دستگاه است ضمن اینکه بازنشستگان طبق قانون می‌توانند به عنوان مشاور و به میزان یک‌چهارم کارکرد فرد شاغل در دستگاه‌ها به‌کارگیری شوند.

وی گفت: میانگین سن بازنشستگان کشوری در ایران ۵۲ سال است در حالی که این عدد در برخی کشورهای توسعه‌یافته، بالای ۶۰ سال است.

موسوی، بازنشستگی پیش از موعد در گذشته را ضربه محکمی به صندوق خواند و تصریح کرد: اکنون بازنشستگی پیش از موعد نداریم و فقط برخی جانبازان و شاغلان مشاغل سخت و زیان‌آور، زودتر از موعد به بازنشستگی نائل می‌آیند که تعداد آن‌ها نیز معدود است.

وی خاطرنشان کرد: سالانه ۷۰۰ تا یک هزار نفر در استان زنجان به آمار بازنشستگان کشوری افزوده می‌شود که بیشتر آن‌ها کارکنان آموزش و پرورش هستند و در مجموع ۶۰ درصد شاغلان و بازنشستگان صندوق در استان را فرهنگیان تشکیل می‌دهند.

مدیر صندوق بازنشستگی کشوری مدیریت استان زنجان گفت: چهاردهمین دوره گرامیداشت روز خانواده و تکریم بازنشستگان طی مراسمی با حضور مسئولان استانی و همزمان با سراسر کشور در روز سه‌شنبه / پنجم شهریور/ در استان زنجان برگزار و از منتخبان بازنشستگان و مسابقات ورزشی این قشر تجلیل به عمل می‌آید.

وی با بیان اینکه انتخاب بازنشستگان نمونه در قالب ۶ محور و شاخص انجام می‌شود، اظهار داشت: این محورها شامل علمی، آموزشی و پژوهشی، فرهنگی و هنری، کارآفرینی و ایجاد اشتغال، فعالیت‌های اجتماعی و عام‌المنفعه، فعالیت‌های ورزشی و تندرستی و ایثار و فداکاری است.

فعالیت‌های خانه امید بازنشستگان در حوزه اجتماعی است

مدیر اجرایی خانه امید بازنشستگان کشوری استان زنجان نیز گفت: عمده فعالیت‌های این خانه در حوزه اجتماعی، نشاط و تندرستی است.

ابوالحسن ضرغام در خصوص خدمات گردشگری این خانه، اظهار داشت: پس از ثبت نام اینترنتی و با اختصاص یارانه سه میلیون و ۷۰۰ هزار ریالی به بازنشسته و یک نفر همراه به مسافرت‌های سیاحتی و زیارتی به نقاط مختلف گردشگری و مذهبی کشور اعزام می‌شوند و برای سال جاری نیز اعزام ۷۰۰ نفر برنامه‌ریزی شده است.

وی خاطرنشان کرد: خدمات ورزشی نیز شامل مسابقات است که در سه سطح داخلی، استانی و کشوری برگزار می‌شود ضمن اینکه ورزش همگانی نیز در کنار این برنامه‌ها قرار دارد.

ضرغام بیان کرد: خدمات آموزشی نیز در ۲ بخش سمینارها و مراسم مختلف و برگزاری برنامه آموزشی در خانه امید برای بازنشستگان و خانواده آنان ارائه می‌شود.

وی خدمات پزشکی را از دیگر برنامه‌های خانه امید خواند و گفت: پزشک عمومی، سه روز در هفته در خانه امید مستقر بوده و بازنشستگان را به صورت رایگان ویزیت می‌کند.

ضرغام ادامه داد: خدمات عمومی مانند ثبت نام وام ضروری، چاپ احکام و فیش حقوقی و صدور استعلامات نیز از دیگر خدماتی است که در این خانه ارائه می‌شود.

مدیر اجرایی خانه امید بازنشستگان کشوری استان زنجان اظهار داشت: بهسازی محیط به نحو احسن برای استقرار بازنشستگان و ارتباط مستقیم با آن‌ها جهت انتقال نیازها و مطالباتشان به صندوق بازنشستگی و سایر مراجع ذی‌ربط نیز از دیگر فعالیت‌های این خانه است.

ورزش و سلامت از اولویت‌های صندوق بازنشستگی کشوری است

مسئول کارگروه ورزش و نشاط صندوق بازنشستگان کشوری استان زنجان نیز ورزش و سلامت را یکی از اولویت‌های صندوق خواند و گفت: در این راستا جشنواره‌های استانی و کشوری سالانه توسط صندوق برگزار می‌شود.

تقی سالک اظهار داشت: جشنواره ورزشی سال ۹۸ نیز از اردیبهشت در ۶ رشته ورزشی آغاز شده و مسابقات آخرین رشته نیز تا پایان مرداد ادامه داشت و ۴۰ نفر از بازنشستگان انتخاب شده که در مراسم گرامیداشت روز خانواده و تکریم بازنشستگان تجلیل خواهند شد.

وی افزود: این نفرات برتر به مسابقات کشوری که اواخر آبان برگزار خواهد شد اعزام می‌شوند.

سالک خاطرنشان کرد: تعامل و همکاری مطلوبی با سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری زنجان داشتیم که سبب شد تا امکانات و تجهیزات ورزشی برای خانه امید تامین کنیم.

این مسئول یاد آور شد: بازنشسته‌ها در دستگاه‌های اجرایی، جایگاه ضعیف داشته و مدیران، این افراد باتجربه را باور ندارند در حالی که باید آن‌ها را تکریم کنند.

۹۵۵۶/۸۰۶۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صندوق بازنشستگی کشوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۹۷۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهار تورم ماهانه و نقطه به نقطه در استان یزد/ شمارش معکوس برای اصلاح نرخ تورم سالانه

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد با اشاره به نرخ ۲.۳ درصدی تورم ماهانه این استان در فروردین ماه ۱۴۰۳ گفت: یزد از این نظر در رتبه ۲۷ کشور قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط‌عمومی استانداری یزد، محمدعلی شاه‌حسینی در گفت‌وگویی با اشاره به نتایج شاخص نرخ تورم ماهانه استان یزد در فروردین سال ۱۴۰۳ از سوی مرکز آمار ایران، اظهار کرد: بر اساس آمارها نرخ تورم فروردین ماه در استان یزد ۲.۳ درصد بوده که نسبت به مقدار مشابه در کشور حدود ۰.۳ درصد کمتر است.

وی از روند کاهشی نرخ تورم ماهانه زیر گروه‌های کالایی خوراکی‌ها و غیر خوراکی‌ها در استان خبر داد و افزود: بر اساس اعلام مرکز آمار ایران در اسفندماه ۱۴۰۳، تورم ماهانه استان یزد برای زیرگروه «خوراکی‌ها، آشامیدنی‌ها و دخانیات»، ۲.۲ درصد و برای زیرگروه «کالاهای غیرخوراکی و خدمات»، ۲.۴ درصد بوده که به ترتیب یزد در گروه کالایی خوراکی‌ها رتبه ۲۵ و در گروه کالایی غیرخوراکی‌ها رتبه ۲۶ کشور (بر اساس رتبه بندی بالاترین نرخ تورم به کمترین نرخ) را کسب کرده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد ادامه داد: نرخ تورم نقطه به نقطه استان یزد نیز پس از ماه‌ها به زیر میانگین کشوری رسید که این در حالی است نرخ برای استان در فروردین ماه ۱۴۰۳ معادل ۲۹.۳ درصد بود که نرخ کشوری ۳۰.۹ درصد می‌باشد.

شاه‌حسینی با اشاره به پایین‌تر بودن نرخ تورم ماهانه از شاخص‌های متناظر کشوری تصریح کرد: این موضوع نشان از موفقیت رصدخانه کنترل و پایش تورم استان یزد و برنامه‌های پیش‌بینی شده توسط مدیران اقتصادی استان برای کاهش تورم است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد خاطرنشان کرد: تداوم برنامه‌های پیش‌بینی شده در راستای کنترل تورم در استان موجب خواهد شد تا فاصله تورم سالانه استان از شاخص متناظر کشوری به کمترین میزان ممکن کاهش یابد.

شاه‌حسینی خاطرنشان کرد: رصدخانه کنترل و پایش تورم استان که به ابتکار استاندار یزد ایجاد گردیده، با رصد دقیق ریشه‌های تورمی استان و تدوین پروژه‌های بهبود، به صورت مستمر و شبانه روزی تلاش کرد تا با اجرای برنامه‌های اصلاحی تورم استان را مهار نماید و تاکنون در دو شاخص تورم ماهانه و نقطه به نقطه موفقیت چشم‌گیری داشته است.

به گزارش ایمنا، شاخص تورم سالانه به جهت نحوه محاسبه که میانگین ۲۴ ماه نرخ تورم ماهانه در آن ملاک قرار می‌گیرد با اختلاف زمانی نسبت به دو شاخص تورم ماهانه و نقطه به نقطه تغییر رفتار خواهد داد.

کد خبر 747325

دیگر خبرها

  • ۸ رفتار ناسالم که می‌تواند دوران بازنشستگی شما را به چالش بکشد
  • پرداخت ‌خدمات مالی به متقاضیان صندوق پژوهش و فناوری زنجان
  • انتقاد از واریز نشدن افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی
  • شمارش معکوس برای اصلاح نرخ تورم سالانه
  • روند کاهشی نرخ تورم ماهانه در استان یزد
  • مهار تورم ماهانه و نقطه به نقطه در استان یزد/ شمارش معکوس برای اصلاح نرخ تورم سالانه
  • مهار کامل تورم ماهانه و نقطه به نقطه استان یزد
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان
  • حقوق اردیبهشت بازنشستگان با اعمال افزایش حقوق پرداخت می‌شود
  • حقوق اردیبهشت‌ بازنشستگان با اعمال افزایش حقوق پرداخت می‌شود