Web Analytics Made Easy - Statcounter

محب علی رنج ور روز دوشنبه در  جمع خبرنگاران  استان در رشت اظهار داشت: شاخص بهره مندی روستاهای گیلان از نعمت آب شرب سالم و بهداشتی  ۷۶.۱۷ درصد بود که با بهره برداری از این طرح ها ۰.۱۹ درصد به شاخص بهره مندی آب شرب روستایی استان افزوده شد .
وی جمعیت بهره مند از این تعداد طرح را بیش از ۱۹ هزار نفر در ۲۸ روستا عنوان و بیان کرد: از این روستاها تعداد هفت روستا با جمعیتی بالغ بر یکهزار و ۷۰۰ نفر فاقد آب شرب بودند که به مناسبت هفته دولت به آن ها آبرسانی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی حجم عملیاتی این طرح ها را شامل اجرای ۶۵ کیلومتر لوله گذاری خطوط انتقال و توزیع، حفر چهار  حلقه چاه، بهسازی دو  دهنه چشمه، احداث چهار باب مخزن، ۱۱ واحد ایستگاه پمپاژ و پنج  سیستم گندزدایی آب شرب اعلام کرد. 
رنج ور مجتمع سازی جهت آبرسانی به روستاها را اقدامی در راستای حفاظت از منابع آبی دانست و گفت: در قالب طرح جامع آبرسانی به یک هزار  روستای گیلان بعنوان بزرگ ترین طرح آبرسانی روستایی کشور، مجتمع هایی در روستاهای برخوردار از  سفره های غنی آب زیرزمینی  احداث شده است.
وی بهره مندی از ظرفیت تصفیه خانه بزرگ آب سنگر جهت تامین آب شرب روستاهای جلگه ای شهرستان های رشت، صومعه سرا و شهرستان های شرق گیلان را یکی دیگر از اقدامات مهم جهت حراست از منابع آبی استان عنوان کرد.

مدیرعامل شرکت اب و فاضلاب روستایی گیلان همچنین  با بیان اینکه شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان در سال های گذشته از ظرفیت سرمایه گذاران بخش خصوصی جهت آبرسانی به روستاها استفاده کرده به طرح های فاضلاب نیز  اشاره و اظهار کرد: در حال حاضر چهار  باب تصفیه خانه فاضلاب در روستاهای پاشاکی لاهیجان، ویرمونی آستارا، مسکن مهر تالش و مسکن مهر آستانه اشرفیه در مدار بهره برداری است. 
وی افزود: پیش بینی شده بود از محل اعتبارات بانک توسعه اسلامی پنج  باب تصفیه خانه فاضلاب تا پایان برنامه ششم توسعه در گیلان احداث شود اما به علت توقف در تزریق اعتبارات از سوی بانک توسعه اسلامی در حال حاضر کار احداث این تصفیه خانه ها متوقف شده است. 
رنج ور در ادامه  با اشاره به  لزوم اهمیت حفظ و استفاده بهینه از منابع آبی، گفت: در همین راستا،  اطلاع رسانی به روستاییان در خصوص استفاده صحیح از آب شرب و عدم استفاده از آب آشامیدنی برای مصارف کشاورزی و آبیاری باغها و همچنین ترویج فرهنگ صرفه جویی در مصرف آب بطور مداوم توسط شرکت آبفار استان انجام می شود.

از  دو هزار و ۵۶۸ روستای گیلان تعداد دو هزار و ۶۰ روستا دارای بیش از  ۲۰ خانوار جمعیت است و  هم اکنون یکهزار و ۶۷۸ روستا تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان قرار دارد.

۷۲۹۶ /6030

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۹۸۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات زون‌بندی شبکه آب در غرب و شرق شهرکرد

محمد کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: در جهت ایجاد تعادل فشار آب در شبکه توزیع آبرسانی در غرب و شرق شهرکرد عملیات اجرایی زون‌بندی با اجرای رینگ‌های اصلی شروع شد.

وی هدف از اجرای طرح زون‌بندی شبکه آب آشامیدنی را توزیع عادلانه آب در تمامی مناطق شهر عنوان کرد و افزود: شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری برای تأمین آب آشامیدنی مردم با تمام توان به تلاش‌های جهادی و شبانه‌روزی خود ادامه خواهد داد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری ادامه داد: از جمله دلایل دیگر لزوم زون‌بندی توپوگرافی شهر شهرکرد است که اختلاف ارتفاع در نقاطی به ۱۵۰ متر هم می‌رسد.

کریمی عنوان کرد: شبکه آب آشامیدنی شهر شهرکرد از طریق مخازن ذخیره دوازده گانه که گنجایش ۶۰ هزار متر مکعب آب را دارند تغذیه می‌شود.

وی با اشاره به انجام عملیات آبرسانی برای کوی شهرداری و سرچشمه‌ها در غرب شهرکرد و همچنین معلم و بروم پهنه در شرق شهر خاطرنشان کرد: به علت توسعه شهر در قسمت‌های جدید و نیاز آب بیشتر، شبکه آبرسانی شهرکرد و لوله‌ها کار شده برای آینده‌نگری نیاز به تقویت دارند که این کار در راستای توزیع عادلانه آب آشامیدنی انجام می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: پس از احساس نیاز به انجام زون‌بندی شبکه آبرسانی در بخش‌های مختلف شهرکرد برای انجام مطالعات تخصصی این کار به مشاور واگذار شد، با تکمیل مطالعات و تصویب در شورای فنی، پیمانکار تعیین و قرارداد منعقد شد.

کریمی بیان کرد: در ادامه کار مصالح و اتصالات مورد نیاز نیز تهیه و پس از انجام هماهنگی‌های لازم با نظارت مدیریت آب و فاضلاب شهرستان شهرکرد عملیات اجرایی این پروژه آغاز شد.

وی ابراز امیدواری کرد با همکاری شهرداری و پلیس راهور هر چه سریع‌تر این مهم انجام شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: از آنجایی که حفاری ترانشه، لوله‌گذاری و بازسازی معابر زمان‌بر است از صبر و شکیبایی شهروندان محترم و همیشه همراه سپاسگزاریم.

کریمی تصریح کرد: هم اکنون شرکت آب و فاضلاب به ۸۷ هزار مشترک در شهر شهرکرد آبرسانی می‌کند.

کد خبر 6086046

دیگر خبرها

  • بهره مندی ۱۰ هزار و ۵۰۰ بیمار خاص از خدمات بیمه سلامت
  • پیشرفت ۷۰ درصدی عملیات اجرایی آبرسانی به مجتمع ۱۶ روستایی دیم قشلاق شهرستان ماکو
  • افتتاح بیش از ۸۰ درصد پروژه‌های جهاد آبرسانی
  • افتتاح بیش از ۸۰درصد پروژه‌های جهاد آبرسانی کرمانشاه تا پایان تیر
  • زون‌بندی شبکه آبرسانی شهرکرد در راستای توزیع عادلانه آب
  • افزایش ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس
  • تکمیل آبرسانی به ۱۶۲ روستا تا پایان سال جاری
  • شروع عملیات زون بندی شبکه آب شهرکرد
  • آغاز عملیات زون‌بندی شبکه آب در غرب و شرق شهرکرد
  • اعزام تانکر آبرسانی سیار به استان سیستان و بلوچستان