Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه وزارت صنعت، معدن و تجارت، «عباس هاشمی» افزود: هدف از تدوین این دستورالعمل، تعیین حداقل سطح کمی و کیفی محصولات در حوزه تولید، کیفیت، فروش و خدمات پس از فروش شرکت های تولیدکننده صنعت تهویه مطبوع و تاسیسات به منظور ایجاد فضای سالم رقابتی و ارتقای کیفی محصولات در حوزه های مذکور است تا رضایت مشتریان حاصل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ای طرح با راهبری دفتر صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارتخانه و به درخواست و همکاری انجمن تولیدکنندگان تهویه مطبوع ایران و با مشارکت شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران اجرا می شود.

وی بیان داشت: این طرح واحدهای سرمایشی و گرمایشی را در پنج محور تولید و کیفیت، خدمات و فروش، صادرات، مجوزها و گواهینامه‌ها و توان مالی مورد ارزیابی قرار می دهد.

هاشمی اظهار داشت:‌ این دستورالعمل در صورت نیاز هر دو سال یک بار مورد بازبینی و بازنگری قرار می گیرد.

مدیرکل صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صنعت بیان کرد: دستیابی به اطلاعات مورد نیاز در خصوص وضعیت کیفی محصولات، توانمندی ها، استراتژی ها و فناوری‌های تولید و ارتقای وضعیت مهندسی و تحقیق و توسعه (R&D) محصولات، از جمله اهداف طرح ارزیابی فنی و کیفی محصولات سرمایشی و گرماشی است.

وی، آموزش، توانمندسازی و مهارت نیروی انسانی، عمق ساخت داخل محصولات، وضعیت ارائه خدمات فروش و پس از فروش به همراه شبکه نمایندگی های خدمات و آمادگی صادراتی شرکت های تولید کننده محصولات صنعت تهویه مطبوع و تاسیسات را از دیگر اهداف این طرح معرفی کرد.

هاشمی خاطرنشان کرد: اجرای دوره آزمایشی این طرح با مشارکت ۲۹ محصول از هشت شرکت تولیدکننده بزرگ محصولات سرمایشی و گرمایشی در سال ۹۷ انجام و امتیاز کل وضعیت فنی، کیفی و خدماتی صنعت تهویه مطبوع و تاسیسات ۶۴.۴ درصد بود.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۹۸۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختلاف فاحش قیمت کارخانه و بازار خودروهای سایپا !

به گزارش پارس نیوز ، شرکت سایپا در اطلاعیه ای خبر از فروش به‌مناسبت عید سعید فطر داده بود، که مدتی بعد لغو و به زمان دیگری موکول شد. بر این اساس قرار بود تا ۴ محصول سایپا به‌صورت فروش قطعی و پیش فروش عرضه شوند.

  اختلاف فاحش قیمت کارخانه و بازار خودروهای سایپا

یکی از نکات قابل توجه در این اطلاعیه فروش محصولات سایپا در سال جدید این است که این شرکت با وجود بلاتکلیفی قیمت کارخانه محصولات داخلی در سال جدید، اقدام به برگزاری این طرح فروش کرده بود و پیش‌بینی می‌شود با وجود لغو طرح ، اختلاف قیمت فعلی خودروهای این شرکت با احتساب نرخ درب کارخانه در سال گذشته بوده و در هفته‌های پیش رو شاهد افزایش قیمت بیشتری خواهیم بود.

در ادامه جدول اختلاف قیمت خودروهای سایپا از کارخانه تا بازار را مشاهده فرمایید:

نام محصول قیمت درب کارخانه قیمت بازار  اختلاف قیمت
سایناS ۳۳۶ میلیون تومان ۴۵۶ میلیون تومان ۱۲۰ میلیون تومان
کوییکS ۲۹۵ میلیون تومان ۴۴۷ میلیون تومان ۱۵۲ میلیون تومان
کوییکGXR ۳۸۰ میلیون تومان ۴۶۸ میلیون تومان ۸۸ میلیون تومان
اطلسG ۴۰۵ میلیون تومان ۶۰۹ میلیون تومان ۲۰۴ میلیون تومان
شاهین G ۴۳۵ میلیون تومان ۷۸۰ میلیون تومان ۳۴۵ میلیون تومان
شاهین G اتوماتیک  ۶۴۹ میلیون تومان ۸۸۰ میلیون تومان   ۲۳۳ میلیون تومان
 

 

طبق جدول فوق، اختلاف قیمت در دسته محصولات اقتصادی سایپا یعنی ساینا S، کوییک S و کوییک GXR تا حدودی کمتر از خودروهای رده‌بالاتر این شرکت است و در بیشترین اختلاف قیمتی ممکن به ۱۵۲ میلیون تومان برای خودرو کوییک S می‌رسد.

اطلس یکی از جدیدترین محصولات این شرکت به‌شمار می‌رود که با وجود اعتراضات در مورد سیاست قیمت‌گذاری آن، باز هم تقاضای بسیاری برای این خودرو وجود داشته و اختلاف ۲۰۴ میلیون تومانی از کارخانه تا بازار دارد. اما شاهین G دنده دستی با رشد عجیبی در بازار همراه بوده است. این محصول در اسفند سال گذشته با نرخ حدودی ۶۶۰ میلیون تومانی در بازار معامله می‌شد که با نزدیک شدن به روزهای پایانی سال، با صعود عجیبی همراه شد و هم‌اکنون با قیمت ۷۸۰ میلیون تومان در بازار به فروش می‌رسد. این موضوع باعث شده رانت 345 میلیون تومانی در انتظار خریداران شاهین باشد. شاهین G اتوماتیک هم نسخه جدید شاهین است که با گیربکس CVT کم‌دردسر در بازار عرضه شده و قیمت معقول‌تری نسبت به دیگر محصولات این شرکت دارد. با این حال باز هم اختلاف قیمت کارخانه تا بازار این محصول نیز به ۲۳۳ میلیون تومان می‌رسد که در نوع خود رقم زیادی محسوب می‌شود.

دیگر خبرها

  • تولید ۱۳۴ هزار و ۶۵۶ تن انواع محصولات فولادی
  • اجرای طرح استانداردسازی و ارتقای کمی و کیفی نان‌های مسطح در کشور
  • تشدید وابستگی ارزی صنعت خودرو با استاندارد‌های جدید/ افزایش شاخص‌های کیفی قیمت خودرو را بالا می‌برد
  • تازه‌ترین اوضاع شرکت‌های تولیدی صندوق‌ بازنشستگی صنعت نفت بررسی شد
  • شرایط اخذ رتبه بندی شرکت
  • حمایت ۳.۵میلیاردی دانشگاه امیرکبیر از صنعتی سازی پایان نامه
  • حمایت ۳.۵ میلیاردی دانشگاه امیرکبیر از پایان‌نامه‌های صنعتی
  • تجهیز ۳۰ مدرسه در کهگیلویه و بویراحمد به سیستم گرمایشی و سرمایشی
  • فولاد مبارکه؛ رکورددار در تولید کمّی و کیفی
  • اختلاف فاحش قیمت کارخانه و بازار خودروهای سایپا !