Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- پیش از ظهر امروز و در سومین روز از گرامیداشت هفته دولت پاسگاه محیط بانی جاجرود با حضور سرهنگ جمشید محبت خانی فرمانده یگان حفاظت سازمان محیط زیست، کیومرث کلانتری مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران و جمعی از مسئولان و محیط بانان اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران افتتاح و به بهره برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاریخ انتشار: 14:37 - 04 شهريور 1398 - کد خبر: ۵۴۴۶۴۴

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، کیومرث کلانتری در حاشیه این برنامه با اشاره به اینکه این ششمین پاسگاه محیط بانی استان تهران در یک سال گذشته است که امروز به بهره برداری رسید، افزود: این پاسگاه محیط بانی با زیربنای ۱۵۰ متر مربع و با اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد ریال احداث شد.

وی با بیان اینکه همچنین ۶ دستگاه خودروی عملیاتی نیز با اعتباری بالغ بر ۱۵ میلیارد ریال تقدیم یگان حفاظت محیط زیست استان شد، اظهار داشت: ۳ پاسگاه محیط بانی دیگر هم با پیشرفت فیزیکی حدود ۹۷ درصد در دست احداث است که امیدواریم بزودی افتتاح و به بهره برداری برسد.

کلانتری با اشاره به افتتاح ۲ ایستگاه سنجش آلودگی هوای شهرستان‌های قرچک و دماوند در هفته گرامیداشت دولت گفت: هزینه‌های تجهیز ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوا از هزینه‌های ساخت آن بالاتر است و هرکدام از این ایستگاه‌ها با اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال احداث و تجهیز شده اند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با بیان اینکه با افتتاح پاسگاه محیط بانی و ایستگاه سنجش آلودگی هوا و همچنین تجهیز ۶ دستگاه خودرو در مجموع حدود ۸۰ میلیارد ریال برای حفظ محیط زیست استان سرمایه گزاری شده است، تصریح کرد: همچنین در هفته دولت، تصفیه خانه‌های کشتارگاه دماوند و ۲ واحد دامداری بزرگ در شهریار افتتاح و به بهره برداری خواهند رسید.

کلانتری در ادامه به روند بازسازی و بهسازی واحد‌های محیط بانی استان اشاره داشت و گفت: با توجه به اینکه پاسگاه‌های محیط بانی در عرصه‌های طبیعی و در شرایط آب و هوایی سخت قرار دارند وضعیت بازسازی و بهسازی این واحد‌ها و همچنین تجهیزات و وسایل مورد نیاز محیط بانان از جمله خودرو، بی سیم و موتور سیکلت در قالب طرحی به نام طرح ساماندهی دیده شده است.

وی با بیان اینکه خوشبختانه وضعیت محیط بانی‌ها در حال حاضر هم به لحاظ استحکام و هم به لحاظ امکانات و بهره برداری قابل قبول است، افزود: در بودجه سال ۹۸، ۶ واحد محیط بانی دیگر هم به عنوان واحد جدید به سازمان مدیریت و برنامه ریزی جهت تامین اعتبار معرفی شده است که امیدواریم بزودی کار احداث این محیط بانی‌ها هم آغاز شود.

کلانتری در بخشی دیگر از سخنان خود در خصوص برخورد با ساخت و ساز‌های غیر مناطق در مناطق تحت مدیریت گفت: سازمان حفاظت محیط زیست قائم مقام همه دستگاه‌های دولتی در بهره برداری از این مناطق است و مالک حریم رودخانه‌ها و اراضی مستثنیات جهاد کشاورزی و وزارت نیرو است و در بخش منابع طبیعی هم اداره کل منابع طبیعی متولی پیگیری حقوقی است.

وی ادامه داد: سازمان محیط زیست در این مناطق در صورت وجود تخریب ضمن جلوگیری از آن، به استناد قانون مجازات اسلامی تحت عنوان تخریب غیر قابل جبران در دستگاه قضایی طرح دعوا می‌کند و برای پیگیری‌های حقوقی باید دستگاه‌های متولی دیگر ورود داشته باشند.

کلانتری با اشاره به اینکه خوشبختانه در مجموعه حفاظت شده جاجرود که شامل پارک‌های ملی خجیر و سرخه حصار و منطقه حفاظت شده جاجرود است نسبت به مناطق دیگر ساخت و ساز کمتری وجود دارد، خاطرنشان کرد: سازمان محیط زیست تحت هیچ شرایطی حق واگذاری این مناطق را ندارد و هرگونه توسعه‌ای در این مناطق باید با رعایت ملاحظات زیست محیطی انجام شود و در صورت وجود هرگونه تخریب از آن جلوگیری خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کیومرث کلانتری محیط زیست محیط بانی پارک ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۹۹۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۸ میلیارد تومان برای مرکز تحقیقات فسیل ایران در مراغه

آقای زارع به مناسبت روز زمین پاک گفت:با اعتبار تخصیص یافته پس از ۱۱ سال توقف، عملیات ساخت این طرح از سرگرفته خواهد شد.

وی افزود: این طرح با حدود نزدیک به ۴۰ درصد پیشرفت از سال ۹۱ متوقف شده است.

وی اضافه کرد: برای تکمیل این طرح با زیربنای پنج هزار متر مربع ۳۰ تا ۴۰ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است.

رییس اداره حفاظت محیط زیست مراغه در ادامه گفت: تکمیل این طرح در توسعه گردشگری علمی منطقه و تحقیقات فسیلی کشور تاثیر مثبت خواهد داشت.
زارع  افزود: بهره برداری بی رویه از مراتع سهند را در استانه بحران قرار داده است.

وی گفت: با ورود بیش از ظرفیت دام به مراتع موجب از بین رفت علوفه‌های خوش خوراک مراتع شده است.

به گفته وی، برنامه ریزی برای حفاظت از مراتع سهند برای نسل‌های آیند یک ضرورت است.

رئیس حفاظت محیط زیست مراغه در ادامه خواستار مدیریت و ساماندهی واحد‌های تولید خشکبار، چرم سازی و صابون سازی سنتی مراغه شد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • افتتاح خانه محیط زیست دماوند همزمان با هفته زمین پاک 
  • ترویج فرهنگ حفاظت از زمین پاک در بین دانش آموزان 
  • تخصیص ۸ میلیارد تومان برای مرکز تحقیقات فسیل ایران در مراغه
  • افتتاح دو خانه محیط زیست جدید در تهران
  • معرفی ۳۶۷ متخلف زیست محیطی به مراجع قضایی آذربایجان غربی
  • مناطق حفاظت شده در استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • ٢۵ خودروی عملیاتی محیط‌بانی رونمایی شد
  • فرهنگ زیست محیطی در جامعه ترویج شود / هیچ اقدامی بدون پیوست زیست محیطی معنا ندارد
  • طرح‌های صنعتی باید پیوست زیست محیطی داشته باشد
  • بازگشایی پاسگاه محیط بانی دریاچه تار/ ورود گردشگران و طبیعت‌گردان به منطقه ممنوع است